Me like dreams!

Jag älskar att dagdrömma faktiskt! Otroligt mycket! Drömma om hur livet kan bli, hur man vill att det ska bli, och sen vakna till verkligheten och se hur det egentligen ligger till. Och det är i de situatinerna man får tänka positivt! Jag drömmer om att flytta hemifrån, skaffa hund, gå ut skolan, troligne plugga vidare. Och jag har redan tänkt på vad jag skulle vilja ha i garaget. Att kunna sminka sådär proffsigt som de gör inför filmer och sånt, och såklart ha en frisör-kunskap i fingrarna! Tänk vad mycke man skulle kunna lägga ner på att göra sig fin för sig själv. Och nej, jag påpekar inte att man MÅSTE ha smink. Man är vacker oavsett smink eller ej. Dock ej för mycket smink. Men, ju mer man känner att man är vacker, desto mer märker folk det. Och såklart så blir man ju glad för det! Och vem kan då förstöra ens dag/liv? Man känner ju att allt blir så mycket bättre när man känner sig vacker, sexig och utstrålar en sån energi!



Puh, nu fick jag lite tankar ur huvudet också! Speciellt nu när jag har så ont i huvudet och börjar känna mig sjuk. Typiskt att det ska hända just nu när jag åker till Värmland med My, hennes pojkvän Andreas och hans kompis Jacke!
ja ja, jag får knapra lite ipren så hoppas jag att det ska gå över!


Puss och kram!


Håll igång!

Hela helgen har gått och själv känner jag mig jättetrött!  Jag har jobbat torsdag, fick en förfrågan om att jobba på fredagen (men det gjorde jag ej), jobbade i lördags(vilken va ett helvete! ) och så jobbade jag idag. Jag orkar verkligen inte jobba mer! Men ska göra det på tisdag igen... Tackolov att jag får måndag att vila lite :)

Var ju på China Station igår och tittade på ett band som är kompisar till Lilliz, men jag minns inte vad de hette. Helt okej var det iallafall tror jag... Hörde inte så mycket, hehe.

Men det va trevligt!

Iallafall så ska jag börja städa och duscha nu! Måste ju passa på medans jag har tid, :D


Puss!

Fredag!

Ville bara tillägga att det är otroligt skönt att det är fredag idag!
Dock så måste jag nästan springa till bussen nu, eftersom vi har orientering vid Torvalla. Usch! Vad är det för fel på Rudan? Där har man ju varit hälften av sitt liv på alla orienteringar...

Iallafall, wish me luck!

Puss!

Lön!

Ååh, det var så härligt att vakna upp imorse och ringa till Nordeas telefontjänst och höra hur pengarna bara hade trillat in på kontot! Mm... mums! Och det va speciellt skönt eftersom nya H&M öppnade idag i Haninge Centrum och vilka snygga tröjor man kan hitta! Lite läckert sådär. Och det är extraskönt för att H&M är inte överdrivet dyrt, och det är inte jättefula kläder heller. Det är en affär som passa precis alla, för de har ju verkligen allt!

Iallafall, så hade jag Scenisk Gestaltning idag också, vilket är roligt, ifall man inte har Teaterhistoria. Det va inte så kul, även om vi fick se några filmsnuttar av t ex Mozart, Shakespeare osv. Då va det intressant. Och på tal om Shakespeare och Mozart så vill jag bara tillägga att de klänningar som kvinnorna hade på den tiden är så otroligt vackra! Jag skulle själv vilja leva på den tiden, men nu är jag här istället :)

Jag köpte iallafall ett par glansiga leggings från GinaTricot idag, ser lite grann ut som spandex/lack-byxor. Väldigt snygga, och såklart, lite min stil på det hela, haha!

Nej usch, imorgon har vi orientering och jag hoppas verkligen att det blir bra väder, för vem vill springa i regn?

Nej nej, nu ska jag nog ta och sova...  Jobbade idag så jag har lite ont i fötterna, och är trött :)

godnatt!


Pust, stånk och stön!

Har äntligen läst klart ett tjockt häfte som jag ska ha prov i på torsdag i samhälle! Känner mig duktig faktiskt! Nu är man bara så trött att man vill lägga sig på sängen och sova ruset av sig.. Men det går ju tyvärr inte då jag har skola kl 9 imorgon bitti. Vi ska ha nån slags SYO-föreläsning med en tjej/tant/kvinna/vad-vet-jag-? som kommer och ska prata lite om vart hon sitter och vad hennes jobb är. Får väl hoppas att det är helt okej antar jag :)

Nej usch.. funderar verkligen på att sova för jag är så trött!!
Måste säga att jag vill träna.. Lagsport, för att gym är så otroligt tråkigt! Jag vill börja rida igen, jag vill börja spela fotboll igen.. Kanske börja taekwando igen? Jag vill dansa också för den delen.


Iallafall, godnatt och sov gott :)!

Pussis!

Trött, stressad och utslagen?

Låter det inte underbart?

Jag tycke inte det iallafall. Jag känner mig jättestressad över att jag inte kommer igång med min svenska läsning då jag har omprov imorgon på naturalismen/realismen. Det är så krånligt det där! Svårt också för den delen. Och jag känner mig jättetrött och nästna utslagen för att jag har jobbat idag och ibland känns det som att jag tar vatten över huvudet på mig själv.


Ja ja, ska väl sätta igång med svenskan!

Puss!


Dagboken...

... - sökte dig och fann mitt hjärta.

Behövs det några mer ord för att förklara mina tårar i ögonen? Tror verkligen inte det.


Härligt väder...

.. Inte sant?
Vem gillar inte kyla, och massa vindar som för med sig ännu mera kyla? Usch usch..

Idag va jag hemma från skolan. Och nej jag ska inte ljuga - jag sjukanmälde mig från de 3 lektioner vi hade.
Istället sov jag lite längre och åkte sen iväg till Jennah för att lämna tillbaka ett par skor från Tessi och samtidigt hämtade ett par skor som Tessi hade lånat av min syster men lämnat hos Jennah. Komplicerat det där... Men det löste sig iallafall tackolov :)! För att i slutändan så löser sig allt ju, oavsett hur jobbigt man har det nu så kommer allt att lösa sig på ett eller ett annat sätt. Dock inte alltid som man tänkt sig, men hur ofta blir saker som man tänkt sig?

Jag jobbade igår också, va ganska positiv under hela kvällen faktiskt och va väldigt snabb! Fick tillsslut stå och slöa i DT1:an som jag länge längtat efter (för att det just är så slappt där). Ska jobba på fredag nu igen också istället för Hanny.. undrar vad hon skulle göra faktiskt, men det får jag väl reda på sen kanske :) Hon ska iallafall ta mitt pass på söndag vilket är jätteskönt då jag troligen kommer ligga väldigt trött och kanske någorlunda bakis den morgonen. Min morbror gifte sig nu innan sommaren (hemligt giftermål) och nu på lördag ska de ha sin bröllops fest! (Stavas bröllop med ett p eller två förresten?). Så det kommer bli en låång kväll med hela släkten och massa andra!

Men men, ska lägga mig och titta på "Dagboken - Sökte dig och fann mitt hjärta" nu. Måste bara berätta att jag har fått jättemånga kärlekskänslor nu och känner mig jättekärleksfull! Kanske va något i maten när jag åt? jaja,
hade skönt :)

Puss!

Tattoo!

Ååh, äntligen har jag gjort min andra bebis! Den är jättefin och sitter på vänster sida om ryggen :)
och jag ska defintitivt inte ljuga; den gjorde skitont. Men när han tatuerade in det lilla som t ex mina noter så va det en skön känsla. Dock så känner jag mig som en gammal tant eftersom jag går och kutar med ryggen, vilket ger mig en mycket dålig hållning och folk som stirrar jättekonstigt (Undrar hela tiden varför de gör det egentligen? Många människor går med dålig hållning men man behöver ju inte stirra).

Iallafall så nu senare på kvällen, skulle jag byta plast och smörja in den, vilket min syster-yster hjälpte mig med, fick jag all min illamående-nervositet på mig. Jag blev jätteyr och illamående (fick samma känsla när jag piercade bröstvårtan) och det är inte skönt ska jag säga! Usch, men tackolov så går det över väldigt snabbt med lite vatten och lite liggandes i sängen :) ... Kan knappt vänta tills jag får visa den för alla i skolan imorgon! Även om det är lite blod kvar som är torkat, men det går ju bort sen.

Iallafall så kom Lilliz förbi och hälsade på mig som den underbara vän hon är. Innan så hade jag legat där alldeles själv utan att någon kom och tittade och gav mig lite stöd och sällskap, men men, det känns inte som att jag kan begära att andra människor ska ta sig tid till att viga sitt liv åt mig när jag gör en tatuering bara (dessutom så är det min andra tatuering) så jag bryr mig inte så speciellt mycket :)

Och nu sitter jag här och äter lite chips och spiller på mitt täcke (ja, jag har ett täcke runt om mig, och ni måste hålla med om att det är väldigt skönt att ha det en kväll som denna! )

Usch usch, ville bara uppdatera lite grann! Tänkte lägga in en bild på den också så här kommer den; mitt nya stjärnskott

Orkidéerna står för min farmor, och stjärnora + noterna står för mig och min kärlek till musik här i livet :)


Hmm..

Lång, långt lockigt guldblondt hår med ett stort leende på läpparna samt en gud på gitarr-pojkvän sökes!


Begäret att vilja ha något?

Någonsin haft ett begär efter saker? Iof så har ju ändå alla det NÅGON gång under sin livstid, men att se ett par skor och bara VETA att de är ämnade för att hamna på just dina fötter är bannemej ödet! Jag har hittat ett par drömskor (Ja, som säkert alla andra i världen har exakt samma av) men, jag ser på dem och bara är så kär!  Mysan har ett par svarta, Angelica har ett par röda och jag vill också ha ett par röda - det är sexigt, snyggt, stilfullt och passa verkligen bra till svarta klädesplagg.
Även om skorna kostar 500:- , men man känner ju själv vad som är värt pengarna och inte. Såklart så känner jag att de skorna är värt det. Även om jag inte har så mycket kvar av min lön att leva på, då jag ska köpa en sängstomme från IKEA för 1400:- (dock nästa månad!)

Jag ska även göra nagelförstärkning på fredag! Det ska bli skojj.

Åååh, sitter ju nu och pratar med Angelica på msn, och jag berättade vilket sug jag fick på choklad, och såklart så ska hennes pojkvän springa ner till en affär i närheten och köpa lite(vilken latmask ;)  ). Och vad får jag? Absolut ingenting! Även om jag har en kexchoklad liggandes i mitt rum så är det mycket mycket mycket godare med Marabou :) Men men, min lycka kanske kommer med posten någon dag? Haha, om det ändå vore så ibland!

RSS 2.0