Penny

Vi körde apport med Penny förut och försökte få några bra bilder, blev sådär va?
 
 
 
 
 

Mat

Just nu försöker jag hålla mig så sysselsatt som det går. Och efter att ha städat badrummet grundligt, rensat kläder, tröstshoppat både i Täby centrum och IKEA, gått ut med råttan, packat och en massa massa annat som gjort kroppen trött så behöver jag fortfarande göra något så ja, just nu när jag behöver det så bloggar jag.
 
Igår bjöd mina underbara svärföräldrar oss på restaurang i Hägernäs, riktigt gott var det.
 
 
Wiktor och svärfar tog Bookmaker, svärmor tog musslor och jag körde på kalventrecote. Så jäkla gott!
 

Paus

Har tänkt blogga hela tiden i och med vår nya kamera, men just nu tar jag en paus från allt. Tills allt blir bra igen. 


Världens bästa mamma 💜

Idag fyller mamma år och det firade vi med att äta tapas på Victoria inne i stan. Jättegott!! 




Regn regn och så lite mer regn. Världens sämsta sommar.

Det regnade lite imorse, men ingen big deal liksom. Jag gjorde klart en liten kanin som jag påbörjade igår och sen frågade Wiktor om vi skulle gå en sväng vid Rösjön eftersom vädret hade gjort uppehåll och vi trodde att det inte skulle bli sämre. Vi packade med oss badkläder in case of det skulle vara skönt i vattnet.
 
När vi kom tillbaka till badet så bytte vi om för att bada men tji fick vi för det var svinkallt i vattnet och det började både mullra och blixtra. För att inte tala om hagelskuren som kom när vi sprang till bilen.... Så nog blev vi blöta i alla fall trots att vi inte badade.
 
 
 

Lina badade i alla fall.
 
 
 

Bollkastning

Igår så kastade vi lite boll med råttan här på tomten och passade på att ta lite bilder! Vissa blev bra och andra blev mest roliga, haha
 
 
 

Skogsmullar

Efter vår sena lunch (i och med sen frukost...) så åkte vi till Rösjön för att traska i skogen lite. Mysigt!
 
 
 

Sen frukost

Intogs i centrum idag. Vi strosade runt och kollade om det fanns något kul, men det var riktigt trist. Snart kommer höstkläder och då kanske det kommer finnas roligare grejer! Längtar efter tjocktröja och varma leggings. 


Fredag dag

Svårt att hålla reda på dagarna nuförtiden men jag gör så gott jag kan. Då vi har jour till våra viktigaste kunder fick vi åka in för att fixa lite idag på jobbet. Helt okej då det gick fort och vi åt lunch på Söder efteråt. 




No alcohol

Eftersom Wiktor inte dricker alkohol (han gillar inte smaken) så är det inte direkt så att vi delar på en flaska till maten eller så, någonsin. Men igår så testade vi ett alkoholfritt alternativ som faktiskt var jättegott! 
Han slipper alkoholsmaken och jag slipper känna mig som en full alkiskärring. Win-win! 


Naturhistoriska

Jättestor besvikelse faktiskt. Riktigt. Först var det världens kö till kassorna för att sen betala 200kr på något som vi faktiskt skulle kunnat traskat in på gratis. Ingen koll alls. Och dinosaurieutställningen? Wow vilken besvikelse! Jag trodde verkligen att det skulle vara mera, men jisses vad tråkigt. 
Det enda trevliga med museumet var att det var jag och Wiktor som traskade runt.
 
 
 
 

Netlié 5 år

Åkte och överraskade Netlié på hennes 5-års dag på jobbet! Vi åkte till Andys Lekland med Jessica som ligger i Länna och jäklar vad energi små barn har... Haha vi jagade varandra i typ 10 minuter och jag blev toksvettig medan hon höll igång som sjutton.
 
 
Efter lite lek och lunch droppade vi av prinsessan hos mormor igen och så åkte jag och Jessica en sväng till Stoff&Stil i Kungens Kurva för att handla lite. Som om att jag behöver mera garn, HAHA. I alla fall så efter det blev det fika hos mamma för att fira sessans 5årsdag.
 
 

Semester

Idag har vi varit hemma och städat lite. Trist, men behövligt. 
Efter att ha slappat resten av dagen så gick vi en kvällspromenad runt Mörtsjön, jättemysigt! 


Lördag

Första dagen på semestern blev ingen längre sovmorgon då telefonen ändå ringde kl 8. Inget alarm, men samtal kan också väcka en... 
I alla fall, vi var och fikade hos Angelica för hon hade fyllt 25 och efter det kom Jennah förbi och så åkte vi till hennes bebis Atom och Netliré fick rida lite! Hon var så stolt och glad för att få rida stor häst! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter att mamma, Netlié, Jocke och hundarna åkt så hoppade jag och Jennah upp för att skritta runt för att få lite fina bilder! Vi lyckades lite grann tycker jag. (NEJ JAG FÖRESPRÅKAR ABSOLUT INTE ATT RIDA UTAN HJÄLM!)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Datenight

Penny ska följa med "farmor och farfar" till landet imorgon så vi körde på en datenight på Vapiano till middag. Riktigt gott. 


Till efterrätt delade vi på en pannacotta, riktigt gott! 



Virkning

Det var längesen jag virkade faktiskt. Har liksom tappat suget då jag varit extremt trött senaste tiden samt att jag inte känt någon ro till att påbörja något för att faktiskt avsluta det. Är snart klar med Elins topp, men alltså.. Ja, jag var dum och hade för många ökningar i bågen så jag är inte nöjd med den riktigt så frågan är; ska jag se den som klar eller ska jag repa upp ALLT och börja om? Jag vet inte. Men i alla fall. Jag gjorde en speldosa och en napphållare i kväll. Färdig för leverans. 
 
 
 
 
 

Gårdagen

På LS Transport. Jag snodde dessutom en tröja därifrån som var jätteskön och hade den på mig idag, haha. Riktigt skön.
 
 
 
 
 
 

Babyshower

Igår var jag på min första babyshower! Jättemysigt och jättekul att träffa Angelica ingen 💜.
Angelica och Sebbe väntar deras första bebis som kommer i augusti, ska bli så kul!! Den enda nära kompisen jag har som är gravid och ska ha bebis. Tänk vad mysigt det är? 
Tänkte inte på att ta upp vår nya kamera och fota så dessa två bilder var de enda jag tog tyvärr, men ska definitivt börja använda den mer. Älskar den redan! Tog bilder på mammas jobb igår som jag ska lägga upp senare.



Lördagkväll och söndagsfirande

I lördags var vi ett gäng som var ute och åt på Le Bar restaurang i Gamla Stan. Jättetrevligt ställe och maten var riktigt god!! Vilket även var perfekt tillfälle att prova vår nya kamera, en Sony tjosanhejsan. Jättesnygg och bra.
 
 
Världens bästa mami
 
 
 
 

Fredag

Va uppe i centrum en sväng efter jobbet och strosa. Hittade absolut ingenting kul men köpte lite rosé, chokladpudding och marsipan. Glömde såklart tårtbotten så det får jag ta imorgon, klantarsel...  Imorgon så åker vi in till stan för att köpa ballonger och sen hem till mamma för att fixa vaniljkräm och vispa allt annat. Kom på nu att jag har glömt grädde dessutom, wtf är det med mig? Jag brukar ha sjukt bra koll på vad som behövs! 


Vi köpte frozen yoghurt dessutom och på något sätt tycker jag att de här beskriver mig och Wiktor väldigt bra. Jag vill gärna ha lite av allt så det blir så mycket som möjligt medan Wiktor gillar det enkla. 




25-års dagen

Väntade på ett sms från min kusin Lina hela dagen, men det var fan inget sms som kom. Så därför spendera de jag min 25-års dag med jobb, restaurang och glass! 






Fick ett jättefint halsband, stövlar och lite från Leila General Store av mina svärföräldrar och av Wiktor fick jag ett jättefint armband samt hans kontokort för en dag 💜 


My b-day!

Hur go svärfar har inte jag? 






God kväll

Idag skulle Wiktor och hans pappa jobba på GANT i Barkarby Outlet så jag hakade på för att shoppa lite, HEHE! På arbetstid, ja. Hittade inte så mycket trots 70% rea dock. Blev två badrumshanddukar från Lexington (älskar deras handdukar ❤) och ett par shorts från Peak. Är så dålig på att shoppa kläder utan Wiktor (han är den som hittat typ alla mina kläder). Hann inte förbi Stadium Outlet vilket var synd för sist så hade de mjukisbyxor för 100kr vilket skulle vara toppen då mina som Wiktor tagit fått ett snyggt hål i rumpan. 





RSS 2.0