Oooh!

Usch jag är så nervös!
Jag ska ha en körlektion snart, och även om jag har kört i 2 års tid så är jag jättenervös! Jag har ju bara kört med mamma annars men nu är det en annan gubbe. Som jag inte känner eller ens vet namnet på.

Och ikväll är det halloween fest hos My, och imorgon 20-års fest för Stefan :)

Puss!

Inte direkt igår?

Absolut inte!
Jag har varit så otroligt upptagen av massa saker att jag inte haft en tanke på att skriva lite grann hära!

Men för att uppdatera lite grann, så kan jag säga att jag va och handlade på IKEA i onsdags!! :) kom hem med två tabletter, en låda, en ny lampa och ett nytt litet bord! Det känns jättebra förutom att jag betalade själv, så 800+ försvann!.. Och dessutom så hade de inte min säng stomme som jag ville ha inne så jag måste vänta tills nu på onsdag då de får in den igen .. :/ alltså betyder det att jag måste spara 1395kr. Och hur lätt är det egentligen när man ser massa kläder som man vill köpa? Det riktigt kliar i fingrarna på en. Men man kan ju såklart inte spendera pengar som man inte har tyvärr...


I fredags var jag och några klasskompisar ute för att fira en annan parallell klasskompis! Vi började på det största B- och fjortisstället ever; Viperroom. Men det var planerat att vi bara skulle förfesta där eftersom det är billig öl, cider, shots och drinkar. Dock så fick inte Emma komma in pga sin tuppkam. Jag tycker att hon va fin iallafall! Hon hade tillochmed en kjol på sig! :) Men då hon inte fick komma in bestämde vi oss för att gå vidare, och vi kom bara över gatan innan vi fastnade på något annat ställe, som vi stannade på fram till 01.00, och efter det så åkte vi till Gamla Stan till något stället som låg brevid After :)

På lördagen låg jag bara hemma med världens mensvärk, halsont, liten förkyldning och baksmälla. Man kan säga att fredagen var ganska lyckad! "Ju mer sliten man är dagen efter, desto roligare hade man dagen innan" sa en mycket bra vän till mig i februari-mars där någonstans (Det finns en anledning till att jag kommer ihåg datumet, ja).
Och idag så började jag jobba kl 11 och slutade inte förrän vid 20! Usch vad jag har ont i mina ben. Aj aj aj, jag gillar inte McDonald's längre. Äcklig mat, och FÖR mycket stress för mig.


:)
Nej nu ska jag nog gå och lägga mig och titta på en film och kanske läsa lite samhälle!


P.I.L !


Home sweet home?

I helgen har jag, My, Andreas och Jacke varit i Hagfors, Värmland och bara tagit det lugnt! Va väldigt skönt faktiskt, även om det blev en välda massa filmtajm. Fast det är skönt att bara ta en helg och kolla på filmer :) speciellt långt bort från allt. Bara ta en paus liksom :)
Puss

Tjolahopp!

Idag så har 3C och halva 3B åkt runt i en buss som har gått från skolan, FriaGymnasieskolan i Haninge, till ungefär Ösmo. Vi har kollat runt på lite saker så som ställen där Moa Martinsson har vuxit upp och så vidare. Va väldigt tråkigt eftersom vädret inte är på topp idag, men skönare än lektionerna. Det som bekymrar mig mest är det jättestora provet vi ska ha på fredag om allt! Usch usch usch. Jag hatar verkligen prov. Man blir så stressad och hinner inte läsa in allt i tid och ja, usch...

Men men ikväll börja Grey's anatomy! Tror och hoppas jag iallafall, har inte hunnit läsa i tv-tidningen, men eftersom Desperate houswives började igår, så borde ju älskade Grey's börja idag!


Puss!

RSS 2.0