Lördag morgon!

God morgon! 
Jag och Wiktor åt frukost på Espresso House för att jag hade en frissatid klockan 10! Så nu sitter jag här med färg i håret och fixas, så skönt! 

Mitten av veckan


Hittade den här väskan också! Man har virknålar (eftersom jag inte kan sticka) i den. Vet att det finns en på Panduro! 

Annars då? 
Jo, hål på strumpan, vilket jag avskyr, men kan inte byta förrän jag kommer hem. 

Min sträckning i låret känns fortfarande av.

Jag måste gå till frissan. 

Det är kallt ute. 



Hittade denna också, skulle vara super när jag virkar! 


Julklappstips!

Jag är ingen storbloggare så jag har inget fancy photoshop att redigera ihop bilder i så det får bli såhär. Det är i alla fall tips. 
 
Jackan och byxorna är från Frifab.se och väskan finns bland annat HÄR 
 
 
Dessa kommer från Bautawitch.com och garnet heter Catania. Det behöver inte vara just catania, men jag skulle bli glad av garn. SANDNES GARN har riktigt fina garner och är en favorit! 
 
Tekoppar från Rörstrands Swedish Grace. Blir inte så mycket kaffe här hemma, men te går åt! 
 
 
Dessa böcker kommer från Adlibris
 
 
Annars är det inte så mycket mer. Typ. Jag har kommit till den punkten att jag uppskattar allt för att det är tanken som räknas, men om någon frågar så är det här lite av det jag önskar mig. 
 
 
 
 

Bara tisdag

Men dagarna går ändå fort! 
Tänkte sätta mig ikväll och knåpa ihop lite bilder på julklappstips (ja till mig alltså) för att få det gjort. 

Har för övrigt beställt en sån här Julius-sele till Penny! Och det ska stå Penny på sidan. Blir toppen till våra specialsöksspår! 

Söndag

Imorse så vaknade jag med en täppt näsa och av att Penny pussade mig god morgon. Alltid lika mysigt... Eller? 

I alla fall så orkade jag mig iväg till IKEA med Wiktor för att köpa tesil, krukor, kryddburkar ch lite mer som kommer behövas till Specialsökskursen. Riktigt kul! Men vi va inte ensamma på IKEA... 
Blev en lunch där också. 




Från igår kväll, lite choklad och godis framför Harry Potter. Ja, och lite julklappsvirkning såklart. 


Lördag

såhär spenderas min lördag. 
Igår skulle jag träffat Signe innan hon flyttar till London och idag skulle jag på tjejkväll hos Malin. Blev planerna ändrade? Ja, för jag är tokförkyld och lite ont i halsen. Vill inte smitta andra och har inte sådär supermycket ork till saker heller... 
Så att min lördag blir mys med Penny och virkning. Wiktor är hos en polare just nu också så får inte mänskligt sällskap förrän han kommer hem.


Va ett tag sen!

Precis, va ju ett tag sen så vad har hänt sen sist? Inte mycket.
Har klarat alla moment i svenskan så jag är godkänd där, äntligen. Ska testa och köra matte b sen och se... Borde gå att plugga hemma och sen betala för att göra något 3-timmars prov eller så? Hoppas. 


För övrigt då? Jo, har ont i halsen och känner mig tjock i halsen också.. Borde kanske inte rids i kväll men nu är det för sent att ringa och avboka så att jag kan få rida igen. Hmm.. Vet inte riktigt hur jag ska göra eftersom jag så gärna vill rida. Dricker i alla fall tokmycket te och strepsils just nu. 

Igår så va även första tillfället på Specialsökskursen hos Monica i Vallentuna. Ska bli så sjukt kul!! Vet inte vilken doft jag ska rikta in mig på sen, men kommer på något. 



Sunday


This is how I roll.


Lördag


Penny!

Igår blev min skatt hela 3 år! 

Tisdag

Så, redan tisdag! 
What's up? Själv har jag inget roligt att skriva för jag känner ingen ro för det riktigt. Är lite stressad över en svenskauppgift som gnager.. Skulle betyda så jäkla mycket om jag fixade den här kursen! Så irriterad över att det blev på distans.... Jag är en sån som lär mig genom att lyssna och så räcker det för mer än Godkänt på prov, så att sitta själv på distans och inte vara någon fena på distansgrejen är liksom.. Inte min grej. 
 
Försöker fokusera på att det snart är fredag = då åker vi till landet för tjejhelg + morfar! Ska bli så skönt och mysigt! Hoppas att Lina skrivit en lista på vad alla ska ta med nu bara. Vi ska gå i skogen med alla hundar, pyssla, virka, kanske baka, dricka och äta gott och skratta som tusan! Såklart åker allas våra tarotkort med också. 
 
 
Ska värma på lite rester till middag, lax med bulgur som vi åt i lördags då Evelina och Thomas var här. 
 
 
Oldie but goldie.
 

Kvällen

Evelina och Thomas var ju här och åt samt kollade på The Hobbit, Smaugs Ödemark förlängda versionen i 3D. Riktigt trevligt! Vi bjöd på lax, bulgur, bladspenat, rostade pinjenötter, pestovinegrett och romsås medan de stod för lite chips och godis.


Kom på lite annat jag önskar mig i julklapp! Får skriva en lista senare...

Lördag

Här sitter jag på toa och filosoferar lite om livet. Just nu är jag inne på julklappar om vad jag ska köpa till folk och vad jag själv vill ha. Fast jag skulle ju bli överlycklig av flera flera flera nystan garn och ergonomiska virknålar från Bautawitch.se. 

Har såklart lite annat såsom en rosa skoterhjälm, rosa skoterjacka, vas från Mio, muggar från Rörstrand Swedish Grace (så att det matchar tallrikarna)... 
Jag har inte riktigt kommit till den punkten där jag inte önskar mig något alls längre, men däremot har jag kommer till punkten där jag uppskattar det jag får oavsett vad det är då det är tanken som räknas. 



TGIF

Idag är det fredag! 
Sitter just nu på jobbet med mina småkillar och tittar på Batman Begins, kan man ha en sämre fredag på jobbet eller? 
Blir förhoppningsvis ett löppass sen när jag kommer hem för jag är (sjukt nog) sugen på att träna! Tränade extra mycket igår på att sitta ner under ridlektionen och det känns i kroppen idag då det gäller att hitta balansen mellan spända muskler och avslappnade ben (för att inte nämna den riktiga balansen att inte glida av). Ridning är verkligen en konst. 


Trög

Dagen började med att bussen inte kom och att jag trodde att det var måndag... Inget fel på att det var måndag eftersom jag blev ju glad när jag insåg att det var onsdag och bara två dagar kvar till helg! Irriterad blev jag ändå på bussen eftersom det har inte ens kommit snö och bussarna kan inte gå normalt... Herregud vilket skit. Jag önskar att jag hade en bil. 
 
I alla fall, det jag precis satt och tänkte på var att igår så gnällde jag för mig själv över att jag inte har något att göra MEN så kom jag på att; plugga svenska på distans, jobba på två olika jobb (bara två måndagar kvar...!), jobba med franförlängning på kvällarna, rida, gå ut med hunden, planerat in hundkurs, vara trevlig flickvän och gymma faktiskt är något att göra. För att inte tala om all virkning som hamnar på efterkälken? Är inte ens klar med robotarna som jag började med för några veckor sen liksom! Visst, jag har kommit en bra bit, men virkningen har liksom fått slinka efter på grund av allt annat.
 
Knappt så att jag kommer ihåg telefonen liksom.... 
 
 
Min fina mor taggade mig i denna bild. Jag har världens bästa mamma!
 

Ny vecka!

Första värdelöst korta passet idag på nya schemat. Så glad att jag har sagt upp mig därifrån. Hann i alla fall med en fika med Jennah (hon jobbade i princip utanför mig idag!), köpa lite garn och virka lite innan jag skulle åka iväg och jobba. 

Imorgon tänkte jag hinna förbi gymmet och hämta mitt pass då jag har ett ännu mera värdelöst pass, 14-18, imorgon.

Men men, behöver inte gnälla eftersom jag har gjort något åt mitt problem egentligen.. Och det jag faktiskt ville komma fram till med detta inlägg var inte gnäll utan hur mycket jag uppskattar mitt hår. Det är tamejfan riktigt fint när det är lockigt! Tänk vad jag inte kunde uppskatta det när jag var yngre? 


Det är lite lockigare i verkligheten än vad som ville fastna på bild visserligen. 



Så mycket bättre eller Harry Potter?

Jag vill se HP, Wiktor vill se Så mycket bättre... När jag för en gångs skull är sugen på film. Jaja, man kan inte få allt. 

Igår jobbade jag hela dagen och det gick långsamt. Som vanligt. Skulle egentligen åkt till min moster på halloweenknytis, men köerna gör det surt vid rusningstider. Så vi va hemma igår och tog det lugnt. 


Vaknade imorse av ett sms från Jennah där hon undrade ifall jag ville med ut på en ridtur! Regnigt men mysigt! Efter det köpte vi kinamat och tog med hem till henne. 


Haha fick inte till någon bättre bild 

RSS 2.0