måndag

Imorgon bitti åker jag till Dalarna!
Kommer hem på fredag morgon! Ska bli skönt att åka dit och se hur det är där en sväng.


Idag så träffade jag PS innan jag åkte in till stan och träffade Malin en sväng! Länge sen och vi satt och skrattade och pratade om allt möjligt. Det var trevligt, men synd att hon var tvungen att åka hem och läsa ungefär 200 sidor i någon bok... Men det är bra att hon tar skolan på allvar. Jag önskar att jag hade gjort det fan. Funderar på att söka in på komvux eller nåt sånt och fixa matten och svenska b. Och det jag inte lyckades i.

ÅÅÅH VAD JAG VILL HA MIN IPHONE NU!



Jag är trött i kroppen för jag och Jennah va på en power-walk i en timma ikväll. Träning är bra!

"Du har ju hela helgen på dig..."

ÅLRAJT! Dålig uppdatering? Men vem bryr sig?

Fredags:
Jobbade i 3 timmar! Hade faktiskt väldigt roligt! Efter det så åkte jag in till Söder direkt och mötte upp PS och några av hans kompisar för en liten förfest före Rocks. Smarta jag hade inte ätit någon middag så jag blev väldigt rolig efter ungefär 5 öl. Känns lite patetiskt, men billig fylla. Betalade även bara 20 kr för en Carlsberg som kostade 48 så det va guld! Hannes, Kimberly, Wille och några mer dök upp på Rocks senare och det var faktiskt väldigt roligt! Men eftersom jag skulle jobba på lördagen så var jag tvungen att åka vid strax efter 1. Och snälla PS följde med mig och erbjöd en sängplats hemma hos honom. Sagt och gjort. Sov hos honom och vaknade upp med en baksmälla? Illamåendet kom senare när jag var på jobbet. Great.

Lördag:
Vaknade, som sagt, upp med en baksmälla vid 8tiden då PS småsyskon skulle upp på dansuppvisning och såklart hade han lovat att följa med så det var bara att kravla sig upp. Vid 9 tiden så åkte de och jag gick till mina kusiner och väntade där tills jag skulle gå till jobbet. Efter jobbet så åkte jag hem snabbt och fixade mig lite för jag och Jennah skulle gå på Stockholm International Horse Show! HELVETE VILKEN SHOW! Jean-Francois Pignon. Mannen som verkligen KAN kommunicera (snarare med hjälp av sina tankar) med hästar! Jävlar vilken magisk man. Jag är helt mållös. Väl när jag kom hem så sov min bror i min säng så jag tog mitt egna täcke och la mig bredvid och puttade bort honom lite och somnade. 

Söndag:
Vaknade upp av att mamma säger att det är frukost och allt. Cptrött var jag såklart! Har varit hemma hela dagen... Latmask nummer 1! Men jag gick faktiskt ner till Konsum och köpte lite mat för jag gjorde tacos! PS kom hit direkt efter att ha varit i Motala och åt med mig och tittade även lite på fotboll, Playa Del Sol och pratade. Vi har samma humor.


Och nu ska jag snart sova! Ska upp och träffa Mallan Brallan imorgon!
POUSS!  





love is in the air




Jag är kär.
http://www.furniturebox.se/shop?funk=visa_artikel&artgrp=&artnr=10-70-14262&visa=1-200&Sort=Beskr&Visn=Std5



Jag hoppas att mamma ser det här så att HON FÖR EN GÅNGS SKULL KAN BYTA UT DEN ÄCKLIGA SOFFAN SOM STÅR HÄR UPPE I MITT VARDAGSRUM(Hajja piken mamma). Och ja, jag har planerat att den här soffan ska med mig till min första lägenhet.

sleeping beauty

Jag är trött. Varför ska jag vara vaken på dagarna när jag ändå inte har något att göra?
Torsdagar måste vara veckans mest onödigaste dag


Det här med att växa upp och känna sig lite kinky...

Jag och Jennah har bokt biljetter till Stockholm International Horse Show idag och som är på lördag! YES! Det va ju några år sedan jag va på den sist...


Jag - Ja och så drömde jag om att jag pussade honom på kinden
Jennah - Haha, wow, inte alls oskyldigt
Jag - Nej, jag är lite kinky ibland alltså







Iallafall så såg jag och PS Transformers 2 igår. Eller, ja, tills filmen inte ville fungera längre (dvs när det blev som mest spännande), men bra av honom var att han hade med sig Natt på Museum 2! Haha "Well... This was awkward". Även en film från Dane Cooks stå-upp komedi vilket var hur roligt som helst! Vi satt och skrattade som hej-kom-och-hjälp-oss! Om mamma och Mats blev sura? Of Course. Iallafall så vid 23-tiden så blev vi båda jättesugna på Vegabaren så vi åkte dit! Fira att lönen kom såklart. Väl inne på Statoil, som vi gick in i först, så träffade jag både Sandra och Mathilda från jobbet och även de va ute och firade att lönen hade kommit med en korv! Vi hade kul på Vegabaren mitt i natten och bestämde oss sen att åka hem och kolla på YouTube-klipp, meeeeen såklart ville inte internet fungera på min dator så vi slog på Twilight och stängde av efter kvart och somnade.

Jennah har precis lämnat mig för Jocke efter att vi hade en romantisk kväll med Grey's Anatomy, cola, choklad, chips och lite tända ljus! Mysigt.


Imorgon är det förhoppningsvis lite shopping som tillkommer! Högst upp på listan står busskort och jeans! Så enkelt är det!

God natt!


Fast.. Nej jag är inte troende

“I would rather live my life as if there is a God and die to find out there isn’t, than live my life as if there isn’t and die to find out there is.” - Albert Camus






Har förresten tokstädat mitt rum idag. Duktiga jag får tummen ur arslet och gör något bra! Känner mig lite stolt över mig själv även om jag kanske luktar äcklig svett, men hey, mitt rum är städat!


måndag

Oh yes!
Nuförtiden så spelar det ingen roll om det är måndag eller inte faktiskt. Ingen skola så varför deppa? Jag skulle kunna ligga bakis idag utan att det hade spelat någon roll helt ärligt.

Iallafall så var jag och Jennah i Handen idag för hon skulle fixa lite saker. Vi kollade även på hennes mammas lägenhet (som var perfekt som en första lägenhet?). Avundsjuk för jag vill också ha en sån lägenhet.

Min kusin fyller 17 år idag också så vi va där och fikade lite.. Pratade lite med Lina och åt glass. Och det va gott! Efter det så gick jag och mötte PS och vi åkte till Handen och tog en liten promenad och skrattade hur mycket som helst! Ashärligt.

Och nu sitter jag här och är otroligt cptrött. Borde nog gå och sova?
Jag har iallafall insett att på eftermiddagarna/kvällarna så är jag ganska upptagen den här veckan?
Måndag - Kusin fyller år, promenad med PS
TisdagTransformers 2 hos PS
Onsdag - Outlet vid Frysen
Torsdag - Bio med PS
Fredag - Jobba
Lördag - Jobba, Horse Show
Söndag - Passa Maya
Måndag - Träffa Malin inne i stan



Och på tisdag åker jag till Dalarna förhoppningsvis!


Men jag ska nog sova nu!
GODNATT




Söndag

Dagen började hur bra som helst.


Men efter jag hade slutat orkar jag inte ens gå in på.
Det enda bra som hände då va att jag och Jennah kolla på Grey's Anatomy och DH. Men efter det orkar jag inte ens kommentera...




Men jag måste bara säga:

Helvete vad folk är dumma i huvudet. Helt seriöst. Speciellt två personer, men HELVETE alltså.

ett par

Jag HADE ett par jeans. ETT PAR.

Nu är de trasiga också. Och när kommer lönen? På onsdag ja!
Jag får springa runt i leggings tills dess alltså. Och dessutom så är de leggingsen som jag köpte i USA också trasiga. Of Course.


Igår så jobbade jag, som vanligt 17-20. Kändes asbra att vara jättedryg mot en viss person där, och det är inte mer än vad den personen förtjänar anser jag.
Efter det så fick jag skjuts av Mathias, den charmören, till min mormor där det var glöggkväll. Eller snarare dricka-vin-kväll. Mostrar, ingifta mostrar, mormors systrar, mamma, mammas kusiner, you name it va där och det var trevligt! Högljudda kacklande "tanter" och skratt! Iallafall så hade jag bestämt med PS tidigare att vi skulle ses efter jag hade jobbat och han spelat klart sin match så jag mötte upp han och några av hans vänner i centrum och vi drog till Torget(?) i Brandbergens Centrum en stund. Jag blev bjuden på två öl där av PS också. Fast det roligaste måste nog ha varit att vi dansade tryckare på dansgolvet! Hahahaha, eller dansa och dansa, vi snurrade typ runt och skrattade lite åt andras ansiktsuttryck. Efter det iallafall så drog vi till Västerhaninge och somnade där efter en stund. Med alla kläder på, vilket kändes gaaaaanska ofräscht imorse.

Jag har precis kommit ut från duschen och den var efterlängtad.

Nu ska jag ner och äta lite middag!
POUSS

Twilight, New Moon

New Moon <3




onsdag

Såååå New Moon imorgon! Hoppas att jag kan sova inatt för att jag vill inte råka somna under filmen direkt! Iof så tänker jag se den MER ÄN EN GÅNG på bio, men iallafall. Första gången ska ju vara speciellt som alla säger ;) (Jag vet att Agge Aggelito tänker på något annat här).


Att laga tanden gick ju bra som sagt, dock så börjar jag känna en liten ilning i underkäken under tanden som blev lagad vilket känns lite wierdt? Bedövningen släppte efter ungefär 4 timmar också, yey!

Men det känns som att jag har gjort något bra idag iallafall. Först tandis, och sen så träffade jag en person i centrum. Vi satt och fikade och pratade i flera timmar tills Jennah ringer och påminner mig om att jag skulle hjälpa henne med religionen! Iallafall så under fikat bestämde jag och den personen att vi skulle gå och se 2012 nästa vecka när lönen har kommit (OM jag längtar?).

Jag saknade faktiskt pluggandet lite grann när jag satt där med Jennahs bok framför mig. Något att göra om dagarna och jag önskar verkligen att jag hade lagt ner mer tid i skolan. Jag skjuter upp saker till sista sekunden oftast och sen blir det antingen halvbra gjort eller inte gjort alls. Känns som att det måste bli en ändring på det. "Don't do tomorrow, what you can do today".

Ska nog försöka sova nu och ta igen den sömn som jag har missat!
Jag känner mig glad för att idag så känns allt så mycket bättre än vad det gjorde igår. Så mycket bättre. Under fikat och promenaderna fram och tillbaka i centrum så tänkte jag inte på det en enda gång!

Godnatt!


sleepless

Yes. För jag somnade ju inatt? Verkligen?
Låg uppe hela jäkla natten och kollade på lite lägenheter och jobb.. Sökte två faktiskt bara sådär. Tänkte att det spelar väl ingen roll egentligen. Jag har ju McDonald's men jag vill börja jobba på vardagarna. Så där.. Som "alla" andra gör och vara ledig på helgen. Hitta ett eget place och sånt. Men jag är glad, jag har ett jobb och jag trivs faktiskt.

Men jag är iallafall superskittrött! FICK inte somna imorse eftersom jag tänkte vara en plågå mot mig själv och vara vaken tills ikväll och hoppas på det bästa! Men även så skulle jag till tandläkaren idag. Och speciella jag har min tandläkare i Farsta Centrum så det tar ju ungefär 42 minuter från mig att ta mig dit. Så det va ju bara att pallra sig upp från sängen, ut med hund, klä på sig och allt det där för att sen åka dit. Och hon borrade. Och det va en sån där obehaglig ilande känsla. Typ som vissa reagerar på att man tar kniven och gaffeln mot tallriken och håller på. Så kändes det i tanden.

Det roligaste va ju eftersom jag kände det så fick jag TVÅ sprutor! TACKOLOV för att de inte känns. Eller, den andra gjorde iallafall inte det.. (Nähä? Är det sant? Såklart det inte känns när jag redan har fått en salva och en första spruta.. ). Men tanden är kirrad och klar nu. Längtar till bedövningen släpper så att jag kan börja le och bete mig som vanligt igen.

Och det känns som att klockan är typ 18? Men hon är bara 15 än så länge. Alltså har jag varit vaken i ungefär 24 timmar då jag vaknade vid 14.40 igår. Duktigt Caroline, duktigt!


Imorgon är det New Moon iallafall <3




Här snackar vi riktig humor






man yke i snöet och döeen gå upp, och då vet man att det inger

OKEJ DÅ

Tessie  ([email protected]) om självständighet? ja tack:
Det var faktiskt mer än ett år sen :P
Men du.. jag känner många som fortfarande bor hemma och INTE ENS har ett jobb.. det har du iallafall!
Och att dra till usa en månad är väl inte likt en fågelunge direkt? Du är också påväg ur boet :)






Ja okej då..
Det är inte alla som åker till USA i 3 veckor bara några månader efter studenten!

:)

självständighet? ja tack

Crap!
Det känns som att alla små fågelungar till vänner eller bekanta börjar fly boet nu alltså.

Först så har vi ju;

- Carrou; som redan flyttade hemifrån för något år sedan, men som nu ska flytta ihop med sin pojkvän uppe i Dalarna. Eventuellt.
- Elin; Gick i min klass och har tydligen nu en liten lägenhet i Trånkan. Är även 1 år yngre än mig vilket inte alls får mig att känna mig seg.
- Alexzandra; Ska tydligen flytta ihop med sin nuvarande pojkvän (dock i februari, men ändå)
- Lollo; bor ju själv i en 2:a i Brandbergen sen 2 år tillbaka, men har planer på att flytta till en hästgård med hennes nuvarande pojkvän hon med.
- Emma; bekant mest, men även hon har fått en lägenhet!
- Isak; Hon flyttade hemifrån. Samma port som sin mor, men HEY, hon har lämnat boet. Och la upp bilder på det på bilddagboken.
- Min syster; Flyttade hemifrån för snart 1 år sedan och bor numera i Göteborg med sin pojkvän. Och har jag varit där och hälsat på än? Klart inte. Och jag har ju mycket till liv annars också så jag har ju så svårt att få tid till att göra det?
- Suse; Övertog sin systers 1:a redan när vi fortfarande gick i 3:an på Fria gymnasieskolan i Haninge
- Sandra; Jag var hemma hos henne i lördags. Och jag blev faktiskt avundsjuk på hennes lägenhet för det va nära till Donken, Centrum OCH Statoil. Alltså; jobb, småshopping och nattkäk. Går det att hitta ett bättre läge eller?
- Marie; Flyttade hemifrån för lite mer än 1-2 år sedan och bor med sin pojkvän.
-Tessie; flyttade hemifrån för snart 1 år sedan också och bor ihop med sin pojkvän
- Mina två bröder; Flyttade hemifrån för ett bra tag sen. Dock så valde den ena Gnesta (av alla ställen) och den andra Ingarö (av alla ställen).




Okej, det är inte alla mina vänner eller bekanta, men de flesta går antingen i skolan eller börjar få ett seriöst jobb och bostad.
Jag vill också flytta hemifrån!
Det är mitt prio 1 typ. Hemifrån ska jag, och det är fort! Hoppas jag
Jag måste bara få tillräckligt med jobb för att kunna försörja mig själv och hitta en lägenhet dessutom




Jag gillar min bebis

Ja.

Ja. Jag skulle bli otroligt sur, arg, ledsen, förbannad, känna mig äcklig, som att det är bakom ryggen.

Jag skulle helt enkelt spy ifall det blev så.




Så nej, för mig är det inte okej. Så enkelt är det.


jo jo

För att jag kan ju sova nu.. ?


och ångesten börjar här

Jag har ångest. Jag vill tillbaka till Los Angeles!
Jag hatar det svenska vädret.

Igår lämnade jag värmen, solen, stränderna, shoppinggalleriorna FÖR DET HÄR VÄDRET?!?

Kom igen!

Jag vill tillbaka till solen, värmen och Hollywood. Punkt slut.

Back from Los Angeles




Och jag är vid liv!


RSS 2.0