Det som blev.

Ja, det var i alla fall några goda själar som orkade komma för min skull idag. Tack till er!

Wiktor har ju planerat en resa för oss och det blir så att vi kommer bila ner till Trelleborg för att sen hamna i Tyskland och bo på hotell där. Vi kommer även att åka förbi Köpenhamn! Evigheter sen jag var där!




Firande

God morgon! Idag blir det lite firande för mig eftersom jag fyller år på onsdag. Kanske ska gå upp nu?



Bullterrier 💜















Korvgrillning med massor av vackra bullterriers!

Boozt.

Stavas det ens så?
I alla fall så klarade jag sista provet i affärsjuridik galant. 18,5 av 19 möjliga är inte illa pinkat!
Därför firar jag det med lite vitlök, mums!



TGIF

God morgon! Hann inte äta frukost imorse för att jag vaknade lite sent idag. Eller, vi hade ställt klockan för att gå upp och gå med idag var det Wiktor som drog sig (annars är det jag) så då somnade jag om och kände lite stress när jag vaknade igen.
Sitter just nu på bussen och läser in lite juridiska begrepp, 11 kapitlen som jag ska kunna tills idag för jag hade inte alls provet igår utan det var idag. Yey...



LCC Microsoft-event

Följde med på LCC och Microsoft-event i kväll och vem kunde tro att teknik var kul? Deras nya telefon som de kommer ut med var superskön att hålla i. Som en IPhone och Sony i ett!

Fick med mig en goodiebag med Count on me deo, Pixie Dust hårspray, Clean Up shower gel, Balance my skin bodylotion (luktar ljuvligt!) och the Heat is on värmeskydd! Samt en Nokialaddare.





Fiffigt



Kanske vore något i födelsedagspresent? Fast större och mer


God Morgon!

Torsdag idag! Min dag började väldigt bra för att jag vaknade och var pigg av mig själv! Hann även fixa till håret med lite lockar och krus fastän det troligtvis kommer försvinna över dagen. Upp till bevis för Pixie Dust att visa hur länge det håller.
Ska på LCC och Microsoft-event i kvällt som ska bli kul så jag hoppas att hår och smink håller.


Förresten så fyller jag år på onsdag och är sjukt shoppingsugen men får inte shoppa! Wiktor har bokat en överraskning till mig (och jag vet att det är att vi ska åka och shoppa men jag vet inte vart) så jag får inte handla något! Eller jag vill inte snarare. Jobbigt läge.

Det var dags

Idag blev det av. Städningen. Jag är inte helt klar, men jag har kommit en bit. Ska slänga i mig lite sen lunch och sen duscha! Ut med min lilla råtta innan såklart också. 
 
 
 
Ska försöka få ut trasslet i garnet som hänger i högtalaren också. Snart.

Lite mer

Hittade några skor som jag gärna skulle vilja ha! Dessa kommer från Kurt Geiger.
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag

Brukade vara en riddag, men inte nu eftersom det är sommarlov och jag har ingen privathäst. Så no ridning today.
 
Ska göra det sista nu på praktiken innan jag beger mig mot centrum för att hämta ut paket och sen hem och plugga lite inför affärsjuridikprovet på torsdag som jag TOTALT har glömt bort!! Inte bra! Behöver flera kaffe än den imorse om jag ska hinna med allt inann jag somnar. 
 
 

God morgon!

Sista dagen på praktiken! Riktigt trist. Började virka nya necessärer igår men så trasslade garnet till sig rejält. Riktigt trist det med.





Hoppas att vädret blir bättre någon gång för annars vore det också riktigt trist!

Pollen? Gräs?

Jag har aldrig känt av någon allergi tidigare, men alltså jag blir så irriterad! Ögonen kliar, näsan är lite halvtäppt och den kliar som in i bomben. 
 
Men de sa på nyheterna att folk som inte brukar känna av riskerar att känna av. Hoppas att det bara gäller för i år för det här är inget jag vill fortsätta ha....
 
 
 

Planering och planering

Nästa onsdag fyller jag år och jag försöker leta efter saker att önska mig, men det är lite svårt! Jag blir glad för det mesta liksom, men det är alltid kul om saker kommer till användning också. Det vore ju inte helt fel med presentkort på resecheckar eftersom jag och Wiktor tittade på resor till London nu i juli (kliar i resefingrarna) MEN det är ju så jäkla dyrt! Blir nog en biltrip ner till Hamburg istället och London senare i höst så att man kan julshoppa! 
 
 
I alla fall, om ni undrar vad jag önskar mig;
- Ett vitt överkast 
- En ny plånbok, gärna ljusrosa
- Rörstrand Swedish Grace kaffe- och tekoppar
- Ett par svarta ballerina
- Eeh... Världsfred? 
 
Nej men jag har märkt att ju äldre jag blir desto mindre önskar jag mig faktiskt. Även fast det är kul att få paket så är det ju inget måste längre som när man va liten. 
 
Men det blir väl bra!
 
Om någon i släkten dyker upp. 
 
 
 
Kan absolut tänka mig dessa från Flattered också! 
 

Tjabba Tjena Hallå!

Återigen på praktiken efter en superhärlig helg nere i Hundby! Jag behövde verkligen den lilla semestern. 
 
Sitter just nu i excel med LCC och det är verkligen sjukt kul! Att få klura lite på saker som blivit fel, dubbelkolla så att allt blir rätt och allt därtill. Verkligen sjukt kul! Längtar inte tillbaka till skolan för fem öre. Jag föredrar att jobba framför skolan så det blir lite krock. Men men! 
 

Helgen
























LCC Kontoret

Sitter just nu på LCC kontoret och försöker få min dator att hitta skrivaren men såklart vill den inte det. Varför ska teknik krångla? Jag ser mig inte som en teknisk människa som kan fixa saker direkt så jag föredrar liksom... Inge krångel. 
Men jag får skriva ut de papprena när jag kommer hem. Sitter och väntar på att Lilliz ska komma in till stan så ska vi åka hem och hon ska få fransar. Tror inte att jag har pressat in såhär mycket saker förut som de här dagarna... Hela juni i och för sig. 
Mitt schema är ganska så fullpressat:
 
Mån; Satt med praktiken hela dagen, naglar och fransar på salongen, åkte och köpte läsk till midsommar, äta, ut med Penny, sova. 
Tis; PW, satt lite med praktiken hemma, åkte till praktiken, lunch, sitter med praktik, fransar på Lillemor, fransar på Katherine och så middag där någonstans mellan innan det är dags att sova.
Ons; PW, fransar på Sandra, sitta med entreprenörskapsgruppen och förklara att jag inte hunnit göra allt jag skulle gjort, tvättstuga 17-19, fransförlängningar mellan 18-22. 
Tors; PW, skola, åk till Alex för att rida på Hamlet, hem till mamma, duscha, äta middag, åka till landet...
SEN JÄVLAR BLIR DET LUGNT! 
Eller kommer jag sitta med praktiken? Kommer ta med mig datorn i fall att. Kommer säkert börja klia i kroppen för att jag inte tagit det lugnt på evigheter. 
 
Den här veckan var i och för sig lugn jämfört med föregående veckor.
Jaja, jag fick en present idag från praktiken
 

Monday

Igår så gick det bra med fransarna, men man blir väldigt trött efter 4(!!) fix. 7 timmars koncentration + 2 glas vin så ni kan ju förstå att jag va bra trött när jag kom hem. Jag och Wiktor gick och la oss kl 21 tillochmed.


Min fina med Sigrid.
Idag så har det varit en lugn dag! Jobbade hemifrån på praktiken vilket resulterade i att jag handlade lite i centrum på lunchen bland annat för att kunna baka och så hittade jag lite kläder till Netlié!




Man tar vad man har

Eftersom jag lämnade mina två älsklingar hemma idag så har jag snott mammas två älsklingar för inatt!




Lördag

Jag och Wiktor njuter lite av en varsin pizza just nu (fast jag äter bara det som är på pizzan och inte brödet. Smidigt!)! Jag åker iväg och jobbar lite senare 15-22 och efter det så åker jag hem till mamma och sover där. Ska till Tungelsta imorgon och göra massor av fransar så då slipper jag flänga fram och tillbaka så mycket. Bra idé av min älskade.


Har även börjat på en bikini! Den kanske blir lite liten men än så länge har jag tappat 8 kg sen jag började gå ner i vikt. Det går inte fort, men det gör inget. Jag har ingen brådska. Så bikinin kanske kommer passa till nästa år? Ska i och för sig virka ihop överdel och underdel vid magen så det kommer bli en baddräkt. Och nu kom jag precis på hur nästa ska se ut! Jisses!

TGIF

Idag är det fredag! Egentligen inget att jubla över för mig då jag har tre fransförlängningar idag, en imorgon + jobb och sen 3 fransförlängningar på söndag. Ingen helg alltså.

I onsdags hade vi sista hundkursen på Fortsättning 3, vilket är riktigt tråkigt! Ska försöka gå Fortsättning 2 i höst igen bara för att Johan är så duktig och för att det är så kul!!!


Lina och Penny chillar på söder.

Oskar, till vänster, har gått med oss på forts 3 och även hans lille son, valpen Felix! Felix är 20 veckor och är redan så otroligt duktig! Såklart går han ju valpkurs hos Johan.



Påbörjade en baddräkt igår! Får se när jag får tid till att fortsätta på den, men hoppas att det går fort!

Onsdag!

Kom precis in från en 50minuters powerwalk! Min runkeeper säger 2,07km men eftersom jag gick den vanliga 4,5km + lite till så kan jag konstatera att min runkeeper ljuger.
Dagen består av att jag snart ska duscha av mig, göra fransar på Kim, åka till LCC-kontoret och gå igenom lite Excel och sen i kväll blir det sista hundkursen hos bästa Johan! Ska nog försöka gå Fortsättning 3 efter sommaren igen. Hans kurser är så jäkla bra och roliga! Både för mig, Wiktor och Penny.


Lite inspiration, min ridlärare Magnus.

Sista ridningen

Sista ridningen för terminen! Kommer sakna hästarna under sommaren. Önskar att jag hade någon häst att rida under sommaren.




Fick även bild mejlade från Pingis



Dagens

Sitter i en stuio just nu med LCC-plåtning. Kul att se! Fick torrschampo och hårspray igår som jag testade imorse och jisses vad gott torrschampot luktade! Verkligen kolasås! 
 
 
 

Waxholm













Mysigt avslut på veckan ute i Waxholm med underbara vänner!
Så sjukt härligt att man kan sitta ute fortfarande.

Jun. 08, 2014


Tors!

Trött som sjutton efter bodypumpen!! Kommer ha träningsvärk imorgon. Yay...
Sitter just nu i telefonen med min kära syster för att få reda på när alla i familjen fyller år och vilket år alla är födda.. Inte lätt ska ni veta. 30 pers bara på mammas sida ( utan att ha räknat med min pappas sida, Wiktors föräldrar, hundarna och några utvalda underbara vänner).
Ska beställa en personlig almanacka och lägga in allt så att det redan ligger inne. Har tänkt ha den här som framsida!
En bild på alla älskade! Visst, Enya och Sigrid är mamma och Mats hundar, men de är ju min familj så det är min familjs hundar. Dessutom så har de ändå en speciell plats i mitt hjärta (speciellt Maya💜).



BP

Minns inte ens sist jag tränade bodypump. Det var så sjukt jävla längesen!


Rast

Första rasten nu! Sen gäller det att vara vaken fram till 16.



God morgon!

Sitter på tunnelbanan nu och längtar efter en kopp kaffe. Ska ta en när jag kommer till skolan om någon vänlig själ har kokat.
Måste visa maten vi åt igår, Pulled pork och coleslaw med lite nachochips! Mums!



Speaking of love

Jag är inte den som bryr mig om teknologi. Alls. Jag är inte den som egentligen ser skillnad mellan HD och inte HD men med Samsungs nya böjda TV så såg jag faktiskt skillnad! Jag blev väldigt förtjust i TV:n och ett av deras nya kylskåp.
 
 
Ett amerikansk-inspirerat kylskåp, hur läcker är inte den här!?

Men så att...

Blev en kort dag i skolan! Så jag åkte till centrum för att hämta ut ett paket och eftersom jag har jobbat så mycket och haft en intensiv period de senaste veckorna (och kommande...) så skämde jag bort mig själv med nya kläder. Jag är verkligen sämst på kläder, både att köpa och matcha, men jag tycker att jag lyckades helt okej idag. 
 
Hämtade även ut nya fransar!
 
 
Möttes förresten av att brevbäraren hade varit kreativ! 
 
 

Så var det med det!

Nu efter lunch så skulle vi jobba i våra grupper i entreprenörskap men eftersom vi inte var alla i min grupp så bestämde vi för att göra det på nästa lektion. Så nu är jag på väg hem igen. Eller, till centrum för att hämta ut ett paket, men sen hem! Ska göra fransar i kväll, men vad ska jag göra under tiden? Ska städa lite, men sen då? Jag har verkligen hållit igång hela tiden nu ett tag så ledig tid känns konstig för mig. Jag gillar inte att ligga hemma och pilla naveln (fastän lugn och ro är bra ibland) så jag lär väl hitta på något.



Onsdag morgon

Igår red jag på "en sketen liten ponny" som min ridlärare sa, haha. Fick bråka en del (han är, som sagt, en ponny...) i skänkelvikning och när vi skulle flytta undan för skänkeln, men annars gick det okej. Han gick en del i form, men är en sån ponny som man verkligen måste driva driva driva på! Inte det lättaste när alla i min grupp rider superlångsamt.
Red istället för Erica i sista gruppen och då fick jag min typiska märr! Vi passar bättre ihop hon och jag, så självklart gick det bättre, fick tjafsa lite (märr...) men annars fungerar hon och jag riktigt bra!





Juste! Lånade den här bilden från Pingis instagram. Det är från Samsungeventet igår.


Samsung event

Har precis kommit tillbaka till LCC/Economista/Flattered-kontoret efter Samsung eventet. Blev väldigt kär i deras nya TV, den som går på reklam för tillfället. 60tum för 40.000kr, inte illa pinkat. Jag kanske ska köpa en trisslott? 
Det var en foodtruck som bjöd på lunchen, som för övrigt var sjukt god! Fanns att välja på Pulled Beef, Pulled Pork och Vegetariskt. Jag tog en Pulled Pork, så jäkla gott! Chipsen hade grabbarna i bilen gjort imorse tydligen! 
 
Mitt hallonvatten ser ut som rosé! 
 
 
Öppnade precis denna vattenflaska... Visste inte att det var kolsyrat så gissa vems blus som är blöt nu? 
 
 
 

Mums!

Kvällens sista mål; jordgubbar med grädde! Även det lchf! För att vara en person som inte kan köra dieter så fungerar lchf otroligt enkelt!



Bra start!

Idag gick det väldigt bra på praktiken! Jag, Pingis, Hanna och Isabella satt och åt lunch tillsammans och pratade lite om allt möjligt, vilket kändes riktigt kul och bra för då känner man sig lite mer "hemma" på allt och lite mer "en i gänget" (fastän det bara gått en vecka, jag vet).
Så nu står jag här och steker hamburgare och bacon i sann lchf-anda! Ser fram emot praktiken imorgon! Då ska jag även få följa med på ett Samsung-event'



Solen skiner!

Äntligen! Men först så vill jag berätta att jag var ute hos Alexandra igår och satte 3 nya set fransar plus fyllde på Alexs lite. Åkte till mamma när jag var klar för att umgås lite samt hämta Penny som fick vara där. Sigrid somnade så sött i mitt knä, lilla hjärtat då!









RSS 2.0