2 år idag!


Jobbdag!

För ovanlighetens skull så jobbar jag idag! I kväll blir det gym med Erica och sen får vi se vad vi hittar på för middag. Imorgon firar jag och Wiktor 2 år, så vi kanske slår på stort då i stället. Eller bara ligger hemma och pillar oss i naveln. Får se.
Ja och de här med fransförlängningskursen så kan jag göra ett prov när jag vill och, om jag klarar det, få ett certifikat. Så nu ska jag öva som fasen!
Puss


Förresten!

Såhär såg vinglasen från Ittala ut!


Tisdag

Jag kan tycka att det är superdupertråkigt att laga lunch till mig själv, men idag lyckades jag verkligen! Efter att jag och Erica tränade igår så åkte vi till Willys vid 20 och handlade. Mina shoppingfingrar kliade och jag kände att det är bättre att lägga 800kr på mat än andra saker, vilket resulterade i massor av mat!! Kör ju nyttigt på vardagarna numera så det här blev min lunch:
Btw så tänker jag endast storhandla på kvällar numera. Det var i princip helt tomt och vi gick runt i lugn och ro!


Söndag!

Igår så var jag, Malin och Isabelle i Gustavsberg på Ittala Outlet! Jag kom hem med 6 nya vinglas... Skulle kunna köpa så mycket därifrån!! Malin köpte bland annat dessa tallrikar från Rörstrand! Åh vad jag också skulle vilja ha! Lönen kommer ju imorgon, men det är kanske bäst att spara? Men de är ju så fina!!!


God morgon!

Har sovit hos mamma och Mats inatt. Eller, Wiktors råtta höll mig vaken till sent och väckte mig tidigt vilket resulterar i att jag är lite småtrött! Men frukost och en dusch kan nog råda bot på det! Idag så ska jag, Malin och Isabelle åka till Gustavsberg (eftersom Issa fyllt år) och efter det så ska vi hem till mig och se på Mello! Har inte sett någon tävling hittills... Och så ska jag göra fransar på Malin!
Men nu; frukost!


Rock!

Har varit en riktig tönt och velat gråta för att Wiktor är bort tills på söndag. I know, men kärleken är stark. Glömde i alla fall berätta att Rock of Ages var jättebra! Johan Rheborg var jätterolig och den är absolut värd att se! Filmen kan slängas i väggen.


I'll miss you

Nu när jag vet att du inte kommer hem idag efter jobbet så känns det onödigt för mig att komma hem alls.


Rock

30 minuter kvar!


Rollin'

Rullar in mot firman nu! Svärföräldrarna hämtar upp Penny hemma så det är löst med henne nu i alla fall! Blir lite middag innan Rock of Ages! Får se vad vi bestämmer oss för.


Onsdag

Jahapp! Ligger här i sängen fortfarande för att jag har inget att göra idag. Ja, förutom att jag och Wiktor ska på genrepet av Rock of Ages i kväll på China Teatern. Den har premiär imorgon kväll, så det ska bli skoj! Kändisspaning kanske? Jag kommer åka in till firman och möta upp Wiktor där i alla fall och så får vi se hur lång den är!
Jaja, ska upp och söka lite mer extrajobb.. För att det är så kul! (Eller...?)
Drömde för övrigt att jag var asbrun om benen, vart är den färgen?


Tisdag är riddag!

I kväll så blir det ridning igen! Det kommer alltid göra mig glad(are) oavsett vilket humör jag är på, och hur bra passar det inte att det är tisdag och riddag idag när jag är såhär låg just nu? Ska bli skönt att fokusera på något annat än det här inget-riktigt-jobb-blanda-med-värdelös-tid-på-plugg-i-Mars-problemet som jag har! För att jag är ju inte sådär superduper nöjd med att jag ska börja plugga matte och samhälle utan jag ser det som ett hinder för mig att tjäna pengar. Så, ja, för varje dag som går nu och kommer gå åt att plugga så är det en dag mindre med icke intjänade pengar.
Vad ska det bli av mig egentligen? Jag vet vad jag vill göra, men om jag satsar på det så kommer det vara allt annat än enkelt. Kommer jag orka det? Hur mycket kommer allt kosta? Kommer det att vara värt det?
Å andra sidan så borde jag orka då jag vill vara min egna chef, jag har alltid gillat pengar och förhoppningsvis kommer det att vara värt det. Men dyrt. Och tufft. Tur att ridningen och hästarna har fått mig att bli tuff!

Jag menar, hästar är ju inte som att sparka på en 1 kilos boll på gräs direkt.

Måndag

Känner mig lagom låg och otrevlig och har känt mig så sen igårkväll. Hoppas att det går över snart.


14/2

Det här ställde jag mig och gjorde till oss igår! Wiktor började koka potatisen så han hjälpe ju till lite grann!


Priceless

Btw så ljög jag. Jag gjorde fransar på Madde i måndags.

Såhär hade jag det en gång i tiden!


Alla hjärtans dag!

Dåligt uppdaterande! Men såhär har det sett ut hittills:
Fredag - Gjorde fransar på Madde och även på Issa! Det bjöds även på lite snacks och vin hos Isabelle då hon firade sin födelsedag.
Lördag - red igen min lektion som jag missade när jag hade halsfluss! Tyvärr ingen hoppning, men trevligt ändå! Senare på kvällen så firades svärmor Marie och det bjöds på god mat och trevligt sällskap även då!
Söndag - jag och Penny åkte iväg för att fira min morfar som också fyllde år (mycket kalas!) och avslutade kvällen hos mamma och Mats med moster och morbror (samt hans nya flickvän) med grillning! Mums! Moster Jessica fick även fransar.
Måndag - snickaren kom och skulle fixa det absolut sista. Senare på kvällen så jobbade jag inne i stan.
Tisdag - jag hade intro på Kavat Vård! Jag har blivit timmis även där (har nu 3 extra jobb)! Samt ridning på kvällen på gigantiska Maestro!
Onsdag - igår så jobbade jag i Sollentuna och åkte därefter in till Kungsholms Lås för att möta upp min stora kärlek Wiktor! Vi åt på Sitting Bull och firade att det var exakt 2 år sedan som vi hade våran första dejt!
Och så nu är vi framme på idag!
Idag så jobbar jag och i kväll så ska vi laga nån god mat eftersom det är Alla Hjärtans Dag. Mysigt! Men det blir tidigt i säng även idag...
Här är det vi åt igår förresten! Wiggelito tog en entrecôte och jag körde på ryggbiff! Väldigt gott faktiskt!


Fransar

Jag var lite wild n' crazy idag och gjorde en riktigt lång förlängning på Madde idag!


God morgon!

Idag tog jag och Penny sovmorgon till 9.30! Snickaren kom vid 7.30, men jag somnade om medan han var här och fixade det sista.riktigt skönt med tanke på att det kommer bli till att gå upp klockan 6 nu de närmaste dagarna! Hela veckan är fullplanerad in i det minsta kan man säga!


Söndag!

Imorse dukade jag fram frukost lite lätt på diskbänken! Kändes väldigt skönt att kunna göra det igen.
Annars då? Jo, dagen har spenderats på den södra sidan om stan då min morfar blev firad. Jag åkte därefter hem till mamma och Mats ned Lina för att göra fransar på Jessica och det blev även middag i Tungelsta! Vem har sagt att man inte kan grilla även fast det snöar? Riktigt gott var det!


Stavning

Okej, nu jävlar. Det stavas:
Förrän
Medan
Preggo
Mycket
Väl
Uppvuxen

Samt väldigt många andra ord som jag inte förstår varför folk envisas med att stava fel? Ibland har jag verkligen lust att skrika något med "era jävla mongosar, lär er att stava!!!!", men eftersom jag är uppfostrad till det bättre så låter jag såklart bli. Tycker dock att det är otroligt pinsamt att stava fel på sådana här enkla ord. Jag menar, vem tar dig seriös om du inte ens är tillräckligt smart för att stava rätt? 

Sov gott!


Bebis!


Flirt with me

Såhär blev Ericas fransar! Idag hade jag bättre flyt då det gick på strax över 2 timmar! Och nu sitter jag här med slingor i håret!


Gårdagen


Torsdag

Dagens positiva: jag jobbar 8-15 istället för 17-21 idag vilket betyder att jag kan göra fransar på Erica i kväll och hon kan hjälpa mig slinga håret! Och att snickarn är klar med kaklet idag!! Får se när fläkten kommer. Finns kanske tid till ett gympass också! Det hade varit APSKÖNT!
Dagens negativa: jag fick lov att byta min 9-11 tvättid idag till 7-9 imorgon. Tackolov att jag kan komma in i tvättstugan hur jag vill och kan starta den vid 6.30 istället. Täbybo you know.


Avreagera

Jag och Erica va iväg och tränade boxning så jag blev avreagerad från mitt hat mot kommunaltrafik! Jag antar att jag får väl försöka tänka positivt. Jag ska jobba 8-15 imorgon istället för 17-21 och det är skönt! Då kan jag och Erica fixa fransar och slinga håret imorgon kväll!! Sweeeeeeet. Nej men positiv va det. Kommunaltrafik fungerar. Jättebra. Och jag vet inte varför jag drog upp just att storhandla tidigare. Om det fungerar för vissa utan körkorts-ambitioner så är det kanonbra att det finns bussar och sånt!

Godnatt!


Work

Sitter här på jobbet och låter tankarna flyga iväg in i dagdrömmarnas värld. Dagdrömmar som kommer bli verklighet alltså! (Och nej, inga dagdrömmar om att jag och Wiktor skaffar barn och förstör våra egna liv i förtid).
Samtidigt önskar jag att tiden ska gå lite fortare också, så att det går fortare att spara pengar till alla resor vi ska göra! Vi ska tillbaka till Los Angeles nästa år och även planera in Nya Zeeland om kanske 2-3 år. NZ resan kommer gå ca 40.000kr. Per person. Men det kommer definitivt vara välspenderade pengar!

Nej, tillbaka till dagdrömmarna om NZ, LA, en karriär och ett hus med Wiktor samt fler hundar! För det är så mitt liv ska se ut. Kanske någon snorig unge vid 33 års ålder också.


Onsdag

Kan inte sluta känna lite ångest inför att jag gick med på att jobba 13-18 idag när jag kollar ut genom fönstret. Hade gärna legat hemma och kollat på Svanprinsessan istället! Men men! Bara ut och kämpa. I kväll så ska jag och Erica köra box i 75 minuter igen! Känner att jag har kommit tillbaka till träningen den här veckan efter min halsfluss. Ska även rida på lördag vid 9 för att ta igen för den gången jag var sjuk! Ska bli superkul då det börjar gå bra för mig med ridningen igen!!


Tisdag!

Hoppade in och jobbade 9-16 idag i Sollentuna! Trivs där!!
Har för övrigt träningsvärk i magen från igår och idag. Fick rida stallets näst största häst. Han är väl ca minst 175 (om inte högre) i mankhöjd och jag är 160. Men det gick!!


Monday!

Jag tycker ju att eftersom jag har blogg-appen så borde jag vara duktigare på att uppdatera, men nix. Såhär såg min måndag ut om ni är nyfikna:
Klockan 7 imorse var jag och Erica och tränade en timma på Friskis! Superduperskönt!!
Klockan 10 så kom Mathilda hem till oss och fick sina fransar förlängda. Dock så hade jag verkligen inget flyt idag och tappade fransarna från pincetterna hela tiden, men det gick i all fall!
När Mathilda hade åkt så satt jag och Penny i soffan framför lite One Tree Hill och mös! Så superskönt att ha det rent hemma igen! Jajuste, rörmokaren var även hemma och fixade i köket imorse så nu fungerar vattnet i köket också!! Lycka!

Dagen avslutas med att jag sitter här på jobbet och önskar att tiden ska gå fortare så att jag får åka hem och mysa med min man också!
Här är en bild på Mathildas fransar! Ska se om jag kan få in Elins också!


Lördag

Penny har fått två nya kompisar!


Fredagsmys


RSS 2.0