all i want you to, is be more like me and less like you



vill.inte.vara.sjuk.vill.träna.vill.vara.rik.

tuesday afternoon

Har sökt tok mycket jobb idag. I wish att det nappar, i wish.

Var i alla fall med Tessi på Port73 där hon skulle leta efter ett par vinterskor. Hur många par kom hon därifrån med? Två. Tror inte ens att ett av de paren var vinterskor.. Fast det är okej för henne, för hon köper nästan aldrig skor. Det hade varit mer typiskt jag ifall det var ombytta roller. Att komma ut med två par istället för ett par.

Jajuste, åt lunch med mami i Farsta centrum också, nice nice. Jag gillar den lilla tid vi umgås, det är inte varje dag direkt. På samma sätt alltså.

Jag hatar mailen från facebook också förresten! Förut så fick jag inga mail även om jag hade det ikryssat, och nu när jag har kryssat av dem, ja då har jag minst 50 varje dag!

SKJUT MIG.

Dåligt som Paul hade sagt. Såhär såg han ut förresten! Holländaren som vi träffade i Egypten. Han ser fan svensk ut

haha!

"I never get jealous when I see my ex with someone else, because my parents always taught me to give my used toys to the less fortunate"


mata mig




Åh så jävla gott med pekingsoppa!
När man hittar ett bra ställe som gör den rätt dvs.


pling

Va precis någon som plingade på dörren. Visade sig att grannens bulle hade rymt och de som plingade på hade Roffe (som han heter) och trodde att det var våran Maya! Så mamma följde med och visade vart de bodde, haha!

Hund på rymmen!

it's just a dream, thank god!

Nu är det så att mamma köpte ett paket OREO-kakor förut och varken hon eller Mats äter de kakorna betyder det att de är mina. Jag har redan frågat det också. Men iallafall, kakorna är mina kakor och jag åt någon igår och tänker på dem hela tiden. När jag väl lyckades somna igår (läs: imorse) så drömmer jag att det är någon annans OREO-kakor som jag har ätit! Att de inte är mina!




Snacka om mardröm!



now i'm a fat house cat





Jag hatar att somna hungrig. Att bli hungrig när man ligger i sängen framför datorn innan man ska sova.
GIVE ME FOOD FOR FUCK SAKE!
Jag kan ju laga mat. Det är en bra merit när man ska flytta hemifrån. Om jag ska göra det? Kanske om 10 år när man kanske har ett jobb..


jag är en mästerkock!

Helgen har varit rolig! Kom hem halv 5 i lördags morse och kom hem 5 imorse. Heja mig. Ska hoppa in i duschen snart, men ville bara berätta att jag var så jäkla grym ikväll! Mats är bakis och mamma är trött så jag bestämde mig att jag skulle laga maten så kunde de sitta och titta på tv (eller sånt som "pensionärer" gör) medans jag fixar och donar. Jag lagade fläskfilé fylld av mozzarella, vitlök, oliver och soltorkade tomater med klyftpotatis. Klyftpotatis är ju inte direkt någon konst att göra, men fläskfilén blev lyckad. Jag hade bacon lindat runt om filén också. Supergott! Rödvinssås till det och voilá!


Det är inte lätt att vara bäst.



och det kostar ingenting om du vill göra mig glad, det är ändå bara dig jag vill ha

Kvällen firades igår hos Johanna med lite förkrök. Min planering var att jag skulle bege mig hemåt när de andra åkte in till stan, men vad händer? Jag upptäcker efter en stund att jag sitter i Sandras knä på bussen på väg in till Medusa med alla andra! Duktig tjej där. Hade riktigt trevligt, kom hem vid halv 5 imorse efter att ha träffat Patricia på nattbussen. Chauffören var riktigt trevlig också! Han stannade till vid Håga hållplats och lät Patricia hoppa av och kissa, haha!

Iallafall så mår jag väl någorlunda hyffsat idag faktiskt. Otroligt trött bara och superhungrig för det enda jag har ätit idag är:

- Ett glas vatten
- En OREO-kaka
- Två choklad-rutor
- Ett glas juice
- Två ägg, scrambled egg



Bra bakis diet... Fast då har jag såklart inte räknat med McDonald's fylle-käket som jag åt på nattbussen hem från stan, HEHE.



gammal bild. trött och hungrig tjej


g33k

Fuck. Jag måste verkligen börja använda mina glasögon mer.. Jag har haft riktigt ont i huvudet hela dagen och det känns som att mina ögon och hjärna ska explodera nu när jag sitter framför datorn. Och när jag läser.


g33k

20101125

Imorgon är det då freeeeedag! Jobbade till 16.45 idag och jag har vant mig väldigt fort vid att kunna jobba från typ 7-16 nu förtiden. Varför kan jag inte få göra det varje dag? Anyway, imorgon är iallafall sista dagen som är bestämd och det känns lite tråkigt.. Men lite skönt också för jag börjar 8.30! Fick dessutom en kram av en som jag har jobbat med nu och hon tycker verkligen om mig, så hoppas att jag får komma tillbaka! Troligen så får jag det. Hon sa att hon inte ville ha någon annan vikarie, HEHE. Men ett fast jobb då? Ja tack?

Iallafall så kom jag iväg en sväng till gymmet idag också. Lite lätt träning då jag har haft huvudvärk hela dagen. Lucky me.

Men vad annars då? Jo, Mysan åker ner till Angelique imorgon och jag önskar att jag kunde få följa med! Tyvärr så tillåter inte min lön det, annars hade jag varit där flera gånger redan. Belive me.

Jag är redan trött på vintern.

Mina favorit trosor där det står "Poison" på som jag köpte första året på Sweden Rock Festival 2007 har gått sönder. 175:- åt helvete efter 3 underbara år...

Mamma ska ha tjejmiddag här på lördag och jag har ingenstans att vara då! YEY! Jag får ju vara hemma, men för mammas skull så vill jag inte det.


Iallafall, godnatt!




Min favoritprins Filip i Törnrosa. Fast, nästan utan kläder, haha!

not my day

humörssvacka.

Måste komma íväg till gymmet imorgon. Funderar på att köra hela helgen faktiskt. Varför inte passa på? Jag har inget planerat nu i helgen och det kan vara skönt att träna istället. Få bättre immunförsvar och slippa bli sjuk..


Tittar på Grey's och saknar USA som in i helvete!  

you're like the chees on my macaroni




Jag vill ha långt hår igen..

juno

Känner mig krasslig så jag ligger just nu i sängen och har tittat klart på JUNO. Sket i både DH och Cougar Town. Orkar egentligen inte vara vaken. Filmen handlar ju om att Juno blir gravid och just nu så ligger täcket över magen på mig och det ser ut som att jag är på tjocken fan. Har haft ont i magen hela dagen idag också. Men ändå, äcklig tanke på att vara på smällen nu. Iallafall för mig. Tack, men nej tack.

Kunde knappt sova igår så jag hoppas att jag får sova något ikväll.. Somnade strax efter 00.30, skulle upp vid 06.00 och fick ett fyllesamtal kl 03.00 typ. Lucky me!


Åt en räkmacka med mami ikväll också. Sjukt gott!

Godnatt

tre_söta_tjejer_90

Jag, Puck och Malin hemma hos Catrin för att ha ett försenat 20årskalas för Hanny! Krångligt det där.. Men hittade den här bilden på oss tre när vi lyckas vara sötare än socker!



memory, turn your face to the moonlight

Varför ska det vara så svårt att ta sig över tröskeln och ta tag i saker?

Vad väntar jag på och vad stressar jag mig till? Absolut ingenting.

Men varför?


i can't destroy what isn't there



Såhär såg jag ut igår! Men när man ser sig själv i spegeln och ska ta kort på det, varför blir det aldrig lika bra som i verkligheten? Suck. Iallafall så har jag spenderat hela helgen med Tessi och vi har haft det underbart! I fredags så åkte jag dit, sov där, drack lite öl och pratade lite skit om allt möjligt. Mest killar då såklart, HEHE. Somnade tidigt faktiskt! Upp på lördagen, duscha, fixa, köra skåpbilen för att sitta barnvakt till Tessis kusiner. Det bästa var att de precis har fått valpar också!! Vem blev superkär i en av valparna? Jag, såklart. Så jävla söt. 




Jag vill ha. En blandning mellan chiahuahua och jack russell. 



Och Tessi va supergullig som dukade fram frukosten på morgonen också!
 


Och jag älskar mina skor, halsduk och mössa! DinSko och H&M. Lovely 



shout out, scream out what you feel

Sitter just nu hos Tessi och ska iväg till Kristian Jones för att dricka lite! Det är ju trots allt lördag, HEHE.




söt_tjej_90


i rather live, than live forever

"it's my life, it's now or never and i ain't gonna live forever. i just wanna live while i'm alive"

- Jon Bon Jovi




Förresten, såhär ser mitt knä ut!


Vilken tur att det bara blir vackrare och vackrare, eller hur?
ironi för er som inte förstod


you'll be my princess and i'll be your toad

Jag tränade igår. Kändes asbra, men vad hände idag efter jag kom hem från hundträningen? Jo, mamma ber mig åka till Konsum och köpa ostbågar, chips och choklad. Jag ska bannemej komma i form någon gång i mitt liv! Ta ett steg i taget och ta ett träningspass för sig. Jag ska klara det helt enkelt. Som min älskade vän Angelica brukar säga; Impossible is nothing.

Har börjat fundera på vad man ska göra på nyår också, men seriöst, varför tänker jag på det nu? Jag borde skriva en önskelista! Är 96 miljoner en för liten summa att önska sig? Lägenhet? Jobb? Möbler? Varför kan jag inte få vara barn igen och bli glad över en Pongo och de 101 Dalmatinerna-film? Nåväl, vad är en bal på slottet?


Jag har jobbat igår, idag ska jobba imorgon och på fredag igen! Dock är jag inte så taggad på att jobba 7.30 - 16.45 imorgon. Ska träffa Alexzandra också en sväng. Jag vill träna också. Men jag måste se Harry Potter-grejen imorgon också kl 20.00! Tjoho, vem älskar inte mitt liv?

Ska fortsätta titta på underbara Grey's Anatomy nu och sen hoppa i säng. Sova sova sova!



Mr. Handsome


ole-do-lyckan

iPhone bilder är inte direkt kända för att vara bäst, så det är lite värre i verkligheten faktiskt.




Har för övrigt tränat idag. Känner mig duktig faktiskt!


tjuvlyssnat


Förskolegård, Stockholm

En pojke ~3 har bakat en sandkaka. Han håller stolt upp den mot en av förskollärararna och ber henne att smaka.
Förskolläraren: Mmm! Vilken god kaka! Vill du smaka lite också?
Pojken: Jag äter inte sand.


Publicerat den 7 november, 2010 kl. 15:22



Skön unge


She works hard for her money

Woho! Har träningsvärk i armarna efter ha burit soffan igår och fixat och trixat med den. Jag är nöjd iallafall. Den är mjuk och skön att ligga i. Sweet.

Jag har dessutom jobbat idag och ska jobba imorgon också. 7-15, kommer vara sjukt trött, men livet går vidare.

Ska vara sjukt duktig och åka iväg och träna ikväll också! Är trött på allt extra som inte behöver vara där egentligen.. Det sämsta med att om jag tränar är att jag vräker i mig dubbelt så mycket mat efteråt och gärna onyttig mat så det är som att det går jämnt upp.

Borde kanske sätta på mig ett par mjukisbyxor och gå ner och hjälpa till med maten, men jag ligger så skönt här!



Kyckling fajitas på Hard Rock Café i Sharm El Sheikh, Naama Bay. ASGOD.


I just don't want to miss you tonight

Jag, med min otroliga tur, gick ner till köket för att koka te och ta en macka innan Pensionärsjävlar började, bara det att när jag ska gå upp för trappen så halkar jag. Såklart. Jag är den enda som halkar i den där jävla hor trappen. Ja, det är en hor trapp. Jag hatar den trappen. Jag halkar iallafall och spiller ut tet över båda mina armar och mackan försvinner också ur mitt grepp medans jag glider ner för de trappsteg jag kom upp för. Irriterad, förbannad och ledsen hämtar jag en handduk till mamma (mest för att det skulle se ut som att jag hjälpte till medans jag egentligen bara ville börja elda upp trapphelvetet). Jag slänger ner koppen i diskhon och kastar mackan och går upp för att vara irriterad och förbannad i fred till Pensionärsjävlar (som jag missade början på såklart) och vad händer? Jo, mamma har då kokat nytt te och gjort en ny macka till mig och kommer upp med det. Hur underbar mamma kan jag ha egentligen?




Kommer vara feta blåmärket imorgon. Tro mig.

mami


‎4 år: Mamma kan allt!
8 år: Mamma kan mycket!
12 år: Min mamma kan faktiskt inte allt!
14 år: Mamma fattar ingenting!
16 år: Mamma är hopplös!
18 år: Hon där? Hon har gått ut på datum!
25 år: Mamma kanske vet lite om detta!
35 år: Innan vi bestämmer oss, frågar vi mamma!
55 år: Undrar vad mamma tycker om detta..
75 år: Jag önskar ... att jag kunde fråga mamma om detta!
Kopiera detta om du har världens bästa mamma ♥



Fast oftast så är det "Undrar vad mamma tycker om detta.."

jag lät dig ta mina tankar och mitt hjärta bit för bit, fast jag visste att du var ett kort kapitel i mitt liv

Idag har jag äntligen fått soffan iallafall! Killen som sålde den trodde inte att jag och Jennah skulle orka bära ner den, men där trodde han fanimej fel! Har han nog aldrig träffat förortsungar förut. Eller lantungar. Fast vi är ju inte ungar längre. Och det känns så töntigt att säga förortsungar eller lantungar.

Han har helt enkelt inte träffat några starka unga tjejer förut.


Ligger i soffan just nu med datorn i knät och väntar på att Pensionärsjävlar ska börja. Tänkte se ett avsnitt av Vampire Diaries, men jag hinner nog inte. Men men!

20101114

Igår så skulle jag, Jennah och Signe egentligen träffar Maria och Lukas från Skåne, men vad händer? Jo, Maria är fortfarande upp i middagen strax efter 22 och Lukas åker fel med tunnelbanan.
Jag, Jennah och Signe åker istället hem till Signe i Bagarmossen, dricker lite vin och kör truth or dare på Jennahs telefon. Roligt spel! Pratar tjejsnack och massor av annat! Riktigt mysig lördagskväll.

På dagen igår så åkte vi först och lämnade Audina, åt lunch på MAX i Solna, åkte hem och kom på att vi kunde ju åka till IKEA istället för hem! Och då hade vi redan kommit till Handen. Men IKEA it was. Så just nu ligger jag på två bäddmadrasser och njuter! Jag köpte en ny igår nämligen och har kvar den gamla under. Lovely.



it's a friday night

Igår så åkte jag, Jennah och Tessi till Heron City för att spela på maskinerna där. Jag måste ju skryta lite och berätta att Tessi körde den där att hon ska slå på haj-huvuden som sticker upp ibland, och efter det så säger Jennah att hon vill att hon och jag ska köra också (det fanns två likadana) mot varandra, och vad gör jag? Rekordet låg på 90 träffande slag och vad fick jag? 99 of course. Jag slog rekordet. Det är inte lätt att vara grym.
Iallafall vi alla tre hade en trevlig tid där men eftersom det mesta började stänga så åkte vi till Brasserian och satt där. Jag väntade på att mamma skulle ringa för att vilja ha skjuts hem, Tessi ville ha öl och Jennah skulle vänta på Jocke. Jag och Jennah drack cola enbart också.. Och så åt Jennah pommes. Iallafall så ser jag att det är en kille som suttit och tittat på mig mesta delen av kvällen och tills slut så kommer han fram och börja ragga. Kul? Nej. 34 år och lite smått full mot mig som är 20 och nykter. Ingen bra kombination. Men ja, shit händer.

Jag åker hem till mormor för att se hur det går för mamma och sitter där ett tag med mina mostrar, mamma och mormor och lyssnar på hur de pratar och pratar. Tiden går och vi ska åka hemåt, fast vi börjar med att lämna Liselotte i Brandbergen och vad händer efter jag precis kommit ut från Ica Maxi rondellen och är på väg mot motorvägen? Jo en jävla biljävel kör rakt emot mig i min fil, och jag kan fortfarande se hans lysen komma mot mig när jag blundar, och visar absolut inga tecken på att varken bromsa eller väja. Så jag halvt panikväjar och får väl en liten mindre chock efteråt för att hade han krockat rakt in i oss så hade vi nog först mosat hans lilla fjuttiga bil för att sen eventuellt dö. Jag körde strax över 50 km/h och han körde mycket fortare.

Iallafall, jag sitter lite tyst och för mig själv hela motorvägen tills vi kommer till Västerhaninge och då hade vi precis börjat småprata lite om att blåsa i blåstest för polisen. Mamma hade gjort det två gånger på 24 år och Jessica hade gjort det två gånger också tror jag, på lite mindre år. Jag hade fått blåsa en gång när jag och mamma övningskörde och sen va det inget mer med det. Men vad händer vid Preem macken om inte vi blir stoppade av förvånandsvärt många poliser? Precis. Blåsa it is. Jag vet inte om det var för den lilla chocken eller om jag blev smittad av mamma och Jessicas lilla alkohol-intag, men vi sitter och asflabbar i bilen när polisen kommer fram. Blåsningen blev lite fail, men han såg iallafall att jag var nykter. Och såklart skulle han kommentera att mitt körkort var "precis taget". 28 Maj var för 6 månader sen ungefär...


What a friday.

elvis presley - sweet caroline

Jag förstår inte varför blogg.se inte vill att jag ska ladda upp bilder från Egypten! NÅN bild har fungerat, men när jag ska ladda upp nu så bah; no no.




Bajs.
Får prova göra ett kollage i photoshop och se om det fungerar. Ska åka och träna nu iallafall. Efter att jag har klätt på mig.. Borstat tänderna.. Klätt på mig.. Gått ut med Maya.

Lucky me.



Några bilder verkar fungera, men inte ialla. Skumt!

Jag ska jaga dig till världens ände och putta dig över kanten

På torsdagen så åkte vi till stranden! Riktigt trevligt! Badade i Röda Havet igen och snorklade lite grann.. Jennah och Tessi spelade vollyboll medans jag låg och solade lite för att försöka komma ikapp med färgen, haha. I wish att det gick bra. Iallafall så åt vi en god lunch där och fick sitta och vänta ungefär en timma på bussen för att vi hade inte orkat stressa i oss maten på 12 minuter. Come on liksom... 
Iallafall så åkte vi tillbaka för att ligga och lata oss lite grann efter en skön dusch. Saltvatten i håret är ett stort NO NO. Fast håret blir riktigt lockigt och det är fint i och för sig.

Måste kolla på kameran mer för att minnas resten av dagarna.. Duktiga jag.


Sharm El Sheikh, Dagboken del 1

Jag blir lite smått irriterad över att det inte går att lägga upp bilder ibland. Meeeeen jag antar att jag får vänta tills imorgon.

Iallafall:
Tisdag morgon så sitter vi på väg till Arlanda och vi alla är taggade! Trötta också såklart. Strosar runt lite grann och kliver sen på planet. Planet skulle gått vid 8.40, men eftersom det bara var en gubbe som lastade in väskorna så blev det försenat. Kapten sa att vi skulle lyfta vid 9.45 istället meeen tackolov så kom vi iväg runt 9.05. Skönt.

Vi landade som bräknat och redan i Sverige så drev personalen på incheckningen med Tessi och samma sak hände när vi skulle få en stämpel i passet nere i Sharm El Sheikhs flygplats (som för övrigt ligger i Asien? ). Tessi får sin väska direkt, jag får vänta några minuter och vi får vänta ännu längre på Jennahs väska. Kul i värmen.

När vi kom fram till hotellet så gick vi och irrade runt oss lite för att hitta vårat rum (eftersom vi inte förstod vad "piccolon" sa på knakig engelska med en touch of arabiska). Väl hittat och lite senare kom även våra väskor! Sweet.
Vi bytte om och gick direkt till poolen och tog ett dopp och var superglada över att vi hade kommit fram helskinnade.

Tiden gick och vi gick till resturangen för att äta middag, där vi mötte den något jobbige servitören och den supersöta kocken. Efter att ha avnjutit en otroligt stor middag med vitt vin, rött vin och öl gick vi tillbaka till vårat hotllrum för att smälta maten lite grann. StarLight, som var hotellets disco, lockade väldigt mycket och vi gick dit (efter ha druckit några icke så jättegoda drinkar i poolbaren), dansade och drack tills klockan blev framåt 4-tiden.
Självklart hände lite roliga saker mellan åt alla dagar, men det här ska inte bli en bok direkt.

Onsdagen vaknar vi upp och inser att vi precis missat frukosten och inser att lunchen inte öppnade förrän kl 12.30 på det stället vi tänkte prova (vi tänkte aldrig att den kanske öppnade 11.30 istället på de andra all inclusive resturangerna). Vi lägger oss vid poolen, utan frukost, och beslutar oss för att köpa en Pringels! Här börjar vårat Pringels-beroende. 
En kille kommer fram till oss vid poolen och pratar om snorkling och vi var på! Lätt som en plätt! Klockan 15 gick bussen till båten som skulle ta oss ut i Röda Havet och ge oss en otroligt obeskrivlig upplevelse. Jag har aldrig provat snorkling förut, och även om jag fick panik varje gång jag skulle andas genom röret och samtidigt titta ner på korallerna så skulle jag verkligen göra det igen! 
Båten cirkulerade runt i ungefär 2-3 timmar efter vi hade snorklat klart vilket var väldigt uttråkande. Helt ärligt. Men kul.

 


Känner att jagmåste titta på videofilmen för att minnas något från resten av dagarna. Jag vet såklart att vi blev sminkade på Halloween, söndagen, och efter det så gick vi ut och dansade på Hard Rock Café!
Får kolla imorgon om jag har tid.


ung och bortskämd

Såg precis det första avsnittet av Ung & Bortskämd på Svtplay.

Vad jag tyckte? Patetiska tonåringar. 
Är Olga Isabell ens ett namn? Seriöst?
Och hennes mamma är ju helt väck i huvudet..



MM




"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." - Marilyn Monroe

Jajuste!

Måste visa lite Egypten grejer senare ikväll..


new shit



Ska köpa en ny soffa imorgon!

städa städa städa?

Jag håller på att städa och möblera mitt rum! Inte så ovanligt. Fast det var ett tag sen nu faktiskt. Dags igen iallafall.

Berättar sen om vad vi gjorde i Sharm El Sheikh! Har ju inte sagt något än liksom!

why do all good things come to an end?

Jisses! Det känns som att jag inte har sovit på en hel vecka. Jag är så jäkla trött på kvällarna att jag inte skulle ha något problem att gå och lägga mig vid 20-tiden. Jag tvingade mig själv att vara vaken för att inte missa Grey's Anatomy i onsdadgs tillochmed. Vad händer med mig? Börjar jag bli gammal som barnen på dagis säger?



Eller tar jag bara igen all sömn jag missade i Sharm El Sheikh? För isåfall så hade jag gärna varit tröttare för att kunna tänka tillbaka på hur bra det var. Varför måste alla bra saker ha ett slut? Varför kan jag inte kunna välja att leva mitt liv som en lång semester istället för att försöka tjäna ihop pengar för att kunna njuta en enda vecka? Det är ändå 52 veckor på 1 år. Alldeles för lite med en vecka i paradiset.




Här var iallafall precis utan för våran terass. Ena området av hela hotellet.
Hoppas att få fler och bättre bilder snart!

fredag



Ska på Halloween party hos min moster och resten av släkten.
Jag tycker iallafall att jag är söt!

sharm el sheikh, halloween 2010



Vi blev sminkade av han som biter mig i halsen. Han har även målat alla tavlor i bakgrund, grymt snygga!

egypten

Sharm El Sheikh var totalt över mina förväntningar.
Jag är så jävla trött just nu och ska sova så kanske berättar en annan dag.
Förresten så klickade jag mig runt på lite bloggar för att se vad som hänt här i världen, och vad poppade upp i mitt huvud då?  Jo, att folk är så jävla egoistiska, utseendefixerade, patetiska och att jag egentligen inte bryr mig ett piss om vad andra folk skriver.

Jag vill tillbaka till Egypten. Där var allt så enkelt och så bra. Jag hatar det här jävla vädret.


RSS 2.0