Gott nytt år på er stjärtisar!! Hoppas på ...

img_4118 (MMS)

Gott nytt år på er stjärtisar!! Hoppas på ett grymt 2012! Jag kör på nyktert i kväll. Vi avslutar året med 8-17 pass och vi börjar nästa år med ett 8-17 pass på jobbet. Yey. Men snart bara en vecka kvar!


Blev faster imorse åt en ljuvlig liten tös...

img_7382 (MMS)

Blev faster imorse åt en ljuvlig liten tös!! Stort grattis till min bror och Mickis! <3


Familjen Sahlgren var här och tittade på D...

img_1529 (MMS)

Familjen Sahlgren var här och tittade på Despicable Me i 3D! Vi bjöd på kycklingfajitas och de bjöd på chips! Mums! Tyvärr så hann jag inte prova min nya glassmaskin, men fick prova min nya mixer när jag skulle göra guacamole! God I'm good.


tisdag och jag lever!

Jaha ja, det här var ett tag sedan! Kan ju börja med att skylla på att MMS blir för dyrt och att min julhelg har varit fullt ös medvetslös. Typ. Har i alla fall 45 minuter nu innan jag ska åka till jobbet för att jobba en timma kväll. En positiv sak är att jag fick veta att jag får löneförhöjning! Vet inte när den kommer, men den kommer snart! Blev generad när jag fick veta det. Jisses!

Julhelgen blev så att vi firade jul hos mamma och Mats i Tungelsta följt av att fira lite lätt hos pappa dagen efter för att direkt efter det åka hem till Wiktors föräldrar och fira! Har haft en underbar helg och fått MASSOR av saker som jag faktiskt har önskat mig! Ska t ex på fiskspa med mamma och svärmor i januari! Det har jag velat göra hur länge som helst! Ja, och så ska jag och mamma åka och se Cesar Millan i maj i Göteborg. Ja, och Wiktor gav mig en glassmaskin. Ja, massor och lite till. Sjukt nöjd. SJUKT.




Orkar såklart inte lägga upp ALLA bilder. Blev ganska många måste jag säga!
Den stora filten är så otroligt mysig att jag vill sova i den.

Pappret som ligger på filten är den som kommer komma bäst till användning dock tror jag.. Den kommer i alla fall vara obeskrivligt bra och hålla otroligt länge!

Kollar på Victoria's Secret fashion show 2...

img_1798 (MMS)

Kollar på Victoria's Secret fashion show 2011 och äter chips. Shit vad snygga de kvinnorna är!!


I januari så ska jag, mamma och svärmor gå...

img_2254 (MMS)

I januari så ska jag, mamma och svärmor gå på fiskspa för fötterna och i maj så ska jag och mamma gå och se Cesar Millan i Göteborg!! Jag måste ha varit väldigt snäll i år! Tack för allt!


söndag

Nu ska här städas!


Förresten! Jag har nog världens bästa kusi...

img_2590 (MMS)

Förresten! Jag har nog världens bästa kusin! Här försöker hon slänga en snorbobba på mig hos lucia-fika hos mormor och morfar. Gullunge!


Idag hade jag Märta-mys ! Åkte och träffad...

img_1854 (MMS)

Idag hade jag Märta-mys ! Åkte och träffade Jennifer på hennes jobb (hunddagis) med Jennah och så gick vi ner till Port 73 för lite julshopping! Nu ska jag och Wigge-bajskorv här bredvid mig spela lite Sagan om Ringen och imorgon ska vi iväg på TVÅ riktigt roliga grejer!! Jag längtar!


Vi har precis sett Thor på våran stora nya...

img_3278 (MMS)

Vi har precis sett Thor på våran stora nya 55 tum LG SmartTv med 3D. Och vet ni vad? Det var grymt med 3D som är bättre än den 3D som är på bion. Sweet!


Idag så shoppade vi lite i Farsta Centrum!...

img_4708 (MMS)

Idag så shoppade vi lite i Farsta Centrum! Och åt sushi som till lunch som tog ett jävligt bra tag att göra....


Lördag.

Ja, jag lever. Idag var jag, mamma, Marie, Lisa, Lina och Jessica på hundmässan i Älvsjö! Riktigt kul och trevligt. Såg många fina bullar och många fina chihuahuor! Jag och Wiktor funderar på att skaffa en chihuahua men om och när är väl inget jag egentligen tänker skriva ut för då kommer säkert folk säga massor av onödiga kommentarer. Som att vi skulle vänta. Vad ska vi vänta på liksom? Att åren ska gå och vi ska bli supergamla innan någon annan tycker att det är okej att flytta ihop/skaffa barn/gifta sig/skaffa hund och så vidare? Nja, liksom.. Jaja, det är ju bara en tanke. Än så länge. Folk har ju så svårt att vara glad för andras skull...


Fick min iPhone 4S igår också! Dock så skulle det ta tre veckor innan jag skulle få min vita så jag tog en svart direkt där. Måste bara skryta lite om mitt abonnemang också, hehe. 399:- i månaden, får ringa för hela beloppet och sen så kostar samtalen 19 ÖRE per minut, samt 3000 fria sms och en valfri smartphone ingår. Riktigt bra erbjudande måste jag säga. Dock så har Telenor det bara mellan 8-11 december. Det är bra att ha gått till samma kille i 5 år så att han vet och kan säga till när det är sådana här bra erbjudanden. Sweet. Helt plötsligt så är det inte så tokigt att börja betala sina egna telefonräkningar.

Nej nej, nu ska jag väl hitta på något att göra. Ska möta upp Michael och Mickis kl 20 i Gullmarsplan för lite bowling och sen så blir det en överraskning!

POUSS



Inbrottssäkert hemma när Wiktor spelar Bat...

img_5886 (MMS)

Inbrottssäkert hemma när Wiktor spelar Battlefield3? Nej.


Dagens Metro. Det undrar jag också faktisk...

img_6337 (MMS)

Dagens Metro. Det undrar jag också faktiskt. Är dagens svenskundervisning nedlagda? För att inte nämna alla stavfel som folk gör! Vem som helst kan stava fel, men när det är hela tiden och personerna vägrar tänka om när man rättar dem, då är det något galet. Hur seriöst skulle det se ut om man hade massor av stavfel i sitt CV t. ex? Precis.


Poledance in a video.

Min poledance lärare Ida filmade oss i gårkväll på dansen och la upp det i hennes blogg! Riktigt kul!

Här är hennes blogg och HÄR är videon!


Sjukt kul!

Nej, man ser inte mitt ansikte eller någons ansikte för den delen heller.. Men jag vet ju vart jag själv är, haha!

Måste. Sova.

Blä! Min förkylning blir inte bättre av att jag går upp tidigt, åker och jobbar en timma, åker hem i två timmar och sen åker och jobbar igen och far runt. Jag är glad att jag är ledig imorgon så att jag kan sova.. Om inte jag får sova så kommer jag bli ännu värre och det vill jag fasen inte! Men men, imorgon blir det sömn!


Jag har kommit på att jag vill ha en ny väska. Den ska typ se ut såhär något:

Det här är dock en Mulberry Bayswater och som kostar några fler tusen. Vilket är idioti för en väska, men den är fin! Jag vill ha en liknande! Ska gå och kolla runt imorgon inne i stan.

RSS 2.0