gosh!

Shit vad jag älskar att krypa ner i en varm säng! 
Och speciellt när datorn har stått där och gått lite varm innan, för då slipper man vänta på att det ska bli varmt, för då är det ju redan varmt! - Synd bara att man ligger här själv.


Och imorgon så ska jag träffa Tessis mamma för jag ska eventuellt sommarjobba hos henne! Och så har jag ju McDonald's jobbet kvar, för jag har ingen lust att sluta på McDonald's i två månader för att sen söka om och kanske inte få komma tillbaka. Det känns dumt. Men jag kan alltid ta ledigt lite här och där från donken, ska ju få se schemat imorgon och ledighetsansökan ska vara inne senast den 14e april till min chef på McDonald's. Tackolov att jag är i Sverige nu då, för förra året så va jag i härliga Floréns!


Jag såg en bild på Floréns på ett kakpaket inne på Sabis idag.


Bild hittad på google.se



Jag vill tillbaka dit! Bjud mig på en resa någon!


uuusch!

Ja, nu sitter jag här.
Mitt balsam är helt fucked up och jättedumt så jag måste ha minst halva flaskan för att det ska kännas lent i håret, och jag duschade igår men mitt hår känns äcklig nu ändå.

Tummen upp!

Jag känner bara hur jag vill läsa klart min älskade bok "Så länge vi båda andas". Den fjärde och sista boken från Twilight-serien... Den ropar mitt namn.


Jag va förresten inne på tjuvlyssnat.se idag i skolan och fick mig några goda skratt! Jag älskar den hemsidan!

Det här känns ju bra...

Är det inte baksmälla så är det mensvärk.


När 17 ska någon Einstein utplåna allt vad smärta innebär?

jaså?



Jaså?


Välj Fria Gymnasieskolan i Haninge. Smsa rektorn om du har lust!

mmmmmm

Jag mår lite dåligt fortfarande. Och jag är sjukt trött. 


shit

Min allra dyraste fylla.

867 kr.
Dock så lånade Christian och Tony 58 kr var till en stark öl var, men ändå. Fett dyrt.


helt vit

Någon gång ska jag ta en vit vecka.
Men vi vet ju att jag kommer dricka på fredag och lördag igen så vad spelar det för roll? Klasskivor hit och dit nu liksom.

I alla fall som jag har gjort sen i lördags morse så vaknade jag med baksmälla, sugmärke och munsår.

Det bästa var ju att jag inte har gått till skolan idag (jag tror inte att någon i klassen har gjort det), och jag jobbade inte igår!

Men innan vi åkte till klasskivan så blev vi iordninggjorda inne i stan någonstans vid Karlaplan.
När jag, Gato och Lillemor går därifrån så ser Gato ut som en transa, Lillemor som en isprinsessa och jag som en porrstjärna (Gato sa Jenna Jameson). Kul va? Och så klasskiva på det! Jätteroligt.

Mina skor dödade mig också.

Men nu ska jag göra något roligt! Jag vet inte vad, men något ska jag göra!

PUSS

klassis!

Vad är det för en dag? Jo det är ingen vanlig dag för det är 3B och 3Cs klasskiva idag, hurra hurra hurra!

Japp, idag är de klasskiva. Om 1 timma och 10 minuter så ska jag åka till Lillemor för att vi ska fixa iordning oss. Det ska bli kul!  Men nu måste jag duscha.

PUSS


grattis till mig

Klockan är 13.30 och jag har precis vaknat med baksmälla, munsår och ett sugmärke.

Duktig Caroline. Verkligen.


Och om 50 minuter ska jag till jobbet.


Än en gång; Duktig Caroline. Verkligen.

God Morgon!

 Kändes skönt att få lite sovmorgon idag! Me like!
Dock så vaknade jag vid 9-tiden och insåg att jag måste ut med Maya så det var ju bara att gå upp och klä på sig för att gå ut på tomten med bebisen. Där efter har jag legat och tittat på tv hela tiden och väntat på att tiden ska gå eftersom jag ska ta bussen som går 12.55 till Handen för att möta Veronica och fixa mitt hår! Jag ska färga det och klippa det! Ska bli skönt. Lillemor frågade mig igår om jag vill bli stylad inför klasskivan som vi ska ha på söndag också! Och såklart vill jag ju det så jag ska bli det! Kostade runt 300 tror jag och det är ju ingen fara eftersom det är sminkning och håruppsättning som ingår!

Men nu ska jag nog läsa lite körkortsteori!

PUSS


att välja

Att läsa det sista ur den allra sista boken i Twilight serien (som jag älskar för övrigt) eller att se på Desperate Houswievs ikväll? Hmm...  Att välja eller inte. Fast eftersom jag inte ska till skolan imorgon (Jag har bara matte-för-ig-barn) så kan jag ligga och läsa hela natten lång om förbjuden kärlek och den perfekta pojkvännen som aldrig kommer att bli sann hur mycket jag än önskar. Jaja, vi alla har sådana dagar då vi vill ha någon nära. Lika bra att vara ärlig från början.


Vore det inte gott med ett glas vin?

Jag har lärt mig dricka vitt vin nu, om jag blandar ut det med sockerdricka.



PUSS


090324

My heart is in your hand,
so try to understand!



Varför ska saker vara så krångliga ibland?
Igår så betalade jag i alla fall Alkohol- och Drog Riskettan! Gick på 700 kr, yippie! Men tack till min älskade far som betala. Och ja det är sant. Min pappa betalar saker åt mig, men det är inte ofta. Han betalar dock min mobilräkning varje månad. Men så träffar jag honom kanske 5 gånger i månaden eller så..


Och duktiga jag har precis gjort några övningar från en muppad DVD i 30 minuter som heter "Platt mage och stark rygg" ! Duktiga mig borde få en kaka som belöning, haha!


Och imorgon gott folk så kommer lönen!!

PUSS

so tell me



Det här är en riktig man






So tell me when a kiss
of love becomes a lie?


Nu börjar Ceasar på tv4+ eller något!

PUSS

smarta jag!

Nu ligger jag här i sängen och ska läsa lite geografi, eftersom jag har prov i det imorgon. Duktiga jag som är ute i sista sekunden. BRA.

Jag är verkligen sämst när det gäller plugg.


För övrigt så ska Harry B James höja till 20års gräns, så vart ska man ta vägen då?

Det var ju hellre Harrys än Toxis, Viper och Huset t ex. Men jag antar att man får väl se hur Rocks är (vart det nu ligger också!)


PUSS!


Plugg

Jag gillar inte att plugga!
Varför måste man plugga? Kunde jag inte fått en smart hjärna från början så jag slapp allt det här?

Usch

Nej usch för allt skolarbete som ska in och allt. Jag orkar inte mera!
Jag var jätteotrevlig mot min samhällslärare i igår (fredag) och insåg senare att det var dumt av mig att låta mina irretationer och humör gå ut över honom. Så jag mejlade honom och bad om ursäkt - vilket kändes bra gjort av mig.

Igår så va jag och Tessi på fest hos en Kristian  Jones som hon har pratat med jättelänge men aldrig träffat. Det var trevligt! Det skönaste va nog att det var 10 minuters gångsavstånd hem till henne från honom så vi var hemma vid 3! Dock så drog en välda massa folk vid 00.20. Den tiden som är bäst! Eller har jag fel?
 
Här är en gammal bild på mig och Tessi. Och ja, jag vet att mina ögonbryn såg jättefula ut!



Det känns lite som att jag har så mycket att göra på helgerna att jag inte har tid för Maya. Och jag får dåligt samvete av det. Och idag när mamma även sa att jag "inte brydde mig så mycket" om att vara hemma och sånt. Det gjorde mig lite smått ledsen.

möte

Kom precis hem från ett möte med ett företag som jag ska börja arbeta på!
Det är jättekrångligt just nu eftersom det är först ut i norden och kommer även lanseras över hela världen, och sen så har det precis startats (på ett ungefär). Grundarna har hållt på i 9 år och det kommer nog gå bra. Det är en otroligt bekväm produkt!

Men nu måste jag sova för jag ska dansa bugg imorgon på scenisk!!

PUSS

tisdag

Idag har absolut ingenting hänt!
Inget roligt iallafall. Det kändes nästan jobbigt att behöva gå till skolan på något sätt.. Hmm .. Jag känner mig trött på allt bara.
Fast idag så träffade jag Carro, och såg hennes nya lägenhet! Hon och Nattiz har flyttat ihop och bor numera i Jordbro! Och hennes mamma kom och hämtade oss för hon skulle till hästen så jag följde med dit och Carro tog ut honom på en promenad. Jag fick hoppa upp och sitta på ryggen, barbacka, på vägen tillbaka. Vilket var underbart för jag saknar hästar så otroligt mycket!! Om jag ändå kunde hitta någon medryttar häst här utepå landet. Det skulle göra mig glad!


Men nu måste jag sova för jag börja kl 8 imorgon med matte-för-ig-barn!

PUSS!

melodifestivalen 2009

Jag har jobbat där. Igår och idag. Och jag har stått upp hela cp tiden. 11 timmar idag och hela eftermiddagen från 17 - 22 igår.



och caroline af ugglas låt SÖG. Den SUGER och den är SÄMST. Hon är ful dessutom. Och TACKOLOV att den inte vann!
Tack ni dåliga röstare för att den inte vann.


breakfeast darling

Min frukost?
Fish n' chips.
Varför?
Jag är sjuk, jag får äta dålig mat, och sen så ska Mats åka och handla.

Men jag har bara 37graders feber idag! Känns bra. Men jag har kvar min hosta... Och det suger.

Usch!

Det känns som att någon har stoppat ett sugrör i min hals och sedan täppt igen runt omkring. Kul va?

sick bastard

Gosh.. Jag är fortfarande sjuk. Vaknade precis och kolla tempen (i munnen såklart) och det visade sig att jag hade 38.1 graders feber! SOUND GREAT. Fast jag är glad att jag gick på teorin igår, för att för det första så va det tydligen sista gången igår, och sen så satt Mr.Handsome bredvid mig. It was nice. Synd att det inte kommer bli så mera, men nu får jag väl fokusera på att ta körtkort istället ... Han går ju ändå i samma skola som mig så jag kommer ju inte sluta se honom, förrän jag tar studenten. Vilket jag gör om 3 månader! PANIK! Har massor av saker kvar att göra. Får väl försöka få tummen ur arslet och göra allt någon gång ...

Nej usch, nu hostar jag så att jag nästan spyr.
Så jag tänkte att jag ska lägga mig och titta på Twilight istället och låta mamma pyssla om mig! Hörde att hon va hemma så varför inte utnyttja det? Haha!





PUSS!

sjuk.

Jag är så dundersjuk som det bara går!
Kvart över 5 imorse smsade jag mamma och skrev att jag har haft feberfrossa i en halvtimma och behöver henne för att hämta mitt täcke som låg 1 m från sängkanten och stänga fönstret som va inom 1 m från sängkanten (Ja, min säng sticker ut mitt i rummet). Och som den underbara mamman hon är, så kommer hon upp, kvart över 5, och ger mig täcket och stänger fönstret. Mysigt tänkte jag, att få bli ompysslad. För det vill jag bli när jag är sjuk. Och det är så skönt att sova. Och hela jag är som en tekokare för jag är så varm!

Men nu måste jag åka på körkortsteorin. Det är två gånger kvar, och jag vill inte missa det.

PUSS från sjuka mig

fan då

Jag är sjuk. Definitivt.
Ont i hela kroppen, hostar som en idiot och huvudvärk. Fryser gör jag också, så det här är inte bra ... Speciellt inte eftersom projektveckorna börjar imorgon. 4 veckors projekt där det endast handlar om träning.. Känns lite typiskt mig att bli sjuk just då! Yey ....

Men bilen går bra?


PUSS

hakuna matata

Gjort är gjort. Shit happends.
Jag måste börja lära mig att lägga saker bakom mig mycket fortare! Och tänka efter före, definitivt! Det här håller inte.
Jag måste helt enkelt börja fundera över mitt liv. Hur vill jag ha det? Vad gör mig glad? Varför gör jag inte saker som gör mig glad mera oftare?

Äsch, imorgon är en annan dag


PUSS!

stupid girl

Spola tillbaka tiden? - Ja tack
Hoppa fram några månader i livet? - Ja tack.
Hoppa över att gå till skolan.


Mår jag bra att det som hände? - Nej.

så jävla typiskt mig att göra dumma saker som sen ångras.


Och Melodifestivalen Andra Chansen suger hårt också


Bladh och jag!

Bladh var med på min lektion idag!
Eller Grönlunds slog ihop lektionerna så vi är en stor grupp nu!

Här är vi och ser söta ut, och jag älskar att bilden blev suddig. Verkligen.


Bladh ser ut som Quasimodo (eller hur stavas hans namn egentligen? Ni vet, Ringaren i Notre Dame?)

Puss!


Crap

Ja.. Vad ska man säga?
Jag vill inte ha honom på ett sätt, jag vill ha honom på ALLA sätt som går. Bajskorv också. Jag som hade lovat mig själv.

I alla fall så gjorde jag läxan tills idag på körkortsteori!

Jag måste orka för hästarna!
Internet.

Men ändå. Det känns som att livet går bra nu på något sätt. Jag kände mig glad och lycklig idag och det kändes som att det mesta flöt på som det skulle!

Gosh!

Ja, så hur känns det då efter läkarbesöket?
Hmm... Ja, jag känner mig lite förvirrad på något sätt. Jag har en känsla av att det inte är något allvarligt men ändå så säger en röst i mitt huvud att jag inte ska pusta ut riktigt än. Läkaren sa att han var 98% säker på att det inte var något allvarligt, men de övriga 2% då? Jag vet inte riktigt. Men jag ska iallafall in till stan någonstans på Riddaholmen (Vart fasen ligger det liksom?) och så ska de får köra en mikrofon över min bröstkorg! Sen kan jag väl vara lugn antar jag. Vore skönt ifall jag kunde vara det.

Och idag så var vi på utbildningsmöte inom AIK Hockey och Fotboll! Lag och rätt. Vad vi får göra och inte göra. Jag, Jennah, Tessi och Alexz skrev även in oss inom fotbollen så vi ska få stå på Rosunda bland massa Solna-tattare i sommar! Det ska bli roligt!

Men nu måste jag sova, för jag vill inte missa matte-för-ig-barns-lektionen imorgon!

Godnatt
PUSS!

somewhere over the rainbow..

are you waiting for me.'

Igår så fick vi veta på svenskan att vi skulle skriva ett hyllningstal tills på torsdag nästa vecka (vi fick även veta att det är runt 3 månader kvar i skolan. Tills studenten.. PANIK!) och jag började tänka på det igårkväll innan jag skulle somna, och jag kom fram till att jag vill skriva ett till min farmor! I söndags va det exakt 1000 dagar sedan hon dog och det smärtar fortfarande. Jag vet ungefär vad jag vill ha med och vad jag ska beskriva, så det kommer nog gå bra!

Och jag ska snart iväg till läkaren! Det känns bättre än vad det gjorde igår, och jag har redan fått sms från Lillemor och Batie som undrat när tiden är och önskat mig lycka till, vilket känns bra att jag har såna vänner som bryr sig. Även Angelica skrev igår att jag skulle höra av mig direkt när jag fick veta något, och jag insåg att mina nära vänner är verkligen riktiga vänner, och jag är glad att de bryr sig om mig :) .


Fast nu ska jag nog försöka göra något fint med håret eller så eftersom jag har tid att göra det nu innan jag ska tillbaka till skolan efter! Om jag åker dit.


Wish me good luck...

PUSS!

läkarbesök

Ja.. imorgon är det dags. Imorgon ska jag gå och undersöka mitt hjärta. Inte för att det har blivit krossat i tusen delar förut av alla (som jag har träffat) idiotiska killar som finns här på jorden utan för att det ligger lite grejer i släkten. Och jag är verkligen nervös.



Men.. ikväll ska jag försöka koppla bort med med lite Breaking Dawn.


Förresten, så körkortsteorin va lite guld idag. Jag gillar verkligen vissa stunder efter teorin! It makes me happy.

God Natt!

Ja juste!

Idag så är det exakt 1 år sedan jag och min kära vän Carrou va på Moonshine och festade, och hennes mamma lyckades ragga upp två snyggingar (de enda som var under 35) och det var en asrolig kväll!
Jag är jättebra på att minnas vissa datum och tider. Men födelsedagar fungerar ej ..



Och här är en jättemegafjortis bild på mig och Carrou innan vi skulle till Hovet för att se Whitesnake! Jag har ingen annan så den här får helt enkelt duga!










"My heart is in your hand
so try to understand.
I can't escape the feeling
you don't know what you're putting me through
"


jag blir galen!

Körkortsteorin är fasiken krånglig!!
Jag hatar att saker ska vara krångliga, komplicerade, oordningsamma, svåra.. Ja allt! Jag hatar när saker inte flyter på som det ska. Som t ex att bråka. Det är en sådan onödig sak att det ens inte borde få existera. Jovisst, du får ur dig lite ärlighet till någon annan, men hur svårt är det egentligen att vara ärlig från början? Kom igen..
Och jag hatar matte. Jag hatar och totalt avskyr matte, och såklart så är matte inkluderad i vissa frågor och jag känner mig som ett stort jävla frågetecken när jag läser de dumma frågorna om och om igen. Varför ska allt vara så otroligt krångligt?
Är det för mycket begär för att saker bara ska flyta på och man ska njuta av livet medans man kan? Tydligen i alla fall

Gosh!
Och gud vad jag kände mig som en idiot idag när jag bytte några ord med Mr. Handsome.
Som sagt, jag hatar inte ofta, men jag hatar komplicerade och onödiga saker.

Punkt slut.




Lillemors emo stil är lite komplicerad också...
"Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig och jag älskar dig.. *viskning* Jag älskar inte henne"


RSS 2.0