Last day

Idag är sista sminkkurstillfället! Glad tjej! Blir nog mest skrivande om det som vi har missat. Eller, det som var svårt att få tag på då jag av någon anledning inte känner någon riktig asiat eller afrikan. Får bli bättring där. Tur att det inte regnar mycket i alla fall och att jag har gummistövlar. Not. Min fina jobbiga kusin här i alla fall!


Make Up

Imorgon är det förresten sista sminkdagen! Glad tjej! Emily ställde snällt upp och lät mig irritera hennes hud med massa vax, smink, handdukar, kniv och allt vad det var! Jag personligen tycker att mitt sår inte blev bra utan jag är övertygad om att jag kan bättre, men det känns inte som att jag får vara bättre än läraren direkt. Men min logiska sida finns där blandat med fantasin så jag vet att nästa sår jag kommer göra kommer bli mycket mycket bättre! Men tack söta för att jag fick låna ditt ansikte!


Bagel

Faktiskt den godaste bageln jag någonsin ätit! BBQ-såsen va riktigt god och jag önskade att de hade dränkt den den såsen! Mätt som ett svin och otroligt nöjd!


Waiting for your brain.

Ibland är det jobbigt att vara vän till någon som fått hjärnan urkopplad pga saker som är köpta för pengar. Hade det inte varit en vän, så hade jag inte brytt mig, men nu är ju fallet så att det är en vän och jag antar att jag bara kan vänta tills hon börjar inse hur köpt hon är själv. Tyvärr så lär det väl inte gå så fort.


Eyes

Sitter på ögonmottagningen här i Täby och kunde inte missa den här klockan! Tänk om de hade satt den åt andra hållet, med spetsarna upp och ner. Då hade jag skrattat!


I love you 'til the end

1,5 år idag med min fina prins! Jag älskar dig oändligt mycket!


The truth

I can't help notice that awesome ends with ME and ugly starts with U.


Call me.

Ring mig när du har kopplat in hjärnan och börjar återgå till det normala.


Mitt allt

Jag älskar dig så otroligt mycket!


Horoskop

Tänk vad bra de stämmer ibland!


Snart så!

Snart får jag åka hem och gosa med mina älsklingar!


Lina

Glömde ju att visa hur fin hon blev sen!


Oriental

Sitter just nu och ska äta lunch med min kära kusin Lina! Hon är snäll och ställer upp som modell så då är jag snäll och bjuder på lunch!


Pennan

Tur att jag har Penny som sällskap när jag värmer vetekudden 23.30 efter en skitpiss dag.


Lördag

Jag vill hem. Det borde vara förbjudet att jobba helg och kvällar.


Inspiration

Blev så inspirerad av Linda Hallberg att jag provade på en liten vågad sminkning på mig själv! Blev faktiskt väldigt nöjd!! Synd bara att jag inte har nå schyssta kläder och att det inte syns så mycket att jag har lösögonfransar. Har inbillat mig att det ska ge mina ögon en helt ny blick. Men men.


7eleven

Sitter här i min ensamhet som en äkta stockholmare och fikar innan sminkkursen börjar! Mysigt med regnet utanför faktiskt. På tal om kurs så ringde de från Medborgarskolan och sa att jag har fått plats på deras stylistutbildning! Så snart börjar jag trolla med hår också! Det på huvudet alltså. Ska bli kul! Det blir nog lite enklare också eftersom då kan jag använda en docka och träna på istället för att jaga efter riktiga modeller! Fast jag kommer ju kidnappa min kusin så hon får sitta modell i alla fall!


Måndag

Började jobba igår efter semestern och fick en schysst chock! Ingen är kvar på jobbet förutom jag och tre extrapersonal. Igen. Vilket betyder att jag troligtvis kommer få jobba röven av mig blandat med ridning, hundkurs, sminkkurs och dans. Härligt. Har iof inte anmält mig till dansen än, men ska göra det idag. Augusti kommer vara en trött och jobbig månad.. Om jag ändå kunde få sova och se lika söt ut som Penny, då hade jag varit glad!


En vecka på Cypern

Lunchen på hotellet var god, frukosten va helt okej men bara 3 middagar var bra. Och då var två middagar på samma ställe. El Greco. Så allt som allt var det bra, men inget jag skulle åka tillbaka till. Sitter här hemma nu och är megatrött samtidigt som jag dricker en Absolut Gräpevine drink, mums! Vad tycker ni om min vita stjärt?


Kort natt

Klockan 3.30 typ och jag käkar frukost nu. Wiktor kör fram bilen och sen bär det av mot Arlanda!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/493547/images/2012/pic_5011ee8dddf2b362d5000253.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/493547/images/2012/pic_5011ee8dddf2b362d5000253.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/493547/images/2012/pic_5011ee95ddf2b3153d0005cc.jpg" class="image">


RSS 2.0