i'm a live. barely.

(Tessi bor ju här hos mig nu en vecka för att mamma och Mats kommer hem imorgon!
Så that's why the bad update
)

Ville bara visa det här iallafall. Har haft en dag som började sådär och slutade sådär. Börjar bli sjuk och har inte fått min lön än. Känner mig tokstressad och psykiskt instabil pga att jag har faktiskt räkningar att betala.









You're the sweetes thing

rise and shine baby

Jag har redan varit vaken ett litet tag och nyss så bokade jag en klass på SATS. SatsCorePulse. 55 minuter.

Om jag kommer dö? Oja..

bulle





Hur söta är inte de här?
Åh vad jag vill ha en till.. Kan vara bra för Maya också så att hon blir lite glad och får leka av sig. Kanske gå ner några kilon också?

jakten på lycka

.. heter filmen som går på tv just nu. Jakten på Lycka.

Och fan vad den filmen får mig att må dåligt. Så jäkla deppig.


friday night fever

Går kvällen var trevlig och rolig!  Agge, jag och Jennah möttes upp i centrum och åkte sen hem för att börja med att sjunga Singstar. Sagt och gjort, Singstar blev det! Efter någon timma och två drinkar senare så började vi laga mat och det blev tacos. Mums! Efter maten fyllde vi badkaret och satte på bastun. Nice nice! Dock så är det ju inte enbart varmvatten som strömmar genom kranen så det var inte så varmt som det hade kunnat vara! Men det va trevligt! Vi har haft bubbelbadkaret i runt 1 år och jag har badat i den 2 gånger. Skäms på mig.

Efter det så kom min babe Signe hit och strax efter 00 så åkte Agge hem och Jocke kom över. Vi spelade kortspel och hade megatrevligt tills Jennah och Jocke gick hem och jag och Signe gick och la oss.

Man kan säga att jag inte mår så bra idag, men jag lever iallafall.

Är det töntigt att sakna mamma redan när de åkte igår morse och kommer hem på fredagkväll? Och samtidigt åker iväg till Göteborg på lördagmorgon..

Suck it up. Jag är en stor tjej.  (Fast vem försöker jag lura?)

fine.

"Gör om, gör rätt" fungerade visst.

Jag är inte lika sur längre. Men jag blir alltid lika förvånad när jag blir sådär förbannad fort.


om jag ändå sket pengar

Hade jag skitit pengar så hade jag tagit min dator och telefon och kastat dem åt helvete just för att de vid helt fel tillfälle i mitt humör inte vill samarbeta. Jag har en låt, ska lägga över den från datorn till iPhonen och vad händer? DEN VILL INTE. Vill så gärna skriva alla fula ord jag kan komma på just nu här, men jag ska behärska mig.


Allt jag kan göra är att hoppas att mina nya p-piller hjälper mig mot mina humörsvängningar. Eftersom det va just därför jag fick dem. Hoppas.



Life’s a game but it’s not fair, I break the rules so I don’t care.

ångest.

Jag vet om det är depp-pms som spökar alldeles för tidigt eller varför jag känner mig deppig just nu, men det gör jag iallafall. Ska iväg och träna och försöka göra så att jag svettas lite. Kanske träningsvärk? Vore soft. Måste ju bara fixa lite snyggare träningskläder. Mina ser hemska ut..

Jag måste köpa nya jeans också för jag har inga jeans. Nya leggings för att alla har hål i sig. 

Jag tror verkligen inte att jag kommer få min lön på fredag (i wish) eftersom jag fick pengarna den sista förra månaden.


Livet är underbart med massor av ångest, måsten, viljor och inga pengar, eller hur?

bajs.

Jag är så jävla uttråkad.


i make my own rules

Segare dag får man nästan leta efter känns det som. Helgen har varit supertrevlig, men det suger verkligen musten ur en. Nu är jag iallafall gudmor åt världens sötaste lilla Netlié på papper också. Ska slänga upp några bilder sen när jag får tag på dem.

Imorse blev jag väckt, som vanligt, för att äta en sista frukost innan alla skulle åka. Trevligt, några var mer bakfulla än andra, men det är sånt som ingår i paktetet "Helger". Själv så åkte jag senare iväg till centrum för att äta lunch med Andreas och prata lite om donken och allt annat. Fick senare uppdraget att köra in till stan för att släppa av Mathias och Sandra till tåget och jag som inte direkt älskar att köra i stan, klarade det galant. Såklart.


Undrar ifall jag ska vara lika tråkig som alla andra och titta på valvakan? Det är ju endå de, (enligt min åsikt) idioterna, som ska styra vårat mesiga land de närmaste 4 åren.


it's a bull!




Jag vill ha en till valp! Så jäklar söta när de är valpar..
Då kanske man hade lyckats bättre med den än med Maya? Hon är så jäkla bortskämd!
Lydnadskurs, ja tack!

just like a pill

Jag är glad för jag har fått egna tabletter! Smärtstillande då alltså, inte för något annat jocks.



Men ledsen för att de va dyra. Man kan säga att jag är väldigt fattig just nu.

60



WHY THE FUCK ARE YOU SO FAR AWAY?

when i grow up

VARNING för gayness. Men jag och min pappas fru åkte in till stan och tog några "modell-bilder" idag. Here they are. Enjoy.












Och nu kanske ni undrar en sak. Men svaret är nej.

Jag ger inte ut mitt nummer på bloggen.




PUSS

my hump





Sexy mama.

Ska snart klä på mig för att Ewa ska hämta mig och vi ska åka in till stan och bli sminkade! Woho!

Länge sen som jag var vaken såhär tidigt (pga av arbetstider), är det såhär världens ser ut på mornarna?

make a little magic



Grattis <3



Grattis min babe <3

i will never understand the shit you call "love"

Trött_tjej_90 här. Ligger i sängen med världens skönaste mjuk-rutig-skjort-pyjamas på mig. Jag älskar den! Så jävla härlig!

Imorgon så ska papi ta Audina så att hon blir fixad någon gång. Måste bara dammsuga henne riktigt ordentligt.. Inte så mysig att köra eller åka med direkt.. Ewa pratade också om någon fotosession på tisdag och min syster, Robert och Netlié kommer upp då! Åh vad jag saknar den lilla korven. Önskar att hon bodde närmare så jag fick hålla henne hela tiden! Fast inte när hon skriker. Lite jobbigt då. 

Jag har läst ut boken "Trasig" som jag lånade förut också. Ungefär 400 sidor tog mig tre kvällar.. Och jag känner mig så nere för jag vet inte vilken bok jag ska läsa nu! Har en "Jag är wanted" men den handlar mest om en kille som är brottsling.. Det är inte min grej direkt. Jag gillar romantik, fantasy och hemska böcker som t ex. Trasig, Skadad osv.  Fast även om jag älskar romantik så kommer jag aldrig förstå den där grejen folk kallar "kärlek".


Godnatt


mätt

Jag och Jennah drog in till stan igårkväll efter att jag hade jobbat. Hälsade på Hannes som fyllde 20 år! Min älskling. Efter det så drog vi till Medusa och drack två öl. Vi hann med sista tåget hem och då smsar Skåne om att de är på väg in till Medusa. Bra tajmning...

Efter att ha vaknat vid halv 1 idag, jobbat och kommit hem efter jobbet så åt jag en UNDERBAR middag! Mats hade lagat oxfilé och massor av annat som var obeskrivligt gott. Tänk om jag ändå kunde lära mig att laga sådan god mat. Shit, hur ska jag klara mig om jag flyttar hemifrån någon gång i mitt liv? Mamma och Mats väntade tills 20 då jag hade slutat för att vi skulle kunna äta tillsammans. Som sagt, obeskrivligt gott.

Nu ska jag dricka ännu en öl och kanske titta lite på Mamma Mia som går på 3an. Får se när min trötthet dyker upp!


trött_tjej_90


Från

Till



... Vad hände?
Gröna Lund va tydligen knökfullt så det blev inte Hoffmaestro. Crap.
Vi drog till Medusa istället och drack öl. Trevligt. Skåne kom dit vilket var kul! Hans kompis va jätterolig och tackade mig "av hela hans hjärta" (med en skånks dialekt!) över att jag och Tessi tog hand om Skåne på Sonisphere. Gulligt av honom. Eller gulligt av alkholen kanske? Vem vet?
Ska hoppa in i duschen nu och fräscha upp mig lite. Snart blir det jobb och efter det så kör vi igen. Fast bara in till stan för två av mina underbara vänner, Hannes och Signe, fyller faktiskt 20 år idag! Grattis på de älsklingarna! 
Blir nog no alcohol ikväll.

hoffmaestro & chraa



Jag är glad!
Ikväll blir det Gröna Lund med grabbarna Grus och sen blir det väl en öl. Eller två. Eller fler..
Ses i dimman

patetiskt

Sitter och tittar på "Kungarna av Tylösand" och fan.. Det räcker med 12 minuter av att titta på programmet för att inse att det är mer patetiskt än Big Brother.

don't you wish




- Ska strax åka iväg och träna med My
- Ska hem sen och färga håret en lite mindre blondare färg
- Ska sen fortsätta träna på fjortisposén

a whole new world

Eftersom min laptop har fuckad ut totalt så har jag nu köpt en ny dator. Jag är helt kär i den och den är underbar. 8.990:- gick skönheten på, men jag vill inte ha någon bajsdator som jag inte ens kommer gilla för halva priset. Smakar det så kostar det och it ain't a crime to be good to yourself.
Fast det känns väldigt konstigt på ett sätt. Ja, jag har en ny dator och jag fick punga ut ganska mycket för den, men varför skulle jag inte unna mig något jag vill ha? Varför ska jag nöja mig med det som är nästa bäst när jag bara lever en gång? Det är så onödigt. Det känns så fel att vara superglad eftersom den va så dyr. Hade den kostat 2000:- så hade det kännts mer "okej" att vara superlycklig, men nu känns det vara fel på ett sätt. Som att jag tror att jag är rikare än andra. Bara fel. Men det tänker jag FAN skit i, för jag älskar min nya dator och det ska jag FAN vara glad för!

Så FUCK YOU om någon tycker att jag borde skämmas för att min dator kostade 9000:-. Jag är värd det och jag gillar det.



Ville bara säga det. Såhär ser den ut:


Fast en rosa. Men jag hittade ingen rosa som var stor nog att vara med här.

PUSS


scary moment

Idag så kom Alexz och Jennah förbi och fikade! Riktigt trevligt faktiskt. Alexz håller på att övningsköra så vi satt och pratade körning och så fick hon låna mina böcker. Kände mig jättesnäll där faktiskt, haha!

Iallafall så står jag i köket på jobbet och ska ut till baren igen och trallar i min egna lilla värld när helt plötsligt min pappa skrämmer skiten ur mig. Jag, med mina reaktioner, skriker för full hals och man kan väl säga att jag har ont i halsen nu fortfarande. Det värsta var att han gav mig en sån jäkla huvudvärk att jag fortfarande har ont. Inte okej! 

Jag tänkte skriva något mer, men jag minns inte direkt. Kanske kommer på det sen?
Förutom att jag vill ha en ny dator och att jag längtar till Egypten?





Jajuste! Jag funderar på att ta ut mitt löshår och färga håret lite mörkare. Vet inte om jag ska bli chokladbrun eller bara mörkare blond?



Kommer inte kunna bestämma mig förrän jag är såhär gammal...



PUSS

RSS 2.0