God morgon

Vi började dagen med att lämna in bilen på service i Upplands Motor. Riktigt trevligt då de bjöd på frukost medan vi väntade. 


Jag ska ju egentligen inte äta bröd MEN hur kan man säga nej till nybakat, mörkt och gott bröd? Menar ju det. 

Tidigt ute

Sitter och kollar runt på lite solglasögon och hittade dessa två snyggingar! Är så kär! 
 
 
De översta är från RALPH LAUREN och de undre är från DKNY. Helt kär. Helt. 
 
HÄR
 

Härliga helg

Igår fick jag ett shoppingsug. Längtar till London och att shoppa så jag stilla suget lite med att köpa nya nagellack och ett nytt läppglans igår! 


fredagsmys

Medan mannen min knaprar chips och cola så håller jag mig till halvfryst vaniljkvarg med blåbär och hallon, vitt vin och lite ananas! 


Fredag!

Äntligen är fredag här! Har haft enorma problem med att vakna på morgonen så det ska bli skönt att sova ut imorgon. 
Idag består av jobb, träning med Ayman och sen fransar på Loppan innan jag hoppar ner i soffan med en bok. Kanske ett glas rött? Hade varit gott med något onyttigt till, men jag försöker verkligen hålla mig på rätt spår... Det är inte alltid lätt, men jag försöker. Vägde mig i måndags på gymmet och jag har ökat min muskelmassa med 2%, tjoho! 
Saknar en stor smörgås med ost och skinka, men om jag håller mig ända tills vi åker till London så kan jag ju fuska lite där tänker jag. Kan iof tänka mig att de enbart har vitt bröd, korv och bönor som frukost i England så det kan nog bli svårt att vara nyttig ändå, haha! 

Tycker inte att jag ser någon skillnad på mig själv heller direkt... (kan bero på att jag ser mig själv varje dag) men det kanske märks snart? 

Jaja, ska återgå till min frukost som består av ungefär 250g hallonkvarg (smakar precis som hallonyoghurt fast med betydligt mindre socker) och en kopp te. Orkade inte göra kaffe idag. 


Torsdag

Äntligen har jag fått tummen ur (och planerat bra) för att skämma bort mig själv. 


Onsdag


La mig soffan för att läsa en bok. Har så många böcker jag vill läsa, men aldrig någon tid känns det som! Så jag stängde av tvn, tände ljus och började. Tog tiden istället för att vänta på att den skulle komma själv. 

Tråkig måndag

Blä, kan vi ha sämre väder? Riktigt midsommarväder har det varit idag. Man blir oinspirerad till allt möjligt och ont i huvudet dessutom. 


TGIF

Fredag idag! Just idag betyder det: kort arbetsdag, en timmas hårdträning med Ayman (från att sucka över PT-timmar till att bli astaggad på hårdträning), grillning ikväll hos svärföräldrarna och därefter bubbla i deras bad. Vi passar Lina då Marie och Thommie är nere för att kolla på travloppet som Thommie travhäst ska springa. Vore kul att följa med och se någon gång, men hellre på Solvalla i så fall. 

Ser fram emot idag!


Måndag

Får nästan lite tuppjuck av att inte jobba. Jag menar, nu har det verkligen varit långhelg och även om det är skönt så är det väldigt skönt med rutiner.

I fredags åt vi påskmiddag hos svärföräldrarna, i lördags åkte vi ner till landet över dagen, igår lunchade jag med Jennah och efter det så tränade jag med en PT. Jag känner att jag har fått bättre hållning redan och jag orkar ju helt klart mer än vad jag trott. 



Lite mellis igår. Måste satsa otroligt mycket på maten då jag förstått att det är ungefär 80/20 när det kommer till träning. Alltså 80% är vad du stoppar i dig och 20% är träning för att få resultat och om jag äter mindre än 1500 kalorier om dagen så ställer kroppen in sig på svält vilket gör att den lägger på sig allt, oavsett om det är ett salladsblad eller potatis. Herregud alltså...




Lill-lördag

Igår, ja! Jag och Evelina gick till Oyster Bar och åt 3-rätters skaldjursmeny, fast med creme brulee till efterrätt. Satt i några timmar och åt och drack gott. 


Hummersoppa



Krabba, rökta räkor, ostron och vanliga räkor




Mums! 

RSS 2.0