Torsdag

Idag var vi på Skansen med klassen och kolla på alla djuren som var vakna. Mysigt, kul och kallt! Träffade även en av mina älskade mostrar med några kusiner vilket var otippat och roligt. Jag har en sån underbar familj. 

Innan vi gick ut från skansen så köpte vi korv med bröd och jag tog en varm choklad, YUM. 


Blev inga andra bilder på djuren förutom ekorren. 

Stress

Just nu längtar jag till helgen. Ordentligt. Då ska jag göra klart alla jäkla virksaker jag har igångsatt och lägga ett spår till Penny för jag blir sjukt stressad över att jag inte har vissa saker (beställning och julklappar) klara! Blä för stress, men det är så det är när man jobbar för fullt hela tiden och har saker (ex fransar) inbokade på kvällstid. Jobb, hem, lite mer jobb och sen sova. Jag gillar det, men jag vill ha ron till att bli klar också. 

Höstlov på jobbet

Värre kan man ha det. 

Något gott i allt

Typ. Måste vara lite positiv i alla fall och jag hittade denna bok som jag vill ha. Kanske julklapp? 


BLÄ

I kväll känner jag just så, BLÄ. 
Efter jobbet så åkte jag direkt till Solna för att fixa ett nytt pass och såklart tog det tid att ta sig dit (varför skulle det gå smidigt?). 
Jag lämnade in en uppgift i Svenskan nu som jag skrev ihop i kväll och hoppas att den blev bra. Ute i sista minuten. Jag är så jävla trött. 
 
Annars som har irriterat mig? Bussen tog tid som fan, blev att gå i geggan en halvtimma på jobbet (tack för gummistövlar), får inte ut min semesterersättning utan lönekontoret säger att jag måste ta ut det i semesterdagar vilket irriterar mig ännu mera, MEN vet ni vad som är det bästa? Jag slutar på det jobbet den 17/11! Jag sa upp mig för lite mer än en vecka sen och det känns så jävla bra. Nu vill jag bara att den sista tiden ska gå fort så att jag slipper allt. 
 
 
Dock fortfarande irriterad. PMS har en jävligt stor del i spelet. 
Nu ska jag sova. 
Få lite lugn av dessa stenar som jag fick av Nathalie förut, så fina! 
 

Kvalitetstid

Hittade mycket på Syfestivalen idag! Hittade dock inget mini alpakka från Sandnes Garn, så jag köpte ull istället (nej det är inte samma sak). Ska köpa mini alpakka sen i alla fall. 
Här är lite av vad jag köpte! Blev inga bra bilder på nappspännena, men så sjukt söta.

Det som skiner är reflextråd. 


Min fina mor 


Dagen som varir

God kväll! Så vad har dagen medfört? 
Glömde bort att säga att "Livet är en Schlager" igår var riktigt bra, två timmar upp. 

Men, tillbaka till idag, Harmonimässan va bra när vi kom dit. Men efter lunch så tappade jag energin och ville hem. Blev så otroligt trött, men å andra sidan så är ju inte luften den bästa när man går på såna saker. Hoppas att syfestivalen har lite bättre luft imorgon... 
Här är vad jag köpte idag! Är riktigt glad över det! 

 
I denna stjärna sätter man rökelser. 


Fyllde på min samling av kristaller med två nya.

Orakelkort och rökelser


Man kan säga att den här leken passar mig! 


Tina och min underbara mamma.



Dagen avslutade med lite underbar mat med min älskade man. Jag är lyckligt lottad som har så fina människor runt omkring mig 


Harmonimässan

Sitter just nu och väntar på långsamma gänget som inte kom iväg i tid imorse. Så att eh.. Kaffe var det här! 

Fredag!!

Äntligen är det freeeeedag! Slutar jobba om 2 timmar och då kommer min kära karl och hämtar mig. Äckelväder idag så det är klart jag vill ha skjuts om det går HEHE. 
När jag kommer hem så ska jag fixa till mig då jag, Jennah och Signe ska kolla på "Livet är en Schlager" på Cirkus ikväll. Ska bli riktigt kul!

Men fram till dess så blir det Sean Banan i Afrika nu på fritids. 



God morgon!

En dag närmare helgen!! Det gör mig glad eftersom det är Harmonimässan på lördag och Syfestivalen på söndag. Mina mostrar, kusin och mamma ska med och det blir alltid så mysigt (tills Lina tröttnar på att alla går långsamt). 
Ikväll ska jag dessutom få ny häst så jag vet for sure att de titta blir Zimba. Vi hade det ganska kämpigt över två markbommar förra veckan eftersom han blir så uppskruvad och jobbig att återta kontrollen över. 

Men det är ju i kväll och nu ska jag fokusera på att jag jobbar en kort dag! Började med en smörgås från OKQ8, eftersom jag glömde köpa bröd igår, och det känns som att han i kassan ville ge mig ett hemligt meddelande. Kanske ska ringa polisen? 

Tisdagkväll

Hollywoodfruar! Tjoho! 
Sitter just nu och virkar på en julklapp och kollar på tv. Min man vet vad jag vill ha och behöver innan det är dags. 

Plus att det kompenserar middagen jag gjorde. Den va fan äcklig men gick att äta. Stekte korv, bacon, vitlök, charlottenlök, ägg och potatis. Lite svamp på det också med peppar och det va verkligen ingen höjdare ihop. Blä. 

Hallå i stugan!

Efter att jag kom hem från jobbet så kom Wiktor hem också såklart, men istället för att vi skulle vänta till 19 innan vi skulle träna core så gick vi ut och sprang istället. Riktigt skönt! Det firade vi med Vapiano, att köpa fyllningsvadd och köpa med pannacotta hem. Mums!  



Tjoho

Har provjobbat på en skola i Täby Kyrkby och fick ett mejl idag om att de är nöjda med mig och vill att jag ska jobba hos dem terminen ut. Jag hoppas att jag får vara där nästa termin också, det vore verkligen superkul! 

Jag satt och ritade med grabbarna tidigare idag i skolan. Fan vad duktig jag är (eller...?) 

Virkning

Ibland tror jag att jag har ADHD eller något. NFED (Nåt Fel E Det) är det i alla fall definitivt. Här är lite saker som jag påbörjat och är trög på att avsluta... Jag vill påbörja nya saker hela tiden och blir tokig på mig själv! 

OBS! Detta betyder ju inte att jag inte accepterar massor av fint garn i julklapp. 

Detta är en robotfamilj som jag ska göra till min morbrors frus förskola. Jag måste dock förbi och köpa fyllning innan jag kan sy ögon och göra dem klara.


Detta är en hästhuva till Jennah. Ingen aning om hur det ska gå för att mönstret är konstigt. Hoppas på det bästa.


Påbörjade detta idag. Tanken är att det ska bli ett linne till nästa sommar (det här med att börja innan något annat är klart...)



Gjorde dessa och som ni ser så är den högra lite större än den vänstra. Orkar jag repa upp? Nope. 



Skulle bli en chihuahua i typ somras. Ser ut som en katt. 


Såhär långt har jag kommit på draken... Behöver fyllning dit också, men har jag köpt det? Nope. 


Tänkte göra en stor filt men garnet tog slut. Virkade ihop till en liten filt men jag vill ju ha den större. Har jag köpt garn? Nope. 




Så, nu har jag gnällt av mig lite. Tack. 

Tada!

Typ.
Lite mer ordning i alla fall. Men lådan i tv-bänken är fortfarande full av saker...



Garn

Drog fram det lilla jag har nu ikväll för att fixa till det lite. Ska fylla robotarna som Emma ska ha till sin förskola också. Får åka förbi Täby centrum imorgon och köpa mer fyllning bara..
Jag som tyckte att jag inte hade nå garn.....




Mössa och vantar!

Myror i benen?

Tidigare idag var jag och dansade Zumba i en timma på gymmet. Riktigt skönt och kul! Man ser ut som en idiot, men vad gör det? Om man står stilla och inte tar ut svängarna så svettas man ju inte och there's no point going then. I alla fall, jag gjorde av med energi.





Det jobbiga är just nu att Wiktor är hos sin bror och spelar tv-spel och kommer inte hem förrän i kväll och jag klarar fasen inte av att vara hemma och ta det lugnt. Att ligga hemma och inte ha något att göra gör mig galen! Jag skulle ju såklart kunna städa, men varför ska bara jag göra det hela tiden? Vi är faktiskt två som stökar ner och jag vill inte spendera min lediga tid till att städa (därför kommer det att bli städerska i framtiden).
Sitter just nu i soffan med löpfia och har så sjukt tråkigt som det går.

Buhu.



Lunch

Ja, typ lunch.
Jag och mamma skulle gå en liten sväng i skogen med hundarna och vad hittar vi? 2393 g svamp. 2,4 kg nästan! Yum!




God morgon!

Vilken härlig dag va?
Jag och min älskade började dagen med frukost på Espresso House och sen ska jag möta upp min mor och Mats på Odenplan för att gå in på Ljungqvist Garn. Garnet till mössan som ska matcha mina vantar har tagit slut så jag måste fylla på... Tänkte även köpa i en annan färg så att några julklappar kanske blir till?







Trött

Va på två intervjuer idag. Kände inte alls att jag ville ha de jobben så kommer att tacka nej. Ska provjobba på fredag på ett ställe så hoppas på det istället!

Sitter just nu, efter att ha gjort fransar och ätit, med massor av olika virkprojekt igång. Ska fokusera på ett par robotar som är en beställning dock och jag har gjort dem i olika garner, färger och storlekar för att jag tycker att de ska representera att alla familjer ser olika ut. Tycker att det var ett bra budskap.



Moody monday

Tidigare idag fick jag se det nya schemat och blev först väldigt besviken och arg. Kände mig förolämpad också för den delen då jag har jobbat i 2 år och fått stå ut med både det ena och andra, men nu efter att ha gjort en fransförlängning och tänd en rökelse så finner jag ro i beslutet. Jag känner att det är dags för mig att lita på mig själv och ge mig ut på andra uppdrag för att om jag inte tar detta tillfälle så kommet jag aldrig byta jobb.
Dags för förändring i mitt liv och jag känner lugnet inom mig.



Myssöndag

Idag har jag haft en rolig och mysig dag med en del av min underbara familj. De ger mig så mycket skratt och energi





Lördag

Imorse blev det en skön sovmorgon! När vi gick ut med tjejerna (Lina och Penny) på morgonkisset så köpte vi även bröd hos bagaren här nere. Helt sjukt, jag har bott här i 3 pr och har aldrig varit inne och köpt morgonbröd hos bagaren. Men idag blev det gjort och gott var det!
Efter det så kom Mimmi över och vi gjorde fransar på varandra och efter det så sprang jag och Wiktor. 4 km och jag är helt slut... Ska försöka komma ut imorgon också!
Men i alla fall, nu sitter jag här och äter middag i väntan på att Jurassic Park ska börja!



God morgon!

Jag och min man sitter och njuter av en god frukost just nu (slutade detox igår)!



Framtiden

Sitter just nu och funderar på vad jag vill göra med mitt liv. Jag vet vilken utbildning jag vill komma in på, men stressen över att inte kommer kunna börja den förrän om i alla fall 1 år är stor. Jag är otålig och vill att det ska ske nu och speciellt eftersom utbildningen är på 3 år = 3 år som fattig student. Så om jag har tur är jag utbildad om 5 år MEN då är jag liksom 29 och vill liksom ha hus, en till hund och bil och hur ska jag ha sparat de pengarna om jag pluggat?


Dagens problem.



Rätt sida av veckan

Den här detoxen är verkligen en utmaning för mig. Fuskade lite och åt en liten bit gurka idag, men den består ju ändå till typ 90% vatten.
Annars då? Köpte massa fruk igår för att kunna göra mer juice idag. Köpte även grönkål som jag trodde skulle gå att strimla/pressa/dona ner, men tji fick jag.
Gick till komvux för att fixa så att jag får plugga upp mitt svenska b betyg då jag sket i det sist (idiot, jag vet.). Men nu så den 13/10 ska jag börja läsa på distans så förhoppningsvis blir det klart och jag kanske kommer in på någon bra och vettig linje att läsa? Vore något. 
Ännu mera annars? Jo, är ju sjukt sugen på mat hela tiden. Amerikanska pannkakor, lax med spenat, lax med räksalla gjord på spenat.. Kebab, chips och naturgodis vore sjukt jävla gott också. Men ska försöka hålla ut till på fredag.. Det går fort och jag är sjukt stolt över att jag ens orkat detoxa i 3 dagar redan! Yay mig! 
 
Ännu mera ännu mera annars? 
Jo, bara idag så har jag bokat in 3 arbetsintervjuer så förhoppningsvis så händer det något i mitt liv nu. 
 
 
 
På lördag ska jag göra scones till frukost med marmelad och ost... Sen på kvällen ska jag unna mig lite godis. Så att det blir plus minus noll. 
 

RSS 2.0