Mitt i natten

Jag är hungrig, grinig och har varit så jävla trött hela dagen, men kan inte somna.
Och som plus i kanten så börjar jag filosofera om livet och det känns skit just nu. Plus att jag insett att jag är fan djupt ärrad av den där sucken som alltid kommer från vissa när jag ber om hjälp.





Anlagsprov!

Idag klarade jag och Penny anlagsprovet i viltspår! Så nu blir det till att träna för att kunna tävla i öppen klass.



B.




Bilden


Kväller

God kväll! ligger i soffan med min padda och har kollat på garn. Vill ha!! Vill göra en mössa av den puderrosa samt göra ett till par tofflor i den färgen. Men ska ju spara pengar till New York. Poop. 
 
 
 
Min padda vill inte ladda upp bild såklart. 
 
 
 

Svamp!

Eftersom jag inte klarar av att sitta inne en hel dag så ringde jag svärmor och frågade ifall vi skulle ut på en skogspromenad som blev kantatellpromenad dessutom! Ett halvt kilo kantareller fick jag ihop! Synd att Wiktor inte äter kantareller.





Söndagmorgon

Både jag och Penny fick frukost på sängen!





Fredagkväll

Efter att ha lämnat tjejerna till Micke och Mickis åkte jag för att möta upp Jennah på Lyckås! De hade rea/utförsäljning... Så det blev ett par nya ridbyxor och vantar. Köpte även ett träns till Jennah som en present!



Ska fortsätta med mina tofflor som jag har börjat virka! Har bara kommit till första sulan, men det är en bit fram i alla fall!



God morgon!

Här sitter jag och äter en sen frukost. Blir så när man är ledig typ. Har visserligen redan slängt in sängkläderna i tvättmaskinen och varit ute med hundarna, så jag har ju inte sovit fram tills nu.
Ska dra igång diskmaskinen också innan jag hoppar in i duschen! Blir en sväng till Farsta Centrum också har jag tänkt mig, även fast jag inte ska köpa mer garn egentligen... Men jag har så mycket jag vill göra!!! Hoppas att SAS tillåter virknålarna ombord på flygplan. Jag och Wiktor bokade nämligen en resa till New York igår, så tänk vad mycket jag skulle kunna virka på 8 timmar? Måste bunkra upp fast balansera med "Operation Snålhet".

Nä, ska ta tag i mer saker nu så att det blir gjort!



Blöt onsdag

Slängde in hundarna i bilen och åkte till Mickis och Ofelia idag! Åt lunch och fikade med mina riktigt goda bullar som jag bakat!




Ikväll ska jag mysa ordentligt med Penny då hon får åka till sin "farmor och farfar" imorgon och stanna där tills vi åker på viltspårkurs på lördag. Tackolov är det inte hon som är problemet, men för att hon ska slippa bli påhoppad så blir det så.



Ledigt.

Jag känner mig verkligen misslyckad som människa när jag är ledig såhär mycket som jag är den här veckan. Jobbade igår och ska jobba på torsdag och resten är lediga dagar, vilket för mig, betyder ännu en dag utan intjänade pengar. Kanske låter konstigt att inte uppskatta ledighet på det sättet, men jag är ingen soffpotatis som inte vill jobba. Jag gillar pengar.
Så, förlåt för ett tråkigt inlägg, men jag ska väl lägga mig i sängen och pilla naveln eller något annat tråkigt som jag kommer på att göra.



Bakdag!

Idag har jag bakat nutellabullar! Drog ner på mjölet så de blev inte alls torra som egengjorda bullar lätt blir.




Degen jäste över så jag fick byta bunke...











Givande energi

Jag har en underbar familj.














Har kommit en bit på mitt UFO också! Snart blir det en drake!

Viltspår

Idag hade vi viltspår 2 och herregud vad kul jag tycker att det är!! Idag var jag mycket bättre på att läsa Penny och speciellt på första spåret för det hade Monica lagt utan snitslar. Jag går annars på snitslarna och litar inte helt på Penny, men nu fick jag verkligen övning. Längtar tills nästa lördag då det är kurs igen! Efter det ska jag ta kontakt med en domare för att gå ett anlagsprov.
Vill gå så mycket kurser med Penny att jag blir för övertaggad och som en 5-åring hög på socker.



Dream until your dreams come true

JISSES vad jag är sugen på att åka utomlands! Skulle verkligen kunna tänka mig en vecka på typ Kreta. Sol och bad. Fast eftersom jag och Wiktor är shopoholics på våra semestrar så skulle New York passa bättre. Julshoppa i New York vore något? 
 
 
 
 
 
Det spelar ingen roll hur många bilder som visas eller hur många berättelser man har om New York. Det är en stad som du måste uppleva för att förstå. That's it. 
 
 

God morgon!

Idag jobbar jag 8.30 -17.30 (jag jobbat vanligtvis 7.30-16.30) och sen ska jag, Wiktor och mina svärföräldrar in och se "Kom igen Charlie" på Chinateatern. Ska bli riktigt kul!

Jo, förresten så köpte jag en juicepress av Erica i måndags och eftersom jag har tänkt att juicefasta i 10 dagar för att rensa ur min kropp, så provade jag den igår med de grönsaker och frukter jag hade hemma. Blev gott! Ska bara åka och köpa lite mer grönsaker och frukt sen när jag får tid.





Hjärtan

 
Jag hoppas att du har det bra, vart du än är min prinsessa. 

Ny dag med andra tag

Behöver jag ens nämna besvikelsen jag möttes av imorse efter valet igår...? Nej. 
 
I alla fall så är Wilja här idag med mig och Penny. Kul och skönt att få det lite städat hemma! Ska bara tömma diskmaskinen nu... Eller om jag överlåter det till min älskade karl när han kommer hem? Tömd ska den bli i alla fall. I fredags så åkte vi till landet efter jobbet och jisses vad skönt det var att komma iväg! Friska luften, lugnet, klippa gräset... Det är synd att helgerna är så korta. 
 
Sitter just nu och överför bilder från min telefon till datorn eftersom den börjar bli full av bilder. 
 
 
 
 
 
 
Så jäklar härligt.
Smakade även surströmming för första gången! Kan ha något att göra med att jag är förkyld, men det var inte sådär vidrigt som alla säger. Kände inte lukten heller, men det smakade mest salt fisk. 
 

Snart helg!

Fick hoppa Caramellen igår och som ni ser så är det inga direkta avancerade hinder. När jag red för Magnus så fick vi i alla fall hoppa en bana i galopp, men jag nöjer mig med 4-studs hinder. Passade på att knyta tyglarna och hålla i manen lite (var ju ändå Fröken Caramelle...) för att träna mer på balansen. Gick bra och vi kom fram och över istället för rakt upp.



16.30 checkar jag ut för helg (!!!) och då åker vi upp till Dalarna för att koppla av lite. Helt sjukt hur mycket jag har att höra hela tiden? Dags för egen-tid.



Crochet

Virkade en påse till nya leken! Den påsen skulle egentligen bli till min andra lek, men det blev såhär istället. Ska göra en till min andra också såklart, men det får nog bli i bilen på väg upp till Dalarna på fredag. Ska bli skönt att äntligen få i alla fall en dag av lugn och ro!! Det är så jäkla mycket hela tiden. Är det inte jobb så är det fransar och är det inte det så är det till att passa djur. Jag behöver tid för mig själv. Ni vet, hårinpackning, bad, ansiktsmask, raka benen, måla naglarna... En lugn stund för bara mig. Gå till frisören, ansiktsbehandling och massage står högt upp på önskelistan kan jag säga.



Osho Zen Tarot

Gick förbi Vattumannen imorse och köpte min en ny tarotkortlek! Känner mig nöjd.



Är hos mamma nu och passar hundarna för de åkte till Jönköping och ska hämta Nettis, så tänkte ta med Penny och åka förbi CRT och Ica! Ska göra eget godis av kycklinglever (om jag hittar det någonstans...)



Tisdag

Tisdag idag och jag lagade maten. Skinkschnitzel med stekt potatis, sallad, smörstekta kantareller och så vitlökssmör på det. Wiktor börjar känna sig lite krasslig så vi körde på ingefära-och-citron-vatten till maten. Hoppas att det hjälper!



Some more

Jag virkade påsar till Annelies tarotlekar. Håller på att virka en till min lek just nu också, fast i rosa.




Selfie.
Har provat den nya Coca colan och den var ingen höjdare faktiskt, smakar avslagen. Minuspoäng för det.

Ska fortsätta med min virkning och se på Det Okända nu. Blir Wiktor som får hålla om mig sen när vi ska sova, haha! Blir lite rädd ibland när jag ser det programmet.



Lördag och tarot

La lite kort idag på kursen och det var mestadels bekräftelse på saker jag är medveten om. Men ändå kul!







Fredag

Vet inte om jag kan säga "äntligen fredag!!" direkt eftersom jag alltid har något att göra på helgerna. Alla helger i september är uppbokade och det lär inte dröja förrän alla helger i oktober också är det. Fast jag gillar att göra saker, så det går.

Igår fick jag min kära Caramelle på ridningen och tanken var att vi bara skulle ha markarbete, men eftersom det gick bra så fick vi hoppa lite på det. Nästa vecka blir det mer hoppning och det vore kul om jag fick med någon till stallet som kunde filma så att jag ser vad jag gör för fel. Det är riktigt bra sätt att lära sig på.



Lite nytt

Jag har varit otroligt shoppingsugen nu ett tag så igår så klickade jag hem dessa snyggingar! 
Passar perfekt tills min och Pennys Viltspår 2-kurs nu i september! Samt att jag fick hem vår tävlingslicens igår, så nu jäklar! 
 
 
 
 

4. Beskriv din tidigare hund/hundar

Dags att ta tag i det nu. 
Så. 
"Min" tidigare hund var en väldigt vacker bullterrier vid namn Maya. Det var familjens hund så hon tydde sig såklart mest till mamma, men oj vad jag älskade henne och älskar henne än. 
Anledningen till att jag har dragit mig lite för att skriva om just henne är för att det räcker med bara lite tankar om henne så kommer klumpen i halsen och ögonen börjar fyllas med tårar, även om det är 10 månader sedan hon avlivades. 
 
Men så, min älskade tjej. Hon var verkligen den snällaste hunden jag någonsin träffat. Under hennes 5 år så visade hon inga tecken på aggressivitet även om andra hundar morrade åt henne. En riktigt guldklimp. 
Dock så är bullterrier kända för att vara envisa och såklart var Maya otroligt envis också, speciellt när vi var ute och gick. Helt plötsligt kunde hon få för sig att inte gå mer och då var det bara till att bära henne om vi skulle framåt... Något annat gick inte. 
 
 
Jag minns fortfarande när jag, mamma och Mats satt nere på Vaskos och skulle äta middag och de berättade att de skulle kolla på en hund dagen efter (tror att det var en onsdag och de skulle kolla på hunden på torsdagen...) och Mats säger "bullterrier". Jag googlar såklart och tänker "åh, nej inte en sån hund...". Dagen efter åkte vi i alla fall (så som jag minns det) till uppfödaren för att träffa hunden vi skulle titta på och då fanns det två små valpar i köket. Den ena var Maya och den andra var hennes bror. Maya somnade i mitt knä den dagen. 
 
Och nu blev det alldeles för jobbigt att skriva om henne, men hon var en sån kärleksfull hund och det går inte en enda dag utan att jag saknar henne så otroligt mycket. 
 
 
 
Dessa två var de två första bilder som togs på mig och Maya. Min Modesty Blaise. 
 
 
 

Tisdag

Jobbdag idag och ledig kväll! Känns som att jag alltid har något att göra och aldrig tid för lugn och ro.
Köpte en träningstidning förut och läste på hur man ska träna för att bli av med äppleformen... Gjorde även ett test i tidningen.







RSS 2.0