grey's

Grey's Anatomy in my heart.

Men i alla fall, imorgon har vi mösspåtagning. Och det ska väl bli kul, men jag ser mer fram emot kvällen. Tessi, Jennah och jag ska grilla hemma hos Tessi och sedan bada i hennes jacuzzi! Bara det låter väl underbart? Sen så ska vi spela fotboll någonstans.

Och idag så skulle jag och Tessi egentligen jobba på fotbollen, men vi var båda alldeles för trötta för att ens gå ut till köket (eller jag var för trött i alla fall) så vi smsade och sa att vi inte var tillgängliga.

Och på fredag så är jag ensam hemma tills på lördag! Ska bli skönt att få vara ensam en natt hemma. Det är inte precis ofta det händer sen vi flyttade hit på landet...

PUSS!

skiva

Skiva igår då!
Mirjas studentskiva, helt okej faktiskt. Synd bara att det var på en tisdag och att det inte fanns så mycket folk som var bekanta, men men, what to do what to do?

I alla fall så igår, på filosofin med Camilla, världens bästa lärare och som även tittar på mig som att jag är omogen (förstår inte varför, höhö) när jag rapar och säger bajs på lektionen sa en rolig sak!


Camilla: Vi föds som människor.. (väntar på ett bra svar)
Jag: .. och vi dör som djur


Jag fick nästan hela klassen att skratta. 10 poäng till mig!

idag så hände det

Idag så hände det plötsligt.
Där går jag, själv i centrum, och har precis bytt ett hårband, och shoppat lite på Apoteket och så går jag in på MQ. Den butiken jag ALDRIG brukar gå in i egentligen bara sådär, och jag ser en vacker klänning vit som snö, hängandes på en galge. Den var så mjuk, så len, som siden. Och den satt perfekt. Och vad hindrade mig från att köpa den? INGET. Jag gjorde det. Jag köpte min studentklänning.


dålig kvalité, men den sitter perfekt.

499:- kr på MQ.

JC's klänningar var inte så fina direkt heller. Inte min smak.

Och idag så jobbade jag förresten! Med Andreas. Och eftersom vi slutade samtidigt så gick vi till bussen, han käkade och jag snodde en halv chees från honom (för min middag bestod av två frallor med 2 kilo smör, som mamma hade gjort, ost, skinka och paprika) och så snodde jag lite av hans cola. Det va gott!



Han försökte typ visa hur duktig han var som kunde tugga pommesen han stoppade i käften. Han fick in ganska många faktiskt.
Men nu ska jag nog sova lite! Har prov från 8-11 imorgon i svenska som handlar om att skriva krönikor och sånt, och vilken tur jag har då att jag är/var med i skoltidingen!

Godnatt rumpnissor

mums!

Det är inte Mr.Handsome, men nog fan är han lika snygg!



mums!


Jag är kär

Ja, alltså, nu pratar vi inte om Mr.Handsome här, utan om dessa:


De här skorna jag vill ha!
Jag är inte en sån som gillar Herklues-Jesus-sandaler direkt. För helt seriöst så är de fula. Men de här har klack och är inte exakt likadana som låga platta Herklues-Jesus-sandaler, och kostar 299:- på SkoPunkten.
Ge mig.

söndag, yes!

Idag är jag ledig och det är asskönt!
Jag utnyttjade tiden till att komma hem vid 3 igår, gick upp vid halv 1, åt frukost, åkte på smyckesparty där jag beställde ett armband som jag valde berlocker och färger till själv. Kommer nog bli fint.. www.hammerdesign.se är hemsidan till hon som har gjort alla smycken. Mitt armband kommer om några dagar sa hon! Ska bli kul!
Efter det så åkte jag och mamma till SkoPunkten för att titta på skor, och jag gillade Sandras skor så mycket att jag också ville ha såna, men det fanns ett par kvar. I storlek 41. Jag har 37. Dock så hittade jag ett par söta vita skor med en rosett som skulle kunna funka på studenten. Men jag köpte dem inte.

Men jag är så trött just nu så jag ska nog vila lite eller läsa en bok eller städa rummet kanske. Vi får se!
Jag har märkt med mig själv att jag vill veta saker när jag gör fel, men jag blir skitsur över att höra att jag har gjort fel.

PUSS

lördag

Japp. Idag är det lördag minsann. Och vad händer idag då? Inte så mycket faktiskt.
Förutom hästen, EKO med Jennah och sen Isabelles studentskiva då! 
          Det jag längtar mest efter är nog att få gå till SkoPunkten och kolla på skor. Sandra hade ett par döläckra skor igår i skolan som kom från SkoPunkten. Och Marie jobbar ju på SkoPunkten där i Länna så då kan man alltid hälsa på henne isåfall!

För jag älskar skor. Och så älskar jag att shoppa. Och det är inte bra för min ekonomi, men något ibland kan väl inte skada?

Jag måste bara visa underkläderna jag köpte igår! De är så söta, och 3 av trosorna kostade bara 20kr styck. Asnice!



Den röda pricken på de rosa är en prislapp.

Jobbigt!

Idag så hade vi ju tenta, och ja.. vad ska man säga? Den sög totalt. Jag är en sån som får blackout när jag skriver ett prov, så det kunde ha gått bättre definitivt.

Och efter det så shoppade jag, My, Hanny, Puck och Victoria i centrum! Köpte glass och satte oss nere bland alkisarna på torget och jag läste lite från Cosmopolitan och vi hade allmänt trevligt. Sen så blev det lite underklädes shopping! Jag älskar det!
Och såklart efter det så jobbade jag. Och det var faktiskt jobbigt för det va rush från 17.10 typ till 18.45. Kul? Nej. Jag har ont i fötterna.. Kvällen fortsatte i alla fall med att Tessie-Bessie och Amanda-Panda kom ner och vi åt lite på donken, för att sen gå till bussen. Amanda åkte hem, Tessie och jag åkte till jordbro där vi sen skildes åt för jag gick till gravfältet och hon hem.
Väl där så träffade jag många roliga människor som Tessi, Jennah, Erika, Emelie, Kim, Maria, Kristian och några fler. Det var mysigt! Och nu så sitter jag här och ska sova för jag ska till hästen imorgon och det ser jag fram emot! Blir nog bara en en-timmas tur för jag och Jennah ska till Eko och kolla på lite saker.

Och imorgon kväll så ska jag på Isabelles studentskiva! Jag ska vara en cowboy(girl)!
Men först ska jag sova ut ordentligt!

PUSS

nightmare

Jag vaknade 6.52 imorse för att jag hade en mardröm.
Usch vad jag hatar att drömmar mardrömmar. Jag vill ha goda och glada drömmar. Inga drömmar om att pappa dör, någon är en mördare, det gäller att inte lita på någon alls och jag kommer inte ifrån huset!

Nej usch för såna drömmar.


Och dessutom så har jag en övnings-tenta idag! Kul? Nej. Kommer jag att faila? Risken är stor.
Men för att kunna göra det så måste jag byta om!
Duktiga jag har tillochmed bäddat sängen idag.

PUSS


McDonalds

Idag så åt jag och Andreas McDonald's i centrum

Fy satan vad gott det var! Men såklart, onyttigt...


Efter det så åkte vi hem till Andreas, rökte på hans balkong och kollade på roliga youtube-klipp!
Det va någon rolig fransman som gjorde asroliga saker! Han låtsades bo i en hiss, snodde mat från McDonald's (assmart sätt faktiskt!) och sparkade lite bollar överallt. Och såklart mera, men jag kommer inte ihåg vad han hette så det får vänta!


Nu ska jag sova för jag ska faila på min test-tenta imorgon! Eller övnings-tenta kanske man ska kalla det?

I alla fall,
GODNATT

Mr.Handsome

Åååh!

Min dröm va helt underbar. Så levande. Jag ville smsa mina närmaste vänner och säga vad som hade hänt, men det gick ju inte.



För att det va ju i slutändan, bara en dröm ...

hårdrock eller opera?

Jag är hårdrockare, men jag får vääääärldens gåshud när jag hör något som detta:

Paul Britain's Got Talent



Håret verkligen reser sig för att det är så vackert.


skit!

Detta kommer min lön, underhållsbidrag och studiebidrag gå åt till:

-Hästen
-Körlektionen
-Studentklänning
-Lösnaglar (med gelé)
-Krogen nu på fredag


Det är inte billigt heller!
Allt går på en 500-lapp var förutom klänningen som jag inte ens har hittat för jag har aldrig tid att åka in till stan och kolla!

b&j!

Min mamma är så snäll ibland!!

Hon lyssnade på min bön och köpte en Ben&Jerry's Chocolate Fudge Brownie till mig!
Så ikväll blir det Utvecklingens drivkrafter, DH och b&j!

bara en smula

Jag börjar känna mig en smula irreterad.

Först för att jag misslyckades imorse,
sen för att mamma kom och påpekade allt jag gjorde när jag lagade mat idag
OCH såklart så bränner jag mig på locket till nudlarna.






How big is the chance that this day is MY day?

090421

Bajen vann igår mot Dif! Djurgårdsjävlarna som man också kan säga! Kändes bra.
Fast eftersom jag var tvungen att jobba så var jag ganska sur över att inte kunna vara där såklart.


Och idag så faila jag igen.

memory

.


It's so easy to leave me?


.

SATC

SATC - Sex And The City.
Måste väl vara åtminstonde minst 50% av alla unga tjejers favoritserie/film? Ja, Okej DH och Grey's är guld (Mest Grey's såklart), men i SATC så är det där allt händer! Allt snuskiga som man vill höra om. Det där tjejgänget som alla vill vara där man kan tissla och tassla om andra hur mycket som helst utan att det kommer ut.

I alla fall så har jag precis sett klart på filmen. Tror att det är tredje gången jag ser den, men jag blir ändå lika sugen på att bli en sån tjej varje gång efter jag har sett den. 
                En sån där som shoppar dyra märken, dricker drinkar med bästa vännerna på finaste uteklubbarna, har en egen lägenhet, underbar pojkvän och bara har kul i livet. Ibland önskar jag att jag var så. Fast, sen så upptäcker jag att även om jag inte har allt de dära materiella sakerna eller kärleken, så fungerar mitt liv precis som det är och det är just tack vare mina älskade vänner som omringar mig dagligen.


Tack.



PUSS och Godnatt


Ja juste

.


Kom på en sak.

Marie, om du läser det här och tog illa upp på något sätt igår, så förlåt!




.

vem behöver.. ?

Vem behöver en man i sitt liv när kakor tillfredställer dig för varje tugga?


Jag älskar kakor.
Speciellt Ballerina

Mcdonald's

Idag såg jag en idiot.

Och jag vinkade till hans flickvän


mallis!

Superfina häst!
Hon var lite seg i början av uteritten, men sen kom hon igång! Jättefin fux (och jag som älskar fuxar) på 16 år!

Jag och Sabina ska komma överens om ett schema nu, och sen är det bara att sätta igång!




Me so happy!

horsie!

Idag gäller det!
Jag hoppas att det går bra.. Men först måste jag hitta mina ridstövlar och min hjälm, för annars så går det nog inte så bra.


Och igår så fick jag fixa Mr.Handsome's solglasögon! Jag sken efter det.
Men nu måste jag städa lite!


PUSS

flera!

Flera torsdagar som denna vill jag vara med om!
Fast inte att det var så kallt på fotbollen idag dock ...
Men hade ju lektion med Mr.Handsome och jag behöver väl inte säga mer än att jag ville inte att den skulle sluta...

Och så nummer 23 i Malmö FF hade en jäkligt fin bakdel .. Måste kolla upp vad han heter!

Så flera torsdagar som denna tack!

yes!

På lödag kl 2 så ska jag provrida!
Hon är ett sto, men mera än så vet jag inte... Det skulle gå bra att rida vallacken också om det var så, men vi får se :)
Jag är bara så glad att jag ska få rida igen.
Jag vill inte tro att det ska gå dåligt, och därför tänker jag inte låta det gå dåligt när jag äntligen får göra något som verkligen gör mig så glad och lycklig!
               600 kr för 2 dagar i veckan, men jag får rida mera om jag vill eftersom det är så nära och om det blir något seriöst, och eftersom jag ändå jobbar, får studiebidraget (än så länge) och underhållsbidraget så tycker jag att jag har råd att lägga ut de pengarna för att jag ska få vara lycklig.
För jämfört med vad som skulle göra mig ännu lyckligare så är 600 kr en liten summa :)


Fuck boys. Stay with the horses!


häst är bäst

Ja, som sagt. Häst är bäst.
Jag var med Jennah i stallet idag för att hon skulle rida på Jasmine. Hon red ut och jag gick brevid men jag fick skritta henne lite grann också! Och det kändes underbart! Visst jag skrittade henne fram och tillbaka men det räcker för att jag ska veta att jag saknar det så hårt. 
         Så smarta jag skrev på facebook att jag ville ha en medryttarhäst! Och min systers kompis Jasmine, har två araber har jag för mig, så jag ska eventuellt provrida en så fort hennes syster har sagt något för att det är hon som har hand om det. Fatta vad underbart det skulle vara?!?



Idag så åkte jag och Mattias till Ica Maxi för att köpa godis och frukt till 2a (Ja, Mr. Handsome's klass) eftersom de vann Gula Dagen-tävlingen! Och boy vad nice det var att gå in i deras klassrum och se honom. Shit alltså. Han lever upp till sitt namn som jag har gett honom.

Jag tog kort på Jasmine, hästen, också!
Hon är så söt!





my heart is in your hand
so try to understand

mcnuggets

Jag vill ha McNuggets 9-pack med currysåser

killar

.


killar är svin


.



design

Jag är inte grym på design shit, men jag måste erkänna att min blogg ser ganska nice ut till skillnad från vad den har gjort.

Dock så fattar jag inte hur man får upp det där "BARRTOLICIOUS"- grejen så att den sitter högre upp!

dagens tanke?

Det där med att springa gick inte så bra som jag hade tänkt. Det kändes som att mitt höftben skulle sticka rakt ut om jag fortsatte springa så jag gick därför en power-walk promenad på 40 minuter. Skönt, men jag blev inte så svettig som jag hade hoppats på!

Jag lämnade min mobil, mp3(wannabe iPod) och nycklar hemma. Eller ja, nycklarna låste jag in i ladan som har hänglås med kod på eftersom jag var ensam hemma och inte orkade ha med mig något.  Och det var skönt... Det enda jag hade var min klocka och tillochmed den kändes jobbig! Men under dessa minutrar som går så snurrar ju huvudet runt i massor av tankar som senare sätter sig på huvudet och inte lämnar hjärnan på ett bra tag. Och det är just sådana tankar jag har nu.

Typ som:
Har Lilliz rätt angående om Honom? (Nej inte om Gud..)

Hur är Hans syn på saken?
Hur kommer det sluta nästa gång vi ses?

Ja alltså, nästan alla frågor handlade om Honom.


P.S just nu sitter jag och tittar på resor till Egypten!
Jag, Jennah, Jocke och förhoppningsvis någon mer ska åka till Sharm El Sheik i Januari -10!



Visst ser det härligt ut?
bild lånad från ving.se


out for a run

Jag har inte ens kommit utanför dörren och min kropp känns redan som jag har sprungit flera hundra meter. WTF?!?

Fast.. betyder det att min kropp redan har arbetat och förlorat massa kilo så att jag kan äta massa kakor senare ... ?


Chips, godis(inte mycket. Godis har börjat blivit äckligt), cola och dip är gott visst, men kakor tillhör mitt hjärta

Hundby

Ja, och nu är man i Hundby. På landet alltså. Vi har landställe här.
Det är ett ganska mysigt område, verkligen långt ifrån allt kan man säga... Och så finns det folk som bor här permanent! What the f..? liksom.
För att närmaste kiosk/civilisation ligger nämligen 14 km härifrån i Gnesta.

Men nu ska jag fortsätta plugga! Tog med mig min laptop för att göra klart den dumma rapporten. Jag vet inte ens om jag gör rätt när jag skriver liksom.. Känns bra!

PUSS

090409

Imorgon så ska jag jobba.. KUL...
Sen åker jag till landet.. KUL..
och just nu är jag i en svacka eller något. Vill bara spy upp all mat jag någonsin har proppat i mig..

Och idag var jag i centrum med Andreas. Vi gick runt där i typ.. flera timmar. Fast vi gick ner till söderbymalmsskolan också :)

irland

Ja, efter att ha setat och tittat på P.S I Love You och därmed gråtit floder i ca 2 timmar, så vill jag till Irland!
Det är liksom.. Man har drömmar och saker man vill göra när friheten kommer, och om sakerna, och i det här fallet stället, dyker upp i en film eller så, så känner man ju hur mycket man vill åka!
Jag känner att jag vill åka till Irland! Jag vill se landskapet, byarna, smaka ölen, folket.. Ja allt!



Ja juste, jag rekommenderar att se P.S I Love You faktiskt!


visst ser det härligt ut?


PUSS

hockey vs. Grey's anatomy

Okej, visst fine! Hockey är roligt MEN jag vill se Grey's Anatomy!

Kom igen. Hockey kan vara på en annan kanal i deras anal (haha).


090406

Idag (eller vad som är kvar av dagen iallafall) så satt jag och tänkte utanför Valla Värdshus medans jag väntade på pappa.
Tänk om mamma och pappa hade varit tillsammans fortfarande?
- Hur hade mitt liv sett ut då?
- Hur hade jag sett på andra människor med skilda föräldrar?
- Vart hade vi bott och hur hade det sett ut?
- Hur skulle det ha varit att vara en storasyster åt någon som var 2 år yngre än mig?
- På vilket sätt skulle jag ha kännt trygghet?
- Hur skulle jag ha mått idag om allt var annorlunda?

Eftersom jag är ett skilsmässobarn sedan -94 så kommer jag aldrig få veta svaren på alla dessa frågor. Just därför har jag inget att jämföra med eftersom jag bara vet hur livet är nu, och det är så som jag lever det idag.

Det va bara några tankar som slog mig. För det är ju inte alltid så roligt att vara den enda i klassen som har två olika hem när man var 7 år precis...

För som barn så vill man ju ha den grunden till tryggheten som man kommer ha hjälp från när man söker efter sin identitet


yes!

Solen skiner, påsklov, och jag va ute och gick en timma idag innan jag åt brunch! Det känns bra!

Men jag måste ju såklart fixa mitt pluggande... Och från att gå från att inte ha något planerat alls på påsklovet till att vara så upptagen att jag inte kan klämma in mitt biobesök med mamma längre!  Vad är detta?
Fast jag kanske kan klämma in henne imorgon... Ja ja, vi får se hur det blir med den saken.



PUSS

fint väder!

Ja, rolig kväll igårkväll!
Träffade en kille som bjöd på öl på Harrys (Jag har saknat Harrys som fan), bjöd mig på McDonald's sen efteråt (nej jag vet att jag inte ska äta det egentligen) och han trodde att jag skulle med honom hem till Östermalm sen, meeeen icke sa nicke! Jag gjorde en fuling och bytte ut en siffra på mitt nummer och jag sa åt Tessi att följa med mig på toan på McDonald's och så sa jag att jag går ut efter vårat toabesök. Sagt och gjort. Jag gick mot utgången. Och så när jag gick upp för trapporna så kommer resten av gänget som jag va med efter. Riktigt nice. Känner mig lite elak, men hey, vad ska man göra när någon är för på?
 Så han kanske sitter kvar där på McDonald's och luktar på blommorna..

Så nu sitter jag här hemma hos Tessi själv. Hon och resten av familjen åkte till Tumba för ett tag sen för att kolla på jeans, så jag fick vara kvar (för jag va så jävla trött). Och det är chill! Funderar på att ta något att äta för jag börjar bli hungrig... Kanske ett glas vatten i den starka solen nu när det är så vackert väder?



PUSS

torsdag

Ja, torsdagar är en bra dag.
Dock så går jag i skolan tills 4, men jag har scenisk gestaltning i 3 timmar så det gör inget.

Och jag och Tessi ska ju på Veronicas klasskiva imorgon, och temat är "tecknat". Tessi och jag kom överens om att vi skulle vara piff&puff. Så efter skolan så går jag runt i centrum lite grann och letar efter bruna kläder! BINGO! Jag hittade ett par tights och ett linne som jag kan använda.

MEN.. MEN MEN.. såklart så ringer Tessi mig nu senare ikväll och säger att hon har ångrat sig. Nu ska vi vara djävulen och en ängel.



Så det är bara för mig att åka tillbaka med de där jävla kläderna som jag köpte då så jag kan få tillbaka pengarna. Jag hade ändå tänkt använda dem en kväll och lämna tillbaka dem senare.




toto - pamela



...wanting every part of you is not a crime...

crap

Jag failade på teorin imorse.


Och nu kommer alla känslor

RSS 2.0