B-day

Är det för tidigt för att ge hint om vad jag önskar mig i födelsedagspresent nu? 1 månad kvar. 

Fast det kanske är girigt? Vill helst att folk spenderar sin tid med mig än sina pengar på mig. Växthus och glass

Idag fixade vi lite med växthuset! Alla skruvar och sånt som vi behöver för att montera dit dörren kom såklart inte med så vi måste ringa imorgon och försöka fixa så vi får hem dem.. suck. Men sen så! 


Efter det så åkte vi till Fjällgatan och mötte upp mamma och Mats för lite glass. Babyshower

I söndags höll vi en liten babyshower för Angelica! 


Hello!

Idag har jag och Carro kört zumba för första gången på typ 2 år (för mig) och första gången ever för henne. Det var kul, men kände mig som ett riktigt kylskåp! 

Tränade igår, tränade idag och ska träna imorgon och på söndag igen. Blir en ganska bra stund den här veckan faktiskt! Har haft ont i axeln i nån vecka nu så jag hoppas att det blir bättre snart så jag orkar ta i ordentligt! 


Perspektiv

Igår sa vi hejdå till farmor Inga (mammas farmor). 94 bast är inte illa! 

Även om det är jobbigt med begravningar så är jag ändå tacksam för att de påminner oss om att det viktigaste är att vi har varandra. Materiella saker spelar ingen roll, utan det viktiga är våra nära och kära. De som kommer sakna oss när vi en dag inte finns kvar längre. Snö

Jaha. Idag snöar det. På riktigt. Vi håller oss inomhus och stökar  Kosläpp!

Idag var vi på kosläpp i Uppsala!  


Surt

Hallonkan är på sånt fantastiskt humör just nu. Två nötter är på väg ner så därav hennes förtjusande humör mixat med att hon helt plötsligt ska bli självständig. Ofta numera så vägrar hon bli matad utan ska minsann äta själv. Jag älskar henne, men satan vad galen hon kan göra mig... 

Mys-måndag

Idag har vi hängt ute nästan hela dagen! Så underbart! RSS 2.0