Waiting for a star to fall

Det gjorde ont, men efter 3 år har kg äntligen fått den!! I love it


WC

Idag har jag och Wiktor en 7-månaders-dag. Eller.. Ja.. Han kom hem vid 14-tiden, vi satt och kolla på tv tillsammans och sen gick jag ner och köpte cola och glass eftersom stackarn har gått och blivit lite sjuk. Drog sen iväg och tränade PoleDance och har världens största blåmärke på armen för att vi skulle öva på att göra en skruv. AJ! Kom hem för ett tag sen och vi åt fiskbullar med ris tillsammans som en "fin-middag" haha! Nej men fiskbullar blev kanon bra! Orka tina upp 2 kg oxfilé för att inte använda 2 kg för en sen-sen middag.. Kan vi ta i helgen i stället! MUMS! Oxfilé med sötpotatis, ungsrostade grönsaker och lite rödvinssås på det! MUMS! Och såklart ett glas vin till. Jag gillar inte rött vin så det får bli vitt vin, men jäklar vad gott det hade blivit!






Baoutastort och det gör ont som fan.

Dagens Metro. De där hundarna ser mer rädd...

img_3173 (MMS)

Dagens Metro. De där hundarna ser mer rädda och args ut än entusiastiska!


Det kanske är hans fru som behöver tänder?...

img_8599 (MMS)

Det kanske är hans fru som behöver tänder? Fast han ser ju ganska nöjd ut. Från gårdagens Metro.


Åh vad jag skulle vilja vira in mig i ett ...

img_5382 (MMS)

Åh vad jag skulle vilja vira in mig i ett duntäcke och lägga mig och gosa i våran nya soffa medan regnet smattrar på fönsterrutan! Och med en kopp varm choklad med vispgrädde och en bra film Det hade varit härligt... Nu är det ju bara så att soffan kommer om 4-8 veckor, vi har inget duntäcke, ingen grädde, inget regn och någon som har ett förslag på en bra film...?


New things!

Nu är det ju så att jag och Wiktor åkte till Mio efter att han hade slutat jobba och jag lämnat av tjejerna här (Maya och Enya) och tittade på en soffa. Vad händer? Jo, vi har förhandsbeställt soffan, som kommer om ca 4-6-8 veckor vilket är great! Innan vi gick så tittade vi på lite stolar till Wiktor och vad händer? Jo.. Vi går därifrån med två zackosäckar i mocca och beige. Riktigt fina! Så nu när vi tänkte sälja soffan som är här så kan vi i alla fall sitta på dem tills den nya soffan kommer!

Jag får ta bilder imorgon!

Det är för mörkt nu och jag hittar inga på Mio's hemsida.

Nu ska vi fortsätta kolla på Ever After! Bra film!
Men eftersom inte youtube-klippen fungerar och det inte finns några bilder så kan vi ju bara gå och skjuta oss ikväll eller hur?!?!

trött_chey_90

Vill ha!!






Poledance. Aj.

img_9208 (MMS)

Poledance. Aj.


Onsdag

Ååååh vad jag är uttråkad!! The Real Houswives of New Jersey har börjat precis och det är så jäkla tråkigt.. Alla är så fula och jag förstår inte varför de håller på att leka kaxiga gamla medelålders kvinnor? När växer folk upp? 

I alla fall så är jag och Wiktor hundvakt åt Ypsilon tills ikväll och när jag kommer hem från dansen så åker jag direkt till jobbet och lämnar honom. Längtar efter lite träning.. Gick faktiskt lite mer än en mil igår! Duktiga jag.


Är så jäkla trött och dricker lite kaffe just nu och hoppas på det bästa! Läraren kunde inte komma igår till sminklektionen och hon hörde inte av sig igårkväll så det blev ingen lektion idag heller. Trist! Men men.. ! Det vi får ta igen nästa vecka I hope!


Jisses, vad jag är sugen på brieost, kex, parma skinka, levande ljus och mys (PIK Mr.Wig). Ska dansa, åka och lämna hunden och vara kvar till 22 och sen åka hem.. ! Nästan ingen lugn och ro snart! Ska göra mig iordning nu för tåget går om 45 minuter.


Dagens Metro. Hahaha!

img_6269 (MMS)

Dagens Metro. Hahaha!


you think i'm pretty

Så, tisdag. Ett The Sims 3 skulle ha dimpat ner i våran brevlådag idag men hände det? Nej. Så nu sitter min karl och spelar Battlefield (tackolov med hörlurar) och jag sitter och spelar WordFeud. Eftersom spelet inte kom. Skjut mig.
Positivt!

Idag ställde min kära vän My upp som modell! Thank God! Blev så nöjd med sminkningen på henne att jag gärna skulle bett om hennes nummer. Om jag var kille och inte redan hade hennes nummer såklart.




Klockan 21 så ska jag se på det där nya programmet "Vad hände sen?" och hoppas att det är bra! Gud vad tråkigt jag låter.. Jag vill ha The Sims 3 nu och inte imorgon! Imorgon är det kursen och sen poledance, hur ska jag då ha tid att spela?

Sista gången jag försöker med kaffe från d...

img_4562 (MMS)

Sista gången jag försöker med kaffe från den här grejen.








Grattis till jordens mest underbaraste tvillingar!
Jag älskar er båda otroligt mycket och saknar er! 



what are words?

Middagsförslag någon? Nej, tänkte väl det. Vi har inte heller någon aning om vad vi ska äta, men förhoppningsvis så blir det något! Vi har lite entrecôte, älg och oxfilé i frysen men just nu så lockar det inte liksom. Jag är inte hungrig helt enkelt. Ovanligt faktiskt. Men middag behövs ju i alla fall så vad ska ma äta? Blö... Och Wiktor åkte precis för att skjutsa sin bror till Mörby så jag hoppas att han sitter och funderar på middag i bilen. Kanske ska börja på en fruktdiet? Enbart äta frukt? Äsch.


Men vad är en bal på slottet? Ska hoppa in i duschen nu och sen kolla in mitt WordFeud. Emily har fått mig att börja spela och nu har jag ungefär 8 spel på gång samtidigt. Om jag är fast? Ganska.




Vi kör på en riktig oldie!


Btw så har jag blivit starkare i armarna! GOD I LOVE POLEDANCE!

i like him.


money money money

Gud vad tråkig jag är som inte har uppdaterat något! Men min kamera är på laddning just nu så jag skyller på det. Även fast jag inte änvänder den så ofta kanske i bloggen, MEN ÄNDÅ.

Började på sminkkursen idag på riktigt också! Den är helt okej! I love my new make-up..! 

Jaja, ska fixa mat nu.

this is me happy

Jag är världens lyckligaste!! Och allt tack vare min älskade och underbara mamma, min älskade och underbara pappa och min älskade och underbara pojkvän!
 ♥ 




i want my dream to come true

Jag är så nära att uppnå en av mina största drömmar, men jag är en fjärdedel ifrån. Det känns som om att den där fjärdedelen kommer krossa allt för mig. Oavsett hur mycket jag vill och önskar, så känns det som om att den där fjärdedelen kommer förstöra precis allt. Jag vågar inte fråga, för jag är rädd för svaret, men det är det som är den sista fjärdedelen som behövs för att min dröm ska gå i uppfyllelse. Jag gör vad som helst för att få den där fjärdedelen. Jag är tillochmed beredd på att söka jobb på McDonald's igen för att få min dröm. Gå igenom vad som än krävs, för det är något jag verkligen vill.



RSS 2.0