Pepparkakshus

Blev typ som jag hade tänkt mig, men Fan inte lätt med sockret!
Who is Mister French?

Idag kom några av mina virkade mössor och vantar upp på en julmarknad i Skeppsbron utanför restaurangen Who is Mister French. Hoppas att någon vill köpa!
kvällsläsning

Blir lite generad, men den är bra!Söndag

Ännu en jobbdag. Jag räknar ner redan nu tills jag slutar... 9 timmar och 45 minuter kvar. Pass längre än 9 timmar (med 1 timmas rast) borde vara förbjudet.

Här är Enyafredag

Det här är min fredagskväll med mina två fina! Har varit iväg och tränat med Erica idag också så jag är väldigt nöjd! Körde intervaller på crossgrejen för att bränna fett, så tänkte köra det på söndag också. Om jag orkar efter en jobbhelg!torsdag

Började lite lätt med bokföring idag i skolan. Fick även information om praktiken nästa år... Ska väl bli kul!
Håller på att lära mig mer om min nya telefon (Sony Xperia z1. Gillar inte iPhones senaste uppdatering) och det går framåt! typ.

men vad är en bal på slottet?besatt?

Nä, inte helt! Men eftersom jag ska få vara med på en julmarknad och sälja mina virkade saker så måste jag ju göra några! Ganska många. Men det är kul! Längtar lite tills jag får göra till mina och Wiktors bar,  men det blir om några år då vi båda har fast inkomst och ett hus. Det kommer bli supermysigt! 
 
 
 

middag

Ibland lyckas jag väldigt bra! Parmaskinka med zucchini inlindat i lasagneplattor med egengjord tomatsås gjord på matlagningsgrädde, tomatpuré, basilika och vitlök. Kan det bli enklare? Nix.
 

Fredag i bilder.

Härligheten!

Min favorithylla just nu! Det bästa för den bästa

Om det är något som ger mig panik så är det verkligen när jag har dålig hy. Pormaskarna ger mig en lätt panik och nu när mina ansiktsprodukter är slut så kommer de lite smygandes så ja, paniken är ett faktum. Så imorgon måste jag leta upp en skönhetssalong som säljer Exuviance (det går såklart inte att köpa överallt). Min man är verkligen underbar ❤ fick en härlig höst/vinterjacka från J. Lindeberg och nytt schampo och balsam från bästa Nashi Argan. 

RSS 2.0