sometimes



Sometimes I just don't want to be alone
Sometimes I want to dance with somebody

åh min herre... ?

Jag gick upp vid 10-tiden för att jag skulle hinna duscha, ringa Amerikanska ambassaden, äta frukost och möta Jennah i centrum.

Har jag ringt  ambassaden? Har jag mött Jennah?
Nej.

Det är ett mirakel att jag ens har duschat och ätit frukost eftersom jag börjar slava och jobba kl 13 idag.
Dock så ska jag försöka övertyga Maria som jag jobbar med att vi ska baka något gott. För jag gillar att baka!



Och jag kom en sak!
Jag orkar inte fokusera på att inte tänka på minnena som oftast dyker upp i mitt huvud innan jag ska somna och när jag har vaknat.
Så jag ska göra det jag gör bäst - glömma.
Jag har ett minne som Doris i Hitta Nemo ibland så därför ska jag utnyttja det! Ignorera och glömma.



Jag?



Doris?

Tror verkligen inte det, men minnet är likadant när det gäller!

back

Mamma och Mats ska fortsätta vara tillsammans efter allt! Det var lite skönt att höra!
Och vi ska flytta! Jag känner mig nästan glad över att vi ska göra det, för jag är en sån människa som vill ha mycket variation i mitt liv. Jag blir uttråkad och vill inte fastna i ett tråkigt spår hela livet. Det är därför jag möblerar mitt rum väldigt ofta (om ingen har förstått det..), just för att inte fastna i det där. Jag vill ha variation i min omgivning mest. Men inte när det gäller mina vänner faktiskt. Jag är nöjd och glad med dem och vill ha dem alla nära mig hela mitt liv!

Så nu ska vi flytta till ett hus närmare Handen eller stan!

hemma!

Jag vet att det är söndag. Men jag har jobbat, och sen så satt jag, Alexz och Jennah och drack på O'learys.

Vi gick ner till mitt donken sen.



Why can't that boy just see,
that he means the world to me?

och det va det

Och där va det över.

Jag sa det själv, och jag vet att om jag inte hade sagt det igår så hade jag aldrig gjort det. Det va lika bra att berätta. Dock så är ju konsekvenserna inte så roliga..

im so..

I'm so used to not have you around or to se your smile


donken idag

Och man vet ju vad det betyder.. Vem som kommer vara där ...  Hur min fredagskväll kommer vara. 3 timmars helvete och allt som kan tänka sig göra ont.


I miss the sound of your voice, the silence seems so loud

hos tessi

Är just nu hos Tessi!
Har lättat mitt hjärta för henne och berättade en grej som jag skäms lite för dessutom....
Mr. A är som vanligt... Allt har väl typ runnit ut i sanden, vilket känns väldigt piss. För I've never felt like this before. Och jag vet, han är världens största oromantiska mupp, men man kan inte rå för mig vem man börjar gilla, eller hur?
Så nu ska jag köra på dryg-stilen, det fungerar faktiskt! Dock så vet jag att när jag träffar honom (vi jobbar samtidigt på fredag) så kommer jag känna mig som en liten flicka igen. Och jag är ändå 1 år äldre än honom. 

Men iallafall, ska nog gå och sova nu för jag börjar känna mig väldigt trött..

Jag träffade Nathalie och Carolina idag dessutom i centrum! Det va verkligen jättekul och om jag hade haft mer tid så hade jag gärna stått kvar, men jag har ju ett jobb att sköta... 


Godnatt! 


r.i.p

Vila i frid.




Fick precis veta att en av mina barndomskompisars pappa har gått bort. Och det måste vara oerhört tungt och sorgset för henne, och självklart lider jag med henne för en mamma och en pappa är väl en självklarhet i livet?, och jag är samtidigt väldigt ledsen själv eftesom jag har ändå träffat honom flera flera gånger och han har alltid varit lika glad (mot mig iallafall).
Det kom verkligen som en chock.

Men jag vet att hon är en väldigt stark person och att hon kommer klara att gå igenom det här.
Inte för att någon någonsin borde behöva göra det vid 19-års ålder.

i had a dream

Min dröm inatt var lite rolig.
Vi var hemma på Sleipnervägen, där jag bodde förut, och allt handlade om mig (vilken underbar dröm va?).
Mysan och Angelica försökte desperat fixa ihop mig med en kille, och det blev Mysans Loverboys tvillingbror! Haha! Jag blev aldrig tillsammans med honom, för jag dissade honom, men de försökte iallafall. Och Nathalie, den sötnosen, fotade allt med en systemkamera. Vi sprang in och ut från mitt rum, och Olof satt i köket och pratade med någon som jag tror va min mamma. Och helt plötsligt så sprang vi in på den stora toaletten och hittade Olof i torkskåpet där han gömde sig, för han ville leka kurragömma (?). Och Jocke, från min gamla klass som jag såg igår, var också där och hade målat om min systers rum till illröd färg och även städat där. Det stod en säng, en liten låda och ett skrivbord och han var så nöjd över att det var hans rum...

Skum dröm? Ja det tycker jag iallafall...

Hötorgshallarna och Sjätte Tunnan

Jag hade verkligen supertrevligt med Hannes! Han är verkligen den perfekta killen. Och alla vet ju att killar bara är svin, men inte han! Hannes är verkligen one of a kind.
Vi möttes upp i centralen, då han var en kvart sen eftersom tunnelbanan krånglade, och gick sen till Hötorgshallarna. Han visste precis vad han skulle äta medans jag gick och velade och bestämde mig tills slut för att ta biff, kyckling och nudlar. Och det va gott. Jag såg även en gammal klasskompis, Jocke, där. Det va trevligt! Efter maten så gick vi till tunnelbanan och åkte till Gamla Stan för att gå till Sjätte Tunnan. Dock så irrade vi runt en liten stund eftersom smarta Hannes inte kom ihåg vart det låg, men vi hittade dit iallafall. Tog några öl, satt och pratade och ungefär 5 långa ljus hann brinna upp (ner?) innan vi gick därifrån!
Så otroligt mysigt.


Alla borde ha en Hannes.




Mr. A ska så försvinna ur mina tankar.

Varför ödsla tid när det finns andra fiskar i havet?






Tack för en underbar kväll min älskade vän


Middag med hannes

Nu sitter jag på tåget för att äta middag med hannes! Hoppas att det blir gott för jag är megahungrig.... Jennah åkte till sitt landställe idag också! Och är borta från mig en vecka nästan. Jag fick låna hennes the sims 3 och det är verkligen segt på min dator. Dessutom så färgade jag håret lite mer idag! Det känns asbra! Jag trivs verkligen i min blonda färg. Puss

så!

Hur mår jag då?

Jo, jag mår bra. Dock så är jag så otroligt trött!! Usch, jag ska nog hoppa i säng snart, eftersom jag ska åka till Jennah imorgon vid 9.39 bussen. Hon ska klippa mitt hår lite grann, och så ska jag få låna hennes The Sims 3 spel!! Det ska bli roligt!! Dock så måste hon berätta hur man fuskar sig till pengar, för jag orkar inte att de ska plugga och göra allt för att få pengar. Jag har en dröm om att jag ska bli rik, och blir inte jag det, då kan jag ju åtminstonde unna min sim-gubbe lite pengar!

Jag har precis sett filmen om Anna Nicole Smith, och hon va verkligen vacker hon som spelade henne! Förutom hennes läppar, men ändå. Fin i håret, fin hy, fin kropp. Marilyn Monroe liksom.


Nej nu måste jag nog sova, för jag kommer somna i soffan annars! Och det vill jag ju inte!


PUSS



P.s Imorgon ska jag och Hannes äta middag i stan! Sen ska vi ta en öl med Pontus och någon mer, kanske och förhoppningsvis Kalle, så vi får se! Men det ska bli mysigt!






Lite vacker va hon ju!


Och min favoritbild med Hannes!


lööördag

Japp.. Idag är det lördag!
Det känns inte som det för
mig eftersom jag jobbar vilka dagar som helst oavsett vilken dag det är.
Så gissa vad jag ska göra om 45 minuter? JUSTE! Åka och jobba.
13-21. Jag kommer ha ont i benen flera år efter sommaren är slut.

helt slut!

Jag började jobba kl 7 imorse fram till 13.30 nu.
Och jag ska köra ett dubbelpass så jag börjar kl 15 igen och slutar inte förrän 21.15!
Hur orkar folk hålla igång hela dagarna?


Jag har då sjukanmält mig från McDonalds av 3 anledningar!
1. Sämre betalt än på Äldreomsorgen
2. Mamma fyller år på tisdag och vi ska titta på en superfin lägenhet i Brandbergen samtidigt. Och om jag inte hade jobbat ikväll så skulle jag inte fått ledigt.
3. Det är lugnare på ålderdomshemmet. På McDonald's så handlar det bara om stress stress och mera stress. Men "överklassen" dvs, de som står i DT2an, står fan och pratar om helgens händelser och bossar gärna över oss "bönder". Ingen säger något, men det är fan uppdelat så. Det gäller att vara smidig, slug och ful för att komma till överklassen. Där är allt falskt.


Så nu ligger jag och vilar för att Mats ska sen skjutsa mig till jobbet.


PUSS


suck

Jag vill inte jobba idag!






I'm here without you baby
but you're still on my lonley mind
I think about you baby
and I dream about you all the time

ändrade planer

Fortfarande hemma, eftersom det fortfarande är mitt hem änsålänge, men jag åker till Carrou på onsdag och sover där några nätter. Får se hur mycket det blir.... Dock så jobbar jag ju fortfarande i Västerhaninge, men jag har ju busskort så jag behöver inte oroa mig för något.

This is it.

This is it.

Nu är det bestämt.

Imorgon ringer Mats mäklaren och ikväll flyttar jag till mormor och morfar.

This is it

Nu är det bestämt. Eftersom jag va så liten sist något sånt här hände så reagerade jag inte alls. Och nu vet jag inte hur jag ska reagera. Det enda jag vet är att jag vill att hon ska må bra och att allt går fint istället för bråk och saker. Just nu sover jag iallafall hos lilliz för jag orkar inte vara hemma. God natt

mitt itu

Just nu är jag mitt itu.
Personliga problem hemma som jag önskar att jag kunde prata om med folk, men just nu är det för färskt att säga något överhuvudtaget om det.


                                     Och jag vet inte om jag ska jubla eller gråta...

I DID IT!



Jag gjorde det!
Jag klickade hem den här skönheten från nelly.com, och jag är så nöjd!
Eftersom jag är medlem så fick jag lite rabatt från 549:- ner till 494:- , därefter så kom jag på att jag fick ett presentkort från Cosmopolitan på 100:- så då fick jag rabatt där också! Sen så tillkom fraktavgift och faktureringsavgift på 29:- samt 39:- så allt som allt blev det 462:- kr som jag får betala för den här snygga klänningen!


Så om 2-3 arbetsdagar är jag en klänning rikare!
Nu gäller det bara att börja komma igång med springadet och solandet...

PUSS!

Hannes student!

Tjoho!
Äntligen fick jag se bilderna från Hannes student (eftersom jag är en kameranörd och älskar att vara med på bild så vill jag ju gärna se hur jag blev)
och här kommer de:

Jag och min älskade Hannes. Som jag för övrigt ska gifta mig med om 5 år så fort han friar...


och jag och Kalle Banan! Som jag får med på köpet när jag och Hannes har gift oss. Ni vet, sån där "Ta två, betala för en" fast typ.. Ta en -  få en annan på köpet!


drömma går ju alltid

Tänk om jag kunde vara vass på bakgrund till bloggar!
Då skulle inte den här behöva se ut såhär....


cocoo.se

Gosh!
Jag har hittat tre armband som jag vill ha från cocoo.se! De är smala och enkla - precis som jag vill att mina armband ska vara.



Det vita är deusstom ett armband som stödjer Livmorderhalscancer

michael jackson

Hajja vad den här tjejen måste vara hatad av avundsjuka efter det här...

Michael Jackson You are not alone


Gaah

Jag är så trött!
Låt mig få sova! Åtminstonde en halvtimma! Jag är så trött att jag inte ens vet hur vissa ord stavas..
Men om 25 minuter ska jag iväg till nästa jobb...

Efter

Efter att ha tänkt en lite stund så kom jag på att alla kanske inte vet att mr.A heter händig i efternamn. Och då blev det ju lite svårt att fatta mitt skämt i tidigare inlägg... God natt på er!

min kväll

Det här gjorde min kväll.
Satan vad falskt och fel han sjunger.

http://www.youtube.com/watch?v=SNYUBiKsogo


diiiie mf

Jag har jobbat idag.

Fick även veta att det var en boende som gick bort nu i helgen, och det var lite synd eftersom hon var så trevlig!

Jag ska jobba imorgon också, och det "roligaste" är att jag börjar kl 7-15 på ålderdomshemmet, stressar hem för att duscha, äta och gå ut med Maya för att sedan åka till Donken och jobba 17-20 där. Och helgen blir inte bättre ska jag säga! Börjar kl 7-13.30 på ålderdomshemmet! En lördag. På söndag börjar jag kl 11-15 på McDonald's och sen blir det jävligt stressigt för jag börjar kl 16-20 på ålderdomshemmet direkt efter!

Sen att jag är ledig måndag, tisdag och onsdag gör iallafall mig lite gladare...



Dessutom så tror jag knappast att det är någon som har ungått att se att vi har regn ute. Svensk sommar. Hanny och Puck är och njuter på Skiathos i värmen och Mr.A är fortfarande i Turkiet. Om jag är avundsjuk fortfarande? Alldeles för mycket.



Sist jag sov hemma hos Mr.A så sa jag något roligt:

" Ja, men ursäkta mig för att jag har inte en liten bit Händig i mig, därför kan jag inte bla bla bla. Eller.. vänta.. Jo, ibland har jag ju det! "
Jag va tvungen att säga det två gånger för att han skulle fatta...


Lilliz födelsedag!

Idag fyller LillizzzZ år. Och igår fyllde Angelica år!
Tänka sig, stora tjejer. Jag är ju redan vuxen liksom eftersom jag är äldre än dem!
Känns bra...

Och nu tittar jag på Animal Planet. De håller på att rädda massor av djur, HSPCA heter det. Väldigt bra program faktiskt, men jag förstår inte hur vissa människor kan vara så hemska mot sina djur? Cp människor. Typiskt Amerikaner också.



Jag och Angelica



Jag och Lilliz

Gosh

Går det att ha mer tråkigt än vad jag har just nu? Tror nog inte det.
Jag gick upp ganska sent idag dessutom, där vid halv 12-tiden och det kändes som att jag gick direkt från sängen till soffan.. Ja, efter att jag hade ätit frukost då såklart! Men jag satte på en film, ARN - Mötet vid Rikets Slut (eller om den nu hette så. 2an iallafall), och den var bra! Dock så kändes den så in i satans lång, även om den "bara" va 2 timmar och 8 minuter. Och sen så har jag legat i soffan och degat!

Och jag har absolut ingenting att göra ikväll.
Jag vill så gärna åka utomlands, men det fattas pengar och jag jobbar. Vilket suger!

ice age 3

Japp!
Ikväll va jag och Jennah och såg Ice Age 3 och den va värd att se.
Likaså Baksmällan.
De två filmerna kan jag rekommendera för den som älskar att skratta!


Eftersom jag är ledig imorgon så åkte jag till Gullmarsplan med Jennah och där delade vi på oss eftersom hon skulle till Tyresö och jag skulle ta bussen mot Svartbäcken. Sagt och gjort. Jag hoppar av i Brandbergens centrum för att byta buss mot Haninge Centrum och sen byta till min buss mot Tungelsta, men ack så fel jag hade när jag planerade allt! Jag missade bussen mot Haninge med 3 ynka minuter så jag bestämde mig för att promenera istället, eftersom det trots allt inte är så långt. Dock så måste jag säga att det kändes inte så "jättesäkert" att gå runt i Brandbergen, ensam tjej vid 22.30 en måndagskväll, men jag hade varit mer orolig om det hade varit en fredag eller lördags kväll måste jag säga. Men iallafall, jag promenerade och det tog mig ungefär 30 minuter (i min "raska" takt och eftersom jag undvek att gå igenom skogen), så jag hade 10 minuter till godo tills bussen gick från centrum. Och vem sitter alldeles ensam, kall och utan sällskap på bussen om inte Caroline Bladh? Tänka sig! Tack vare mig så fick hon sällskap och sken som en sol, haha ;)


Skämt åsido.

Men nu måste jag iallafall sova lite grann!

Godnatt


Utomlands

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH Jag har världens största längtan efter att åka utomlands. Det är inte klokt!!
Alla åker iväg. Okej, inte alla, men nog fan känns det som det. Mr. A är i Turkiet, min syster kommer hem från Aya Napa imorgon, Tessi ska till Hultsfred, Hanny och Puck åker till Skiathos (ja, jag vill också till Skiathos.) imorgon och min syssling åker också till Skiathos imorgon!

Okej, även om det inte är alla så känns det som alla. Mamma och Mats ska dessutom till Danmark v. 30 så jag får hela huset för mig själv i en vecka. Eller, med Tessi då. Mamma och hon kom överens att Tessi skulle bo här med mig, och det har jag verkligen ingenting emot! Det ska bli mysigt! Hon och jag är verkligen som ett gift gammalt par!


Godnatt!!


time to say goodbye

Now it's time to say goodbye.
Time to move on.
I don't want to hear another lie,
I know, that I'm still going strong.


But I guess that the fool don't know

how hard it is to just let go.



För övrigt så hade jag en underbar födelsedag!
Tack alla som har grattat mig, jag blev superglad!!


GRATTIS GRATTIS GRATTIS

Till mig.

Idag fyller jag hela 19 år!!

Jag får beställa en sotare, ballt va?





bild från musikalen


tisdag

" Vi möttes mitt i vintern när mitt hjärta var tömt
jag placera dig i drömmen som jag borde ha glömt " 



Idag så badade jag och Jennah! Vi åkte ut med båten med Martin och så badade vi lite grann vid Dalarö, vilket var urmysigt :) Dock så blir jag nog säkert sjuk eftersom det är min födelsedag på torsdag... Kul.

Och jag ska upp och jobba om 6 timmar också! Mera kul!

Godnatt!

RSS 2.0