Los Angeles

Oh yeah, I like this.

It's warm outside. The sun shines.


Och jag har shoppat som hej-kom-och-help-me!

sista natten

Ikväll så kommer det bli sista natten på tre veckor som jag inte kommer sova i min egna säng.
Gosh!
Jag är spänd och nervös men samtidigt väldigt exalterad!
Dock så ligger jag fortfarande kvar i sängen så nu ska jag upp och tvätta mitt ansikte (som känns superäckligt? ) och se till att städa rummet och packa klart det sista!


Los Angeles tomorrow baby

crap!

Jag kommer inte ha så mycket tid till att skriva nu framöver.. Men jag och Lilliz har kirrat en gemensam blogg för att lägga upp lite gayvideos och lite gaybilder!



http://vivalosangelese.blogg.se


POUSS!

Los Angeles





Ursäkta att jag är sämst i photoshop

BUS!

Jag kunde inte sova en blund inatt. Kanske somnade vid halv 8 en liten stund.. Verkligen kul.. Verkligen.

För övrigt så håller jag på att packa och städa inför Los Angeles nu!




Gosh



Den tiden kommer jag ihåg! Och den tiden gillade jag!
Och även om jag fick höra en liten tråkig grej idag så har jag bestämt mig för att inte må dåligt!

Livet är kort och det gäller att njuta.


Idag är det även Journey - Seperate Ways som gäller

rihanna ft. ne-yo

And I hate that I miss you so.




And I'm gonna hate that I'm gonna miss you more while I'm gone

god morgon god morgon!

Fredag idag!
Känns bra det här! Vaknade av mig själv för någon timma sen även om jag har ställt klockan på 11.. Lite synd att vakna så tidigt när jag ändå måste vända dygnet nästa vecka.

För övrigt så jobbar jag idag, imorgon och på söndag! Ledig på måndag och sen bär det av på tisdag. Det är sjukt vad tiden har gått fort! Det känns som att det va igår jag och Lilliz köpte biljetterna..

Jajuste!
Jag och Lilliz ska göra en reseblogg tillsammans där vi kommer lägga upp töntiga videos och massor av bilder på oss från Los Angeles, Las Vegas, San Fransisco, Disney World, Sea World och allt det där!

Nu är det frukost-dags!

Los Angeles på tisdag

Snart åker vi bebe!!!! <3



Vi ska göra Los Angeles osäkert. Du och jag.





Lilliz va även sneeel och följde med mig till tandläkaren idag. Som jag för övrigt ska tillbaka till den 18/11 för att laga ett pyttelitet hål (som har funnits på varenda röntgenbild som jag har fått sett som de har gjort.. Typ)

my whitesnake

Jag förstår om du inte orkar åka ända till Handen imorgon efter jobbet, men jag vill så gärna träffa dig innan jag åker baby!




Men du vet att jag älskar dig iallafall :)

"don't bade in the pool"

Ja alltså, rubriken är ett intern-skämt och jag vet att det inte stavas så. Eller uttalas så för den delen heller.

Men den stora nyheten är att om en timma så har vi detta badkar hemma hos oss!!!!!
Jag har inte badat i badkar på hej-kom-och-hjälp-mig-länge-3-år!!!



(det är inte ett begagnat badkar)
Det ska stå nere vid bastun och eftersom jag åker på tisdag så borde väl tre veckor räcka för att M&M ska kunna fixa allt?

1 flaska hårspray och 15 duschar senare




Jag satt ju hårmodell idag också! Fick en otroligt fin Spansk Knut till att börja med! Dock så tycker jag att hon kunde ha avslutat med den för den var finast... Den var väldigt lätt att göra. Jag såg bara hur hon gjorde och skulle lätt kunna göra en likadan!




Något slags äggformat.. "OAS" kallades den tror jag?
Fick ha någon slags frigolit grej på huvudet (under håret alltså) och 50 hårnålar kanske? Det hade varit fint ifall det hade blivit smyckat med lite pärlor faktiskt. Men ont som satan gjorde det och tog ungefär 2 timmar att göra



Den spanska knuten från sidan




Sammanlagt så tuperade hon mitt hår, gjorde spanska knuten, borstade ut det, tuperade håret igen och gjorde oasen, borstade även ut det och gjorde en svinrygg på mig!
TACKOLOV FÖR ATT JULIA SKA KLIPPA MITT HÅR IMORGON!



Efter att jag hade tagit ut hårspännena och skakat om håret lite efter svinryggen! Duschen, here I come!



Men det gillar vi, eller hur?


Och nej, jag är inte alltid sådär söt..

sleep over

Nu ligger jag och Tessi i min säng för att sova! Känner verkligen hur rövtrött jag är.
Dessutom så kollade jag på sl.se när jag måste åka för att vara vid Odenplan lite tidigare imorgon (Jag kom ungefär 5 minuter sent till Eleonore idag!! ) och insåg att jag inte alls skulle ha hoppat av i Farsta Strand och bytt till tunnelbanan. Jag skulle åkt till Centralen och bytt där! Hur blind får man bli egentligen?


Imorgon ska jag sitta hårmodell (God, I love this!)för någon tjej på samma ställe där jag var idag! Hoppas bara att det blir snyggt så att det inte är för pinsamt att gå runt i stan med.. Jag har ju ingen mössa heller så det går inte att dölja något. Crap.

Ska nog sova nu. Kanske ligga lite sked med Tessi och pussa lite på henne? Kanske? Någon? Näej.. Okej då. Då får jag väl nöja mig med att bara pilla henne på stjärten lite grann antar jag.

Godnatt!

If it's too loud, you're too old



min morgon-look




40 år yngre med lite smink!
Botox - släng dig i väggen




Haha idag så åt jag och Jennah på donken på centralen, och jag köpte klart före Jennah så jag ställde mig vid henne och gav henne mitt personalrabattkort så att hon fick rabatt hon också och killen i kassan frågade vart vi jobbade och började prata på! Lite kul att han va så social. Han va lång, kort hår, såg ut som en 91/92a, hade tandställning och verkade lite halv geek haha!

my boy lollypop

Jadå!
Jag sov hos pappa igår (som sagt.. ) och jag var på jobbet vid 10! Träffade Frida på bussen så vi satt och pratade lite också! Det var jättetrevligt faktiskt. På jobbet så skulle jag få stå i dt1:an och ta beställning av bilarna, men i början när jag började fylla på lilla kylen så kom det gäster och så rullade allt på så jag stod i kassan. Och allt va så bra idag! Gårdagen mådde jag verkligen inte bra, vilket var en anledning till att jag sov hos pappa, men idag var så otroligt bra! Allt flöt på och tiden gick så jäkla fort! Helt plötsligt var klockan 15.00 och jag skulle sluta. Jag bytte om och helt plötsligt så kunde jag inte hitta min skjorta! Jag skulle packa ner den och den var helt plötsligt borta. Jag vet att jag tog av mig den, men den försvann bara sådär. Så jag kollade runt lite i omklädningsrummet och tills slut hittade jag den (under skåpen... )! Jag trodde att Andreas (mr. a) skulle få rast kl 15 och frågade ifall han skulle med ut och röka, meeen det fick han inte förrän en halvtimma senare. Och vid 15.30 så slutade Mathias så jag och han tog samma buss. Dock så fick vi springa lite till bussen, men det gör inget. Det är alltid lika trevligt att sitta på bussen och prata med honom!




Och nu sitter jag här, tre öl och en jägershot senare, och klockan är inte ens 20.00!!
Men så länge jag känner mig bättre så duger det.
Jag har aldrig varit såhär mittemellan förut. Det är så jävla jobbigt. Jag funderar på att gå till en psykolog och prata, men i det långa loppet, hur mycket hjälper det egentligen?


Fan...  Jag vill somna med en arm runtom mig.





Sandra och Emma började helt plötsligt tupera mitt hår när jag pratade med Lilliz innan jag började jobba.
Blev det inte sexigt?

Mobilt ute i skogen

Jag är verkligen mitt ute i ingenstans. Allt jag ser är ett enda hus, flera åkrar och en hållplats. Vem vill bo såhär frivilligt egentligen? (Ja, förutom min pappa). Det känns iallafall som att det är större chans att en älg kommer traskandes än att bussen ska komma i tid. Om 1 minut alltså.

Mobilt. Igen.

Jag har tänkt lite. Hata är ett starkt ord, så okej, jag hatar inte personen, men jag förstår mig inte på grinigheten! Lingonveckan ska man inte ha dygnet runt, 7 dagar i veckan. Då är något fel. Dessutom så är det onödigt att vara så grinig hela tiden! Det är inte precis som att livet blir bättre då. Nån gång ibland är okej, men inte HELA TIDEN! Btw, så hör jag pappas snarkningar ändå hit in (fast det kanske kan få mig att somna bättre?) Och sängen jag sover i är stenhård. Hård som sten alltså. Och vi snackar riktiga stenar här. Jag saknar dig. Så jävla enkelt är det. Och jag hatar att jag inte kan göra något åt saken.

Mobilblogg

Jag sitter just nu hos min käre far. Jag vet inte hur jag ska beskriva hur hemsk min dag varit, men jag har nästan brutit ihop. Jobbet va allt annat än roligt, allt fram-och-tillbaka hemma, Han, vakna vid halv 4 tack vare Tessi och jag började nästan gråta när jag ringde pappa efter att jag äntligen hade fått stämpla ut från jobbet. Jag hatar en viss person. Så jävla grinig! Alla är lika stressade men orkar ändå hålla humöret på en bra nivå, men inte grinpitten inte. Och dessutom, om personers rast är slut så betyder det att de ska in direkt. Jag ska inte behöva jobba över för att de är sega? Tänk om jag hade en buss att hinna med? Eller om jag skulle stressat iväg? Jag höll på att gråta när pappa väl svarade i telefonen. Jag håller på att bryta ihop.

Dessutom

Så är jag jävligt hungrig.

En jävla massa svordomar

Jag somnade strax innan 1. Helt okej. Vid 03.32 så ringer Tessi och är full som fan. Någon som tror att jag har kunnat somna om efter det eller?!? Nej exakt. Klockan är nu 06.20 dessutom. Helvete vad sur jag är. Eftersom jag är så pigg så ligger jag och säger massa jävla svordomar om hur arg jag är på att Tessi ringde och för att min telefon suger kuk.

stalker

McDonald's har vissa stammisar. Och vissa är stalkers!
Som idag t ex. så står jag med Hanny i dt:2an och ger ut mat samt drar dryck. Och så kommer det en kille i en röd volvo, snaggad och vad jag tyckte då så såg han inte så gammal ut, men det va mörkt och jag tänkte inte mer på det. Det åker förbi massor av människor där varje dag liksom! Iallafall så när jag har slutat så sitter jag och tar det lugnt och går sedan lungt till bussen. Väl där ser jag en röd volvo som kör förbi och åker inte så fort förbi. Det kändes som att personen i bilen tittade på mig, men varför skulle jag bry mig? Folk i bilar tittar på de som ska åka buss hela tiden i princip, right? Men efter några minuter bara så kör samma jäkla röda volvo förbi och den här gången så stannar han intill busshållsplatsen och vevar ner rutan och frågar om jag vill ha skjuts! Eftersom min mamma ändå lyckades uppfostra mig till att vara vänlig (till en viss gräns, men det fixade jag själv.. ) så pep jag fram att jag hade "en kompis som satt på bussen som jag skulle med" så jag tackade för erbjudandet och fortsatte lyssna på musik.

Nu när jag sitter och pratar lite med Sandra på msn och berättade vad som hände så kan det vara mycket möjligt att det kunde vara McDonald's-stalkern! Ibland så kommer det in läskiga människor där. Men McDonald's-stalker har också en röd bil, snaggad och hans ålder går inte riktigt att säga exakt, men han är iallafall över 25. Definitivt. Så det kan ju ha varit han.

Jag minns en läskig gubbe som jag hade serverat kaffe en gång... Ful, äldre, munkfrisyr (ja, helikopterplatta eller vad man nu säger.. ) och allt det där. Efter han hade druckit upp sitt kaffe så skulle han gå ut till parkeringen, och går förbi mig som sopar lite och säger med en sån där läskig äcklig röst:" Hej då Caroline ". Man blir ju lite rädd fan!

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta för att jobba en speciell timma imorgon heller. Jag hoppas HOPPAS hoppas att det är över, men man kan inte rå för över vad som händer eller hur det känns.

fan

Jag är helt tom.

Jag mår inte bra.



Jag vill bara gå ut genom dörren och fortsätta tills allt blir bra igen. Jag vill bara gå och gå och gå och aldrig behöva vända mig om.

she's got the look

Och det måste hon fan ha fått från mig!
Är vi inte lika?






Jag måste nog erkänna att jag är snäppet sötare än Maya på min bild. Eller?

babes





Just when I needed you most,
you're miles away

like you've never exist

Jag lät dig ta mina tankar och mitt hjärta bit för bit,
                                                fast jag visste att jag var ett kort kapitel i ditt liv.





Jag känner att det börjar gå över, vilket är väldigt skönt på ett sätt, men som min kära vän Matilda skrev på facebook "Saknad måste vara den starkaste känslan just nu"


Jag vill inte vara ett kort kapitel.


"För det är som ett sista kapitel som jag förälskat mig i"  - Tessi
Och ja, jag är fett emo ikväll.                                       Vissa kvällar vill man bara inte somna själv.


Iallafall så var jag, Jennah, mamma och Mats på IKEA idag! ÅÅÅÅÅÅÅHHH vad jag vill flytta hemifrån!

Det finns 3 mål jag vill ha uppnått inom 1 år

* Skaffat mig ett heltidsjobb som jag kan försörja mig på
* Flytta hemifrån
* Om jag flyttar hemifrån så ska jag skaffa en kissemiss. Vet inte varför, men det hör liksom till!


Och dessutom så ska inte min lägenhet "se ut som hur som helst". Den ska vara snygg, varm, hemtrevlig och mysig. That's it. Inga äckliga vita kalla tapeter med en ful soffa som inte matchar in och är obekväm.

Smakar det så kostar det gott folk!


this could be heaven or this could be hell

Och nu ska jag iväg till IKEA!
Ska bli riktigt naaaajs!


Förresten så ska alla inte ha barn.



POUSS!


Look, I sparkle!

En leksak någon?
Jag vet att jag är fett efter, och ja, jag har vetat om att den har funnits länge, men vafan.. Det här är bara kul fan!

Jag funderar starkt på att köpa en till Samuel. Han skrev precis på min facebook att jag skriver på tok för lite om honom så nu tänkte jag äga en tanke åt Samuel!

HANS PRESENT      -   God Jul!  Istället för kolapåsarna från McDonald's. Lite pill i stjärten? 






Btw så verkar ALLA skaffa barn så jag tänkte, varför inte jag också ?
Dock så tror inte min kära bror att jag kan klara av att ha ett barn, meeeen om han kan ha ett barn, då är jag fan Gud på att ta hand om barn. Jämfört med honom alltså. Men även om han är speciell så älskar jag honom iallafall. 



 


YES!

Elif is coming back to Donken!! Äntligen!


Och ikväll va det faktiskt nice att jobba! Jag ställde mig på pompan en liten stund och jag kände att det va min grej alltså. Hur själviskt det än låter, så VET jag att jag är grym på pompan. That's it.


Nu ska jag läsa New Moon. Åååh, den boken kan verkligen framkalla känslor på hög nivå

POUSS!

åh min herre

Vad händer med dagens killar... ? VAD HÄNDER?
Eller vad hände med alla sjukhus för 14-20 år sedan? HUR KAN DE HA TAPPAT EN JÄVLA MASSA BARN I GOLVET BARA SÅDÄR?



Vem gör såhär mot sig själv? Vart är alla snygga killar?
Tackolv att jag åker till USA snart. Där MÅSTE det finnas några snyggingar iallafall ...
HÄR


det sämsta med att vara tjej

Är att ibland vill jag bara dö för att jag har så ont.

Varför ser inte läkare till att pillren börjar verka snabbare?


Jag va iallafall ner till Konsum idag med Jennah, och jag lovar er; den chokladen jag köpte har aldrig smakat så gott som den gjorde idag.

dagens!

Det roligaste som hände på McDonald's idag var iallafall när Per skulle skura golvet och jag hade precis fixat pommes! Jag råkade tappa en pommes frites på golvet, Per tar upp den och frågar mig: "Caroline, vad är det här?"

Jag kunde verkligen inte hålla mig!

Jag går fram till honom och säger:
Jag - Per, hur länge har du jobbat här?
Per - 1½ år typ.. Vadåra?
Jag - Jag är lite orolig för dig.. Du har jobbat här så länge, OCH SÅ KAN DU INTE SE ATT DET ÄR EN POMMES FRITES?



Själva poängen var att han menade att jag hade tappat "skräp" på golvet och inte plockat upp det efter mig

Det gäller ju att använda huvudet snabbt!

sådär

Ja!
Iallafall, på jobbet idag så började jag kl 10. Vilket var helt okej! Hela förmiddagen var bra, det va chill.. En skön dag på jobbet helt enkelt!

Men sen, på rasten.. Det va då allt hände! (Eller allt och allt, men humöret gick ner.. )
Jag satt ute med Simon och fick ett sms av Andreas där han frågade ifall jag kunde ta hans tid på söndag, och ja, jag är skyldig honom ett pass så det är klart att jag kan ta det isåfall! Han skrev: "okej." i ett sms och det låter så otroligt drygt att jag blev lite sur och sa att han inte behövde vara dryg och han bad om ursäkt och sa att det inte va meningen. Så, där skulle mitt humör ha vänt uppåt igen, eller hur? Vilket det gjorde en liten liten liten stund. Tills jag kommer in och ska få veta att jag ska stå i lobbyn på kvällen. LOBBYN! Ungefär, 7e gången i rad nu eller vadå? Jag är trött på att få stå där för det känns som att jag är sämre än alla andra och får därför göra skitjobbet :( Så där höll jag på att bryta ihop och kände att jag verkligen hade lust att säga upp mig! Men jag bet ihop. Som vanligt när jag ska få ta hand om lobbyn...
Jag känner ibland att jag vill sluta, men så kommer jag på att ibland så är det faktiskt skitkul att jobba! Beroende på vilka man jobbar med såklart, men tro det eller ej - ibland älskar jag att jobba på donken! Och det är just därför jag inte vill sluta.

Iallafall, efter jobbet så åkte jag direkt hem till Piercing-Danne och han piercade min navel! TJOHO! 6 år senare efter min första piercing i naveln dvs.. Gjorde lite ont, men jag har definitivt varit med om ondare! Bröstvårtan och tatueringarna var 10 gånger värre än naveln. Iallafall så mådde jag superilla och kände mig svimfärdig när jag satt och väntade på bussen. HELVETE vad jag svettades och det blev svart för ögonen. Jag kunde inte ens se vad det stod på bussen förrän den stod brevid mig och jag skulle hoppa på. Tackolov för att jag bara behövde vänta i 3 minuter dessutom. Och så kände jag mig lite säkrare för att Ella från jobbet satt på bussen också. Så om jag skulle svimmat så va det iallafall någon som jag var bekant med som satt på bussen!

Fast nu är jag så in i helvete trött att jag ska sova! Somnade vid halv 3 imorse och så upp vid halv 9 för att fixa mig iordning till jobbet. Jag behöver sova!



Skillnad på hål och hål! "Strecket" över den understa kulan är från det första hålet som jag gjorde när jag var 12-13 år



Nu blir det lite New Moon!!

gosh!

Bröt nästa ihop idag på jobbet..
Men jag ska iväg och bara möta Jennah en snabbis.. Så länge jag inte spyr på vägen eller svimmar det vill säga!

  "Det är skillnad på hål och hål"

Berättar mera senare!

gosh!

Bröt nästa ihop idag på jobbet..
Men jag ska iväg och bara möta Jennah en snabbis.. Så länge jag inte spyr på vägen eller svimmar det vill säga!

  "Det är skillnad på hål och hål"

Berättar mera senare!

Måndag

Japp japp!
Har precis duschat efter mitt 16-20 pass idag! Satt kvar på Donken och väntade på sega Hannys som slutade 21.. Julia kom dit också, och eftersom jag ska jobba 10-19 imorgon så ville inte jag ta en senare buss än 21.08 så jag började gå lite tidigare (eftersom Hannys pass drog ut lite på tiden). Jag var tvungen att springa lite till bussen, och frågade chauffören snällt ifall han kunde vänta två minuter på att Hanny och Julia kom. Ja det gjorde han, fast precis när han skulle börja åka så såg jag segisarna så jag gick fram och sa att de kom springades och han väntade! Tackolov! Annars skulle nästa buss gå om en halvtimma, och det är fan jobbigt...

Iallafall så är jag megatrött så jag ska bara kolla lite shitgrejs på datorn och sen sova! Ska bli skönt att sova...


Degradeas låt Wake the Storm är asbra förresten. Jag kan inte sluta lyssna på den!

POUSS!

det här med att vända på dygnet

Jag hatar det! Verkligen! Det är irriterande!
Jag somnade inte förrän vid strax efter 3 inatt, och upp vid 11 tiden då mamma väckte mig (efter väckarklockan), och jag hoppas bara att jag kommer somna tidigt ikväll. Jag ska trots allt jobba till 20 så då borde jag ju faktiskt vara trött?

Ska göra mig iordning nu så jag slipper vara så äcklig.

LYSSNA


POUSSGOURKA!

Degradead

Gosh, jag måste verkligen börja åka till BYGGMAX.

 

Måste bara se till så att jag har papper i närheten så att ingen hinner upptäcka dregglet i min mungipa..

Söndag

FAN. Jag har mått illa i princip hela dagen idag ... Och jag har så otroligt ont i nacken! Gosh! Vilken nackspärr!

Det här är hemskt. Jag är verkligen jätteuttråkad också för den delen! Och imorgon ska jag jobba. Det ska bli helt okej!

Men jag vill inte skriva egentligen när jag inte har något att skriva!

POUSS


that's all for today!

Man mår som man förtjänar. 


Jag vill ha massage och ett jag-tar-bort-all-bakfylla-piller om någon smart Einstein kunde uppfinna det någon gång...!


du ska veta att jag saknar dig

Min fredag blev lite annorlundare än vad jag hade planerat kan man säga!
Jag vaknar till vid 10-tiden av att det ringer från McDonald's. Jag ignorerar ganska hårt. Lite senare så ringer min pappas fru och pratar lite, och efter det, ungefär vid 11.50 så bestämmer jag mig. Jag gör det. Jag ringer upp McDonald's och 5 minuter senare springer jag upp ur sängen, in i duschen, letar efter kläder, går ut med Maya och letar efter frukost - jag fick äta två cheesburgare till frukost på McDonald's. Till lunch åt jag en BigMac och vid 20-tiden när jag slutade åt jag en Dubbelchees. KÄNNS SOM ATT BEACH 2041 blir lite framskjuten till tidigast 2043 iallafall.

Det skulle blivit utgång till PILOT (eller något annat fjortis-hak som man kan dansa på), men varken jag eller Lillz orkade. Vet inte riktigt vad som hände med Batie, men iallafall...

Träffade My och Lars på McDonald's också :) alltid lika mysigt och trevligt att träffa dem! Jag märkte att jag har saknat dem! Speciellt då Christian, Lars, Angelica, My och jag satt hemma hos My och drack vin och firade Mysans födelsedag! Gud vilken underbar kväll det var! Lite 5:e hjulet känslan bara, och just nu har jag samma saknad som jag hade då.  Jag hatar att jag tänker på det hela tiden. Minnena (och känslorna) vägrar försvinna vilket gör mig så arg. Sen att jag lyssnar på break-my-heart-låtar är mitt egna fel, så det står jag för själv, haha!

Iallafall så såg Jag, Mamma och Mats någon film som hette något med Girlfriend from the past. Bra film, dock kopia av Scroogde-grejen som spelas varje jul. Och nu handlade det om kärlek och inte pengar.
Vi va på Heron City igår också och så Flickan som Lekte med Elden. Bra film! Fast jag föredrar Män som Hatar Kvinnor. Även om våldtäkts-scenen är hemsk.


Nu har jag tända ljus, ett glas vitt vin och funderar på att krossa hjärtat lite mer med New Moon (När jag hör din röst).

Godnatt!



Snart åker vi älskling!

she works hard for the money

Oh yes!

Gosh, idag känns allt faktiskt otroligt bra! Helt otroligt!


* Jag har ringt till Nordea och kollat så att mitt bankomatkort verkligen fungerar i USA. Och dum fråga får ett dumt svar - Klart att det gör så länge det är VISA. Jag har ju VISA ELECTRON så, ja det fungerar.
* Jag ringde till IF, försäkringsbolaget, och frågade lite om hur jag är försäkrad när jag åker till USA och allt var super bra där och hon skulle dessutom skicka ett brev hem med något dygnet-runt-nummer ifall något skulle hända där borta.
* Jag ringde och bokade en dubbellektion på Gröndlunds trafik skola! Nu jävlar anamma!
* Jag ska se till att ta mig tid och plugga körkortsteori
* Jag ska städa och byta påslakan i sängen
* Mamma, Mats och jag ska till Heron City ikväll och se Flickan som lekte med Elden och även äta middag där på Heron. Gosh, jag är så sjukt sugen på Kinamat! Och jag vill prova Sushi! Jag har aldrig ätit sushi, men jag vill prova det!!
* Jag träffade Julia på bussen och fick hennes nummer, så hon ska få klippa mig någon gång nästa vecka kanske (förhoppningsvis! )


Och allt känns så otroligt bra! Taggad till att verkligen komma igång!
Kan inte alla dagar vara såhär?


nordea

Att banken ska vara så seg!!! Att sitta i väntekö är världens sämsta uppfinning.

Vad tänkte människorna som gjorde det med?

RSS 2.0