Helgen som gått

Så var måndag slut också. Wiktor ringde och sjukanmälde mig igår för jag mådde inte bra. Sprang på toa, var nära på att spy flera gånger, varm, kall, öm, ont i halsen och allt det där.

Men vi hade i alla fall trevligt i helgen! 
I fredags mötte jag upp några mammor i centrum på kvällen för att kolla Black Friday (hittade lite som jag behövde) och innan vi skildes åt så bestämde vi brunch hos Rosanna och David på lördagen! Jag älskar att vi har så många nya vänner! Och impulsiviteten att bara bestämma en brunch sådär. I alla fall så hade vi sjukt trevligt på brunchen! 
Efter det så åkte jag och köpte ett par vinterskor till Haylie och hämtade sen upp Marie och Thommie och åkte till Tungelsta! Marie o Thommie skulle till ett par kompisar och jag passade på att umgås med mamma o Mats! Lina och Liselott kom över också så vi fick oss några ordentliga skratt! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sista bilden är från när vi åt tomatsoppa till middag. Hade massor av tomater i frysen och framme som eftermognat så jag körde på soppa. Har varit så mycket piggare på eftermiddagen! 

Monday

Ville absolut inte åka iväg till jobbet imorse när Wiktor och Haylie låg och sov såhär! 

(null)


Men no money no funny (och inga julklappar heller för den delen). På tal om julklappar så har jag köpt en adventskalender till Haylie! Dock ingen med choklad utan med pixieböcker istället! Hon älskar böcker. Hon har dessutom fått världens dille på Pippi Långstrump och går runt med den boken konstant och vill även höra "Här kommer Pippi Långstrump"-låten. Repeat, yay... 

(null)


Haylie

Önskar att jag var bättre på att uppdatera om Haylies utveckling, men jag har liksom inte orkat. Det är fullt ös på henne konstant! Hon är fortfarande "allergisk" mot sömn, har många tänder, sover mellan oss varje natt (väldigt mycket för närhet), äter jättebra (har hon iof alltid gjort) och är alltid glad. Lätt att få glad igen om hon är ledsen. Som jag älskar henne.

Vi har varit hundvakt åt Sigrid i helgen så imorse lät vi pappa få sovmorgon medan vi gick en sväng. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Nästa vecka börjar vi med DN till morgonkaffet istället för Pippi (haha!) 

Al Pitcher

Vi hade så sjukt kul igår på Al Pitcher! Efter att ha irrat runt efter parkering, runt på HM, irrat runt efter vart vi ska äta så hamnade vi tills slut på Fridays i Kungsträdgården. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi har alltid så sjukt kul tillsammans och igår blev det ju extra mycket skratt! 

Podd

Har börjat lyssna lite på podd igen! Älskar ju Penntricket, men den är tyvärr slut och jag har inte fastnat riktigt för någon ny... Förrän min syster skickade Rättegångspodden. Shit. Blir mörkrädd men fängslad! Vilka psykfall det finns i vår sjuka värld. 
 
I alla fall var det väldigt lugnt på jobbet vid lunch så jag och Marie lyssnade på P3 Dokumentär-podd och mer specifikt som handlade om barnamorden i Arboga. Fy. Ville bara hem och hålla om Haylie. Berätta för henne hur fantastisk hon är och hur mycket jag älskar henne och Wiktor. Den berörde mig rejält. 
 
 

Fri-yay

Imorse åkte jag och Marie till Houdinis outlet! Var sjukt lång kö, men den gick relativt fort så det var okej. Var dock ganska så kall om fötterna när vi väl kom in. 
Väl inne så önskar jag att jag hade haft råd att köpa mer saker, men köpte enbart en tjocktröja till Haylie! Lager 2 tröja. Därför gick det även ganska fort när vi väl kom in eftersom det var det enda jag letade efter. 

(null)

(null)

(null)


Wednesday

Snart lider onsdag mot sitt slut. Snart får jag åka hem och pussa på min underbara dotter! 
Det går ändå helt okej att jobba än så länge. Kanske för att jag vet att Wiktor är hemma med henne istället för att hon är på förskolan? Blä. Vill inte att hon ska börja, men vad har vi för val? Vi är inte direkt miljonärer. 

Snart är det i alla fall helg och vi har inget inplanerat förutom att jag ska på Al Pitcher med mamma, moster Lisa, moste Jessica och kusin Lina. Jajuste! Jag lovade en kompis Emma att mata hennes katt lördag och söndag! Men annars ska vi bara njuta av att få vara hemma tillsammans med varandra. 

Älskade fislisa somnade på mig häromkvällen ❤️


Gooood morgon

God morgon god morgon! 
Jag är astrött faktiskt, men samtidigt pigg. Tänkte snart göra lite squats så pulsen går upp lite och jag blir ännu piggare. Även om jag är väldigt lat så gör morgonträning att jag blir pigg.
 
Annars då? Inte mycket som händer faktiskt. Livet rullar på och ångesten över att Hallonkan ska börja dagis kommer närmare och närmare. Snart bara 1 månad kvar? Vilken idiot kom på 8-timmars-arbetsdag? 6 timmar hade varit bättre. Mycket bättre. 
 
La upp en budget igår i Excel för 2018 i alla fall. Kände mig sjukt nöjd och vuxen. Lever vi efter den så kommer vi kunna ha en bra semester och renovera köket nästa vinter. 
 
 

❤️

Älskade morfar. Har inte varit förbi någon minneslund idag, men tände ljus här hemma ändå. Tänker på dig så otroligt mycket. Mest på kvällarna. Alla möjliga minnen kommer upp och jag gråter ofta eftersom det fortfarande är så ofattbart. 
Jag saknar dig. 
(null)

(null)


RSS 2.0