HEJ!

Anledningen till att jag inte bloggat så mycket är för att renoveringen tar  upp så mycket energi och tid. Ja, ni läste rätt. Vi renoverar fortfarande. Suck. MEN vi närmar oss slutet! Idag ska jag slipa väldigt väldigt lite, sätta upp en liten remsa och sen grunda. Det är väldigt väldigt lite kvar tills vi målar med den riktiga färgen. Jennah kommer över på lördag efter jobbet och kollar så det är godkänt. Nästa vecka kommer förhoppningsvis klinkersen också.. Det blev ju försenat 3 veckor (för att vi lät en man ta tag i det.... Suck för män). 
 
 
Annars då? Jo, har beställt nya skor till Haylie som förhoppningsvis kommer idag! Blev ett par Kavat Rullsand i gult. Jag var på jakt efter crocs och sandaler i helgen men ville typ spy på allt. Stadium Outlet hade inga skor alls under storlek 25, XXL hade inga crocs och rosa eller svarta sandaler och SkoPunkten hade enbart antingen rosa-glittriga sandaler ELLER svarta med lite rött i sandaler. VILLE SPY PÅ DERAS JÄVLA FÄRGLÖSA FUCKING UTBUD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ju mer genusmedveten jag blir desto mer irriterad blir jag på att folk och butiker är så jävla fucking tröga som tror att det bara finns 2 färger för barn. Som delar upp kläder i kön. Kläder som, trots samma storlek, är mindre på "tjejavdelningen" än på "killavdelningen". MINDRE! Så jävla PISSIGT att butiker anser att småtjejer ska ha tighta, formade kläder medan killar ska ha lösa och lekfulla kläder. SÅ JÄVLA FUCKING LESS!! 
 
Vi var på kalas för ett tag sen och tjejerna satt och pysslade medan killarna hoppade i studsmattan och en av ljushuvuden där säger "Så som det ska vara". Ville slänga en stol i ansiktet på personen. Hur jävla trög får en bli? Det är inte som det "ska" vara för att hade det varit tvärtom så hade a l l a sagt åt flickorna att lugna ner sig och pushat killarna att vara "tuffa" och våga hoppa trots trångt osv. Blir så jävla less på världen. Fan. 
 
Läs "Ge ditt barn 100 möjligheten istället för 2". Sluta göra skillnad på barn för att de har olika kön.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0