Hejje!

Dåliga jag som aldrig uppdaterar ordentligt.

Idag så jobbade jag, som sagt, med "mina" bebisar fram till 15. Asmysigt! Strax efter 15 så hämtade Wiktor upp mig och vi åkte iväg till IKEA. Han fick låna sina föräldrars bil hela dagen så det gick fort dit, tackolov! Väl där går vi igenom hela byggnaden. Han köpte en papperskorg, jag köpte en papperskorg, han köpte en grej till sin mamma, jag köpte två tabletter att lägga på bordet och så vidare. Vi hittade en superfin hylla att ha i badrummet också! Jag vill ha den. Båda hyllorna faktiskt (eftersom jag har en sån onödigt stor toalett). Vi blev klara med IKEA kl 17 och åkte över till Heron City för att äta lite middag och det var gott. Körde en sväng till Skärholmens centrum för att leta efter en smyckeshållare i form av ett träd och efter mycket om och men så hittade vi faktiskt ett! Wiktor köpte en bok från Tjuvtittat också, haha! Igår så eventuellt-bokade vi Dalarna i helgen för att åka upp till hans landställe, med hans föräldrar, för att åka snöscoter (Skoter? Scooter? Skooter?) och då tänkte smarta han att vi kunde titta i den boken lite grann och skratta i bilen på väg upp. Vore kul att åka iväg en sväng!

Borde verkligen sova nu också. Wiktor åkte för 30 minuter sen så jag får sova själv inatt. Dislike.


Ligger just nu och vilar med "mina" bebisa...

img_3982 (MMS)

Ligger just nu och vilar med "mina" bebisar. Alla är så söta!  Måste verkligen sluta mobilblogga och göra det på riktigt igen någon gång. I alla fall så spenderades hela helgen hos dubbelW och igår tittade vi på när hans bror spelade hockey samt blev bjudna på middag hos hans föräldrar. Gott och trevligt! DubbelW skjutsade hem mig och sov över tills idag. Me like. Ska iväg till IKEA efter jobbet som slutar 15 med honom och när jag kommer hem så bokar jag hotellet i Paris!  Kunde inte sagt det bättre själv än Kent : Älskling det är livet som leker, det leker med oss nu.


Jajuste. Dålig uppdatering, men jag har fa...

img_4043 (MMS)

Jajuste. Dålig uppdatering, men jag har faktiskt nästan ett liv nu! Sov hos W och blev bjuden på frukost på sängen! Vaknade med en jordgubbe också. Macka med leverpastej, bacon, scrambled egg, juice och nygjord smoothie! Kan det bli bättre? Nej.  Ser just nu ut som Paul Stanley för övrigt för jag är på g till maskerad i Stuvsta. Min mosters man har fyllt år så det blir lite party! Sitter bredvid en grottmänniska i blåa mjukisbyxor som ska föreställa min bror. Sweet!


Åh, i wish att ballerinakakorna var äkta!

img_4041 (MMS)

Åh, i wish att ballerinakakorna var äkta!


Hej

Igår efter jobbet så hämtade jag upp W i Handen och åkte sedan direkt hem till Maya. I alla fall så det jag vill komma till är att mitt i natten så väcks jag halvt av att jag har totalt puttat in honom i väggen, hahaha! Han låg i princip PÅ väggen. Ganska kul nu när jag tänker på det, men shit vad jag känner mig som en big mama. Kanske kan bero på att jag äter lite choklad?


HIHIHI!


that what dreams are made of

Jag har varit så jäkla grym och städat hela övervåningen. Mitt rum, min toalett och vardagsrummet. Jennah var gullig och hjälpte mig torka av mina hyllor. Gos!

Nu är ju frågan vart jag ska ställa alla mina skor bara?

Tackolov så är det inte alla utan bara de 10 snyggaste.

J'aspire à ce qui




46 dagar kvar

B B B




Tro mig, den sätter sig på hjärnan

for once

Jag använder aldrig smileysar i min blogg. Har gjort det max en enda gång kanske, men inge mer. Aldrig.

Men för att beskriva gårdagen och morgondagen så vill jag bara säga:




   :)




give me some rock n' roll. Come on love me and rock my world



Hittade den här på Mary's blogg!
Spola fram till 1.50.
Det fanns inget bättre än att spela. Synd bara att divan som sjöng innan tog sönder micken så att den började glappa och att tre tjejer tyckte att det "var roligt" att ställa sig bakom allt och dansa. Jag är inte sur, men jag tyckte att det var omoget och respektlöst. Men vi är alla olika tackolov!

Hade en riktigt trevlig kväll igår också! Bjuden på mat, bra vin samt The Blind Side, Despicable Me och Woohick (? en film om rödluvan i alla fall)! Det var super treWligt. Och ja, jag borde ha en smiley här, men jag gillar inte att smileysar i bloggen.








P.S Här borde det varit en till D.S

No money no funny.

För det första måste jag säga att jag är så jävla stolt över mig själv.

I söndags morse så vaknade jag upp och insåg att en förkylning hade satt sig först i halsen, sen näsan och sen såklart överallt. Vad händer? Jo, måndag morgon så åker jag och jobbar. Jag nyser, snorar, har ont, vill hem och sova MEN jag jobbar. Exakt samma sak händer på tisdag, onsdag, torsdag och imorgon. Dessutom så imorgon kommer jag jobba på Förskolan Talgoxen mellan 7.30-14.00 och efter det? Ja då åker jag direkt till Förskolan Duvan för att jobba där fram tills 15.50. Idag fick jag även ett samtal från Talgoxen där de ville att jag skulle jobba hela nästa vecka. Och det är inga korta pass som jag har jobbat eller ska jobba heller.

Och varenda dag den här veckan har jag fått höra "Ska du verkligen vara här? Du ser död ut! Åk hem och vila u pp dig istället!", "Usch, din förkylning låter inte rolig", "Vi får väl se om vi ses imorgon. Du borde vara hemma och vila så att du blir frisk".
Varenda dag.

What doesn't kill you, only makes me stronger.
Och tro mig när jag säger att jag känner mig grym som jobbar, även om jag verkligen borde vara hemma, när vissa inte ens orkar jobba för de har ont i stortån eller mensvärk. Suck it up.

Nej, jag har inte smittat någon heller.



did you know?

Var det någon som visste att om man lägger massor av russin i ett glas med kolsyrat vatten så kallas det för "Russinhissen"? Inte? Nej, inte jag heller. Då slipper jag känna mig ensam. Fick nämligen reda på det i förrgår på dagiset. Tänka sig.




Men tydligen är det inte så gott att äta russinen efter man har gjort det här experimentet.
Jag förstår inte varför?


you're always on my mind



du är bäst

i love you 'til the end



Åh, den får mig att gråta varenda gång.


just a little sleep please?

Jag börjar känna mig sjuk och det är inte okej.

Helgen har varit rolig, men jag har typ flängt runt som en tok känns det som. I fredags så skjutsade jag Jennah och Jocke till Trångsund även om det var snöstorm. Sen gick jag och Jennah en sväng i centrum. Senare så åkte jag in till stan (satt som på nålar) för att hämta Andreas som kom upp över helgen från sitt egna lilla helvete! Åkte hem till honom och åt tacos med hans mamma! Lika trevligt! Åkte hem och somnade efter det.
I lördags så åkte vi hemifrån vid 5.50, hämtade min morster +man, åkte in till slussen, lämnade dem, jag körde hem strax efter 7, la mig i mammas säng och sov till 10. Var hos mina kusiner kl 11, gick och lämnade + hämtade från kalas, åkte till mina andra kusiner, vi fixade mat och dammsög, jag hämtade en annan kusin, åkte tillbaka, åt, åkte in till slussen för att hämta mamma och Mats, åkte och hämtade hunden hos mina kusiner, fick en liten Jägermeister flaska, åkte hem, fixade håret lite, gick till bussen och åkte till inflyttningsfesten. Fick i mig alldeles för mycket alkohol på alldeles för lite tid så jag mådde inte bra imorse. Ville bara sova bort dagen meeeen pallrade mitt arsle ur sängen och duschade för att göra mig iordning och åka in till stan för att gå på bio och se Burlesque! Den var bättre än jag trodde faktiskt!

Men jag borde verkligen sova nu! Godnatt


bäst.



Det blir inte bättre än såhär.

bäst.



Varför ska det inte gå att lägga in filmer från youtube numera? "DÅLIGT" som Paul skulle sagt. DÅLIGT.

HÄR är det i alla fall. Bästa ever.

you don't really wanna mess with me tonight

Jag är så sjukt trött. Slutade 17 idag och min hjärna var helt oåtkomlig efter klockan slog 16. Varför händer sånt? Klockan är 21.04 och jag skulle kunnat gått och lagt mig för en timma sen, men istället så sitter jag här och envisas med att vara vaken? Vad är det för fel egentligen?

Nej, det blir nog bättre imorgon! Förhoppningsvis jobb och sen åka in och hämta Andreas vid centralen. Beroende på snön. Han håller ju på att bli en man nere i Halmstad, i lumpen och puckot har åkt på feber nu. Men tacos imorgon hemma hos Andreas och hans mamma och sen så på lördag blir det tacos hos mina kusiner, GOTT! Jag gillar tacos så det är inget fel på det.

Borde typ sova nu.. Men kanske borde stänga av tvn och borsta tänderna först.. Fan vad jobbigt allt blev helt plötsligt.

POUSS!

we belong, in a world we've must be strong

Higher and higher straight up we climb, higher and higher leave it all behind

Van Halen - Dreams



Idag så har jag varit duktig! Simmade i 40 minuter med mina mostrar och sen så åkte jag och Jennah till Tessi och tittade på Egypten, Sharm El Sheikh 2010, dvdn! Nostalgi. Vill tillbaka!!
Men det var mysigt :)


i'm your biggest fan i'll follow you until you love me

Kvinnan kan göra en show i alla fall.



Jobbade idag och det känns inte som att jag har jobbat. Sjukt men sant. Städade mitt golv i rummet idag också, poäng till mig! Men soffan tar jag imorgon, HEHE.











'cause you're everywhere to me, and when i close my eyes it's you i see

Michelle Branch - Everywhere


Varför är blogg.se så seg ibland? Palla.

I alla fall så har min helg varit mycket trevlig! Trevlig spelkväll i Trångsund i fredag och en tidig födelsedagsmiddag+party hos Issa igår! Samt Gustavsberg idag.
 





Stackars Marcus drack en blandning av tequila, vodka, cider, vin och något mer. Kapten Morgan tror jag. MUMS!



Vi tittade även på gamla skolfoton! Tur att man blev så jävla bra på alla! Verkligen, HEHE.



Jag stod och lekte ball mellan Linus och Niclas. Måste säga att jag lyckas ju väldigt bra!



Vi fick med lite porr också! Efter mycket alkohol. Vilken tur!



Och sen skrattade vi :)



Typiskt mig att jag glömde kameran i fredags också. Annars hade jag lätt tagit kort på mina två par och Jennahs gigantiska hög av marker som hon vann!

i just want you to know who i am

Idag har jag enbart legat i sängen hela dagen. Eller ja, ända sedan jag vaknade och efter jag åt frukost. Jag gillar frukost.

Igår så var jag och Jennah hemma hos Jocke och spelade Texas Hold 'em Poker och Familje Geni. Hans 4 polare var med också så det blev lite utmaning, men det gick väl ändå helt okej! Vann över alla en gång med två par (kände mig faktiskt ganska awesome då, haha) Och det var kul!

Tog tåget som gick 02.06 hem och det kändes skönt att slippa nattbussen faktiskt. Den tar så lång tid, ska svänga in i Ribby och folk sover. Man vet inte heller om någon har spytt så det blir som en liten överraskning ibland! Med andra ord så är faktiskt nattbussar ganska äckliga. Så ja, det var skönt att slippa den.
Ska snart hoppa in i duschen och fixa mig iordning för ikväll ska jag till Isabelle och äta middag samt dricka vin! Hon fyller egentligen år den 10e men ska ha middag och fest idag så det blir skoj! Ska sova där också eftersom Isabelle, Malin och jag ska till Gustavsberg imorgon och inhandla Malins födelsedagspresent som hon fick av mig och Isabelle! Det ska bli kul! Hoppas Malin har bakat lite cupcakes nu som vi kan ha i bilen, HEHE, eftersom hon fick en cupcake bok av Isabelles pojkvän Marcus. Ser fram emot ikväll!


Tänkte skriva Godnatt, men ett POUSS funkar bättre.


jojo aeger?



Satt och tänkte på Johanna idag när jag gjorde de här små ringarna, haha!
NY = New York

Men när man är såhär snygg, hur kan man INTE bli inspirerad?






Agge aggelito




Bilderna har jag totalt snott från Angelica.
Men jag kan inte sluta tänka på de här! Till en sommarklänning eller shorts. Jag KAN INTE!
Och det är kul att jag fortfarande inte fått hela min lön än. Jätteroligt!


Jag vill ha sommar. Insåg precis hur lite jag spenderar på mig själv nu efter jag slutade på McDonald's. Där fick jag ju en "fast" inkomst så att jag faktiskt köpte massor av grejer till mig själv och nu? Ingenting.

Och jag som ändå säger: It ain't a crime to be good to yourself!

A.J

Tur att jag har Annina på facebook! Hon skriver alltid så bra saker. Saker som är logiska och som man ska tänka på!







"never compare the worst of others, to the best of yourself"

Och hur många gånger har man inte gjort det misstaget.. ? Precis.

För övrigt så började jag jobba 7.30 idag på ett dagis i Vendelsö. Slutade 14.30, in till stan, provjobba mellan 16 - 20.30, missade tåget precis, nästa gick 21.07, Jockemannen hoppade på i Trångsund så vi gjorde sällskap ända fram tills han skulle hoppa av för att gå till Jennahpennah.
Jag borde vara cp trött, men jag är inte det? Jag har en stark känsla av att något dagis kommer ringa imorgon också. Vill egentligen bara sova imorgon MEN Paris, here we come!

RSS 2.0