Onsdag redan

Hello lovers! 
Trött_tjej_90 här som längtar efter semester. 3 veckor kommer det bli, men diskuterades igår om vi skulle ha 4. Vore guld. Annars kanske vi drar iväg en vecka efter skolorna börjat för att förlänga sommaren lite, det vore ju inte helt fel. Bada, buffé och inte bry sig om så mycket mer än solskyddsfaktor låter lockande. 
 
De två senaste veckorna har ju typ bjudit på mini-semester, eller försmak av semestern i alla fall! Långledigt en vecka och veckan efter var ju nationaldagen röd så då var vi lediga också! Jag och Wiktor åkte in och hade butiken öppen på fredagen (och behövde såklart jobba över för så blir det alltid när det är bara vi och vi ska iväg på något kul efteråt en tidig dag. Mer regel än undantag tyvärr vilket suger) så vi missade att åka och bada i Vendelsö med mamma, Haylie, Angelica o co. De kom upp på nationaldagen och sov hos mamma så då gjorde vi det också för att kunna umgås. På lördagen fick vi i alla fall till bad! Först åkte vi till Skansundet och åt från deras glassbuffé i det fina vädret och efter det åkte vi till Grindsjön för ett dopp. Liiiite kallare i vattnet än vad jag hade hoppats på faktiskt för det är ändå ingen megastor insjö, men men. Var ute och åt på VH Kök o Bar när vi kom tillbaka till mamma och efter det så åkte vi hem till oss för att ändå sova hemma nån gång den helgen. I söndags gjorde jag fransar på Hanna och Julia så de och Emma kom förbi. Kul med sällskap! 
 
 
Gjorde rödvinssås i torsdags också. Så jävla gott (och sjukt enkelt)! Hade timjan och lite mörk choklad i dessutom och YUM YUM YUM! 

Kommentarer
Postat av: Anette

Åhh vilken underbar helg jag haft tillsammans med er <3
Alltid lika härligt att umgås <3
Ser fram emot att ses igen

2019-06-13 @ 20:50:51
URL: http://Mayasmatte.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0