Onsdag

Sitter just nu i soffan i Roslags Näsby och tittar på Biggest Loser halvt. Wiktor sitter och spelar något dataspel.. Känner huvudvärken komma eftersom jag själv har suttit och spelat Sonic på tvn ganska mycket nu i eftermiddag. Dåligt av mig eftersom jag inte har med mig mina glasögon som är till för att jag inte ska få ont. MEEEEN idioti finns överallt, right?
I alla fall så jag städat lägenheten idag och bakat kladdkakemuffins! Riktigt jäkla goda måste jag säga, men det är ju inte lätt att vara bäst eller hur? HEHE. Tackolov att baby fick hem Zumba idag! Vill gärna prova det ikväll eftersom jag ska jobba imorgon och även sova hemma imorgon... Kommer inte tillbaka till Näsby förrän på fredag troligen, beroende på om jag ska skjutsa och hämta min kära mor dvs. På lördag blir det i alla fall det berömda "Tegelbruket" här i Täby. Ska bli kul att prova!
Jag satt och småtänkte på att jag skulle skriva något superduper bra, men jag kommer inte på vad det var jag tänkte på... Förutom att jag älskar skor, klänningar och vill ha sommar? Ja just, Wiktor vill gå upp lite i vikt så han ska börja vara supernyttig och träna jättebra från och med måndag och jag tänker haka på! Inte med att gå upp i vikt, men att gå ner i vikt. Äta det han äter (eftersom jag är superdålig när det kommer till nyttigheter), vara här och dansa zumba och sen försöka röra på mig lite lätt varje dag.. Ni vet, allt det där man säger att man ska göra men aldrig gör? Precis det! Så därför har vi en Ben&Jerry's, en godispåse, chilinötter och en cola till Grey's Anatomy ikväll, HEHE!
Lill-lördag minsann.
Här skulle det varit en bild, men hans dator är dum på något sätt.
P.s Jag åker till Paris nästa vecka MHMMMMMMM!!!!! d.s

i love shoes

Jag älskar skor.

Det finns ganska enkla och logiska anledningar till det och en utav dem är helt enkelt att om du ser en supersnygg tröja, går in i omklädningsrummet, tar av dig din tröja, ser dig själv i spegeln, tar på den tröjan du ska prova, tänker "Varför åt jag allt godis och alla chips egentligen?", får ångest, går ut och hänger tillbaka tröjan. Medan du går ut ur butiken ligger ångesten över dig och din självkänsla sjunker ännu en nivå lägre än vad du trodde var möjligt.

När du går in i en sko affär så ser du ett par gudomliga högklackar som skriker ditt namn, lika mycket som tröjan du just provade skrek, du går fram, tar i dem, sätter dig ner för att prova dem och de sitter perfekt. Det är inget "extra" som sticker ut där det inte ska. De gjorde inget att du åt det där extra som du inte borde gjort eftersom skorna inte får dig att se en storlek större ut. De får dina ben att se slankare ut, din rumpa att se fastare ut, dina vader att se smala ut, din hållning blir bättre och då gör det faktiskt inget att det sticker ut lite extra på din mage/armar/lår etc. Skorna ger dig lycka. Du känner dig vacker (vilket gör att du blir irriterad på folk som klagar på att du har så många skor). Det gäller att hitta det som får dig själv att må bra.

Skor är konst. Jag älskar skor.
Jag letar efter de perfekta kilklackarna och än så länge är det de här, men de har inte kommit tillbaka in på nelly än! Dumt!






Det är inget fel med att älska något som gör dig glad. Även om du inte använder dem för att du är rädd för att de ska bli slitna.

Sitter på donken i Kista och väntar på min...

img_4122 (MMS)

Sitter på donken i Kista och väntar på min man. Kom på att i söndags så skulle jag och McDonalds fira 3 år egentligen. Tackolov så gjorde vi inte det!


Tiden går fort när man har kul



1 månad
i'm so happy that you're mine


extreme home makeover ?

























Mission complete. Fast den vita hyllan som sitter på trappan är nu utbytt mot en smalare i träfärg. Riktigt fint!
Min helg såg ut såhär och gissa om Mamma och Mats blev överraskade när de kom hem..?

Oj, vad händer?

img_4107 (MMS)

Oj, vad händer?


mrs. cool




Pang! Pang! Boom! Boom!


pig's do fly

Det gäller att vara hurtig!
Från Västerhaninge till Tungelsta är det 5 km och det tar ungefär 40-45 minuter att gå om man promenerar i vanlig takt. Så vad hände ikväll då? Jo, jag tog bussen som gick 19.55 till vh för att möta upp Jennah där och sen så promenerade vi hem! Asskönt! En riktigt skön promenad! När vi kom till Tungelsta igen så svängde vi förbi Jennah och hämtade hundarna och tog med dem ut på en liten kisstur. Vi skildes åt och nu är jag här hemma och har varit hemma en timma ungefär!

Är man grym eller är man grym?




Pojkvän säljes. Kan laga god mat, frukost,...

img_4094 (MMS)

Pojkvän säljes. Kan laga god mat, frukost, mysig, charmig och väluppfostrad. Säljes pga att han stör under tv-serier. Endast seriösa bud tillåtes.


the way you're making me feel



Vi låg ute på verandan idag faktiskt och lyssnade på musik och bara solade lite! Tur att vi blir så bra på bilder i alla fall? Vi tog ut en filt, ett duntäcka och så båda datorerna. Maya somnade såklart bredvid oss för hon älskar att vara i solen. Retard-hund. Tur att hon är söt i alla fall.




Annars är det ju tur att resten av alla cam bilder ser ut såhär. Jag minns hur man såg ut såhär på alla bilder när man var typ 14 år, så min fråga är varför jag har fastnat i att ha samma min så fort det kommer fram en kamera? I ain't easy being retarded

it makes me happy

Måndag morgon. Vad har hänt idag då? Inte mycket egentligen. Kollar på lite make-up artist kurser som jag vill gå på, pussar på Wiktor och har jobbat idag också. Har än så länge inget jobb resten av veckan, men det blir nog bra tills slut. Vore nice om man kunde få ett fast jobb såklart, men man kan inte få allt verkar det som.

Skulle skriva något asbra här men jag minns inte riktigt vad det skulle vara. Smart tjej här!

Förresten så vill jag bara säga att jag hatar iTunes också.

Nu ska min man ge mig lite fotmassage, HEHE. (Nej jag har ingen fotfobi eller något annat. I just don't care enough)


POUSS


Jajuste! Vad säger man? Jag och Wigge har varit tillsammans i 3 veckor idag. Grattis till oss antar jag. Eller till honom snarare.. Undrar hur länge han kommer orka och stå ut med mig och min släkt? Jaja, jag får kedja fast honom här helt enkelt.






Netlié

 


Nej, jag har aldrig sett något sötare.
Har haft en bra helg och vill inte att den ska ta slut! Allt känns så bra!


ikea

Efter jobbet igår så åkte jag direkt till centralen för att bästa Wiktor skulle hämta upp mig och vi skulle åka till IKEA! Woho! Dock i Barkaby men ändå, det var helt okej stort. Jag vet inte varför men jag har börjat gilla IKEA riktigt mycket. Vill verkligen flytta hemifrån och sånt, meeen funderar på att vänta tills jag har kommit hem från Nya Zeeland (när det nu blir..). I alla fall så köpte Wiktor en jättefin badrumshylla som vi tittade på sist vi var på IKEA.



(Jag gillar hans rosa skurhink och mopp)

Efter vi hade varit på IKEA så åkte vi och köpa kinamat med oss hem som vi sen åt framför tvn. Supermysigt! Jag fick även ett eget täcke nu hemma hos Wiktor för han snor alltid täcket annars.. Att ha bara ett täcke i en 180 säng fungerar inte bredvid en babe som snor hela täcket så att man vaknar mitt i natten och fryser, så därför finns det nu två täcken! Mysigare med ett dock. Kan inte sluta tänka på de täcken vi hade uppe på hans landställe. Supermysiga och helt perfekta!


Ska i alla fall börja städa nu! Jag och Wiktor har bestämt att kl 20 så ska vi ut på en power walk eller joggingtur. Han i Täby och jag hemma. Kul.

Måndag morgon

Uppe med tuppen idag! Typ. Har vaknat till hela tiden och bestämde mig nu vid 9 att det får vara nog. Att vakna 9 känns lite sent numera... Konstigt.

Ska i alla fall börja klä på mig, äta frukost, gå ut med Maya och så vidare för att 10.55 går bussen eftersom jag ska åka och TRÄNA! Jag skojar inte heller. Jag har inte varit på SATS på över 1½ månad och idag ska jag åka och träna SatsCore. Får se hur det känns efteråt.. Lovar att det kommer kännas asbra så att jag får igång träningen lite grann igen. Men jag ska säga upp medlemsskapet också så vi får se hur länge allt håller! Tjock_tjej_till_gym_nu_!


trött_tjej_90_behöver_smink

Är det någon som vet något om Coastal Scents förresten? Behöver smink och funderar på att beställa därifrån för att om jag beställer från Sverige så får jag hälften så mycket till samma pris bara för att dollarn är så låg just nu. Lätt värt det?

www.coastalscents.com




pretty woman, walking down the street

Sitter hemma i soffan och småglor på Pretty Woman! Jennah berättade att Män som hatar Kvinnor går på 1an, men jag törs inte titta på den igen typ. Tycker att det är så obehagligt att se när hon blir våldtagen. Blä, usch för att det finns sådana äckliga människor i världen som faktiskt gör sådär i verkligheten! USCH!!

Jag drömde om en banansplit inatt och när jag kom hem (har inte varit hemma sen i typ torsdags?) så lånade jag bilen, hämtade Jennah och åkte till Ica Maxi. Vi pantade hennes burkar och så tog vi en glass på McDonald's lite senare. Mums!


Imorgon så ska jag träna lite hade jag tänkt. Har inte tränat på 1½ månad. Sjukt men sant. Är jättesupertaggad på att börja på Pole Dance också! Jag vill jag vill jag vill!

Ska fortsätta titta på Pretty Woman nu!

POUSS


p.s hur bra är det inte att Grey's Anatomy börjar igen på onsdag? d.s




Frukost!!

img_4074 (MMS)

Frukost!!


Vilken tur att min sko kan prata.

img_4066 (MMS)

Vilken tur att min sko kan prata.


Roslags Näsby

Hola!

Ligger just nu brdvid en mupp som precis slickade mig på kinden. Äckel.
Vi har sett Rango ikväll på Söder. En romantisk middag på Burger King blev det innan..!


Äsch, ska sova nu för jag ska åka vid 6.50 imorgon bitti. Tar lika lång tid att åka från Roslags Näsby till jobbet som det gör när jag åker hemifrån. Eller, jag åker samma tid så jag kan lika gärna spendera tid här borta i ingenstans. Mys!

Imorgon ska jag dessutom laga mat till karln, HEHE. Får se om han överlever natten efter det..

you are for real




Helgen spenderades uppe i Dalarna för att åka skoter vilket var grymt kul! Dock så har jag en grym träningsvärk i ljumskar och armar, bra jobbat! Var lite tråkigt att behöva åka hem, men jobbet kallar ju..
Sov hemma hos Wiktor igår eftersom jag började jobba kl 9 imorse och jag skulle åka exakt samma tid om jag sov hemma, så det var mysigare att spendera tid med honom. Vi låg i hans säng, hade vinklat tv:n mot sängen och så tittade vi på Dagboken - Sökte dig och fann mitt hjärta.
Jag grät såklart i slutet. Som vanligt.
Grymt mysigt!




Ja, ringarna som fanns i askarna har jag önskat mig länge och Wiktor totalt överraskade mig igår med att ge mig dem! Gissa om jag blev glad.. ?




Han är verkligen grym


Jag har hittat världens bästa pojkvän. Vi ...

img_4061 (MMS)

Jag har hittat världens bästa pojkvän. Vi åkte skoter hela dagen igår och det var så härligt! Tog massor av bilder. Det är sjukt fint här uppe! Nu ska vi ut och åka lite till innan vi beger oss tillbaka till Stockholm! Puss


diggar du mej så diggar jag dej - Mojje

Illamående och huvudvärk! Det måste vara min lyckodag?

Var på jobbet kl 8 imorse och får direkt två frågor, varav den ena irriterar mig fortfarande.

- Vad hade du gjort som fick blommor igår egentligen ;)?

- Du vet att du egentligen börjar kl 9 va?



Den sista irriterar mig. Jag känner att jag behöver sömn just nu, så förhoppningsvis så blir det tidigt i säng ikväll! Ligger iof redan i sängen nu och ska titta på Aksungen (oh yes) i hopp om att bli kvitt det här jag har fått! Hela kroppen ömmar lite, huvudvärk och illamående. Inte okej. Speciellt inte okej eftersom jag ska med Wiktor och hans föräldrar upp till deras landställe i Dalarna imorgon.


Nej, Askungen kallar!







Btw, vill ha det här!!!


Fick blommor igår av Wiktor!

img_4058 (MMS)

Fick blommor igår av Wiktor!


whitesnake

Hej och bajs!
Jag är trött och har ont i huvudet så jag ska sova nu!

Imorgon kommer bli en bra dag efter jobbet. Dock så måste ju tiden gå också.. Varför ska den alltid sega efter kl 14.30? ORKA ATT TIDEN SEGAR DÅ!


Hoppas att jag får sova lite på vilan i alla fall, hihi!

RSS 2.0