en korthårig isbjörn som inte finns på zoo!

Jag, mamma och Mats åkte igår och tittade på en Bullterrier hane som behövde omplaceras så fort som möjligt. Dock är han inte kastrerad så det blev lite knepigt igår då vi tog hem honom för att testa på. Grejen är ju den att han va den PERFEKTA bullen! Hade han varit kastrerad så hade han nog varit snäppet bättre (han försökte ju jucka på Maya hela tiden.. Killar. Suck! Alla är likadana, haha!). Men han var hur snäll som helst! Han förstod att det va vi som bestämde och han hade koll på vart vi var och varken drog i kopplet eller drog hur mycket som helst för någon annan hund. Han ville ju fram och hälsa, men genom att bara säga "nej" så struntade han i det. Han är allt som Maya inte är i princip. Maya är bortskämd, drar i kopplet och lyssnar i princip inte. Dock så har ho gjort framsteg och kan gå brevid Jennah och Gizmo utan att dra mot honom för glatta livet (även om det tar henne 15 minuter för att få henne dit... )

Men iallafall, hon som hade Akilles vill ha ungefär 5.000 kronor för honom.. Vilket är lite dumt eftersom hon vill ju omplacera honom och att han ska få det bra och borde därför snarare skänka bort honom? Eftersom en kastrering inte är så billigt heller. Mamma ringde till Bagarmossen och frågade och de skulle ha ungefär 5.018 kr för en kastrering på honom.


Det är lite lustigt tycker jag.. Enligt mamma så sa de på Bagarmossens djursjukhus att priset går efter hundens vikt. MEN.. Hur kan de göra det? De är ju bara kulorna som ska bort? Kulorna väger ju inte direkt 30kg styck..





(Maya med de svarta öronen)
Det coolaste är ju att han är alldeles helvit! Precis som en isbjörn

Kommentarer
Postat av: Mysan

Sööööööööööööööööööööt!

2010-01-21 @ 12:53:12
URL: http://mymymy.blogg.se/
Postat av: Jennah

Ja usch vad söt han var och lydig!!

2010-01-21 @ 21:06:48
Postat av: Mum

Ååå Isbjörnen satte verkligen spår i våra hjärtan... Vill ha honom tillbaka...

2010-01-22 @ 07:56:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0