May. 31, 2013

God morgon!
Vi kom fram till New York igår och höll oss vakna till typ 20.30 här (ca 2-3 hemma...) och vi däckade totalt. Vaknade nu vid 3-tiden och har varit vaken sen dess. Jetlagad eftersom klockan är snart 7 här och vi har precis ätit frukost på Starbucks.
Det som man blir lite förvånad över är ju faktiskt att allt folk är vakna!! Det är precis som om att klockan är 10-11 här, vilket är ganska så coolt.
Dålig sammanfattning men det finns inte Wi-Fi överallt och mitt batteri är lågt. Puss!


New York

Sorry för dålig uppdatering, men mitt huvud har varit helt lost! Så mycket att tänka på.
Har i alla fall förberett lite inför resan! Militärboken är Wiktors såklart...
Hoppas att det finns Wi-Fi på Starbucks eller nåt så att jag kanske kan uppdatera något!


May. 29, 2013

Här ligger jag och har precis proppat 4 maskiner fulla av tvätt! Ska börja städa alldeles strax så att det är rent och snyggt när vi kommer hem från New York! Det är ju roligare att komma hem till ett fräscht hem liksom.


May. 28, 2013

Var ju hos mamma och fikade(samt hämtade min jacka som jag glömde där i helgen) och hon bjöd på te och muttkakor! Ja, och lunch då. Mys!
Sitter nu på Helheten och ska sen iväg och hämta bilen hos svärföräldrarna innan ridningen i kväll!


May. 28, 2013

Vi myser alla på olika sätt!


May. 27, 2013

Hej hopp pillesnopp!
Sprang Vårruset på 40 min, 5 km vilket känns bra för att inte ha tränat på mer än en vecka innan! Satsar på under 30 minuter på Hundlöpet i september. Är ju snart dags att ta med mig Lina ut eftersom jag ska springa med henne. Hon är ju runt 8 så kan var en väldigt bra grej att hon får träna också!


May. 26, 2013

Som misstänkts så har jag legat bakis idag! Inte helt och hållet för jag gjorde fransar och Erica hjälpte mig färga mitt hår. Blev en helt okej dag med tanke på världens regn som vräkt ner hela dagen.
Maten som jag och Christel åt igår var fantastisk för övrigt! En stor blandning mellan allt möjligt gott på Humlan. En rekommendation!


May. 25, 2013

Njuter av kvällen


May. 25, 2013

Redo att möta upp Christel inne i stan på middag och prata om New York!


May. 24, 2013

Den här klänningen vill jag ha! Jag vill göra den själv egentligen, men jag har ingen beskrivning. Får helt enkelt beställa den från Emmaoclothing ! Fast kanske när jag kan börja träna igen och tappar mina kilon? Som en "du-är-duktig"-present till mig själv


May. 23, 2013

Blä! Trött tjej! Jag jobbade idag och åkte direkt och gjorde matte nationella efter det.... Trött och tror inte att det gick bra. Får se imorgon. Nu ska jag sussa kudden! Jobba 7-18 och sen till Malin och mysa!
God natt


May. 23, 2013

God morgon! Blev väckt vid 6 och har inte somnat om sen dess och behöver inte gå upp förrän 7.30. Så jag ligger kvar en stund till och sen blir det jobb följt av matte nationellt prov. Hatar matte, men jag får görs mitt bästa...


May. 22, 2013

Va på väg ifrån det nya extrajobbet förresten och såg det här på en sopbil. Någon som hade kul i helgen alltså?


May. 22, 2013

Myser i soffan!


dreams.

Jag är en person som dagdrömmer hela tiden och oftast om allt jag vill göra! Det är så otroligt mycket saker som jag vill hinna med i livet att jag har skrivit ner lite grann i en list på vad jag vill ha i framtiden och vad jag vill göra det närmaste året för att komma ett steg närmare de målen. 
Till exempel så är mina framtidsmål:
 
- Köpa ett stort och fantastiskt hus med Wiktor som har en stor gräsmatta där Penny kan springa omkring
- Ha antingen ett välbetalt jobb eller eget företag
- Jag vill ha minst 2 barn. Efter att jag och Wiggelito är gifta. Jag vill ha ett barnfritt bröllop och vill inte vara gravid på mitt egna bröllop.
- Jag vill ha en egen häst 
 
 
Men för att komma dit så måste jag ju börja någonstans och samtidigt göra många andra roliga saker! Och därför är mina mål inom det närmaste året:
 
- Att påbörja en utbildning som kommer leda till ett jobb
- Gå en kurs i hur jag syr mina egna kläder
- Virka ett par shorts
- Börja spara till Nya Zeeland
- Gå ner till 56-58 kg (påbörjad)
- Bli diplomerad fransförlängningsstylist (Snart redo för provet!)
 
 
 

May. 22, 2013

Om någon undrar vad jag har gjort nästan hela morgonen alltså. Ska se till att bli klar i kväll!
Skrev även på papper idag på ett nytt extrajobb så ekonomiskt sett kanske sommaren fungerar ändå. Längtar dock tills jag får veta vissa resultat i augusti..!! Vill veta nu!


May. 21, 2013

Börjar ledsna på blogg.se appen nu alltså. Rejält.


May. 21, 2013


May. 21, 2013

Tiden kan gå liiiite fortare? Bara lite fortare? Och utan förkylningar!


May. 21, 2013

God morgon god morgon! Sitter just nu på bussen på väg till ens jobbet. Är fortfarande förkyld lite grann, men blir ändå ridning i kväll. Det är så få gånger kvar nu innan sommaruppehållet kommer så det går nog bra! Är dock frustrerad över att jag inte kan gå ut och gå eller springa på mornarna.

Tur att det blir vitlökssmör med schnitzel idag till middag! Glömde dock citroner.. Skit!


Just nu

Red Dead Redemption med min gubbe!


she works hard for her money

Ålrajt! Vad har vi hunnit med idag då? Jo, de ringde från ett jobb och ville anställa mig, sweet! Så nu kan jag kombinera 3 olika jobb i sommar (eftersom pluggandet slutar den här veckan, tjoho!). På ett sätt känns ändå inte 3 jobb tillräckligt mycket? Det är väl jag som är galen, men jag gillar att ha saker att göra. Jag gillar att jobba! 
Idag har jag även hunnit med att gå till Apple Store butiken i centrum så att de kunde hjälpa mig med att fixa mina uppdateringa efter att jag, på egen hand, försökt byta appel.ID.. Tackolov att de förstår när jag inte gör det! Som han i butiken sa "Det ska bara fungera". Kan inget annat än att hålla med. Smarta ord. 
Ska iväg till samhällen snart och se om jag är ensam där eller om läraren kommer och kan hjälpa mig med uppsatsen! Den vetenskapliga uppsatsen i 1an på gymnasiet fick mig att sitta där jag sitter idag alltså. Det blir helt svart när jag ska skriva! Precis som matteprov, det funkar inte. 
 
Längtar som 17 till New York men istället för att tänka "shoppa shoppa shoppa utan hämningar" så har det gått så lång tid sen vi bokade resan (typ 50 dagar) så jag har börjat tänka "Spara spara spara..." . Men ska in på shoppa shoppa shoppa igen! Åh vad jag längtar! Ska bli kul för Wiktor också som aldrig har varit där. 
 

May. 19, 2013

Chihuahuapromenaden gick väldigt bra och det är så kul att se alla små springa runt! Man längtar efter en till.. Minst..!
Åkte även förbi mamma och Mats för att umgås lite och få lite middag, hoho! Riktigt skönt! Tur att deras stolar passar Penny perfekt!


May. 19, 2013

Penny är supertaggad på att hänga på chihuahuapromenaden idag i Åkeshov!


May. 18, 2013


Seriöst?

När ska fransmännen lära sig engelska...? Och resten av Europa lära sig att inte alla förstår deras språk? Och vissa språk borde vara förbjudna att ens sjunga på!! Sluta skäm ut er.


Dumma blogg.se!

Åh vad jag hatar när inte texten kommer med!!


Lördag


May. 18, 2013

Jag måste ju roa mig på något sätt nu när jag är sjuk! Wiktor har precis fått mig att spela Borderlands med han och hans bror och jag kan ju säga att jag var sämst. Ever.


May. 18, 2013

Jag älskar vitlök! Och vad är bättre än vitlök till lunch? Vitlökssmör med schnitzel och potatisgratäng!


Just nu

Huvudvärk, ont i halsen, snor, Penny och Skönheten&Odjuret.
Ja, och i sommar så ska vi göra om den väggen...


Sjukling!

Såhär ser min morgon ut! Vaknade vid 6.33 med stort behov av nässpray och var tvungen att klättra halvt över Wiktor, men jag somnade om efter det tackolov.
Idag bli det sängen och börja skissa lite på min idé.. Borde nog göra min samhälle också lite grann så att jag inte har hela den uppsatsen sista dagarna.


May. 17, 2013

Jag har ju varit inne på en idé som bara vägrar släppa. Det skulle vara häftigt att prova att göra den till verklighet, även om det lär ta bra med tid, men jag är ju kreativ?
Och på tal om idéer så kan jag inte sluta undra vilken nöt det var som tyckte att dessa ska vara runda och extra obehagliga att svälja (ja, även om jag delar dem)???


May. 17, 2013

Tur att det finns tid för lite läsning på jobbet! Ska kolla runt och se vad det finns för bra böcker att beställa hem! Börjar med den här av Björn Söderberg så länge.


May. 17, 2013

En sak som har ändrats med mig sen jag började att plugga matte och samhälle (och efter det som hände med timmarna) är att jag vill så gärna plugga vidare! Jag har alltid varit den som jobbat och alltid varit den som velat jobba (pengar är kul!), men nu känner jag att jag vill verkligen ha en utbildning! En utbildning som ger mig ett riktigt jobb (mån-fre alltså) och som även ger mig en bra grund att stå på! Jag längtar efter att få börja plugga! Plugg-> utbildning-> jobb-> pengar-> sparande till hus, Nya Zeeland, kläder, bil-> livet!
Btw så har jag kommit såhär långt med min halsduk. Det tar längre tid att sticka!


God morgon!

På väg till jobbet och har blivit förkyld! Blir definitivt att hålla mig undan och sprita händer stup i kvarten!
I kväll ska vi grilla hos mina svärföräldrar, så hoppas att dagen går fort idag. Solen skiner ju än så ingenting är omöjligt.


May. 16, 2013

Wiktor åkte till sina föräldrar och kollar på hockey där så jag är hemma med Penny och kollar på The Expendables 2!


May. 16, 2013

Hungrig och snorig tjej här! Blir sängen i kväll och vila typ hela helgen.



May. 16, 2013

Jag ser visserligen ut som ett mongo, men jag bjuder på det!


Marc

Sitter här och kollar på ännu mera hus i Beverly Hills! Det hade varit drömmen! Inga mer mörka 10-månaders-vinter i Sverige. Vi har ju alla våra drömmar.
Fick lite huvudvärk på köpet så det blev att använda mina glajjer (som jag för övrigt egentligen ska använda hela tiden...)


God morgon!

Idag har jag träningsvärk i benen. Känns bra!! Förutom att jag har ont i halsen dessutom, som inte känns bra! 2 veckor kvar till New York så jag har inte någon lust att bli sjuk. Hell no. Ligger just nu och tar det lugnt innan jag måste gå upp igen och göra mig oordning inför jobb idag. Jag och Wiktor gick upp vid 5.45 och gick ut på en promenad. Jisses, känns som om att jag har hållit på med träning forever fastän jag bara är inne på 3e veckan? Men men, göra mig i ordning var det!
Åh vad jag skulle vilja vara en entreprenör istället.


the Dream!

Här är ett av mina drömhus! Ligger självklart inte i Sverige.
 
 
Hur härlig utsikt är det inte?

Lunch!

Wiktor fick 4 jättefina assietter från Rörstrand (samma serie som de andra tallrikarna vi har) från sin morbror och hans sambo! Perfekta att ha för en enklare lunch! Blir man inte matkomamätt heller utan får i sig lagom mycket mat.


B

God morgon! Lite trött i benen idag då jag sprang i måndags, red igår och så går vi ju ut och går varje morgon fortfarande.. Tur att det är ljust ute på morgnarna nuförtiden så att det inte är jobbigt att gå upp!
Blir lite skola idag och sen ska jag iväg på en arbetsintervju. De timmar som jag blev lovad i sommar har tagits tillbaka av de mest osanna anledningar som finns. Finner inga ord för hur man kan göra så.
Men för att avsluta positivt så är det 15 dagar kvar till New York och jag fick mitt tredje B på samhällen i måndags! 2 prov och 2 inlämningar varav att läraren slog ihop ett prov med en inlämning. Jag gillar B!


Wiggie

Min älskade 25-åring!


May. 11, 2013

I kväll ska vi fira Wiktor lite lätt! Jag är superhungrig och det känns som om att klockan går assegt!! Var i alla fall ute och sprang idag. 10 min löp, 5 min PW, 10 min löp igen utan uppehåll. Jag är stolt över mig själv att jag orkar det bär jag var den tjejen som sprang så lite som möjligt i gympan i skolan!


May. 10, 2013

Jag hatar när man vaknar och känner sig så seg! När man sovit för länge till exempel. Så jävla ovärt... Så såklart är jag seg i huvudet just nu, men hoppa att det ändras då jag ska ut med jobbet i kväll! Blir middag och show på Wallmans Salonger (har aldrig varit där), så hoppas att det blir en bra show! Imorgon så blir det en lättare drinkkväll här hemma också för att Wiktor fyller år på söndag (och vårt spritförråd är knappt öppnat) samt att en del av släkten kommer på söndag!
Men nu ska jag upp och gå en PW så att hjärnan kanske kommer tillbaka! Känns renare efter en promenad faktiskt.


Jag är kreativ!


That's what dreams are made of

Vilken tur att allt jag skrev kom med. Ligger och tittar på Houswives of Orange County och drömmer mig bort! Jag vill också vara en entreprenör och bo i varma, härliga Kalifornien! Jag vill bli något stort och lyckas i mitt liv och uppnå mina högsta drömmar. Skämma bort mig själv ordentligt. Jag gillar att jobba, men måste ju knäcka en idé som kan vara framgångsrik! Eller så får jag söka vidare på någon bra utbildning och plugga mig till det bästa som går! Jag hoppas på det bästa i alla fall.


May. 07, 2013


Hej hej hemskt mycket hej

Jag och Wiggelito kollade på the Hobbit i fredags i 3D hemma. Sweet! I lördags så jobbade jag och igår så blev det plugg blandat med spring. Det känns bättre och bättre för varje gång jag springer vilket är superskönt! Och så kan jag inte direkt klaga på mina två pushers Erica och Wiktor! Riktigt guld att ha de som kan pusha när det känns jobbigt. Jag är lyckligt lottad helt enkelt.
Imorgon blir det ridning och så har jag tänkt träna varje dag så gott det går! Wiktor fyller år på söndag och då ska jag göra smörgåstårta och då måste jag träna lite innan, hoho!
Jaja, god natt på er bajskorvar. Puss!


May. 03, 2013

Jag vet att jag inte har uppdaterat, men jag har inte orkat helt enkelt! Har tränat väldigt mycket den här veckan faktiskt, så jag är glad på mig själv. I kväll ska jag mysa med W framför The Hobbit i 3D hemma. Han kanske kan överraska med en supergod middag?? Vem vet!
Imorgon ska vi springa och sen ska jag jobba 14-22 på Kavat. Och på söndag ska jag sminka min vackra kusin! Tänker tvinga henne att låta mig leka med hennes hår också. Ska även hinna skriva en uppsats och plugga till prov på måndag i samhällsekonomi!! Känner lite stress och press.


RSS 2.0