Snart helg!

Jag har i princip ätit likadan lunch hela den här veckan, haha! Gjorde "storkok" i söndags men enbart på kyckling för att jag inte orkade annat och så har jag inte orkat laga annan mat i veckan så det har blivit kyckling men imorgon blir det kött! Man har inte mycket tid kvar på kvällarna när gymmet tar 2 timmar(!!!). 



Köpte den hör reflexsprayen idag och sprayade på Pennys kappa, blev sådär. Ska spruta mer sen faktiskt. 


Gym. Igen.

Sitter på cykeln för att värma upp innan jag börjar med styrketräningen. Jag är fortfarande inte van vid att vara på gymmet såhär mycket som jag har varit hittills den senaste veckan, men det kommer. Förhoppningsvis. Vill egentligen ligga i soffan och pilla naveln medan Wiktor lagar en god pasta, men jag vill samtidigt förbättra min hälsa så vad har jag för val? 
Att inte smaka och äta onyttigt är inte svårt längre heller. Det bjöds på godis på lunchrasten och det var inga problem med att inte äta medan de andra vräkte i sig faktiskt. 


Don't do tomorrow, what you can do today

Tänkte blogga igår, men blev inte så. 
Det jag egentligen ville berätta är att vi gick igenom geometri igår och helt plötsligt så var det inte så jävla svårt som jag alltid har tyckt! Min lärare går igenom reglerna för hur man ska tänka och sliter i siffrorna medan alla mina andra mattelärare har fokuserat på alla siffror och tagit hjälp av böcker från 60-talet. Vi är liksom i 2015 nu. 
Men det jag var mest stolt över är att Ramin (som min lärare heter), skrev upp en mattefråga på tavlan, en MVG-fråga, och jag var den enda i klassen som löste det! Och på 5 sekunder dessutom! Allt tack vare att han berättar regler istället för att ta den siffran och så med den siffran och så vidare. Kändes sjukt bra. 


Ursäkta mitt kladd. 

Här är typ alla regler som jag behöver kunna till nationella provet vecka 9.


God kväll

Ligger äntligen i sängen och längtar efter sömn som sjutton!! 
Kom till gymmet vid 19 och därifrån vid 21, så nu vet jag att alla grejer tar ca 2 timmar totalt. Uppvärming, maskiner och sen intervaller på cykeln. Längtar faktiskt tills söndag då jag ska väga och mäta mig igen, helt sjukt kul! Känns bra att jag är så taggad och positiv! Trodde att jag skulle ha latsidan framme och gråta varje gång det var gym, men icke. 

Har tjuvstartat med klänningen lite, hihi! Får se om det funkar nu, det behövs minst 9 rutor. 


Ny vecka, nya tag

Frukosten imorse blev ganska mosig så aptiten försvann lite.. Men den gick ner i alla fall.


Idag blir det att jobba på hunddagis, fransar och sen efter det blir det gym! Blir nog gym lite sent, men å andra sidan kanske de flesta är klara då och börjar röra sig hemåt? Behöver man kanske inte vänta på maskiner. 
Idag börjar min första 5-dagars vecka vilket betyder att jag kommer vara på gymmet 5 dagar, rida en dag och ha söndag helt fri. Är supertaggad på att det ska gå bra efter gårdagens resultat! 

Jag har i alla fall kommit på vad jag ska belöna mig med och det ska bli garn för att försöka göra en liknande klänning som denna från EmmaOClothing. 


Lördagkväll

Har gjort matlådor nu av kyckling, sötpotatis och broccoli. Skönt att ha, men jag kommer få fixa en sån där "food-prepp" igen eftersom jag har skrivit nötfärs och lite annat än bara kyckling på matsedeln. Ja ja, det får väl gå. 

Var förbi mamma idag och hjälpte till att bära upp och skruva ihop deras gamla säng då de köpt en ny. Kul för dem! Vill också ha en ny, skön och stor säng men den som väntar på något gott..  

Svängde förbi min moster på hemvägen för att hälsa på deras nya lilla limpa! Blir så sugen på att skaffa en valp själv, fast då skulle det bli en tollare. Men han var riktigt söt! Dexter och Texas (also known as Rolf-Göran och Bengt-Åke) 



Lite resultat

Så, nu har första veckan av "mjukstart" gått och har det givit något resultat? Ja! -4kg på vågen och - några cm här och där på kroppen. Mest i midjan där jag tappat 6,5cm på en vecka och under naveln när jag tappat 5cm! 
Ska bli kul att se vilken skillnad det kommer bli när dessa veckor är slut! Är glad och taggad även fast jag vet att det kommer bli jobbigt (något som jag inte är van vid direkt)! 
 
 
 
 
Sitter redan och funderar på vad jag ska belöna mig själv med när jag är klar. Kanske massor av garn? En snygg sommarklänning? Något förslag?
 

Träning

Har tränat mycket denna vecka för att vara jag och nästa vecka kommer jag träna 5 dagar på gym och en dag ridning. Så kommer mitt liv se ut de kommande veckorna och jag hoppas att det kommer gå bra. 


Redan helg!

Jag var så sjukt trött igår när Wiktor hämtade mig, men efter att ha jobbar 10 timmar så är det inte så konstigt. La mig på sängen när jag kom hem och känner att jag ville sova. Upp och borsta tänderna och då blir man såklart lite pigg. Fick i alla fall sovmorgon imorse vilket var behövligt. 


Den här hänger på ett av jobben, stämmer så bra! Men vilket jobb kan man älska? 


Mellis

Ska alldeles strax börja jobba igen, men först blir det mellis bestrenden av cashewnötter. Önskar att de var smaksatta....


Fredag!

Kan inte säga att jag jublar över att det är fredag direkt då jag jobbar på hunddagiset 9-14 och kör på det andra jobbet 16-21. Blir ju en paus däremellan så då känns inte dagen alltför lång.

Imorse provade jag att göra omelett istället för bananpannkaka och fyfan - det var inte gott! 3 äggvitor och ett ägg med krossade linfrön och lite kanel på, usch. Konsistensen var precis sådär som jag inte gillar så hädanefter kommer det att bli bananpannkaka. Trist. 




Gjorde även klart Hedvig igår! 


Mycket fokus på träning numera

Jag tänker inte bli en träningsblogg eller ännu en "gör-såhär-allt-som-är-nyttigt-är-så-gott"-människa heller. Jag längtar efter en varm choklad med vispgrädde med en nybakad nutellabulle (kanelbulle skulle också funka). Jag längtar efter pannkaksfrukost med glass och sylt. Jag längtar efter allt möjligt som innehåller socker. Allt. 
Visserligen så är det bara 3e dagen jag är inne på, men när kroppen är van vid att få så mycket onyttigheter och framförallt van vid att alltid gå och äta på något så blir det liksom jobbigt. Även fast det är i början. Men när jag lägger upp bilder på bloggen och skriver av mig lite så känns det som om att det ska gå enklare, att det ska funka. Jag har ju ett mål och varför ska jag ge upp för när jag vet att jag kan träna min kropp till så jag vill att den ska se ut?
 
Jag har bestämt mig att när kickstarten är över och jag har nått mitt mål (i sommar typ), då jävlar ska jag fira det med en nybakad bulle eller två. 
 
 
Håller just nu på att förebereda lunch och middag för torsdag och fredag. Får se om det räcker eller inte (har aldrig gjort såhär förut). 
 
 
Mitt mål är ju att gå ner 20kg totalt och när jag har närmat mig så kommer jag lägga upp före och efterbild, för det vågar jag verkligen inte göra nu. 
 

Mitten av veckan

Redan onsdag alltså, vart tar tiden vägen? Just nu känns det som om att den snöar bort. 

Sitter just nu och lunchar på ett av de två nya timjobben och än så länge går det bra. Ikväll blir det gym igen, har lite träningsvärk så jag hoppas att det kommer gå bra. 


Kväll

Blev ett bra pass på gymmet idag! Wiktor va ju med och det kändes väldigt stöttande (behöver mycket stöd nu i början) och bra. 

Åt ett litet efter-träning-mål som bestod av riskaka, jordnötssmör och banan med lite kanel. Kladdigt men gott 

Jag tror att jag fattar matte

Helt otroligt, men när min lärare står och förklarar reglerna så får han matte att låta så enkelt. Jag vill tillochmed göra läxorna! Men först måste han mejla ut den eftersom det inte gick på annat sätt.





God morgon

Uppe i ottan typ! Gick upp vid 6 för att hinna med frukost, smink, påklädning och allt som behövs för att man ska bli en fräsch människa innan jag gick till bussen 6.40. Ångrar lite grann att jag valde morgonmatte just nu, men när klockan är 12 och det är ljust ute så kommer jag veta att jag gjorde rätt val. 

Såhär blev frukosten med bananpannkakan! Ikväll ska vi iväg och träna (ja, jag tvingar med Wiktor...) vilket jag är laddad för! 


Nytt år och nya lår

Jag har bestämt mig för att inte fortsätta förstöra min kropp som jag gör längre.
Mot nyttigare mat och en sundare livsstil från och med idag! En kickstart helt enkelt för att förhoppningsvis slippa svett mellan valkarna på ryggen, skavsår mellan låren och slippa skämmas för att hela magen rör på sig utan att jag ens har rört mig. Vi får se, jag ska ge allt jag har och göra mitt bästa. 
Förberedde i alla fall frukost för imorgon samt lunch bestående av bananpannkaka med bär och tonfisksallad med turkisk yoghurt till lunch. 


Fick även mina mönster från Knittingroom.se! Så blir till att köpa garn i helgen och börja ❤


Redan slut på helgen

Tänk att det redan har gått en hel vecka till? Helt sjukt hur det går så fort.
 
I alla fall, Marie hämtade mig halv 8 imorse (jag trodde att hon skulle komma 8 så jag låg såklart kvar i sängen när jag fick "Utanför nu"-smset..) och så åkte vi ut till stallet där hon har sin medryttarhäst Mikki. Vi mockade, fodrade och så red jag ut en sväng på Mikki samt red lite på ridbanan för att han skulle få lite lösgörande motion också. Riktigt mysigt att hålla på i stallet en morgon sådär. Packade även hö i IKEA-påsar så att det fanns för morgondagen och mer därtill (lika bra att packa på medan man är i gång). 
 
 
 
Go fika med min underbara svärmor! 
 
 
 
 
Efter att jag kommit tillbaka från min uteritt blev Penny så glad över att se mig igen så hon följde efter mig och Mikki på utebanan, haha! 
 
 
 
 
 

Över ett helt år

57 veckor. För 57 veckor sen fick jag mitt värsta samtal någonsin. 

Mamma la upp en bild på prinsessan idag och jag trodde att det skulle bli enklare med tiden att se bilder och tänka på minnen, men det går inte. Tårarna forsar ner lika okontrollerat som om det vore igår. Jag grät hela den kvällen och hela dagen efter förutom den lilla stunden jag satt hos tandläkaren. Dagen efter det grät jag också och jag gråter även nu. 
Jag saknar henne så mycket 


Fredagsmys

Ikväll blir det fredagsmys för mig och Penny ❤

Hilda

Idag gick det mycket mycket bättre än förra gången på Hilda. Förra gången hade jag noll kontroll och idag hade jag i alla fall 75% kontroll! 

It takes a woman

Alltså, jag är med största sannolikhet inte ensam om detta, och jag vill inte vara alltför negativ, MEN jag föredrar verkligen när jag själv städar och plockar undan saker. Som detta; Jag köpte jättefina påslakan förra året som jag har undrat vart de har tagit vägen (jag vet vart jag lägger saker jag gillar), så jag frågade såklart Wiktor vart de hade tagit vägen varpå han svarar att han lagt upp dem i en låda på övre hyllan i klädkammaren för att det var fullt i korgarna. Okej, fine för då vet jag vart de är. 
När jag väl ska ta ner lådan för att ta upp påslakanen vad hittar jag då? Jo, värmemadrassen som vi letade efter i december som skulle med till Dalarna OCH nytt lakan plus fyra nya örngott som jag hade glömt att jag köpt eftersom det inte var jag som la undan dem, utan vem gjorde det? Jo, Wiktor. För att sen glömma bort det själv och inte säga vart han lägger saker. 
 
Missförstå mig rätt, jag älskar när Wiktor städar och donar, men jag är lite för mycket kontrollfreak för att låta honom göra det helt på egen hand utan att berätta vart han lägger saker.
Men jag tror att detta är ett kvinnligt fenomen, att vilja ha kontroll på vart saker i hemmet tar vägen. Åtminstonde vill jag tro det i alla fall. 
 
 
Skönt för mig dock för då får jag sova på nytt lakan helt själv! Wiktor åker upp till Dalarna med sin pappa och åker skoter med några mer grabbar över helgen.
 

Torsdag

Vet inte om min dator börjar säga upp sig, men det skulle inte förvåna mig om den gjorde det. Isåfall får jag drömma om en Mac istället för Windows. Dream until your dreams come true, eller hur? 
I alla fall, drömmen kanske är närmare än jag tror eftersom den här damp ner i brevlådan nyss! Blir till att städa lite och sen lägga mig och börja läsa. 
 
 
 
 
Drömmen är ju en sådan här dator, fast när vi flyttar till större eftersom de är ganska stora. 
 
 

Snapchat

Någon mer som skickar såna här snapchats?


Inte min dag

Idag är inte min dag. 
*Fick ett jobb som jag inte vill ha för att folk inte ger sig själva chans att smälta information utan vill boka in arbetstider direkt (jag vet att det låter dumt, men jag vill inte ha det jobbet men på något sätt blev jag inbokad i alla fall och skulle få sjukt dåligt samvete om jag säger nej)
*Spiller vatten när jag ska hälla upp i ett glas
*Micrade sås, till tortellinis som jag gjorde till lunch, och såklart poffade det till och det kom tomatsås i hela micron
*Mina naglar är riktigt fina just nu, långa och bra och såklart börjar de även bli frasiga. Jag vill inte ha korta naglar... 
 
 
Jag var på Rusta igår och köpte garn (De hade fr 5kr per nystan) så nu sitter jag och virkar på en enda stor mormorsruta för att komma på bättre tankar. 
 
 

Lunch

På måndag (den dagen det alltid börjar på) ska jag börja en kickstart med träningen och maten så därför äter jag subway till lunch idag. Ja, och för att jag inte hann äta hemma eller var hungrig innan jag gick hemifrån heller. 

Börjar matten om en halvtimma och jag håller tummarna att det ska gå bra. Känner en blandning av både skräck och spänning. 


Är det någon mer än jag som känner att på subway går det att sitta och äta själv, men på typ burger King så känns det muppat? 
När jag jobbade på McDonalds så kunde jag sitta och äta själv, och läsa i någon skolbok, innan jag började jobba och då kände jag mig inte lika muppig.



Slaskdag

I förrgår var det snödag, igår var det också snödag och idag är det slaskdag. Allt som var vitt och fint är nu blött och grått. 
 
Dagen har i alla fall börjat bra då jag har några arbetspass inbokat nästa vecka från intervjun jag var på imorse! Av alla jobb jag har sökt så är det här det extrajobbet jag vill ha, vilket är härligt. Tänker ju såklart ändå gå på de andra intervjuerna ändå, man vet ju aldrig. 
 
Tänkte även att jag skulle hinna tvätta mitt hår innan jag åker till skolan, men nu när jag slog upp på SL så ser jag att jag inte kommer att hinna det så det blir lite mer torrschampo och så tar jag en dusch i kväll. Ska byta påslakan så då är det extra mysigt att krypa ner nyduschad i en nybäddad säng. 
 
 

Ny vecka

Ännu mera snö faller ner vilket känns sådär alltså. Det räcker med snö här nere men det får gärna komma mer uppe i Dalarna. 

Virkade lite mera blommor igår och ska göra flera idag så att jag kanske blir klar med mitt projekt.


Slappkväll

Slappar lite med Angry Birds i rymden blandat med virkning. Håller på ett nytt projekt bland alla andra projekt.... Kuddfodral som kanske blir en poncho, klänning, ugglor, sjal osv... Massor av saker. 




Snödag

Det är inte bara söndag utan även snödag! Vilket jäkla blåsigt snöväder det har blivit! Vart va det här innan jul? Då det behövdes som mest? 

Vi var och tittade på två hus idag och till det första tog vi bilen och till det andra trotsade vi vädret och gick med hundarna. Jättefina hus båda två! Vi går ju och drömmer om ett hus. 

Wiktor och min svärfar är och köper pizza just ni och jag och svärmor har redan öppnat rödvinet! 



Snön är tillbaka!

Vilket är lite synd för att det är kallt att gå i och jag kommer definitivt inte ge mig ut på en löprunda i kväll, men kul för då kan man köra skoter! 

Har spenderat morgonen/förmiddagen med att göra fransar och sitter just nu på tåget in till stan då vi är bjuden till Wiktors morbror på fika. Wiktor och hans familj åkte in tidigare till stan för att luncha med hans farfar och jag gjorde klart mitt jobb. 


Fika






Fotade inte allihopa, men riktigt kul och mysigt kalas för Julia idag!




Fredagsmys

Var på intervju imorse som gick över förväntan bra faktiskt. Fick ett samtal från dem redan nu och ska tillbaka nästa vecka blandat med två intervjuer till nästa vecka. Så det känns som att jag kommer i alla fall ha något att göra fram tills jag börjar plugga i mars och april, skönt! 
 
Var också förbi garnaffären uppe vid roslagsbanan, älskar att gå runt i den och jag skulle kunna köpa allt garn som finns... När vi flyttar till större ska jag definitvt köpa ett vitrinskåp eller något i den stilen och förvara allt mitt garn i. Fylla det allteftersom. Vore nice. 
 
 

Fredag!

Fast alla dagar känns som lördag för mig i och för sig. Men idag är det ändå fredag vilket betyder att jag ska in till stan och möta upp Wiktor på jobbet när han slutar då vi ska till min kusin, som fyllde 13 igår, på fika! Ska bli skoj!


Julia och min kära mor

Små steg i rätt riktning

Tidigare på listan som jag skrev så har jag ju ett drömmål "Ett sparande värt en halv miljon kronor" och jag vet att detta mål är svårt, men långt ifrån omöjligt, att uppnå. Och eftersom mitt nyårslöfte är att skämma bort mig själv i den mån jag kan så beställde jag hem en bok som Pingis rekommenderade förut när jag praktiserade på LCC. Hade helt glömt bort den tills nu. Så jag hoppas att den är enkel att förstå.
 
 
Kollade runt lite och här var den billigast. 

KnittingRoom

Beställde hem dessa beskrivningar idag från KnittingRoom. Längtar tills de kommer! Skulle ju kunna sitta och klura ut mönstret själv eller rentav hitta på eget, men det är ju enklare att köpa ibland. 
 
 
 
 

2015 - pluggåret?

Då var det gjort. Jag har sökt Löneadministration 1 och 2 som ska börja i mars och april (intensivutbildning) direkt efter jag är klar med matte 2. Känns bra och spännande! 
Börjar matte b på tisdag och kör i 10 veckor och sen direkt in på detta och hoppas att det lönar sig! När jag sökte min ekonomi- och redovisningsassistentutbildning så stod det att lön skulle ingå, men tji fick vi alla eftersom de ändrade det precis innan vi började så det blev aldrig någon lönutbildning. Riktigt tråkigt, men när sånt händer så får man ta tag i saker på egen hand istället för att deppa ihop. 
 
 

Tips

Mamma gjorde denna lista häromdagen och tanken är ju att den ska luska ut vad jag vill bli i livet. Vad jag vill göra helt enkelt. Jag fick en idé igår som kändes riktigt "JAG", även om det ligger mycket jobb bakom.. Tänkte att jag får väl börja idag och se hur det går. Ska man börja med eget företag och speciellt med det som jag vill så kommer det ta ett bra tag. 
 

·     Om jag hade obegränsat med tid och pengar, vad skulle jag då vilja göra? Hur skulle t.ex. en vecka eller månad eller år se ut?

    • En månad - Jag skulle börja månaden med att åka till ett spa över en helg ute i skärgården, därefter så skulle jag köpa mig en symaskin, tyg, garn och börja tillverka. Både sy och virka samtidigt som jag skulle lära mig om aktier, fonder och att investera pengar. 
      Ett år - Så hade jag åkt till Nya Zeeland, Australien, tillbaka till Los Angeles, London och varit borta i ett halvår eller så kanske. Samtidigt så hade jag självklart tagit med virkningen och shoppat gärnet med en personal shopper. Ja, och träna med en personlig tränare.... 

·     Vad skulle jag göra om det inte fanns minsta lilla risk för misslyckande?

    • Köra på alla idéer jag fått. Bara köra.

·     Om jag kunde nå ett av mina mål, vilket som helst, inom ett dygn – vilket skulle jag då välja?

    • Ha ett sparande värt en halv miljon kronor. Klart det finns annat också, men att ha ett sparande är en trygg grund för mig. 

·     Vad skulle göra det roligt att vakna på morgonen?

    • Att ha ett kontor med peppande och roliga kollegor att gå till där jag även kan ta med Penny

·     Vad tycker jag om att prata om med mina nära och kära, eller vad läser jag helst om?

    • Jag tycker om att prata om allt möjligt med mina nära och kära, däremot så kanske jag inte vågar berätta mina drömmar för att jag är rädd för kritik istället för stöd, men annars allt möjligt Jag läser helst självbiografier, om folk som haft det svårt men lyckats med framgång. 

·     Vad skulle jag kunna göra helt utan betalning (bara för att det är så givande)?

    • Arbeta på Hundstallet samt hjälpa människor som har det svårt

·     Vilken är den viktigaste förändringen jag skulle göra i mitt liv eller arbete, om allt var enkelt och möjligt och det inte fanns några begränsningar eller hinder?

    • Min hälsa definitivt. Jag skulle behöva tappa flera kilon för att min kropp ska må så bra den kan. Samtidigt skulle jag våga mer saker. Våga gå nya vägar (då jag ändå skulle ha en ekonomisk trygghet) arbetsmässigt.

·     Om jag var tio gånger smartare än jag är idag, hur skulle det förändra läget? Vad skulle jag göra då?

    • Jag skulle vara mer effektiv och multitaska mer, anlita städhjälp (för att kunna lägga mer tid på att jobba), mer sparande. Jag skulle vilja jobba mer effektivt så att jag skulle kunna exempelvis sitta hemma och jobba i 5-6 timmar och få ut lika mycket som 9-10 timmars jobb.

·     På vilket sätt vill jag göra skillnad eller bidra till den här världen?

    • Jag vill hjälpa människor som har det knepigt arbetsmässigt för att alla borde få en chans att visa att man kan även om man inte har pluggat i 35 år. Jag skulle även slå ett hårt slag för miljön.

·     Vem vill jag vara?

    • En stark, kreativ, framgångsrik, driven, ambitiös, modig entreprenör som älskar att resa, leva livet med sin familj och hund.
 
 
 
 

God morgon

God morgon. Ännu en dag att inte göra något på typ. 
Har varit ute en sväng med Penny redan men eftersom det regnar ute så gick det ganska snabbt. 

Ska alldeles strax gå ner och slänga in en tvätt och efter det ska jag göra frukost och lägga mig i sängen igen, skönt! Kanske drar på någon film senare men börjar nog med lite virkning. Har lite idéer i huvudet på vad jag vill testa att göra. 


Igår låg vi och tittade på Mästerkocken, tyckte att det va sådär faktiskt. Vi såg även Lyckliga Gatan efter det och det va lite bättre än vad jag trodde.


Dream until your dreams come true

Inatt hade jag en härlig dröm! Drömde om att jag inte hade orkat öppna ett jättestort paket på julafton så jag öppnade det nu i stället. Det var tre saker i den som jag önskade mig, men jag kom inte ihåg vad den tredje var.. 
 
Detta var det jag fick; 
 
 
Fick även tyg så att jag kunde börja sy och dona! En riktigt härlig dröm. 
 
Får se om jag kan få något jobb så att allt släpper och så att hjulet börjar snurra, så kan det ju mycket väl vara så att jag kan köpa dessa saker till mig själv i stället för att önska efter dem hela tiden. 

Söndag

Idag så har det inte hänt alltför mycket heller! Vi gick en långpromenad imorse, va och storhandlade, gjorde fransar, kollade igenom mina virkmönster som jag har och nu står jag och rör i en rödvinssås som vi ska ha till maten. Rotfrukterna har jag redan skjutsat in i ugnen så de står där inne och gottar sig. 


Det blir vad man gör det till

En halvtimma efter att vi hade vaknat imorse så ringde min svärmor och sa att det fanns lite köttgryta om vi ville kommer över och äta antingen till lunch eller middag, så vi åkte dit en sväng direkt eftersom vi inte hade ätit någon frukost.

Njöt lite av vädret innan vi åkte hem igen. Så skönt väder! 

Jag och min karl har precis kommit in efter en långpromenad med Penny nu också. Vi passade på eftersom det är så milt väder ute för att vara januari. Vart tog snön vägen? 

Tillbaka till virkningen 


God morgon

Var verkligen år sedan jag vaknade såhär sent. Helt sjukt sent! Blir till att ställa två eller kanske tre alarm tills imorgon! 


Kom en bit på klänningen igår, men insåg nu imorse att jag nog ökat för mycket på själva kjoldelen.... Så jag hoppas att det kanske blir lite vågigt. Så jäkla svårt när man inte har barnet här så man kan testa hela tiden eftersom jag gör på fri hand och inte efter något mönster. Men men. Det blir vad det blir. 


Gnällis nr 1

Jag kan inte somna. Jag är varm, orolig i kroppen, astrött men kan ändå inte somna. Besviken också för att jag inte kom på något att virka tidigare.. Hittade inte mönster för det jag ville virka och jag kan inte mått på barn så det är lite svårt att ta ur tomma intet liksom. Men jag tänkte att jag skulle prova virka en liknande sån här klänning imorgon eller i helgen 


Denna klänning kostar 350 kr tror jag så det är ju billigare för mig om jag bara köper garn och testar själv. 


Året som var...

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut?
 
- Bilade ner till Hamburg, tog "examen" från Komvux, tatuerade mig vid revbenen (vilket jag ALDRIG kommer göra igen), gick en tarotkurs
 
Har du några nyårslöften?
 
- Skämma bort mig själv mer i den mån jag kan
 
Bästa köpet?
 
- Svårt, men typ mina nya virknålar och nya ridkläder
 
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
 
- Ja, Hanna fick en liten dotter 
 
Vilka länder besökte du?
 
- Tyskland, Danmark och USA 
 
 
 
 
 
Vad var sämst?
 
- Att jag inte gick ner i vikt, haha
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

- Jag va nog lite gladare
 
Favoritprogram på TV?

- Musketörerna och Sleepy Hollow. Men de har ju slutat sändas
 
Bästa minnet från 2014?

- Massor! Mitt utvecklande inom ridningen, tjejhelgen vi hade på landet, resorna jag har gjort, maten på hotellet i Danmark...
 
 
Såsen heter Choronsås har jag fått lära mig också.
 
 
Vad ser du mest fram emot med år 2015?

- Att virka ännu mera och börja med enklare kläder till mig själv så som linnen och klänningar
 
Vad önskar du att du gjort mindre? 

- Hittat bortförklarningar när jag skulle träna
 
Bästa boken du läste i år?

- Svårt, men det får nog bli Oogy som jag läser nu. Den går rakt in i hjärtat
 
Vad var din största framgång på jobbet 2014?

- Att jag sa upp mina fasta tider på det jobbet som jag inte trivdes på.
 
 
 
 
Största framgång på det privata planet?

- Att jag har satt mig själv i mera fokus för mig själv
 
Största misstaget?

- Att jag inte höll igång löpningen bättre
 
Vad spenderade du mest pengar på?

- Garn och Penny bergis.
 
 

 
Något du önskade dig och fick?

- En egen snygg skoterhjälm! Och att fira jul med mina underbara nära och kära
 
Något du önskade dig och inte fick? 

- Magrutor
 
Mest stolt över? 

- Att jag har börjat satsa mycket på att plugga

RSS 2.0