Apr. 30, 2013

Lina blev jätteglad när jag sa att vi ska springa Hundloppet den 8 september! Nu ska jag bara anmäla oss och så jäklar! Hade uppföljning med min PT idag och på 1 vecka har jag tappat 1 kg, nån cm runt lår och arm samt 3 cm runt midjan! Tjoho!


B is a good thing!

Jag är väldigt stolt över mig själv faktiskt. Det här är ett VG+ som faktiskt kommer synas i mitt betyg och inte sjunka ner till bara ett VG. Så det nya betygssystemet ÄR faktiskt bättre än det som va när jag gick i gymnasiet.
Jag kände inte mig riktigt 100 när jag lämnade in uppsatsen, men jag måste börja tro mer på mig själv. Jag kan!


Apr. 29, 2013

Kom hem från matten och börjar inte samhälle förrän vid 14.45, så jag har bäddat sängen och ska nu spela lite the Sims husdjur! Sjukt kul! Dock så kan jag tänka mig att gå och lägga mig igen när jag ser den här bilden...


Apr. 28, 2013

Ligger och kollar på hästhoppning med min bakisgubbe!


Apr. 28, 2013

Gårdagens fika var riktigt trevlig!
Idag så har jag en bakisgubbe i sängen som jag ska rå om innan jag ska göra fransar. Gose rå.

Såhär vaknade jag imorse i alla fall


Apr. 27, 2013

God morgon! Igårkväll fick jag en allergisk reaktion från mina detmalogica-produkter vilket suger pung! Jag har använt dermalogica förut och det har gått jättebra, men nu med den senaste flaskan så har min hy fått dessa utslag. Paniken i mig stiger då jag alltid varit rädd för att få ärrig och bucklig hy. Får leta efter några superbra produkter i New York för såhär kan jag inte se ut! Får se om det går att dölja med smink.


Apr. 26, 2013

Bäddade sängen idag! Något som Penny gillade mycket!


Shopppingsugen!

Hittade massor av grejer som jag vill ha! Allt detta kommer från Hööks.
Jag var ju på möte tidigare idag och nu blir det så att jag kommer ta över en kollegas schema från och med 1 juni, så i juli kommer jag shoppa loss (man ska ju tänka framåt?) på massvis av hästgrejer! Blir perfekt tills ridningen börjar igen!
 
 
Usch, blev precis godissugen också! Jag och Wiktor ska promenera 45 minuter i kväll (eftersom vi tog en liten sovmorgon), och så ska jag ju springa imorgon. Vill jag äta godis så måste jag springa extra.. Om det är fint väder imorgon så tänker jag definitivt försöka! Men då äter jag hellre godis imorgon än att chansar på att göra det idag.
 
Ni får ursäkta att jag är så dålig på att lägga in bilder sådär fint som alla andra gör. Men jag kan helt enkelt inte för att jag har inte satt mig och förstått mig på Windows 8 än!
 
Så förhoppningsvis bli det massor av hästgrejer! Eller kanske en ny säng? Äh, vi får se! Det är ändå 3 månader kvar och snart bara en månad kvar till New York!
 
PUSS

Apr. 25, 2013

God kväll!
Idag har jag jobbat! Och en av kollegorna har fått en annan tjänst så förhoppningsvis får jag ta över hennes! Me like money. No money no funny.
Fick lön idag också och efter att räkningarna är kirrade så går allt åt sparande! Tänker inte snåla i New York direkt.
Imorgon blir det fransar på Jennah och på lördag så ska jag fika med Tessi! Har inte hört från henne på länge och hon kom hem igår kväll! Har saknat henne nå otroligt. Vad mer? På söndag blir det två förlängningar efter varandra. Ja, och jag ska springa på lördag morgon!
Men nu ska jag sova. Puss


Apr. 24, 2013

Hittade en tecknad bild på mig när jag sjunger för Wiktor!


Tisdag

Hej!
blogg.se är fuckad som vanligt!
i helgen så firades Jonas och Mats! å det blev kalas helt enkelt. 
Igår och idag var jag och Wiktor ute på en 45-minuters promenad på morgonen. Imorse gick vi upp vid 5.30! Så det så! Får se om det här regnet håller i sig eller hur det nu går... 
 
uppdaterar bättre sen! 
 

Apr. 19, 2013

Smygstartar lite på mitt kostprogram som börjar helt nästa vecka! Försöker verkligen få i mig gröten, men det går inte... Åh! Dumma smaklökar! Varför kan jag inte få gilla gröt? Ledsen_tjej_90.
Men bananpannkakan är supergod!


Apr. 17, 2013

Jag fick mina naglar gjorde hos Zandra idag! Jag älskar dem jättemycket ❤!!!


Apr. 17, 2013

En enkel lunch såhär på pendeltåget på väg till Handen för att göra Zandra fin om fransarna och hon ska göra mina naglar fina!


Apr. 17, 2013

Nästa vinter ska jag nog tänka mig för innan jag hatar SL ännu mer.


Apr. 16, 2013

Nu blir det hopp in i duschen efter ett helt okej dressyrpass! Fick Cludden igen och det tog enbart 35 minuter innan han var ordentligt uppvärmd (rider allra första hästlektionen). Sen blir det att mysa ner i sängen med denna bok!


Apr. 16, 2013

Ett B på väg till A är mer än okej!


Apr. 14, 2013

Puss!


Hola!

Ja, vad ska jag skriva liksom? Allt flyter ju på helt okej for the moment. Från att inte jobba i helgen till att jobba både idag och imorgon! Och till att även se till att fixa fina Emilys fransar. Räknar dagarna till New York och tänker på vad som ska inhandlas... Definitivt nya underkläder från Victoria's Secret i alla fall. Bikini och träningskläder slinker nog troligen också med därifrån om jag hittar några som passar. Har även fått en dille på Michael Kors grejer och jag som inte kan ha fejkgrejer (känns pinsamt liksom. Vet inte varför) får ju lov att spara lite extra så att det kanske blir ett par ballerinas och någon liten väska också. Man kan ju annars alltid hoppas på superrea där borta! Hoppas liksom. 
Men men! Ska föna håret och sen krypa ner i våran gosesäng. Skulle dock kunna tänka mig en sånhär säng men vi har ju tänkt köpa allting nytt när vi flyttar till större. Om några år då alltså. Så ja, våran säng får väl duga än så länge. 
 

Affärsidé?


Apr. 11, 2013

Kör en toapose à la JessiLjungkvist medan jag sitter och tänker. Börjar bli förkyld och har samtidigt börjat hos Issas PT Nathalie! Ska skriva upp exakt alt jag äter och på måndag så ska vi gå igenom ett kost- och träningsschema! Mitt stora mål är att tappa i alla fall 14 kg och sen får vi se hur lång tid det tar. Förhoppningsvis inte för lång tid. Men känner jag förkyldningar rätt så kommer det ta lång tid.. Vill ju vara snygg när vi åker till New York liksom!
Nej men tillbaka till jobbet!


Apr. 10, 2013

Sitter just nu och kollar igenom årsredovisningen i Näsbydal. De ska fixa så att tennisbanan kan bokas enklare, woho! Så blir det förhoppningsvis lite tennis i sommar! Ni vet, sånt som människor i Täby gör.


English Bullterrier

Min superfina älskade tjej. Åh vad jag älskar dig min bebis!


Läkerol

Makes my butt talk!


Apr. 08, 2013

Django och vin såhär en måndag!


Apr. 08, 2013

Skrev prov i samhälle idag och det kändes ju bra, men hjärnan blev trött på slutet. Var längesen jag skrev prov liksom!!
Men men, jag och Wiktor har precis kommit in från våran lilla kvällsjogg och ska fixa med mat nu. Känns skönt att vi har kommit igång och sprungit lite på kvällarna nu faktiskt. Dock så får jag en rosslig hosta efteråt, kanske astma? Fast jag hoppas inte. Jag har alltid varit frisk och det känns ju löjligt om jag skulle börja få allt möjligt nu? Laktosen räcker gott och väl.


Apr. 08, 2013


Apr. 06, 2013

Skype med My igår! Saknar henne enormt!
Får se om det blir mer. Jobbar 8-20 idag.


Apr. 05, 2013

Överdelen blev ju bra i alla fall!


Apr. 04, 2013

Det blev en resa till New York bokad idag i alla fall! Den 30/5 åker jag och Wiktor över Atlanten! Var ju snart 4 år sen sist jag var där!
Men nu blir det mys med Penny. Stackarn började löpa idag så hon får gosa på varm vetekudde i sängen.


We'll see

Det är en stor och mäktig stad. Vi får se. Wiktor fyller ju faktiskt år snart.

Apr. 03, 2013

Vill ha!!!


Apr. 02, 2013

Mattes fina tjej upptäckte att jag hade en varm vetekudde så då är det klart att hon också vill ha värme!


Apr. 01, 2013

Jag är bäst! Hemmagjorda köttbullar, pasta och egen tomatsås. Mums!


Apr. 01, 2013

Typiskt blogg.se att inte fungera. I alla fall så va vi i Mora i lördags. Kom hem med nya underkläder - great!
Idag så har det hänt mer! Imorse så åkte vi till Täby centrum (köpte mera garn för att kunna göra en egen bikini..) efter det så åkte vi ut på Gärdet och gick en promenad med Penny. Det gick bra fastän det var många hundar där! Efter det så blev det en lunch på Östermalms bästa korvkiosk! Supergoda!!!!
När vi kom hem efter det så hade jag fortfarande energi kvar så (hör och häpna!) jag och Wiktor gick ut och sprang i typ 10 minuter! Det är ingenting, men för en tjockis som jag så är det en början. Jag tycker ju bättre om att springa på gymmet och ska dit på onsdag efter skolan.
Men nu ska jag spela lite the sims!
Puss


RSS 2.0