papi

Jag och papi va och åt på O'learys. God mat. Fajitas med kyckling! Gott. JAg säger mer imorgon när alkoholen har försvunnit.


tisdag

Snart nyår!
Jag och Jennah ska iväg en sväng till Handen för att jag ska lämna ett cv och sen ska vi gå och sola lite. Och eftersom vi är ganska bleka (eller iallafall jag) så är det inget fel på att vi solar! Btw så är det sol utanför mitt fönster nu! Det känns helt underbart !! Bort med all depp vinter. Kunde knappt sova inatt heller för att månen lös så starkt in rakt i mitt lilla fejs också. Men men! Förkyldningen känns bättre också!


Ska springa till bussen nu!


Natti natti

Med snor i näsan, hosta i halsen och pyjamasen på kroppen så säger jag Godnatt!



.


paparazzi

Jag saknar dig.

.




Jag har ett stort sug efter att ligga och titta på film och ha en hembeställd pizza på bordet.


"snorungar är vi allihopa"

Klockan är inte ens 22.00 och jag ligger redan i säng. Okej.. Klockan är 21.55, men ändå.

Jag är täppt i näsan och ont i halsen och HELT hängig i huvudet. Det här suger!

sushi

Idag åt jag sushi! Jag har aldrig ätit sushi förut. Och det va faktiskt gott. Annorlunda, men gott!
Och nu har jag ont i halsen.. Börjar känna mig tjock i halsen. Det är så jäkla typiskt nu innan nyår! Usch! Ska nog ta och gurgla lite whiskey så att det försvinner.



Jag fick inte fram någon snygg zebrabakgrund som jag ville ha, så jag har valt den här! Jag saknar ju faktiskt värmen och de billiga kläderna i Hollywood! Är inne och tittar lite på Forever21 och drömmer mig bort...

Tack Johanna för tipset! :D :D






Tessi, Jennah och Jag för några år sedan
Säger inget, Ser inget, Hör inget

världen är full av idioter

För det första så stavas FÖRRÄN med två r och ett ä. Inte "Fören". Fören är där fram på en båt.
För det andra så har jag munsår och börjar känna mig tjock i halsen.
För det tredje så blir jag så irriterad på att jag inte vet hur man får bara EN enda stor bakgrundsbild istället för 150 000 små brevid varandra.

let's take a swim



Här skulle det badas! 40 grader i jacuzzin så det var riktigt nice! Kul att min bror ser ut som en turk.
Behöver jag påpeka att det var ASNAJS att sitta ute och bada när det snöa?



Igår så satt jag, Mathilda och Händig hemma hos Sandra och drack lite vin, vilket var trevligt. Slutade med att vi åkte in till Harrys och var där en liten stund. Måste säga att det va knappt några snygga rockers där längre och det var asfullt (som vanligt)... Jag och Sandra tog samma väg hem iallafall och jag va hemma runt halv 3.
Dagen hade varit planerad som så att vi skulle åkt ändå bort till Gnesta idag för att hälsa på min andra kära bror, meeeen vi hade ingen lust att köra 10 mil i det här vädret så vi sket i det. Vi ska åka dit imorgon istället.



Och jag har fått världens bästa present av Tessi! En mjuk, randig skjortpyjamas! Här ska mysas med film!
Pouss!


fredag hela veckan

Fredag idag! Jag är ledig! Känns bra!

Sov jättedåligt inatt... Vaknade till hela tiden och drömde mardrömmar om äckliga ormar. Usch. Men ner och käka lite och ta en jägernubbe så är man igång igen!

God Jul!


God Jul




God Jul !









.


Dan före dan före doppardan

Kan man säga. Om man känner för det.

Imorgon blir det upp tidigt minsann!




Jennah; You're simply the best


and so this is christmas.. (or soon)

Snart är det jul minsann!

Och vi som skulle julpynta och göra klart allt idag här hemma.. Jo,.. Eh.. Bilen går bra? För det gör inte pyntet iallafall. Mamma är jätteseg och jag är jätteseg också. Sov hos PS igår och vi gick väl och la oss vid 00. Eller jag somnade där nånstans och han hade druckit kaffe så han va ganska pigg kan man säga! Ska iallafall gå och lägga mig TIDIGT ikväll för jag och mamma ska upp tidigit imorgon och åka till Skärholmen för att kirra det sista. Rika jag kommer inte ens få 2000kr i lön den här månaden så allt känns verkligen underbart. Verkligen. Och jag som hade saker planerade, men bullshit på mig för det går inte! Fan.

Iallafall så ska jag och pappa ner och äta här i Tungelsta om en timma kanske. Beror på när han ringer dvs!
Kanske ska sätta på en tvätt och försöka dammsuga här? Eller.. Dammsuga kan jag göra imorgon för det blir så dammigt fort här. Måste bero på att ventilen till skorstenet som går via mitt rum är totalt öppen hela tiden? Äsch.

God Jul på folk iallafall!


she works hard for the money

TJOHO!

PS hjälpte mig med min iPhone igår så nu har jag massor av roliga saker på den och även musik! Äntligen.. Nu ska jag bara försöka byta ringsignal till någon roligare än "classic phone"...


Och mamma åker snart iväg på kryssing, om jag är avundsjuk? Nejdå.. Hur kan någon tro det? Min moster ringde bara inte imorse och frågade ifall jag ville följa med för att det finns 2 biljetter över som redan är betalda (inkl. julmiddag och frukost) så varför skulle jag vara avundsjuk för att jag ska jobba? Hade jag inte jobbat 12-21 imorgon så fanns ju tanken på att jag kunde sjukanmäla mig ikväll, men det skulle ge mig dålig samvete och dessutom så behöver jag pengarna för att jag är totalt pank...

Undra om någon kommer ha en bättre helg än mig?
Även om min helg inte kommer vara så tokig egentligen


MHM!

Jag har ju fått min iPhone nu och jag älskar den. Det är bara det att jag vet inte hur jag får in musik eller laddar ner spel... Tackolov så kommer PS ikväll och då har han sagt att han ska hjälpa mig! Tur att han kan det där mer än vad jag kan.

Jag höll på att vika tvätten, men så ringde PS, och så fortsatte jag vika tvätten. Sen så ringde Jennah och efter det fortsatte jag. Men så "woops" satte jag på datorn för att lyssna på musik och vad hände då? Jo, tvätten ligger på min säng. Vikt iof. Men.. Inget har hänt. Jag har fastnat här framför datorn. CRAP!

Och om jag drar ut internetsladden så fungerar inte Spotify. Men det gillar vi? Eller?
Nej precis.

Jag ska nog skynda mig lite för jag ska till Jennah vid 4 - halv 5 för att spela lite Left 4 Dead.. Haha! Alla håller på med Mafia Wars och FarmVille på Facebook, men vi dödar zombies på Xbox! Mer status.

Hmm.. Kanske ska fortsätta nu? Så blir det åtminstonde lite fint i rummet tills ikväll? Så behöver inte PS se vilken riktigt slarver jag egentligen är när det gäller att ha rummet rent, haha!


POUSS

jag har en iphone i min hand just nu !

OM jag har!
Äntligen har jag fått min iPhone!

Nu ska jag bara försöka få över lite musik till den.. Och nya roliga spel också ...

but hey it's only monday!

Idag färgade jag PS hår. Mörk brunt blev det. Han ville ha svart (?) men köpte en mörk brun, vilket blev väldigt snyggt! Stefan, Jennah, PS och jag köpa två pizzor på Odens pizzeria i Västerhaninge vilket va gott! Men... Man kan säga att jag fick ju några kommentarer om att jag inte orkade mer än en halv halva. Alltså en fjärdedel. Men det va gott iallafall!

Jag och Jennah spelade lite Left 4 Dead sen hemma hos henne och helvete vad roligt det är!! Man ska skjuta zombies! Lite läskigt ibland när man hör hur häxorna gråter, men jäklar vad roligt det är!

Imorgon ska jag för övrigt göra:

* Städa mitt rum
* Städa toaletten
* Städa mitt vardagsrum
* Städa i trappen
* Äta frukost med Jennah efter 8 här hemma hos mig


Hur ska det gå? Jag får väl helt enkelt bita ihop och göra det!


Anledning till en dålig uppdatering är också att istället för att skriva om ett tråkigt liv framför datorn så är jag ute och leker livet! Känns mycket bättre faktiskt.



wtf

Gosh jag är så in i helvetes sjukt trött!

PS sov här och följde med på hundutställning i Älvsjö idag. Var väl hemma strax innan 1 igårkväll och så upp vid 8.45 idag. Plus att jag vaknade flera gånger inatt. Irriterande.
Skulle egentligen följt med Jennah och Jocke på bio, men jag orkar verkligen inte. Jag skulle kunna gå och lägga mig nu och somna som en stock! Och jag ska jobba imorgon...








Och nästa gång jag ser "en viss person" så ska jag slå henne.


"det är ju bara en gång i månaden ju?"

Jag hatar mens.

Fick precis ett sms från jobbet som undra ifall jag kan jobba ikväll, men jag har så ont att jag inte ens vill lämna sängen.


Smärtstillandepiller; here I come!

Hoppas att jag kan gå ut lite idag iallafall. PS kommer ikväll efter han har slutat jobba och stackars honom ifall jag ska ligga och vara grinig och ha ont då..



snacka om seg

Och jag som trodde att jag skulle gå upp tidigt och gå ut och gå innan frukost? För det blev ju verkligen så också?

Såklart inte.
Men Jennah kom över och åt frukost med mig och lite tårta vilket var gott!

Och jag har duschat och trodde att jag skulle bli piggare efter det, men det blev jag verkligen inte. Jag skulle inte ha några problem alls med att somna om nu kan jag säga, men då kommer jag vara vaken hela natten och vända på dygnet så det känns bara dumt!


Och dessutom så ska jag laga mat idag? Usch, jag orkar verkligen inte ....

"Angelica undrar på vilket sätt man får komma?"




Hoppas att det är läsbart.
För det här är nämligen en helt vanlig konversation mellan mig och Angelica. Gullunge! Jag vet att hon saknar mig!

it's just a sunday mornin'

Igår kväll så kom ju PS över. MEN smartskaftet hade glömt sitt usb-minne så vi tittade på Stefan&Krister istället, vilket var lika kul. Eftersom det är våran "pensionärs-humor" som han sa. Somnade inte förrän vid strax efter 1 eftersom filmen var klar vid halv 1. Man kan säga att jag var gaaaanska trött imorse helt enkelt! Han också för den delen.

Jobbet gick väldigt fort idag och var en väldigt bra och skön dag bara. Hände inget speciellt eller så, utan allt flöt bara på!

Jajuste, idag fyller min syster 21 också! TJOHO! Grattis <3!
21 år och ska få barn i Juli (ja, nästa år).
Så tack vare min förtjänst (=tjat) så ska Mats laga oxfilé till middag. OM jag älskar oxfilé? OJA!





Och ikväll kommer PS så vi ska se klart på Zombieland!

soooooova

GOSH! Jag är så jäkla trött!
Ligger och lyssnar på lite musik och pratar med My på msn (vilket var ungefär 100år sedan?).

Iallafall så kommer PS om 10 minuter och då ska vi fortsätta titta på Zombieland. Eftersom vi aldrig såg klart den.. !

Gårdagen var iallafall asrolig!! Kan lägga upp bilder imorgon för jag pallar fan inte nu.

POUSS


Lite färg i tillvaron



I detta mörka dystra "vinterväder" så ska jag pigga upp med lite färg!!
Jag har lekt lite i photohop (creds till mig!)

Never trust a girl with photoshop

tarv

Tarv betyder tydligen att man roffar åt sig mat där uppe i Dalarna. Tarv! Jag tänker på tarvlig som är typ taskig/elak här nere. Det som var positivt va att man kunde betala med svenska pengar där uppe iallafall ;)

Hoppade på samma tåg som PS och det slutade med att han inte hoppade av i Handen utan följde med mig hem och sov här. Vi började kolla lite på Zombieland men jag var så trött att jag pallade inte.

Idag iallafall så ska jag snart iväg och jobba (eller okej, först ska jag börja göra mig iordning för det känns inte så läckert att gå ut som jag ser ut nu) och sen ska jag ringa Jennah! Jag är jättesugen på att festa ikväll, men jag har inga pengar till det och det är inte kul att snåla på andra direkt.


POUSS!

Dalarna

Kom upp hit vid 10-tiden imorse och snacka om KALLT. Så fort jag hoppade av tåget så började undra vart jag jag hade hamnat... Det roligaste var ju att Carro och Robin var ungefär 25 minuter sen så jag stod och frös i Säter. I det såkallade "centrumet". 

Vi va iallafall och handlade på Coop och jag såg en kille där som fick en otroligt stark ögonkontakt med mig. Jag tittade bort och tittade tillbaka för att se ifall han fortfarande kollade och det gjorde han. Det va väl kul för honom I guess. Vem bryr sig?


Vi spelade lite UNO, YATZY och något frågesportsgrej. Jag måste säga att vi vann ganska lika, fast jag vann i frågesportsgrejen!

Äsch, jag ska vara lite sociala med mupparna nu! Även om Robin börjar spela Xbox nu och Carro pluggar teori.



"Annars så börjar ju alltid porren om en timma" som Carro sa

RSS 2.0