HUS

Vi har köpt hus! Ett kedjehus där boytan är 133kvm (lite skillnad från våra 48,5kvm vi har nu...) och en stor gräsmatta. Tror att allt låg på 436kvm totalt. Strunt samma, det kommer ta oss ett tag att fylla ut huset eftersom vi inte har så mycket möbler, men det ska definitivt inte vara omöjligt, haha. 
 
Ett av det bästa är att jag redan nu börjar kolla runt hur mitt trädgårdsland ska se ut! Morötter, potatis, lök, örter, paprika, chili, tomat, gurka... Allt möjligt. Kollar på Pinterest för inspiration för fullt! 
Vi får tillgång redan den 20 november så då kommer vi åka dit och måla. Hela övervåningen är tapetserad i mörkblått och grönt.
 
 
 
Matbord har vi redan fixat, men det som behövs är stolar, större soffa (vår funkar ju såklart) och säng. 
 
 

Still at home

Hemma idag igen för att inte riskera att smitta någon på jobbet. Snorar lite och är lite rosslig, men nu är det fan nog. Jag har inte tid att vara sjuk. 
Så idag ska vara den sista dagen jag är sjuk.

I kväll får jag förhoppningsvis avslöja en rolig grej också! 

Förkyld

Har redan hoppat i säng för jag känner mig inte kry. Blä. Började känna mig lite sämre i fredags under sista timman på clinicen och tog en tjockare jacka igår när jag hängde med Jennah på Hubertusjakten men det hjälpte inte. 
Så jag hoppade träningen idag och har legat i soffan framför tills nu när jag hoppade i säng. 

Fy fan. Hällt i mig allt vad förkylningsvätskor heter också. 


Shirwan As

Dessvärre så blev han struken igår efter uppvärmningen, men han är riktigt fin ändå! 




Onsdag

Klockan börjar närma sig 14 vilket betyder, idag, att jag snart kommer sätta på en kopp kaffe till. 
Klockan 17 ska jag träna med Ayman så jag drar lite tidigare från jobbet och sen i kväll så ska vi till Solvalla! Har aldrig varit inne på Solvalla, men eftersom Shirwan As springer i kväll ska vi dit och titta allihop. 
 
 

Växthuset

Glömde visa växthuset! Sånt vill jag också ha.. Lite lök, morötter, sallad, vindruvor, chili, tomat osv. Hade jag haft min mors tomt hade jag definitivt tagit tag och fixat det. 




Katrineholm

Vi va i Katrineholm i helgen med Malin, Isabelle och Marcus! Och hundarna såklart. Tänkte att jag skulle ladda upp lite bilder därifrån.
 
 
 

Paket

Fick precis sms om att mitt balsam och borstar har kommit! Och inte till Hemköp i centrum utan till våran lilla Ica! Tjoho! Då betyder det att vi hinner hämta upp det idag efter jobbet och innan gymmet OCH att vi slipper trängas med alla andra i centrum.
 
 

Misslyckad.

Det är precis vad jag känner mig. Misslyckad. Dessutom lite mer misslyckad i och med att jag blev påmind om sist jag kände misslyckad och just den gången försöker jag förtränga och låtsas om att det aldrig hänt. Så avslutar torsdag med minnen jag inte vill eller kan prata om och en besvikelse på mig själv. Kul. 
Min ridlärare såg i alla fall att jag försökte hela tiden. 




Bruka Desing

Har hittat fler saker jag vill shoppa. Men det får bli till det nya boendet, när det nu kommer. Säkert om 4 311 år. 
 
Det här är en hylla från Bruka Design som heter Labyrint. Tänk att proppa den här med lite sybehör och något fint ljus högst upp i koppar?
 
 

Hairtalk

Åh jag är så jäkla avundsjuk på alla som har extensions! Jag vill också ha!! Just nu så lägger jag pengar på PT-pass för att få en starkare kropp, men sen.. Sen så kanske. Till våren? Jag får lov att tänka att det bara blir jobbigt med extra hår under skoterhjälmen i vinter, så när skotersäsongen är över och jag har blivit starkare, då ska jag sätta in löshår! Det blir en bra morot och något kul att se fram emot. 
 
 
 
Sist jag hade extensions var när jag var 20. 5 år sen! 
 
 
 
 

Shop

Har haft shoppingsug i fingrarna idag men inte velat shoppa något onödigt så det har liksom krockat lite. Jag behöver inga nya kläder för tillfället t ex, smink vill jag kolla på i affären, skor har jag så det har liksom varit typ "Okej, shoppingsug. Vad behöver du? Verkligen behöver? På riktigt Caroline och inte bara för att du vill" och jag kom fram till att jag behöver balsam. Mitt är nästan slut så det var lika bra att köpa nytt! Det var dessutom lite rea på balsamet win-win! 
Så det har jag shoppat, balsam. Ja och två borstar... Hehe. Shit happens. 
 
 
Jag använder Matrix Amplify schampo och balsam och sist jag köpte schampo så köpte jag 3 liter för typ 4-5 månader sen. Om inte längre. Hade det funnits balsam i 3 liters så hade jag lätt köpt det. Hatar att märka i sista sekunden att schampo eller balsam är slut! 
 
 

Hus

Det jobbiga är att det här är inte alla objektbeskrivningar. Suck. 


Vill ha!

Åh, jag vill ha en ny liten bebis! 
Förhoppningsvis så lägger vi väl ett vinnande bud snart på något hus med skog i närheten, hur perfekt vore det inte med en ny valp då? 
 
 

Måndag

Känner mig snurrig i huvudet. Försöker skriva rätt på fakturor och säga rätt saker, men det blir bara snurrigt och fel. Gör om gör rätt, har inte vaknat än. 
Får nog ta en kopp kaffe till. 
 
 
 

Spontant

Vi skulle ju på husvisning kl 13 idag, men tji fick vi. Borttagen innan visning. Inte första gången just den mäklaren har jobbat på det sättet heller. Suck. 
Men det blev en annan spontan visning istället! Så vi åkte dit och gillade huset, så nu får vi se hur högt vi kan och vill gå bara. 

Viltspåret med Penny gick galant, såklart. Hon är så duktig min lilla tjej ❤ 


God morgon

Söndag idag! 
Ska strax hoppa ur pyjamasen och hoppa ner i viltspårsbyxorna för att lägga ett spår till Penny. 
Kl 13 är det visning som gäller och kl 16 är det träning igen. Men just nu ligger jag fortfarande och drömmer om värme, bad och sol ☀ 


Träningsvärk

Har lite träningsvärk efter ridningen igår. Erica följde med och filmade vilket fick mig att försöka vara extra duktig. Dessvärre så såg det inte lika bra ut på filmen... Jag är så jäkla dålig på att korta tyglarna! Och till råga på det så har jag börjat ta upp händerna istället för att sänka dem? Fucktard. 
 
 

Julklapp

 
Känner mig sjukt förberedd so far för jag beställde precis en julklapp till min kära mor! Halva september har inte ens gått, men jag tänkte faktiskt vara bra förberedd det här året. Både för att slippa stressa och för ekonomins skull (hur ekonomiskt är det att handla julklappar med novemberlönen endast liksom?). Så, därför tänker jag börja tänka på julklappar från och med nu. 
 
 
Vissa julklappar tänker jag även tillverka själv vilket betyder att jag måste börja på dem nu så att allt jag gör hinner bli klart. 
 
 
 

Kerrits

Behöver köpa nya ridbyxor. Eller behöver och behöver, jag vill köpa nya ridbyxor helt enkelt. Jag kan fortfarande använda mina eftersom det bara är en tråd som släppt (alltså lätt att åtgärda). Samtidigt känner jag mig lite töntig eftersom jag bara rider en gång i veckan, hur många ridbyxor kan man behöva då? Jag har 3 totalt. Slängde mina gamla för de var så jäkla fula och obekväma. Mina andra två som jag har gillar jag men jag älskar mina Kerrits mest eftersom de känns som leggings och sitter inte åt någonstans (vilket allt annat gör på en korv som mig). 
 
 
 
 
Men det är ju både kostnaden för brallorna och att frakta. Kanske får köpa ett par från StarRider och nöja mig helt enkelt. De ska börja säljas på Ge-Kås för 379kr så det är en enorm prisskillnad då Kerrits ligger mellan 79-119 euro. 

Onsdag

Tänk vad kul det skulle vara att få skriva något roligt för en gångs skull? 
Jag vet att jag har mycket positiva och roliga saker i mitt liv, ja. Men jag är ändå på gnällhumör. 
Jag borde vara tacksam och glad över att vi en KAN kolla på radhus, att jag KAN träna med en PT och att jag går på tunga gympass där jag faktiskt ORKAR något. Jag har mycket att vara glad för ja, men just nu så är jag inne i en grinig period och då får det vara så. Jag tänker inte låtsas som att allt är frid och fröjd när jag faktiskt bara vill gnälla och skrika. 
 
Så, självklart har huset vi la bud på stigit med 1 miljon. Självklart. Jag är så trött på att leta nytt boende.. Vill bara ha ett nytt så jag kan slappna av (vilket säkert är en av anledningarna till att jag är grinig). Målaren har varit över hos oss idag så vi ska sova hos Marie och Thommie ikväll så vi slipper ligga och andas in ångorna från färgen. Sen när allt har torkat så är det dags för att ställa tillbaka det viktigaste och snyggaste för att sen be mäklaren fotografera så den kommer ut någon gång. Tror verkligen inte att den kommer ligga länge på Hemnet, om den ens kommer dit.
 
 
Jaja, vi kommer flytta någon gång. Allt blir väl bra tills slut för oss också. Än så länge får man le och vara glad för alla andra skull. 
 
 
Till alla som budar över. 
 
 
 
 
MEN för att avsluta positivt så vill jag visa att jag köpte en ny lip definer från HM. Det gjorde mig glad.
Ögonskuggan kommer också därifrån och heter Cocoa Mauve
 
 
 

Kurs hela dagen

Idag har jag varit i Eskilstuna på kurs. Hela dagen. Är lite slut i huvudet men ska ändå iväg till gymmet snart. 


Förresten så har vi lagt bud på ett av radhusen vi såg på. Tvivlar på att vi får det, men men. 



Jisses

Wow vad tomt det blev! Helt otroligt! Och helt sjukt hur mycket saker vi har. Jisses...





Sista natten för våra gubbar hoppas jag! Nu har de hängt med ett tag. 

Maten var för övrigt fantastiskt på Rolfs Kök 



Apport

Försöker få in apport utomhus på Penny. Går sådär då hon mest vill nosa runt... Hemma går det jättebra! Men just utomhus så distraherar alla andra dofter.


Rolfs Kök

Hatar när flugor kommer in på kontoret. Det är liksom anabolaflugor och inte vanliga små! Hur stora och äckliga som helst! Blä! 
 
Till något roligt så har jag i alla fall bokat bord åt mig och Wiktor på Rolfs Kök nu direkt efter jobbet. Lite vardagslyx och tid för oss två. Oftast så har vi (läs: jag) mycket annat på vardagskvällarna att göra så middagen brukar ätas på golvet framför tvn. Nu blir det lite mer mysigt och romantiskt. 
Tänkte att jag skulle smita iväg nu snart och börja promenera dit bort, men måste ju vänta tills Wiktor är tillbaka. Vore skönt att traska lite med frisk luft! 
 
 

Surpuppa

Sa igår att jag inte tänker kolla på nå mer hus och vad ser jag idag? Jo två nya radhus som (än så länge) ligger inom vår budget. Funderar på att skicka Wiktor själv... Det huset jag gillade mest igår är redan upp på 4,9 så jag är inte hoppfull om dessa två direkt. 

Hjälpte i alla fall att träna igår. Ayman tänkte först att det bara skulle bli 3 rundor i och med en jobbig uppvärmning men vi alla kollade på honom som om han skämtade. Klart vi kör 4 när vi ändå är där och det går fort! 


Regn, som vanligt.

Lite mera regn! Som om vi inte haft nog liksom. 

Har legat i sängen och virkat med regnet som bakgrundsljud vilket ändå varit mysigt. 
Det blev en liten speldosa 



Vi har även hunnit kolla på två husvisningar här i Täby och de är de två sista jag kommer kolla på. Det blir inga fler för min del.

Regn, husvisningarna, min telefon som är cp och vår renovering har såklart fått mitt humör att sjunka så jag hoppas verkligen på att få ur lite aggression på FreshAthletic. 





TGIF

Fredag igen! 
Igår var jag gräsänka och började tänka lite för mycket på allt möjligt. Hade den känslan, ni vet när man tänkt på en maträtt jättelänge och så går man till affären, handlar allt som behövs, är helt i extas för att man längtar så mycket tills maten blir klar, går hem och när man kommer hem upptäcker man att påsen har gått sönder och någonstans på vägen ramlade allt som du skulle tillaga ut. Den känslan. 

Fick lite distraherande i och med ridning! Skulle hoppa Nougat men fick byta i sista sekund till Piraten då han är svårare att hoppa och såklart skulle det vara en igenridning av en person som definitivt behövde någon lugn och säker som Nougat. Såklart. Men kul med lite utmaningar! 


I alla fall, den känslan igår försvann idag efter mitt snabbpass med Ayman. Är astaggad med träningen och att sköta maten ordentligt, så nu jävlar. 


Ligger just nu och försöker sticka. Vill att det ska se ut såhär: 

Men det ser ut såhär: 


Jag är bättre på virkning, men gör om gör rätt och öva vidare!! 





Efterklok

Jag brukar ändå tänka mig för innan jag gör något, men inte den här gången.
Jag uppdaterade min jobbdator till Windows 10 och vad händer? DET KOMMER UPP REKLAM HELA J...A TIDEN! Blir så irriterad på det. Skulle kunna slänga datorn i golvet. 
Skulle aldrig uppdaterat till 10an.
 
 
För övrigt så är jag gräsänka i kväll. Längtar efter att bara få sätta mig ner och virka, men kör på ridning först så får se om jag hinner virka något i kväll. Har börjat virka på något som heter "Babblarna" till Malin som hon ska ha med sig till jobbet! Verkar roliga grejer, men jag har ingen aning om vad de gör haha. 
 

Bonjour!

Behöver bli lite bättre på att blogga, I know.
 
Vi kollar på hus HELA tiden just nu men allt slutar på över vår budget vilket är så jäkla irriterande. Vi har sett så många fina hus men allt har liksom gått upp 1 miljon. Det får mig att undra varför inte de idioterna kollar på något annat om de nu har råd att gå upp så jäkla mycket? Varför måste de kolla på samma hus som vi? De kan ta något större! Piss.
Jag längtar efter att få ha ett pysselrum. Ett rum med en symasking, provdocka, MASSOR av garner, fina virknålar och en mysig fåtölj med en go lampa där jag kan sitta och virka. Ja, såklart massor av tyg också så jag kan sy. Skulle så jättegärna vilja gå en eklare kurs i hur man syr sina egna kläder (jag vet, hur svårt kan det vara? Men alltså, en enkel kurs där man går igenom vad som behövs och vad man ska tänka på och annat som inte står i böcker). Längtar som en tok efter syfestivalen. Jag virkar ganska mycket nu men det är trångt hemma... Får inte plats med alla garner och sånt och dessutom så håller vi på att göra om det stora rummet så nu är det ännu mindre plats!
 
 
Det blir till att fortsätta drömma om ett pysselrum helt enkelt. Kanske får det om 25 år eller så?
 
 
 
Ni ser ju hur farligt Pinterest är... Åh jisses vad det kliar i skapa-fingrarna!
Vill ha en trädgård också där jag kan odla egna grönsaker. Vore underbart!!

RSS 2.0