Eld

Igår var jag och mamma till veterinären med Penny och Sigrid. De ska båda få sina tänder kollade så Penny fick lämna blodprov inför det. Hon ska bli sövd och så ska veterinären kolla och skrapa bort plack/tandsten I guess. Penny fick beröm för att vara så pigg och ha så fina, och många, tänder för att vara en chihuahua på 10 år. Oftast brukar små hundar inte ha några tänder kvar alls vid den åldern i princip. 
 
 
 På väg in till stan igen för att lämna bilen till Wiktor och åka och hämta mina barn så kände jag att jag behövde lite mer positiv energi och kul så jag ringde Carro och eftersom hon är alltid på mina idéer så åkte vi till grillplatsen i Törnskogens naturreservat i Sollentuna och grillade korv med barnen. Hon, jag, våra 4 barn och 2 hundar. Kul och härligt att få vara ute och bara vara! Vi avreagerade oss lite grann över det vi var irriterade på genom att elda lite löv och ved. 
 
 

En bra fredag

Halloj! 
 
Idag skiner solen igen, så skönt! 
De två senaste veckorna har jag verkligen känt att livet suger (fastän det inte gör det såklart). Beställde ett kosttillskott, Premens, som jag är inne på 3e dagen nu att testa. Hoppas att det hjälper! Att solen skiner hjälper ju också till en viss del. Det är skönt.
 
Fick ett kul meddelande idag från kommunen om att Haylie har kommit in på den Montessoriskolan vi valde! Så skönt! Är helt övertygad om att det kommer passa henne jättebra. 
 
 
 
Utöver det så överlever jag på glittret och glamourn från After Dark som vi var på förra fredagen. Min telefon hade 2% typ hela kvällen (herregud, hur ofta händer det nuförtiden liksom?) så jag fick inte så många bilder direkt med min telefon. 
 
 
 
 
Hade en liten hjälpreda igår i stallet också 
 
 

RSS 2.0