Måndag

Igår var det måndag eftersom det är tisdag idag.
Så, besiktningsmannen skulle komma mellan 12-15 och han kom kl 13, asskönt. Sängen från IKEA skulle komma mellan 15-21, den kom 14.50. SCORE! Målaren kom vid 16 och kollade lite hur det skulle bli med spackel och så och kära jag trodde att vi skulle få lite klartecken att börja måla men icke sa nicke! Det visade sig att det var tapetserat i inte bara ett rum utan TRE. Så förutom bården i vårt blivande sovrum så fick vi riva så in i helvete igår. I två rum var det enkelt för då va det bara ett lager tapet som de hade målat på så det gick fort, men det sista va typ 5 och där fick vi fortsätta riva idag.. Ja, plus hallen där uppe fick vi också riva som fan. Herregud. MEN nu är vi på g i alla fall. Så målaren ska komma på torsdag och spackla på mer och så får vi förhoppningsvis börja måla i helgen. Tjoho! 
 
Vi har en pizzeria med typ 5 minuters gångsavstånd från oss.. Pizza är inte så jäkla gott egentligen så det är lugnt att den är sån nära. Hade varit värre om det hade varit en godisbutik.
 
Här står sängen än så länge. Inte uppackad alls utan bara utspridd. Får se när vi får upp den... Sängbenen var försenade och ska komma den 9/12 men eftersom den finns i lager i både Kungens Kurva och Barkarby och vi behöver ben till vår gamla säng så tänkte vi åka och köpa likadana om vi hinner bli klara med övervåningen innan den 9/12. Hoppas.
 
Här gick tapeten jättesmidigt att riva.
 
 
 
Fick lägga skydd i trappen också eftersom stegen ändå är fräscha (behöver bättras på på handtagen bara). "Hallen" där uppe blev också av med sin tapet så ska det också bli vitt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0