Blä

Har legat hemma hela dagen idag... Va uppe och tömde magen imorse, if you know what i mean, och blev därför hemma från jobbet. Är helt slut i kropp och knopp samtidigt som jag är uttråkad, men jag orkar ju inget. Va en pärs att gå ut med Penny idag så hon får åka med Wiktor imorgon. 
Varje gång jag spyr så sprängs mina blodkärl i ansiktet så nu ser det ut som att jag har röd hund typ. Eller massor av fräknar i hela ansiktet som är röda. Så inte bara sjuk utan söt också! 


Måndagkväll

Ligger och kollar runt lite på möbler... Jag skulle vilja ha en ligg-soffa, men det verkar typ omöjligt att hitta en. Varför? Det är så skönt! 

En sån här liksom.


För övrigt så köpte jag detta till min nya symaskin från Syfestivalen i helgen! Längtar tills vi flyttar och pysselrummet börjar få form. Det kommer bli sjukt bra.


Mitten av veckan

Wiktor gick precis till gymmet och jag har gym-ångesten som kryper i mig. Vill och behöver också gå till gymmet men känner mig inte alls fit for fight. Så jäkla tråkigt. 


Måndag

Herregud så trött jag har varit den senaste tiden. Går typ och lägger mig vid 20-tiden, somnar inte, men hoppar i säng då. 
Lägenheten är ju såld och så vilket är skönt, så nu väntar vi mest på att tiden ska gå. Vi har börjat packa resterande som är kvar här hemma dessutom. Ja, och vi har beställt en säng! Den ska komma 23/11 vilket blir måndagen efter vi har målat i huset så det blir Gr8. 
Vi tänkte måla helgen 20-21-22 och flytta 27-28-29. Varför stressa över allt första helgen när vi inte måste? 


Måndag

God morgon! 
Igår va jag hos mamma och gick ut i skogen med Jessica, Liselotte, Jesper och mamma. Ja, och hundarna såklart. Väldigt mysigt, förutom att mamma fick en fästing på sig, blä. Blev lite korvgrillning när mormor och morfar kom! 
Lämnade av Babblarna som jag har virkat till Malin också, kändes väldigt skönt! 


Klänningar

Jag försöker att inte stressa med viktnedgång, alls. På både gott och ont då jag har unnat mig lite väl mycket gott sen jag blev förkyld... Men idag är det ridning och imorgon tänkte jag gå på crossfiten för att komma igång igen. På söndag blir det FreshAtheltic också och så får det rulla på så gott det går eftersom ALLT blir kaos under flytt. Vi hade visning igår och kommer ha visning på söndag igen så man kan ju liksom inte slänga allt runtomkring utan all tid går åt till att städa eller inte vara hemma. Jag längtar tills rutiner fungerar igen. 
 
För att försöka tagga till mig själv till träningen så hittade jag tre fina klänningar som jag skulle vilja passa i tills nästa sommar! De kommer från MiNilla.se. 
 
 

 
 

Louise Roe

Jag vet att det var längesen jag skrev nu, men sånt som händer. Det har hänt väldigt mycket i livet just nu också i och med att vi har tokstädat hemma inför visning samt åkt till Göteborg på dop och så vidare så orken och tiden har liksom inte funnits till helt enkelt. 
 
Men jag har hittat ett ny liten kärlek! Dyr såklart, men en ny. Louise Roe heter hon som har designat dessa vackra skapelser (och som tar överpriser). När vi flyttat och allt börjar falla på plats så ska jag nog gå och köpa lite kopparfärg på Panduro och pyssla ihop egna små fat. En lite träbit, marmorplast och kopparspray så ser vissa saker exakt likadana ut men kostar inte ens en fjärdedel. 
 
 
 
 
Dessa säljs på Länna Möbler, så man kanske ska åka förbi någon gång när man vunnit på lotto?

Blocket...

Istället för att Hemnetknarka numera så får det bli till att börja Blocketknarka. Man kan ju inte köpa ALLT nytt eftersom man inte är född med silversked i munnen, men lite nytt kan man ju kolla efter. Som dessa saker jag hittat.. Sminkbord, stolar, kaffebryggare och mjölkskummare. Man kanske borde kolla på utemöbler också nu när säsongen börjar ta slut. Då blir ju allt billigare (man kan ju annars göra själv men jag tycker att det räcker med allt vi ska göra nu redan och att det dessutom är jul typ snart)
 
 
Mjölkskummaren kommer från tretti.se, kaffebryggaren från Elektrolux, stolen från Trademax och sminkbordet från IKEA.
 

RSS 2.0