Bebis!



Solljuset kom perfekt till bilden! Och hon satt still för en sekund!
Wow, ... Hon är en riktig vilde, men hon är sweet :)

Iallafall så är det ju nyår om bara några timmar! Tjoho! Ville egentligen köpa en ny klänning, men det är ju mellandags rea = Allt som har legat på lagret kommer fram och det är så otroligt mycket folk att jag kvävs i affärerna.
Vissa människor verkar ju tro att de är de enda som ska handla liksom ...

Iallafall så ska jag färga mitt hår igen nu!
Puss

Den allra sista dagen

Japp, då var vi framme vid året slut. Och vad har vi åstakommit här i världen? Det har jag dock inte så stor koll på, men i min värld har inte så mycket som jag skulle vilja blivit gjort. Och det är synd, för jag vill leva mitt liv och inte tänka tillbaka och ångra saker som jag inte gjorde. Yesterday is just a memory. Det är en fin mening faktiskt. Undrar om jag ska börja leva efter den nästa år? Den betyder ju faktiskt att igår är ett minne och att vi ska leva idag, för allt vi gör kommer bara bli ett minne tills slut. Undrar ifall man kanske skulle göra en till tatuering ... ?

Iallafall, eftersom det är den sista dagen nu på året så kommer vi ju fram till det som alla älskar: NYÅRSLÖFTENA (som aldrig håller)
Någon som har kommit på något bra än?

Mina lyder iallafall såhär :
- Börja träna på Najaden
- Fixa körkortet
- Ät mer hälsosamt
- Försök engagera mig mer i skolan, det är ju trots allt bara ett halvår kvar
- Försök få ordning på livet. Jag håller fortfarande på att lära känna mig själv och hitta mig själv. Jag accepterar saker för mig själv att det är okej att tycka på ett visst sätt och jag kan bara både och.


och längre än så har jag inte kommit!

Men nu måste jag sova, för jag ska upp och bada imorgon! Mina kusiners mormor jobbar på ett badhus så vi ska få bada där även om det är stängs. Så skönt att kunna ha ett helt badhus för sig själv! Inte några småbarn som är äckliga och kissar i bassängen eller skriker hela tiden!

Godnatt och sov gott!


Madicken

Idag så blev jag väckt 07.07 av att Mats kommer in med Madicken (Jag säger Tilda till henne) och släpper av henne i min säng. Jättemysigt, MEN hon skulle bara bita mig i öronen och håret hela tiden och inte la hon sig ner för att sova nej, nej nej Gud nej. Efter 45 minuter så gick jag ner och la henne i buren då jag somnade sent igår och måste ta igen lite sömn, även om hon blev lugn och sov ett litet tag iallafall!


Och just nu är mina småkusiner här och leker med henne, och hon är så söt när hon hoppar omkring! Öronen framåt, nosen lite rosa fortfarande, och helvit förutom på öronen! Gosh,...


Och imorgon är det nyår! Vad händer då?
Själv ska jag vara med Jennah, hemma hos hennes pojkvän och dricka lite smått och gott. Ska bli mysigt, men först idag så är det en arbetsdag som väntar! Börjar nämligen jobba kl 16 och kl 17 så kommer Li och jobbar också! Vi är oslagbara tillsammans på jobbet på tisdagar. Det är så roligt! Det är nog den enda dagen jag uppskattar att jobba verkligen. Om jag såklart inte har ett prov på någon onsdag.

Nej men nu ska jag packa ihop kläderna för jag ska få skjuts till Handen av min morbror och hans barn(mina kusiner)!

Puss!


Nattdjur?

Är precis vad jag börjar känna mig som!

Jag kan inte sova om nätterna, men sover gärna jättelänge på mornarna, varför? Jag hatar att ha sömnproblem för jag får en sån panikångest om jag inte har somnat innan halv 2...



Idag ska jag se High School Musical 3 med min snart 7-åriga kusin! Hon ville se den och jag har fått en biobiljett från skolan och eftersom ingen har frågat mig ifall jag är sugen på bio så bestämde jag och Julia att vi skulle gå och se den!

Men nu måste jag faktiskt försöka sova... :(


godnatt, puss!

Voff voff!

Nu är lillen här och hon är så ful att hon blir så söt!! Aaw, hon får verkligen mitt hjärta att smälta.


Ska ner och äta något nu, puss puss!

:)

Modesty Blaise heter hon, men vad ska vi kalla henne?

Blaise?


!!!!!

Hoppas hälften, bli dubbelt så glad.

Mamma sa precis att "det blir inget sovande i sängen" vilket betyder att jag ska få en bebis! Och hon ska fan inte heta Maddicken.  Men frågan är, hur förkortar man hennes namn annars? Just nu så kommer jag inte ihåg vad hennes riktiga namn var, men det var efter en gammal serieteckning nånstans med Madison Blaris/Montgomery Blaris eller något sånt.


Iallafall..

vi ska ha henne på prov i två veckor!


Jag kan inte tro det!

Jag är så glad!
PUSS!


Engelsk Bullterrier!

Okej, rasen kanske ligger blan tio-i-topp -listan över fula raser, MEN GUD vad söt valpen var! Åååh!
Det måste ju ha varit kärlek vid första ögonkastet.




Vilken ras är egentligen "snyggast"? Eller rättare sagt, vilken ras skulle alla andra föredra?
Jag har iallafall fastnat lite grann för denna sötnos, men man ska aldrig hoppas för mycket! Hoppas man hälften så mycket som man vill, så blir man bara hälften så mycket besviken ifall det går fel och dubbelt så mycket gladare ifall det blir som man vill!


PUSS!

26 December 2008

Kom precis att tänka på Tsunami-katastrofen när jag skrev rubriken på detta inlägg. Hur många år sen är det egentligen? 4-5? Jag minns inte vilket år det var. Men det var ju hemskt att det hända, men jag kände lite tur för mig eftersom jag inte hade någon släkting eller bekant där nere då som det hända. Så, en tyst minut för alla som försvann?



Iallafall så var min julafton helt okej, fick inte så mycket paket, men det är ju inte paketen som är det viktigaste. Igår på juldagen så fick jag lite mera, däribland ett presentkort på 1000:- från mamma och Mats där jag får välja precis vad jag vill, och jag ska spara ihop till en systemkamera! Vill så gärna ha en för mig själv! Vet att jag blir tokig om jag inte får vara med på bild och om jag inte får ta bild om jag ser att någon har en systemkamera, eller en kamera överhuvudtaget! Jag är verkligen kamera-kåt.


Och nu blev jag på depp-humör för att jag och Batie skulle egentligen åkt in till stan för att shoppa lite, men nu smsade hon mig precis och sa att hon var sjuk :(


Jag ska duscha.,

puss


And so this is christmas, and what have you done?..

Well, I've been drinkin beer!
cheers mate!

Jag har fått ett underbart halsband av min mamma! Känns som att det ger mig styrka och mod (vilket halsbandet var till för) och choklad fondy(?)! MUMS!

Puss!

God Jul!

Min klocka är visserligen 23:58, men när jag har skrivit klart så är den nog åtminstonde 00.00. Vilket betyder Julafton och även Lilla Andreas 17-års dag!

Jag vill bara säga:

Kära Tomten, iår så önskar jag mig:
- En riktig pojkvän (Jag vet precis vem jag vill ha)
- En systemkamera (Så jag kan fota alla livets underbara stunder)
- 10.000 Kr rakti handen sitter ju aldrig fel
- en egen lägenhet som jag får inreda helt själv!


När slutar man egentligen att önska sig barbie-dockor? När växer man upp och inser att man vill ha alla de där extra dyra sakerna istället för att uppskatta de små saker man fick när man var mindre?
Det tål att tänkas på.


Nu är min klockan 00.03 så GOD JUL på er alla :)

PUSS!

tihi,

Det blev inget sovande för min del!
Sitter här i sängen istället och har precis upptäckt att man kan göra bloggen lite mer "personlig"! Jag valde att lägga in tre bilder på mig själv, för skojjs skull, och ändra lite till lila!
Lila är en fin färg :)
Jag skulle ha lagt in Orkidéer, men det blev inte så!

Tihi,

Puss!

Det gör ont

Har ni någon gång rakat benen och råkat skära er? Är det bara jag eller visst gör det ont som in i satan? Det svider och man kan inte låta vattnet rinna ner på såret för då svider det ännu mera och det enda som går att göra är att svära, men det blir inte bättre för det. Men helt plötsligt när mamma plåstrar om det och blåser lite så känns det så mycket bättre! Kanske sitter i från barndomen?

Iallafall så är det julafton imorgon, och jag har ingen julstämning alls i kroppen. Sitter och lyssnar på "All I want for christmas is you", men det går inte alls. Förresten så vill jag bara säga till en viss snygging där ute: All I want for christmas and for the rest of my life, is you! Gosh!


Jobbade med Li idag också! Mysig människa och otroligt rolig!! Vi ska gå ut på fredag och shotta skallen i bitar för att sedan vingla hem. Det ska bli intressant att se eftersom jag ska mot Tungelsta och hon mot Nacka eller Enskede. och på dagen så ska jag och Batie till stan och shoppa!! Lilliz ska troligen med och det ska bli jättekul! Jag älskar att shoppa, men inte att bränna pengar. Det är ett svårt dilemma det där, men mellandagsrea in my heart!

Nåväl, ska sova nu tror jag. Har sovit så dåligt de senaste veckorna (kanske för att jag vill ha sällskap?) och tänkte gå och lägga mig tidigt. Måste ju vara pigg imorgon inför släkten ;) Har redan planerat vad jag ska ha på mig!


Godnatt och sov gott!

Och God Jul och gott nytt år :)

Puss!


Åhå så roligt!

Har precis pratat med min bror, och han frågade ifall vi skulle köpa julklappar till varandra som vi alltid har gjort, och jag har totalt glömt bort det!! Så nu måste jag alltså köpa 3 julklappar till (en till min syster och två till mina äldre bröder) och det känns ju så underbart!
Gissa vem som kommer ha fullt upp hela dagen imorgon? - Jo, jag!
Jag har stället klockan på 9 så att jag kan vakna tidigt - om jag går upp dvs.  Men det måste jag göra. Ska börja med att städa mitt otroligt stökiga tonårsrum och sedan bege mig mot Haninge Centrum för att inköpa tre olika julklappar till tre lika personer med tre lika personligheter. Gud så roligt. Jag funderar dessutom på att köpa något till Lillemor.. men vad? Tror inte att hon har köpt något till mig, men man kan ju alltid vara lite extra gullig och köpa något. Hon och jag är ju nästan twins så varför inte?


Det här var mitt problem! Någon annan som har något liknande? Kanske inte...


Måste hjälpa mamma hänga tvätt!

PUSS


Snart jul!

Kan man tänka sig? Snart är julen här och jag har inte köpt någon julklapp alls förutom två till mina små änglar! Aj då! Jag måste iväg till centrum idag och kolla lite. Dock så kan jag bara köpa max en eftersom min lön inte kommer förrän imorgon, men det är iallafall något! Jennah kommer snart så då ska jag tvinga henne att följa med mig, mohaha!

Annars då? 
Såg Degradead (www.dregradead.com) i torsdags och det var en asbra spelning! Deras nya skiva släpps i februari och jag kommer klart vara där på Debaser, Medis för att lyssna! 20 februari alltså.

Ja vad mer? Det händer verkligen inte så mycket numer i livet.. Förutom att jag var på tjejmiddag igår hos Batie och det var jättemysigt! De flesta drog vid 21.30 medans jag och Lillemor stannade kvar och tog tåget som gick 23.58 hem! Lite sent en söndag, men gud vad skönt det var att sova ut idag. Gick upp vid 12-tiden men åt inte frukost förrän kl 14, duktigt Caroline, duktigt!


Ja ja, och de närmaste dagarna efter julafton ska jag tillbringa med att göra läxor och plugga til omprov, inte så kul direkt! Men är huvudet dumt så får framtiden lida.


Nej nu ska jag kila!

God jul och puss!


Jag blev utmanad!

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Angelica & Mysan att svara på några frågor :)

Här kommer en lista!
(En del av frågorna är tolkningsfrågor som du får besvara efter hur du tar dom. Efter att du har fyllt i listan, utmana 7 blogglada vänner och medela dom i respektive blogg!)

Vem ( med motivation)
Vem är din käraste flickvän?
- Ojojoj! Favrotier har vi allihopa; Jennah, Mysan, Angelica, Lillemor, Signe, Matilda och Tessi för att ni är underbara personer och accepterar folk precis som de är! I love you!
Vem är din käraste pojkvän?

- Hade jag haft en pojkvän så hade jag kunnat svara på det. Men den mest underbaraste pojken jag känner är Hannes. Utan tvekan.
Vem litar du mest på ?

- Mig själv och mina riktiga vänner.
Vem vänder du dig till när du behöver någon?
Någon av mina närmaste. Det beror på vad problemet är.
Vem är dig likast till sättet?
- Lillemor tror jag. Vi är lika sjuka i huvudet
Vem skulle du vilja ta med utomlands?
- Alla party brudar!
Vem var du med senast ?
- Sex: Oscar, Umgänge: Mamma och Mats. Vi tittade på tv
Vem saknar du mest ?
- Farmor, utan tvekan
Vem älskar dig mest av dina vänner?
- Det vet jag faktiskt inte, men jag hoppas alla!

Vad ( rangordna 1-3)
Vad önskar du dig just nu?
1. Riktig kärlek
2. Systemkamera
3. Energi till att gå ner i vikt
Vad önskar du dig inte alls just nu?
1. Att jobba imorgon
2. Att farmor är död
3. Att farfar ska flytta til Vingåker
Vad betyder mest för dig?
1. Mina vänner och min familj
2. Hästar
3. Att få träna hundar
Vad får dig på bättre humör?
1. Vänner
2. Shopping
3. Öl!
Vad får dig på sämre humör?
1. Idioter
2. När jag jämför mitt liv med andras
3. Att inte ha pengar
Vad saknar du?
1. En pojkvän
2. Min naturliga hårfärg och längd på håret
3. Att jag slutade på gymnastik. Tänk vilken form jag hade varit i då nu!
Vad är dina nyårslöften?
1. Träna. RÖRA PÅ MIG!
2. Plugga bättre och gör allt som inte är gjort
3. Åka utomlands och flirta hejvilt!
Hur vill du att din framtid ska se ut?
- Ekonomiskt oberoende, otroligt kär, familj och att inte behöva ångra att jag aldrig gjorde det jag ville i mitt liv
Hur vill du leva ditt liv?
- Ta varje dag som den kommer
Hur delar du med dig av dina känslor?
- Är jag sur så går det lätt ut över mina närmaste(mest mamma), är jag glad så är jag det för hela världen
Hur mår du?
- Bra. Men jag känner mig så otroligt tjock och jag vill inte vara i den form som jag är, och jag vill så gärna gärna gärna vara kär och ha en pojkvän. Men jag är för rädd för att bli för intim.


dagens i-landsproblem?

Välj mig. Bli min. Bli min...


Gosh,



Inte likt mig ... ?

.. Men varför inte prova något nytt? 
Jag är inte den som brukar tänka på vad jag har på mig, eller hur jag ser ut i håret. MEN, just nu känner jag att jag vill planera vad jag ska ha på mig, shoppa, internetshoppa, prova nya frisyrer, fixa naglarna - bli mer kvinnlig helt enkelt! Jag slutar väl dricka öl snart också... Oj oj oj, men jag har fortfarande kvar lite sleaze i mig! Det är ju jag helt enkelt.

Iallafall så ska jag ner och titta på någon konstig film med mamma nu!

PUSS


Härliga Söndag?

Ja, ibland är söndagar härliga. Speciellt nu känns allt lugnt och skönt för jag sitter med en drink i ena handen och en liten choklad pralin i den andra! Och såklart har jag satt på min favoritfilm på dvd, nämligen Sagan om Ringen! Jag älskar fantasy filmer. Och jag har planerat att titta på 1;an sen 2;an och sist 3;an innan året är slut! Har även planerat att titta på Harry Potter filmerna som går på tv:n nu :) tihi.


Har även den dumma boken Kallocain att prata om nästa vecka på svenskan, och jag har rester kvar att göra som jag har planerat att göra under jullovet. Plugg plugg plugg. Vad har hänt med mig egentligen? I högstadiet var jag så druktig att jag inte ens behövde plugga till proven, och nu misslyckas jag hela tiden? Jag vill inte bli äldre.


Och jag är jättehungrig just nu! Vi ska äta kyckling och potatisgratäng och jag kan inte vänta på att maten blir klar!! Det låter så otroligt gott! Vad som är ännu godare än kyckling är såklart oxfilé, men det händer inte lika ofta nu för tiden tyvärr ...



Haha, innan jag avslutar så måste jag bara citera Pippin, men en dialket från Skottland, :"But what about the second breakfast?" eller som man kan säga på det roliga sättet : vatt about dö säkkon brääkföst?




PUSS!


HOLA!

Jaa, så sitter jag här framför datorn. Tittar samtidigt på "Are You Smarther Than a 5th Grader?" , haha det är ju lite roligt faktiskt! De äldre är faktiskt inte smartare ibland. Alla gör misstag liksom.
Min dag har varit nära hemsk! Jag vaknade imorse, med nöd och näppe, klädde på mig och gjord en macka för att äta i skolan (det är för läskigt att äta hemma), och väl i skolan har jag haft hemska menssmärtor vilket gav resultatet i att jag åkte hem och la mig i soffan och tittade på tv. Såklart men en kopp te och lite macka brevid. Och man kan säga att jag inte har rört på mig sen dess förutom vid middag och andra behov.
Min kväll kommer sluta på en resturang någonstans i Jordbro, med Hanna, och jag hoppas att den kommer vara bra!
Känner mig lite stressad så jag måste börja göra mig iordning nu! Ska ta bussen som går om 40 minuter!


PUSS!

Snart är det jul igen minsann!

Ja, och vad ska man köpa för julklappar? Aboslut inga. Förutom 4 kanske ... Ifall min ekonomi tillåter dvs.

Iallafall, så idag, just den kallaste dagen, struntade jag i att använda tjocktröja och SÅKLART ligger jag nu i sängen, men jätteont i magen och fryser som en hej-kom-och-hjälp-mig. Och som ett plus i kanten så ska jag läsa klart en bok på 300 sidor tills imorgon.. Funderar starkt på att gå på första lektionen sen sjukanmäla mig och åka hem och mysa. Och såklart börja jobbakl 16. Usch för McDonald's ibland! Jag har varken tid eller lust att bli sjuk heller! Har historia prov på fredag som jag måste plugga till och det kan ju vara väldigt bra ifall man är vaken på lektionerna och framför allt - är där på lektionerna. Och så har jag prov i filosofi nästa vecka någon gång. Fick vg - på sista provet, och det är bra för att vara jag sen jag började på Fria.

Men men... en kopp varm choklad och Stardust skulle inte sitta fel just nu!


Puss!

FAN!

Blev jätteglad över att jag kollade lite på Schoolsoft och till min förvåning fick VG- på svenska nationella talet! Dock så sjönk känslan fort när jag bläddrade och insåg att jag fick IG på skriftliga delen. Pga att jag inte hade skrivit några källor när hela texten handlade om en händelse i mitt liv. Känns lite som att: "Vill de att jag ska leta efter information om det jag har upplevt på internet och skriva ner adressen kanske?"  Ja ja.. vad gör man? Känns uselt iallafall.

Imnorgon publiceras Frias skoltidning också! http://Friaswebbtidning.se , bara klicka och se hur det går med den ;) Såklart så är den inte HELT färdig, men det kommer efter hand. Vi ändrar när vi känner för det!

På torsdag så ska vi ut och äta med pappa, farfar, Ewa och mina små änglar för att fira att min syster blir 20 år (dock så beter hon sig som 11)! Så därför kan jag inte åka och se när min babe, Signe, spelar på Kafé 44. I miss her! Det är inte så ofta som vi ses eftersom hon bor på Värmdö och jag bor här borta i Tungelsta. Rackans...

Men men, nu ska jag sussa gott!!
Godnatt

FAN!

Var just inne på Schoolsoft och upptäckte att jag fick VG- på Svenska muntliga NP! Kändes ju bra, men att sedan bläddra lite och hitta att jag fick IG på skriftliga delen pga att jag "inte hade" redovisat källor när jag utgick från min själv känns inte alls så kul!

Om jag bara upptäckte hur lätt det var att plugga för 3 år sen. Då hade man kanske legat liite bättre till i skolan nu?

Iallafall..
Klassis på fredag hemma hos mig! :) Ska bli kul. Hela klassen kommer över, och jag har bjudit några från C klassen också. Det kommer bli många, kanske lite för många? Det lär vi ju märka iallafall..
Och på lördag så fyller min syster-yster 20 år! Grattis till henne.
Fick ett samtal idag från min pappa som sa att vi ska ut och äta på torsdag för att fira (vad ovanligt att vi går ut och äter, verkligen. Verkligen8-) )  Men det blir nog mys! Farfar ska vara där också.
Och förresten så har jag upptäckt att ända sedan min farmor dog, så känns det som att min värld har rasat samman. Och det känns inte bra.


Puss

Usch...

... Ibland så mår man helt enkelt inte bra. Det jag vill göra just nu, i denna stund, är pausa tiden och bara kliva av en sekund. Jag har märkt på mig själv att jag stressar fram dagar (jag vill att allt ska gå så fort som möjligt) och jag mår dåligt pga det. Och att det är lite små tjaffs här hemma gör inte saken bättre helt enkelt.

så det har varit dålig uppdatering nu på senaste pga av det!

PIL

RSS 2.0