Fri-Yay

Igår var ingen rolig dag. Tackolov så har idag varit bättre och blev lite bättre nu efter att jag tröstshoppat... Dock inga stora saker utan mer strumpor till Haylie, duschkräm till mig och sen plastad frotté att ha i babynestet. Men vågar inte direkt tröstäta choklad så det här är bättre i guess. 
Har precis ätit lite lunch som bestod av en kycklingfoccacia. Gott. Får se vad mitt socker säger om ca 45 minuter när jag ska mäta det. Igen. För diabetesen har ju såklart inte hållit sig stabil utan mornarna har varit höga så nu får jag tabletter samt ska sticka mig hela tiden för att hålla det på en bra nivå. Det positiva i allt är att utöver att gå till en vanlig barnmorska så går jag även till en specialist numera. Eller, går och går. Ska dit om 2 veckor igen och sen får vi se. Vet att vi ska dit i november också en gång, och med min tur lär det väl bli i alla fall en gång till där mellan. 
Jaja, skit händer. Kan inte göra något åt det så nu blickar vi framåt och hemåt (tänkte gå och lägga mig och försöka sova/vila för jag är fett trött) 

(null)

(null)


Kommentarer
Postat av: Mami

Lilla 💕 skönt att du kunde shoppa lite glädje och jag är så glad att vi kunde ses lite på lördagen och ser fram emot att ses snart igen 💗

2019-09-30 @ 07:26:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0