Hello

Sitter just nu inne i ett typ konferensrum inne i Storkyrkan. Vi håller på att sätta upp ett nytt låssystem här och det är lite annorlunda mot vad vi är vana vid så SÅKLART blev det fel i början. Därför är jag nu med istället för att se till att saker blir rätt. Tänk att det alltid ska krävas att en kvinna räddar upp mäns misstag? 

Passade på att tända ett ljus för morfar medan jag var här i alla fall ❤️ och för att mormor fyller år idag! 

(null)

(null)


Passade på att kolla mina aktier lite grann också! Kammar hem 171kr i aktieutdelning nu de kommande dagarna! Nästan 200kr bara för att jag äger liksom. Många bäckar små.. 

Hello

Jag och Carro var iväg och simmade igår, 55 min, vilket var jätteskönt. Dock så fick jag vatten i örat som inte har släppt än.. Känner mig lite handikappad eftersom typ halva huvudet känns avstängt... 
 
Känner att jag verkligen vill ha sovmorgon, men får se när det blir.. Vi åker upp till landet imorgon efter jobbet för att åka lite skoter i helgen. Jag har planerat att vi ska åka skoter till Grönklitt och äta där. Blir det inte av på lördagen så tar jag Haylie och bilen och åker dit själv. Så mycket snack om saker som aldrig blivit av än och I guess att det är för att jag inte tagit tag i det. Brukar vara så. Framförallt när män säger saker. 
Ja ja, snart är det lunch och jag är ashungrig så det kanske får mig på lite gladare humör. Har varit ganska så glad de senaste dagarna men nu börjar jag känna mig trött och bitter (älskar dock att vara bitter iof). Var lite bitter mot en kund imorse MEN det var endast för att kärringen tog sig friheten att sträcka sig efter miniräknaren, medan jag fixade hennes nycklar, och räkna ut hur mycket hon skulle betala och sen berätta för mig hur jag skulle göra mitt jobb. Hela jag skrek "KÄFTEN" men eftersom jag har vatten i örat så skyllde jag på att jag inte hörde fastän jag ignorerade hennes ord totalt. Hatar folk som ska säga åt mig vad jag ska göra när jag inte bett om hjälp. Och speciellt inte med saker som jag redan kan?!
Gnällde av mig till Jennah för hon har också såna kunder. Känns lite tröstande att inte vara ensam om det liksom. Sura gubbar som mansplainar och griniga kärringar. Suck. 
Får mig att tänka på de som alltid säger "Man ska respektera de äldre". Fuck no. Man ska respektera dem som förtjänar respekt. 
 
Nej nu ska mitt griniga humör och jag gå och leta efter något att äta
 
 

RSS 2.0