London








Lololololondon

Sitter på Arlanda just nu med mina underbara! 


Måndagkväll

Imorgon smäller det!! Kommer jag kunna somna ikväll? Både jag och Wiktor hade svårt att somna igår så det kanske funkar bättre idag. 

Tidigare idag så fick jag värsta cravings efter schnitzel med stekt potatis och ärtor. Min kära karl gick och köpte det (förutom ärtor?) medan jag svettades på gymmet. Han är bra min man ❤



Kan inte sova

Så jag slänger in en bild
 från idag när jag hade ansiktsmask och hårinpackning i! 

Hur snygg får man bli? 


Fredag!

Produkterna från Maria Åkerman kom idag! Tjoho! 


Dessa beställde jag och fick detta på köpet 



Lite mer shopping

Det här med nätshopping är LIVSFARLIGT. På riktigt. Klickade hem dessa två mönster som jag tänkte försöka virka (om jag får tid någon gång). Tiden till att virka finns inte lika mycket som jag skulle vilja, men det kommer. Har ju hela semestern på mig faktiskt sen att ta igen hur mycket som helst... HEHE. Det knepiga är ju att garnet kostar lite (inte något som alla som beställer förstår måste jag erkänna) vilket gör att det mesta saktas ner. För när ska jag ha tid att springa förbi garnaffären? Att handla garn på nätet vill jag inte då jag älskar att känna på nystanet och vill ha det med mig hem direkt.
Men jag ska inte vara alltför gnällig utan jag ska vara glad över att jag ens har råd att köpa mönster nu innan vi åker till London! Jisses, tänk att vi åker på tisdag? Ska bli så sjukt jävla kul och jag ska shoppa så jäkla mycket på Primark (och i andra butiker också såklart).
 
 
 

Maria Åkerberg

 
 
Long time no see! Men mitt liv är ganska så proppfullt just nu så det finns liksom inte så mycket tid över att blogga och framförallt, hur kul är det att läsa om att jag hela tiden tränar, äter och bajsar som en normal människa? Precis.
Men i alla fall, nu blir det ju en shoppinggrej! För någon månad sen var jag på ansiktsbehandling och blev behandlad med Maria Åkerbergs produkter samt att jag köpte ett litet kit från det märket och nu har dessa flaskor tagit slut. Jag är jättenöjd med produkterna faktiskt så jag klickade precis hem lite nya, känns skönt! Älskar att skämma bort mig själv nu när jag faktiskt kan och inte behöver vrida och vända på varje krona hela tiden.
 
Blev några fler saker än bara rengöring, ansiktsvatten och kräm vilket är skoj! Ska lägga upp en bild sen på alla produkter när jag får dem.  
 
 
 

i Våmhus

Nu är vi äntligen på landet! 







TGIF

Fredag! Höll på att somna om två gånger imorse, eller rättare sagt; jag somnade om två gånger imorse. Men Wiktor väckte mig båda gångerna tackolov. Hade gärna sovit lite mera. Skönt att det är kort och, än så länge, lugn dag på jobbet. Har tillochmed passat på att kolla på vad jag önskar mig när jag fyller år, HEHE.


Samtidigt så är det på ett sätt lite tråkigt att önska sig saker nu när man blir äldre. Jag uppskattar ju mer om folk kommer på fika för att spendera lite av deras tid på mig än presenter. Kläderna kan jag ju köpa själv faktiskt, men startkitet för pläden kostade lite för mycket för mig just nu... Garnet finns i rosa och det är alltså två enorma stickor och enormt stort garn därav priset och att jag vill ha det, haha.


Regn regn och lite mer regn

Precis innan vi skulle gå hemifrån imorse så tittade jag ut genom fönstret och vad var det för väder? Jo, regn. Jag gillar visserligen regn när jag sitter inne och kan titta ut med en kopp te i handen och en filt över benen i soffan, men att traska ut till bilen i regnet? Vi kan säga att det inte ligger på min 10-topp-lista över saker jag älskar. Dock så uppskattade jag att vinden höll sig stilla så att det ändå inte var svinigt kallt.
När jag och Wiktor var i New York maj/juni 2013 så regnade det ju en dag men det var ändå så pass varmt att jag kunde traska runt i klänning, till skillnad från när vi va där i december förra året, jisses... Fy fan.
 
 
Kom in en kund tidigare på jobbet idag också som var jänkare. Kändes så skönt att få höra "riktigt" engelska på riktigt... USA är ett land som är svårt att inte älska (och inte bara för alla goda ätbara mumsgrejer de har att äta där borta).
 
 
 
 
Älskar USA helt enkelt. Hur muppat det än är jämfört med Sverige.
 

Redan tisdag?

Att jag var pigg igår får jag äta upp idag.
Fixade träningen med Ayman galant vilket kändes asskönt! Kom fram en kvinna som berömde mig för att jag pallade också vilket gav en extra kick.
 
Men, sen då? Jo, sen på kvällen var det ju Batman på TV. Den som man redan sett en gång, som slutade efter 00.00 och som man tittade klart på för att min älskade sambo inte ville stänga av. DEN förstörde min sömn så nu är jag så jävla trött idag att jag inte ens vet vad det är för dag utan att behöva kolla upp det.
Dessutom så fick jag någon slags ångesträdsla över att somna då jag helt plötsligt blev livrädd för att dö i sömnen. Wtf? Psykakuten nästa typ.... Nej, att somna alldeles för sent en vardag fungerar helt enkelt inte i mitt liv och speciellt inte blandat med hårdträning.
 
 
 

Måndag morgon

Måndag idag! Har sovit ganska så bra i natt trots mardröm. Dock lite trött ändå då jag måste köpa ny kudde... Blir tokig på min som blir hård. Älskar mjuka kuddar och gärna många, men trots det så har jag EN och den är hård. Hm, får bli ändring på det en vacker dag.
 
Annars då? Jo tack. Jobbar som vanligt och ska träna i kväll, som vanligt. Tog en bild på mig själv i januari och en ny igår och jag som inte trodde att det hade hänt något blev ganska så tyst av mig själv. Jag är asstolt över mig själv men tänker inte lägga ut dessa bilder än, inte förrän jag är "klar". Men jag är glad kan jag säga.
 
 
 
 
 
 

Shopping

Lite nytt in! 

Två enkla långärmade tjocktröjor och två nya bikinisar! Strumpor och träningsband fick också följa med hem 



RSS 2.0