Efter helgen

Hello
 
Tisdag idag och idag är mitt humör mycket mycket bättre. Att vara instängd med vab (spy-vab dessutom) i spöregn ensam en vecka med två barn konstant samt ha med dem och hund till landet och lämna mannen själv hemma för egentid tär enormt. Speciellt eftersom jag nästan aldrig är ensam hemma. En timma en dag är inte direkt som ett dygns tystnad i lugn och ro. Så ja, mitt humör har varit väldigt dränerat och förbannat rent ut sagt. 
Men idag känns det lite bättre, inte tillräckligt. Men bättre. 
 
Jag, Jennah och Tessi kom överens i förrgår om att göra en utmaning i 30 dagar som går ut på att vi ska göra 50 squats och 1 minuter plankan varje dag. Så jag var iväg till gymmet igår och körde. Trots att jag har ont i handleden så tog jag med vikter för det känns bättre när jag behöver ta i. 
 
I alla fall så var barnen friska och klara på torsdag men jag valde att ha dem hemma på fredag också eftersom det kändes onödigt att skicka dem till skolan (där smittan kommer ifrån....) för EN dag innan helgen. Bättre att hålla dem hemma så de kan träffa sina kompisar sen när deras kompisar också haft 48timmar på sig ifall att. 
 
Så jag tog som sagt mina barn och hund och åkte ner till Hundby med mamma på fredagen. Johnny kom sen dit och även Jessica. Väl på morgonen tog vi en promenad och sen började flera trilla in och vi började arbetsdagen. Det sågades ner grenar, eldades delux, jag och Lina rensade bland plattorna utanför mamms hus och nedanför altanen så det såg med inbjudande ut. 
Mamma lagade lunch och efter det så fortsatte vi.
 
Alla åkte hem senare och vi var hos mamma vid 17-tiden och eftersom Mats åkte egen bil så köpte han med sig pizza. Jäklar så gott det var med pizza. 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0