Stallhäng

Med barnen i söndags. Kör equiband på Strokkur nu för att bygga upp hans rygg-, bål- och rumpmuskler. Därefter fick barnen skritta en sväng 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Helgen som varit

Har varit härlig! 
I fredags kunde jag äntligen provträna på det nya crossfitgymmet som öppnat upp bakom oss. Jag gillar crossfit och det var sjukt skönt med gångavstånd samt att barnen skulle kunna vara med. Det är bara att det är lite dyrt i månaden i så fall...  Är väldigt kluven men det är ju egentligen ingen panik att bestämma sig. Wiktor ska ta tag i livet och också boka in en provträningen eftersom han också var sjuk när han skulle prova sist. 
En av övningarna var att stå på händer och göra en armhävning... Jag som undviker att stå på händer stod på en låda och fick samma effekt samt att det blev ett sån tryck i huvudet så jag blev lite rödprickig, yay (det är som att de små blodkärlen i ansiktet sprängs för att jag tar i). Well well. Jag hann med ett somapass i lördags också med Rosanna samt att Jennah också var där! Så kul! Det är fritt men tufft. 
 
Efter soman så åkte jag till Carro för att duscha där eftersom vi skulle upp till Koberga för att jaga bäver i år igen. Vi har haft superkul och riktigt härligt! Såg 4 bävrar men bara en fick vi med oss hem. Våran kompis Dennis skulle göra bäverkorv vilket låter lite lätt motbjudande och spännande på samma gång. 
 
Var supertrött när jag kom hem igår, så jag tog barnen och hoppade ner i bubbelbadet och sen gick vi och la oss tidigt.. Somnade strax efter 20. Sjukt skönt! 
 
 

Torsdag

Och idag fyller min man 34 år! Barnen sov så jag gick ner och gjorde frukost på sängen till dem imorse och sjöng. När barnen vaknade till så hängde de också på såklart. 
Efter det gjorde vi oss iordning och körde barnen till förskolan och oss till jobbet för att köra på som vanligt. Dock så åker Wiktor tidigare för Sam ska till tandläkaren idag, så han får lite mer chill medan jag sitter här inne till 17. Lite otaggad på det, men men. 
 
Har varit lite lätt förkyld nu i typ över en vecka känns det som och jag är så otroligt less på det! Vill att det ska försvinna nu. Känns lite som att det ligger och gror och bryter inte ut ordentligt (jag gör ju typ allt jag kan för att stoppa det också såklart så det är ju logiskt att det är i ett mellanting). Jag har varken ork eller tid att vara sjuk... Dels så har jag och Rosanna bara nästa vecka kvar på våran 12-veckors träning (tänk att det har gått så fort?) och jag vill ju verkligen verkligen inte tappa den rutinen jag fått in pga en förkylning. Har även fått ett kostschema och träningsschema som jag började följa igår och ska följa i 12 veckor nu för att optimera min träning så bra jag kan/orkar.
 
Utöver det så flyter livet ändå på ganska som vanligt. Tänkte försöka ta en dejt med min man när jag känner mig bättre och vi har barnvakt *blink blink mamma?*.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi har äntligen dragit bort trädet på framsidan och täppt igen det! Så nu ska det väl regna lite mer, lite mer jord som vi kan kratta ut och sen vänta på att det växer gräs där eller något. Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra där än.

RSS 2.0