Landstingshuset

Jag och Wiktor åt lunch på landstingshuset idag. Måste säga att det var över min förväntan bra! Ser ut som vanlig skolmat, men oj vad mycket smak! Wiktors mos var dessutom riktigt mos till skillnad från skolornas mos. 

Och salladsbordet? Toppen! 
Tisdag

Tänkte skriva något kul, men vi förlorade en budgivning idag på ett underbart radhus. Suck. Det var så perfekt för oss! 

Så ja, nu blir det inget kul inlägg utan bara en bild på Penny. 

Lördag

Efter lite bilstrul och det sista på en broöppning så kom jag äntligen fram till Ekerö och såg när Jennah och Tessi ramla runt i bollar. Hann bara med det sista i ochmed allt strul innan, men det var i alla fall något! 


Efter så övertalade Tessi mig om att åka till Hundar utan Hems dag i Hagaparken så vi gjorde det. Såg många fina hundar och träffade även en bulle vid namn Vilma. 

Till sist åkte vi in till stan för att köpa lite garn och äta en sen lunch. Rackans va varmt det va igår dessutom! Oh yarn it

Fick hem garn häromdagen ❤

Träning

Den här gången tänker jag inte stressa och tro att jag kan tappa 20kg på 2 veckor. Utan jag tränat när jag kan, gärna 2-3 gånger i veckan och äter ordentligt. När jag blir sjuk så kan jag ändå kontrollera vad jag stoppar i munnen och inte behöva ha ångest över att inte komma iväg till gymmet. Det känns bra. 

Made by Me

Jag blir så glad ända in i hjärtat när jag ser saker jag har virkat bli använda. Som denna klänning/tunika som jag virkade till Freja när hon låg i Hannas mage ❤ 
För mig blir det en uppskattning av det jag har gjort eftersom jag har baktanke och kärlek i VARENDA grej jag virkat. Virkar inte utan känsla och hopp om att mina saker ska glädja andra. Virkade denna klänning till min systerdotter, får se när de kommer upp. Hoppas att den kommer passa någon gång! 


Virka

Nästa gång jag säger att jag inte har något att virka så ska jag definitivt ta upp Pinterest. Har ni sett så många söta och fina saker det finns? Helt sjukt. Och tänk vad jag ska virka den dagen jag och Wiktor får barn? Jisses, våra barn kommer bara ha virkade saker på sig och leka med typ. Massor i alla fall.
 
Kolla bara, hur kan man säga nej till att göra egna verisioner av dessa?
 
 
 
 
Och eftersom jag känner mig asstressad inombords så blir det bra med att börja virka på något och skingra tankarna för just nu känner jag att det inte finns något som jag INTE är stressad över (fastän jag inte har anledning till att stressa). Gå ner i vikt, förbereda för att sälja lägenheten, kolla på hus, virka allt som går, jobba, göra fransar osv... Asstressad. Vill ha en veckas semester igen med endast virkningen och sol... Det hade varit något.
 
Ja och ett glas rött eller två till det såklart!
 
 
 
 

RSS 2.0