v is for vanity, everytime i look at me, i turn myself on

Jag är inte 100% frisk, men jag gick på pole'n ikväll i alla fall. Kändes ändå bra! Trött i armarna vilket är skönt.
Kollar just nu på Sanning och Konsekvens där de granskar Jehova's Vittnen. Sorry, men hur sjuka människor finns det egentligen? Sexuella övergrepp och ingen bryr sig? Deras församling verkar ju enbart vara en ursäkt för att få göra sjuka saker och komma undan med det.. Läste en väldigt bra bok som handlade om just den sekten förut som heter "Då gråter änglarna". Riktigt bra bok och det är baserat på en verklig händelse om när en tjej lämnar sekten och vad konsekvenserna blir och så vidare. Riktigt bra! I alla fall så var det inte det jag skulle ta upp, men tvn står på och då halkade jag bara in som på ett bananskal!

Det jag ville visa var det här:


Hur fin är inte den??? HÄR. Det enda skulle ju vara att man behövde gå och träna ganska typ, ja, varje dag? Perfekt nyårsklänning? Fast jag kommer ju jobba den helgen så det blir inte direkt något party party..  Jaja, nu ska jag fortsätta kolla!



Imorgon får vi öppna första kalenderluckan!!! Och jag har TVÅ kalendrar, HAHA. Suckers.


Godnatt. ♥

Nu är jag på bättre humör! Har ändå fått i...

img_4776 (MMS)

Nu är jag på bättre humör! Har ändå fått ihop många timmar på jobbet vilket känns skönt! Nu ska jag få en välförtjänt skönhetssömn då jag har varit vaken sen 4. Godnatt som fan!


fortfarande på dåligt humör

Ja, alltså jag är fortfarande på dåligt humör, men ville bara säga att vi fick en ny TV igår. 7 par 3D glasögon ingick och den är gigantisk. Ja, och den är inte på avbetalning. Varken jag eller Wiktor gillar sånt. När Wiktor får igång allt så ska det bli en bra film i 3D. HEMMA. Sweet.

stick.

Jag är trött och sjuk. Började jobba 4.30 imorse och började 5 för bara någon dag sen vilket har resulterat i att jag är cpsjuk och borde egentligen inte jobba, men gör det i alla fall. Har inte råd att förlora de alltför FÅ timmar jag ändå jobbar så jag får helt enkelt bita ihop.


Och för övrigt så skrev jag på pappren igår om att jag ska få ta över mitt abonnemang. För första gången i hela mitt liv ska jag börja betala min mobiltelefon och räkning alldeles själv! Och för er alla som har klagat och sagt att jag är så bortskämd som sluppit betala; Fan vad glad jag är över att jag har sluppit göra det. Tråkigt för er att inte era föräldrar har skämt bort er men fasen så nöjd jag har varit som har haft den grejen som min bortskämdhet. Jäklar. Då har jag haft telefon sen jag var 6-7 år.

Ville bara få ur mig det att riktigt tråkigt för att ni har behövt betala själv. I alla fall så anledningen till att jag ska börja betala är för att jag har tagit det beslutet själv eftersom jag jobbar. Eller, ja... Med så få timmar så är det väl egentligen inget som jag har råd med, men jag får hoppas att det blir bättre inom några veckor. En vit iPhone 4S kommer finnas i min hand inom 4 veckor. Längtar! Tycker verkligen inte om android-mobiler faktiskt. iPhone är så enkel att hantera så varför krångla till det med små, knappiga och konstiga telefoner? Precis. Lika onödigt som att Mufasa dör i Lejonkungen.  

Nu ska jag fortsätta att klaga lite, fast i min klagobok som ingen får läsa, och sen fortsätta kolla på Värsta Pojkväns Akademin. Tror ni att man kan anmäla sin bror dit eller? Fast lumpen hade kanske varit bättre? "Tjejer blir inte kvinnor förrän de får mens. Pojkar blir inte män förrän de gjort lumpen" känner en stark sanning i den meningen.



God morgon! Vaknade upp här i Tungelsta oc...

img_0188 (MMS)

God morgon! Vaknade upp här i Tungelsta och ska dricka lite varm choklad till frukost. Nackspärr har jag åkt på också. I alla fall så fanns det en laddare här hemma så jag har nu batteri på telefonen, yey! Även fast den inte fungerar som den ska ändå. Men men! Blir mys med vovvarna idag, träffa My igen och så Poledance ikväll!


en helt vanlig måndag.



Min man kom hem med blommor till mig. Undrar om han är synsk och har sett att jag har städat hela lägenheten? Fixat kläder, tagit undan skor, diskat, rensat lite och har tvätten på torkning nu!
Dessutom så var jag och skulle ha en timma Personlig Tränare kl 10 imorse, men det blev lite felbokat av någon ny kille så jag ska ha en PT på torsdag i stället! Sweet!


TRÖTT_TJEJ_90_!

Måste erkänna att jag är lite otaggad just nu. Vill hellre åka och träna eller snurra på stången i stället för något annat. Kanske sova också? Är jävligt trött. Efter att ha jobbat tre helger i rad så skulle jag ljuga om jag sa att jag inte ser fram emot att vara ledig nästa helg! Men jag kommer typ inte ens vara ledig då heller! Ska träffa Jennifer och så ska pappa komma över på söndag. Ja, och så ska vi ha filmkväll/utgång/eller vad det nu blir. Jag är glad att jag kommer få sova lite på tisdag i alla fall! Ska upp någorlunda tidigt på måndag.

Ska träffa Mysan på tisdag också! SUPERKUL!!!!!!!!!!!!!

My baby!

img_2040 (MMS)

My baby!


i'm your biggest fan

Idag blev det ett gymbesök! Kändes riktigt skönt och jag är nöjd över mig själv. Riktigt nöjd. Dock så lär jag väl få träningsvärk i skinkorna, men hey, what doesn't kill you right?


Jaja, ska hoppa i säng nu! Kommer bli en lång och rolig dag på jobbet imorgon och då kan det vara bra med massor av energi!


Godnatt och sov gott



Btw, vill fortfarande ha den här jackan. Kanske får flirta lite med Signe om hon kan åka dit (ja, i LA) och köpa med sig den hem till Sverige när hon kommer vid jul? HEHE


freefreefreeeeeeeee

Min syster håller på att göra om min blogg. Ser att hon också passar på att göra lite gratis reklam för sin blogg!


Btw, vi såg ju Breaking Dawn igår och den va helt okej. Vissa saker var väl lite barnsliga och den va lite seg, men den va ändå bra. Får se hur nästa del blir.

Och förhoppningsvis så ska jag få en ny telefon nästa vecka!

Under uppbyggnad !!

Jag håller på att fixa om lite i Carolines blogg, därför kanske designen ser lite konstig ut!

// Angelica

If the shoe fits, wear it bitch

img_7414 (MMS)

If the shoe fits, wear it bitch


forever is only the beginning

Finns det något bättre än att känna att man har tränat? Egentligen? Funderade på att åka och träna direkt efter jag jobbade imorse men eftersom jag inte åt någon frukost innan jag åkte så kändes det lite sådär. Får bli efter jobbet istället. Jobbar ju 6.30-8.00 och sen 12.30 - 17.00 på torsdagar så det blir helt enkelt bättre med efter. Lite träning innan vi går på bio! Tvingade med Wiktor till Breaking Dawn här i Täby (tackolov att det finns en bio i Täby C, bara 10 minuter hemifrån!).


För övrigt så fick jag ju tag på min sminklärare förra veckan! Vet inte om jag nämnt det, men telefonsamtalet gick väl sådär. Vi ska fika vid nyår där kanske och se hur det går. Om inte My fixar något nu på måndag det vill säga, och jag hoppas att hon kan fixa det på något sätt! Vore kul att fortsätta sminkkursen faktiskt. Eller, få ett avslut. Bara så att det händer något!


Äsch, ska försöka ringa och terra min kära syster lite så hon kanske kan fixa om bloggdesignen. Tröttnar fort.






P.S såg mig precis i spegeln också. Jag är i stort behov av att klippa håret. Och sätta i extensions. Och färga det. Och bara göra något så att det inte ser tråkigt ut.


and i've been waiting, for the angels to knock on my door

Jag hoppas verkligen att vi får en diskmaskin när köket görs om. Det är asjobbigt att diska och ha allt fint och klart och sen så blir det stökigt igen? I lördags så hjälpte (!!) Wiktor mig att städa och det blev fint men igår så stökade vi ner igen.. Disken finns kvar och jag orkar inte diska, men samtidigt så är jag den enda som diskar här hemma så om jag inte diskar nu så blir det bara värre. SUCKS! Och jag som precis håller på med ett nytt försök till bakverk = mera disk!


Älskar att Clay i OTH är utklädd till Edward på Halloween, haha! JAJUSTE, det påminde mig om att jag ska tvinga med Wiktor på bio på torsdag! Breaking Dawn har ju premiär på onsdag! Sweeeeeeeeet! Som jag har väntat!




Jag avskyr att välja fel

Jag inveg en ny sminksvamp igår. Ser inte ut som att jag har använt den för smink direkt.







I alla fall så vaknade jag bakis och som vanligt så var jag sjukt sugen på att bada i en bassäng. Förstår inte varifrån det kommer? Ja, och så var jag sjukt sugen på pastasallad med kyckling och vitlöks-aioli, men så blev inte fallet utan Wiktor gick ner till Baronen här nere och köpte pasta (istället för pizza) och för min del så var det sista gången jag åt pasta därifrån. Finns ingen smak alls... Wiktors pasta å andra sidan smakade gott. Såklart. Jag förstår inte varför han gör alla bra val! När vi va på Kreta så var det samma sak! Han tog en god drink och jag tog en äcklig. Han beställde god mat, jag beställde fel. Förutom en gång då schnitzeln var grymt god. Men varför blir det så? Jag ska ta precis det han tar från och med nu. Inte vara positiv och öppen och tänka att vi kan smaka av varandra.



Jag har ont i halsen också. Inte kul.

lördag

Först :



Sen:

Harry B James


God morgon! Här sitter jag med en kopp tas...

img_8459 (MMS)

God morgon! Här sitter jag med en kopp tassimo kaffe och smörgås! Mums! Blir jobb 8-17 idag och sen Harry B James!


it's just a friday night

Jag och Wiktor va och handlade igår. Det här är lite av vad vi kom hem med:




Ja, alltså, jag valde cupecake och han dinosaurie. Jag fick bara ta en så såklart blev det rosa!




Yey! Men jag känner mig otrogen mot den gamla kaffemaskinen...



Seg att få igång bara. Men jag är inte bitter!



Fast idag så fick jag en chokladask från mitt hjärta!

Hahaha! Lovely!

img_2229 (MMS)

Hahaha! Lovely!


Dagens Metro.

img_4747 (MMS)

Dagens Metro.


Jag är bra helt enkelt.



Lite tapet från Rusta, lite ram och en sax.
 Voíla!

Kreativa jag minsann.


Dagens Metro: är det någon som är förvånad...

img_9447 (MMS)

Dagens Metro: är det någon som är förvånad över att Jordbromalmsskolan är med? Nej, precis. Lägst behörighet. Skolan finns ju inte längre heller.


give me



698 kr av skönhet. 12,5 cm klack inklusive 3 cm platå.
Schyssta nyårsskor kanske?


Nej, tillbaka till OTH.


Jag har en plan.

Jahopp. Idag då? Jag har upptäckt det underbara tv-play! Både på tv3 och tv4! Det är väl allt man kan göra när man bara ligger hemma och låter livet passera? Känner att jag borde vara full av energi, men jag är inte det! Det är en sån där ond cirkel helt enkelt, när man äter fel fetter? Man blir trött, seg och såsig. MEN tackolov så tänker jag att jag längtar tills på måndag isåfall! Det är nämligen så att jag och Wiktor ska provträna på ett gym på måndag! Längtar redan! Tänk om vi skulle börja träna? Hur skönt som helst! Då skulle jag inte ligga i soffan varje dag! Visst, jag skulle kunna gå på promenad, men hur kul är det att gå själv? Precis.


När man ändå har såhär mycket fritid för sig själv så är det ju såklart att man tänker lite på vad man vill göra med livet. Jag vill ha ett heltidsjobb men jag vill ha en utbildning ännu mer! Vad är man trots allt utan utbildning? Jag vill faktiskt inte vara Personlig Assistent hela livet utan en utbildning. Jag vill inte jobba som vikarie någonstans utan en utbildning. Jag vill ha en utbildning helt enkelt. Jag vet precis vilka två jag vill också! Måste bara be min man om lite hjälp eftersom jag inte vet hur man söker.... Det är inte det enklaste ska jag säga.

Men jag har i alla fall en plan.



someone said it will be christmas soon?

 169:-

599:-


Jag vill ha det här! Gärna 2 eller 4 av plankorna. Stenplattan fungerar med en för man får ändå inte plats med två pizzor i en vanlig ugn.
Från http://www.verner-verner.se


Godnatt och sov gott! Kl 4 ringer klockan ...

img_0505 (MMS)

Godnatt och sov gott! Kl 4 ringer klockan imorgon bitti, yey! Och det tog Wiktor 3 minuter att somna.


oh margit, i tytcher um dir







En helt vanlig torsdag alltså.

skyll dig själv om du inte stretchar idiot

Träningsvärk i röven. Eller på skinkorna, men det känns! Helvete.


stress svett

Jag känner en liten stress. Min hjärna säger att jag ska ha ätit middag innan kl 17, men jag behöver inte gå hemifrån förrän vid 17.30 så jag har en timma på mig att äta middag men ändå vill min hjärna stressa med enbart en halvtimma. Fast nu börjar magen kurra också. Men jag orkar liksom inte göra något mat.. Får bli en smörgås eller något sånt så får jag äta ordentligt när jag kommer hem! Får se helt enkelt!

En annan sak är att jag köpte Absolut Torr på Apoteket för någon dag sen för att jag svettas nå otroligt om mina händer när jag är på poledancen, men tror ni den fungerar? Tog på lite nu och tänkte att "händerna borde ju bli snustorra!" men icke sa nicke. De är typ ashala? Får ta med desinfektionsflaskan till dansen sen och se hur det blir.. Hoppas att det blir bra i alla fall!




Här är ägaren för Polefitness.me där jag tränar! En vacker dag ska jag också kunna göra sådär helt enkelt. Ska bli nice!

kurs!




If you need me, call me
No matter where you are
No matter how far
Just call my name
I'll be there in a hurry
You don't have to worry


mätt och belåten!

Va inne på Lexington's hemsida och bläddrade lite grann.. Så fina saker! Vill ha vill ha vill ha!!

Det jag ville säga nu var att Wiktor jobbar fortfarande och kommer hem om en halvtimma kanske? Vilket betyder att jag redan har gått till bussen till jobbet då så kommer inte få träffa min prins förrän i kväll. Crap. För övrigt så vill jag lägga till att ugnen här hemma är SÄMST. Lagade kyckling i ugn och ugnen lät, rök och höll på som en jäkla tonåring. Ville inte det jag ville! Men eftersom jag är så jäkla grym så blev det bra tills slut i alla fall! Matkoman kommer krypandes nu...



115 kr
195 kr
195 kr


Är det så konstigt att jag vill ha saker från Lexington? Nej.
Deras filtar är riktigt fina också!

seg på en tisdag

Hade jag haft gymkort så hade jag varit på gymmet nästan varje dag istället för att ligga på soffan. Fast jag älskar ju våran soffa... Men det hade varit skönt att få träna och simma lite. Tackolov att vi ska köpa gymkort när nästa lön kommer!! Längtar och vill hellre ha det nu, men som sagt så verkar ju vänta vara min hobby.

Ska se om jag kan trolla fram någon lunch nu kanske! Om vi har något hemma.
Det är en ganska konstig grej med att alltid kolla vad man har hemma... Hemma hos mamma finns nästan allt men man äter bara hälften och då tänkte man ju när man va liten att "när jag flyttar hemifrån så ska jag alltid ha allt som JAG vill ha och tycker om" men inte fan är det så? Visst att vi enbart har sånt vi äter men aldrig hela tiden. Fast det kanske beror på att vi aldrig storhandlar? Ica ligger ju precis nedanför men ändå! Det är samma vi-har-aldrig-något-att-äta-hemma-känsla som man alltid hade hemma hos mamma.

Nu svamlar jag. Ska fortsätta titta på Tvins och tycka att det är jättekul.


RSS 2.0