Avanza

För ett tag sen skrev jag ju att en av mina drömmar är att ha ett sparkonto värt 500 000kr, minst och nu sitter jag och köper lite fonder och sånt. Jag vet i princip inte ett skit av vad jag håller på med, men jag känner mig asglad och lycklig ändå för att jag har startat. 


Måndagkväll

Ny vecka, kort vecka! På torsdag är det halvdag och sen ridning. Långfredagen kommer bestå av fransar av kära Mimmi, gym och sen tvättstuga. Kan ju vara skönt att ha lite rena kläder... På lördag åker vi ner till landet i Hundby och firar påsk med min härliga familj! 
Men nu, tillbaka till kvällsmålet, mysiga tända ljusen och Det Okända. 


Lördag


Shopping!

Jag och Wiktor åkte hem en timma tidigare idag och bestämde oss för att strosa lite i centrum, bara han och jag. Riktigt mysigt och jag hittade ett nytt par skor, en ny BH med trosor, sportBH och lite tuggben till Penny. Kändes riktigt skönt att kunna skämma bort mig själv! 





Hello Hi

Kom precis hem från gymmet! Känns skönt att ha varit där igen.. Är så besviken på mig själv att jag inte kom igång igen efter att vi blev sjuka i februari. Men nu förhoppningsvis! Jag behöver ju bli av med 14kg och det positiva är att det går fort om jag gör rätt med kosten (dvs inga snabba kolhydrater, 1500 kalorier om dagen, inge socker...) och det negativa är att jag älskar choklad, sötsaker och massor av mat. 

Jaja.. 
Något annat positivt är att Wiktor hämtade ut ett paket till mig idag! Eller, egentligen till mig och mamma. Vi köpte billiga böcker tillsammans som ska bli spännande att bläddra i! 




bonjour





Lördag

God eftermiddag! 
Lyssnar just nu på Livet är en Schlager på Spotify. Jag, Jennah och Signe var och såg den i höstas och den var rolig och värd att se. 
Ska alldeles strax hoppa in i duschen för att fräscha till mig. 






Åkte till Plantagen idag för att köpa lite nya fina blommor, får se hur länge jag kan hålla dem levande... Köpte även en ryktväska från MyOne för 99kr som jag tänkte använda till att ha Pennys spårgrejer i, blir perfekt. 

Tjejresa!

Jag är så lyckligt lottad som har en sån underbar familj! Liselotte fyller år imorgon och firades igår och vi överraskade henne med en resa till London i maj! Längtar! 


Kunde varit bättre

Vi började morgonen med en promenad, vilket faktiskt var lite kallt men skönt. Var lagom pigg tills vi kom till jobbet men sen efter det så sjönk drt liksom. Blev trött och kände mig dålig, att jag inte gjorde någon nytta liksom. 

Tog hundarna på lunchen och gick till rålis medan vi njöt av solskenet! 




Ska rida nu snart och jag har Robban. Som alltid. Känns som om att jag inte rider någon annan häst och det känns inte som att jag utvecklad heller för den delen. 

Men för att inte avsluta gnälligt så kan jag berätta att jag äntligen tagit tag och öppnat kontot på avanza för att få igång sparande med fonder och sånt! Så nu är jag astaggad för att spara, gärna långsiktigt också. 

Solen sken idag!

Så underbart att den gjorde det! 
Jag och Wiktor åkte tidigare från jobbet idag för att han skulle fixa ett jobb på väg hem så vi passade även på att storhandla medan vi ändå hade tid. Väldigt skönt att få det gjort, men vår Willys har blivit så tråkig. Oinspirerande och mycket utländskt kött. Jag vill ha mitt kött och mjölk svenskt för att gynna svenska bönder helt enkelt. 
Laddade iof ner den där nya ICA-appen så nästa gång kanske vi kör ica maxi vid lindhagen? Den är lite rolig den butiken. 


Skickade även iväg dessa två ugglor som jag fick beställning på häromdagen, hoppas att de kommer fram imorgon och att de blir nöjda! 


Lördagkväll

Wow, jag är inte ett dugg trött och klockan är 00.20. Jag som lätt kan gå och lägga mig vid 20 en vardagskväll... Gissar på att jag har fått det från mamma. 

Imorse gick vi till gymmet vilket var skönt. Körde 45 minuter core och det räckte som en kom-igång-igen. Hann även lägga ett spår till Penny och gå det, baka med Wiktor och virka en massa! Blev två nya ugglor i kväll varav jag fått beställning på två ugglor. Lite roligt! 






Tycker att ugglona ser ut att heta Lila och Linus.

Riddag!

Ikväll står ridning på schemat! Men först lackar jag ur på mig själv för allt skit jag har i min väska. Helt seriöst så är det fan sjukt vad man släpar på hela tiden? 


Mitten av veckan

En trött dag har avslutats med en ansiktsbehandling, målat om naglarna och nu virkar lite på den blivande barnsängsmobilen jag håller på med. Behövde verkligen det.. Köpte lite nya produkter också! Produkter som ska återfukta min hy på det sättet den behöver, en skrubb som förebygger pormaskar och läppbalsam för mina torra läppar. Jisses vad hyn blir sämre under den kalla vintern vi har i Sverige. 

Naglarna målade jag med underlack och något gelélack för att stärka lite. Genomskinligt så inga roliga färger här inte! 


Söndag

Vi va uppe och gick imorse vilket var riktigt skönt! Kom hem, åt frukost, åkte och la ett spår till Penny för att sen åka till Barkarby och IKEA. Mysdag! Gjorde sen fransar, gick spåret och monterade ihop vagnen jag köpte! Nu slipper mina garner vara på golvet! 




RSS 2.0