Går förbi någon läskig kyrkogård på väg ti...

img_4542 (MMS)

Går förbi någon läskig kyrkogård på väg till poledancen!


mosters lilla hjärta




110829

Just nu avskyr jag att vara kvinna.

Ligger och tittar på Rachel Ray och är jättesugen på att baka foccaciabröd, men det är ju jobbigt. Typ.
Det blev precis reklam och Alyssa Milano babblar om något schampoo och jag kommer och tänka på att hon är superlik min poledance-tränare! Jäklar vad lika de är! På tal om inget. Nu fortsätter Rachel Ray i alla fall och jag ska ligga och vänta på att Naproxenen ska börjar värka. Borde nog gå till centrum idag för att hämta ut min andra burk också because my are empty.




JaJa, puss puss!


Grattis till Mandy på riktigt som får gå på systemet idag på riktigt!




En riktigtg gammal bild på oss två

it's the foot

Wiktor - Jag mår fortfarande inge bra älskling
Jag - Om du killar mig lite under fötterna så kanske du mår bättre snart




Who's the best...?

fest hos Mandy. Mandy-Mandy

Igår så va det fest hos Mandy i Upplands Väsby för hon fyller 20 på måndag! Sweet! Dock så va det inte lika sweet när jag nu har sett bilder från igår att man tydligen såg mina trosor genom mina leggings. Inte lika sweet. Man känner sig lagom dum även fast det är svårt att se själv att de gör det. Men i alla fall...! Ligger här nu i sängen och vaknade av världens menssmärtor. Skjut mig. Behöver en vetekudde och choklad just nu, cry me a river. Här är bara några bilder från igår också, det blev 195 totalt.











bara sådär

Jag har verkligen haft fel om vem som är Filip och Fredrik i alla de där programmen som de har gjort! Jag har aldrig haft intresse för att titta på dem, för enligt min åsikt så är de skittråkiga, men man brukar ju alltid ha en viss koll på saker. Tydligen så har jag verkligen haft fel om vem som är vem av dem.


Det säger ju ganska mycket om hur insatt jag är.

LUNCH!





Gjorde amerikanska pannkakor till lunch! Mums!

polefitness

Behöver jag ens nämna att jag har träningsvärk? Tror inte det.
Behöver jag säga att jag har blåmärke och lite bränd skinn? Tror inte det.


Det är något asdålig film på 6an just nu som är på där en kille har två vanliga pistoler men lyckas ändå skjuta bort precis HELA huvudet, men ett fint snitt vid halsen. Wow, vilken bra skytt han måste vara! Snacka om att vissa kan verkligen göra dåliga filmer...

Vi har kollat på How to train your Dragon ikväll och jag måste faktiskt säga att jag gillade den! Kände mig lite blödig där ett tag.. Jag har bara blivit värre och värre när det kommer till det!


Nej men fan, nu ska jag sova och välkomna träningsvärken imorgon! OCH jag tänker dessutom göra cakepops - på det enkla viset! Med lite färdig sockerkaka, philadelphiaost, smält choklad och strössel. Behöver det bli mer komplicerat? Nej precis. I love my life! Längtar tills jag flyttar till Täby på heltid (vilket inte lär dröja länge till alls). Nej men sex and the city började precis på 3an - ja tack!

Godnatt!

äntligen onsdag

Såg precis att jag har blivit GRÖN pga ett armband jag har, WTF?!? Ser ut som att jag möglar på armen nu, yey!

I alla fall så är jag sjukt nervös men nöjd! Nervös för att jag ska iväg och dansa snart och nöjd för att jag får pengar imorgon...



Ska nog borsta tänderna och försöka se ut som en människa igen för jag vill inte se ut som en zombie när jag ska dansa.






Älskade vovve ♥


Grattis på födelsedagen farmor! 6 år sedan...

img_4521 (MMS)

Grattis på födelsedagen farmor! 6 år sedan, usch vad tiden bara går


B O

Jag förstår inte vad folk som går på bidrag av olika slag, vad gör de om dagarna? Hur orkar folk enbart vara hemma varje dag istället för att jobba? Jag håller på att bli tokig (och deprimerad) för att jag inte har ett jobb. Blä, känns tillochmed pinsamt att erkänna det. Jäkla fuck. Jag och Wiktor åkte ju runt och lämnade ut CVn här i Täby, men jag borde skrivit adressen här i Täby egentligen, meeen that didn't happend. Of course. Utan jag åker runt och lämnade CVn i Täby med en adress som står i Tungelsta, vad tänker folk då egentligen? Well well..


Har precis ätit "frukost" också. I sängen. Nice. Dock så blev det bara ett glas juice och två kokta ägg eftersom Wiktor drack upp all mjölk innan vi åkte upp till Våmhus i fredags. Får äta något mer matigt när jag kommer till HeavyElectricityCity.

Helgen i Våmhus var riktigt mysig! Dalarna är verkligen fint och mysigt och kräftskivan var riktigt trevlig! Våmhusmål är något jag får träna på för det är fasen inte lätt!






Hittar inge text till låten, men Våmhusmål är en blandning av tyska, finska, svenska, engelska och så vidare.. Inte lätt att förstå! Låten handlar i alla fall om att han är kär i Margit, går hem till henne, har inga fina presenter men kan plöja i hennes slänt och så!





Finns det något bättre sätt att vakna på? ...

img_4507 (MMS)

Finns det något bättre sätt att vakna på? Det enda som fattas är Wiktor


somewhere over tha rainbow



Jag bakade rainbow-cupcakes idag! Och någon chokladbiskvietårta (MEN jag snodde bilden från Jennah). Men de blev riktigt fina tycker jag! Ska lägga upp mera bilder när jag kommer hem till Täby sen för min dator är där och inte här!


onsdag

Spisen är underbar. Jätteunderbar. Verkligen.
Så fort jag vred på den stora plattan så försvann ALL ström i lägenheten. Det har hänt förut och det är irriterande, SÅ jag skulle alltså steka pannkakor på den mellanstora plattan (jag var sjukt sugen på pannkakor idag) vilket inte gick som jag ville. Så istället blev det ungspannkaka eftersom jag inte hade tålamodet att stå och steka... Jajuste, köket är förresten fixat nu! Allt papper på golvet är borta och all plast! Det blev riktigt fint måste jag säga! Jag var dessutom duktig och diskade bort all disk så Wiktor slipper ta det imorgon.

Det jag ville komma fram till var i alla fall att jag vill kolla på kanal 5 och Wiktor på kanal 9 så Wiktor sitter just nu i soffan och kollar på 9an. Blöö... Och batteriet på min dator behöver laddas. Bajs!


Nu ska jag försöka göra något vettigt. Kanske. Får se. Det är det knepiga med att ha en 1a! Vill jag se på ett annat program så går inte det. Vill jag ha lugn och ro så får jag sitta i köket, klädkammaren, hallen eller toaletten och hur kul är det egentligen?

Jaja.


snart på rätt sida av veckan!








Här ligger jag och slappar! Ska fixa tvätten snart och dra ner all plats i köket. Syns det att vi håller på att renovera? Wiktor ringde nyss och pratade om ifall vi skulle byta ut luckor och köksbänk på samma gång. Sound good!

Nu blir det tvätten!

paint the world in pink

Här sitter jag och tittar på Hell's Kitchen medan Wiktor målar tak!

Jag har målat massor idag OCH fixat 6 maskiner tvätt. Som jag iof måste vika imorgon, men då har jag något att göra imorgon också, HEHE. Nej men det blir nice.

Jag är förresten supertaggad på att börja träna nästa vecka! Ska bli nyttigare då också (HAHA I WISH) och försöka gå ut och springa! För att komma igång ordentligt liksom! Onsdag är ju en bestämd dag med poledance och sen stretch/core. FAN vad taggad jag är!!!!!!! Shit!!! Och så får jag se till att ha någon annan dag att springa på.



Nej men fan vad trött jag är förresten. Ska berömma min pojke lite grann eftersom han är så duktig och gjort taket en gång i alla fall och sen sova!

Godnatt fan!





Btw, den här är superrolig!

sleeping beauty

Jag har bloggtorka. Liksom.

Jag och Wiktor åkte runt och lämnade ut CV:n idag. Känner mig fett bra. Hoppas att det går fett bra också. Helgen blev lite annorlunda än tänkt, men den blev bra!

Nu ska vi titta på DuckTales och sova. I'm reaaally sleepy!



Pussochhejdå.


R.i.p  Warrant

img_4483 (MMS)

R.i.p  Warrant


loverboy

Jag vet inte om min helg kommer bli mer full?


Imorgon så kommer jag börja jobba kl 8 - 15, därefter så kommer jag bege mig mot Fruängen-hållet för att fika hos min bror som fyllde år igår. Efter det så bär det av till Tessi, som också fyllde år igår, och fika lite där! Sen.. På lördag.. Jisses. Kl 11-13 har vi tvättid, samtidigt som vi ska runt och lämna CV:n (I need a job). SEN, då jäklar, ska vi till Tungelsta rocken, ja någon gång efter 13-tiden såklart, och vid 6-halv 7 ska vi äta middag i Handen hos Malin med Issa och Marcus! Ska bli astrevligt! Och nu fick jag även en förfrågan om Erica och några andra "Täby-tjejer" vill dricka vin som jag vill till också! Lära känna folket här bättre liksom! Så det blir fullt ös, medvetslös!


Ska se om jag orkar diska lite nu. Wiktor får mig skratta i alla fall för han kom precis ut från köket dansandes till Tom Jones. I en tröja och kallingar. My man is HOT!








Syns det att jag är sjukt trött?

Btw så står Wiktor och diskar nu. Ska låta han stå och diska ett tag faktiskt för jag städade lite grann idag!

it's just a part of the normal life

Gosh! Kom hem för en halvtimma sen ungefär efter att ha jobbat 5 timmar. Skönt pass men jag är lite sådär med att jobba på kvällen fortfarande. McDonald's gav mig ärr, haha!

Nej men skönt att komma hem faktiskt! Wiktor visade att hans mamma hade köpt några Lexington kökshanddukar till köket här! Riktigt fina med stjärnor på. Nice nice, we like.




Jag har även hunnit äta en liten skål med fil MEN är fortfarande grymt hungrig och skulle hemskt gärna vilja koka på pasta och göra värsta middagen.. Men det är alldeles för sent såklart. Tyvärr. Måste hoppa i säng eftersom roslagsbanan går 6.46 imorgon bitti (skjut mig) och så kör jag 8-19.30 pass imorgon!


du som ber om spänning ser på ankliv, woo-o

Jaaaaag orkar inte berätta om i fredags och i lördags. Jag mådde PISS helt enkelt! Men det gick över, HEHE!













Visst har vi roligt eller hur?


Wiktor: Fan vad snåla ICAs choklad är!
Jag: Vadåra?
Wiktor: De har ju ingen sked med!
Jag: Det får du ju inte med i någon annan?
Wiktor: Jo, O'boy brukar väl ha?
Jag: Nej hjärtat.. Inte direkt


Vi ska alltså titta på DuckTales och dricka varm choklad! Jag och min mysiga man!


Mår fortfarande piss, men sitter i alla fa...

img_4471 (MMS)

Mår fortfarande piss, men sitter i alla fall på bussen till jobbet nu och ska försöka köra 8-21. Skjut mig. Fick fyra sömntabletter av mamma igår så att jag kunde slappna av och få lite lugn och ro i kroppen. Vill så gärna tillbaka till sängen just nu. Varför finns det ens såna här pass? Förstå att ha såna hela tiden.. Btw så drömde jag om den där massmördaren inatt. Men kan berätta imorgon, ska sitta och må dåligt nu på bussen. Puss!


Idag tog jag Audina till jobbet!

img_4468 (MMS)

Idag tog jag Audina till jobbet!


RSS 2.0