God morgon världen

Time flies när det känns som att allt går ut på att jobba, lämna/hämta barn, lagat mat och försöka träna eller någon annan typ av hobby. Dygnet har inte så många timmar (om man inte är stenrik och bara kan prioritera allt kul för att man har råd att leja bort allt annat såklart. Men där är inte jag). 
 
Känns som någon form av höstdepp som slagit till för i mitt huvud så borde det vara lite kallt men utomhus är det varmt och solen skiner än men jag kan inte njuta av det ordentligt? För att jag är inställd på kyla? Så det krockar för jag inte kan inse att det inte är skitkallt ute heller. Tror absolut att min förkylning som inte har släppt helt har något finger (eller bakterie) med i spelet också.
 
 
Jag är i alla fall lite stolt över mig själv då jag lärde mig sticka på riktigt i år och blev klar med en tröja till mig själv. Det mönstret var för experten medan jag knappt ville kalla mig själv nybörjare egentligen. Men klar blev jag! Många tårar kom fram. Mycket repande men skam den som ger sig.
Jag blev även klar med en klänning igår som jag började virka på efter att den stickade tröjan blev klar. Den gav mig också en del frustration, men det var pga tryckfel i mönstret. Så nu när jag inte har något work in progress längre så vet jag inte riktigt vad jag ska göra (Vem försöker jag lura? Har några ofärdiga grejer hemma om jag bara letar). 
 
 
Haylie ville att vi skulle göra glass idag så det blir lite handarbete i form av vispande i alla fall. Wiktor åker på STCC i Mantorp med en av våra återförsäljare på jobbet.. Han som kom hem från en jobbresa i Venedig i tisdagsnatt liksom. MEN KUL att han gör saker. Positivt tänkande. 
Ska fan baka scones så jag och barnen kan ha långfrukost imorgon till "Ring så spelar vi" och "Melodikrysset". Det ger mig fina minnen från när det programmet var på när jag var liten och vi var på landet på somrarna. 

RSS 2.0