jag älskar dig



Hela 1 jäkla år! 300 to go..


Sällskapssjuk hund? Hon kissar ju inte uta...

img_2175 (MMS)

Sällskapssjuk hund? Hon kissar ju inte utan mig så varför ska jag få kissa utan henne..?


REN KÄRLEK! Hittade stora Pago juice! Åh, ...

img_8553 (MMS)

REN KÄRLEK! Hittade stora Pago juice! Åh, vad jag älskar den juicen! Och stora stora flaskor! Överlycklig_tjej_90_!


Skjut mig.

Idag tänker jag hoppas på att mirakel kan ske! Min helg har varit helvete rent ut sagt. Det sägs ju att hjärtat stanna för varje gång man nyser? Kan isåfall upplysa hela världen att jag hade hjärtstopp hela lördagen. Tror att jag aldrig har nyst så jäkla många gånger i hela mitt liv! Och inte nog med det, utan vänstra näsborren va täppt till 1000, tandköttsinflammation i vänster höger tandkött och ja, mitt vänstra öga rann hela dagen så röd och irriterad runt ögat var jag som plus på allt. Räckte tydligen inte med att jag var halv död liksom. Vaknade i alla fall upp imorse och min nässpray var slut!! Dog lite grann. Så jag har faktiskt varit i Täby Centrum idag och storhandlat på apoteket. Såklart så har jag ju fått munsår så salva där behövs ju också. Lucky me! Och vet ni vad det bästa är? Jag och Wiktor har årsdag imorgon och ville egentligen fira våran 1års dag med att gå ut och äta MEN nu är min önskning annorlunda såklart. Just nu önskar jag att mitt munsår försvann, min förkylning flög sin kos och att jag inte ska få mensvärk imorgon. Då skulle jag vara nöjd. Tror dock inte att det kommer hända men ändå.


Jag ska virra runt här i soffan nu med Penny och kolla på tv eller något sådär ovettigt.

PUSS


pole-FIT-ness

MMMmm, jag älskar den där känslan när pole'n har gått asbra. Det är skönt och härligt! Något mer som är härligt är att jag ska köpa vin imorgon som jag kan ta ett eller två glas på kvällarna nu så att jag kan somna... Kommer jobba fre-, lör- och söndag kväll SAMT lördag och söndag dag, 8-17. Jag är en rich bitch imorgon, trots att jag kommer få 1140 kr för lite i lön, men det har jag tagit upp idag och ska se till att det åtgärdas imorgon. Men så i alla fall så ska jag och Wiggelito till IKEA i Kungens Kurva (för att den är bäst) och se om vi hittar en gardinstång. Lite kul innan en jobbhelg!


Blö blö blö, nu ska jag borsta mina otroligt vita gaddar och sova jävligt länge imorgon!



like a moose

Så fort Wiktor kommer hem så ska vi åka till soptippen och kasta Pennys kiss-och bajsmatta samt ena sackosäcken. Hon sket ner den nu när hon har varit dålig i magen. Så glad att bli av med dem för de luktar.. Och det är ingen lukt som direkt går bort bara man öppnar fönstret.. Och eftersom vi ska till IKEA i helgen för att vi ska köpa en gardinstång så kanske det blir något annat också, HEHE. Jag kan alltid hitta saker jag vill ha men Wiktor är för kinkig och säger nej. Precis som mamma sa nej till saker när jag bodde hemma. Skulle flyttat till egen lägenhet och så skulle Wiktor fått flytta in där! Så jag hade det som jag ville från början liksom! Han är ju kille och killar är inte lika imponerade av heminredning like we girls are. Jaja, jag gillar ju läget som det är nu också.


Har varit på kurs idag och är helt mosig i huvudet. Ska jobba i kväll så får se hur det går!

JA JA HEJ DÅ.


Dagens Metro. Alltså.. Stackars unge. Han ...

img_7909 (MMS)

Dagens Metro. Alltså.. Stackars unge. Han kommer säkert bli mobbad när han blir äldre. Vad heter hans pappa? Darth Vader?


HOPE HOPE HOPE!

Måste erkänna att jag har lite dåligt samvete... Masade mitt lilla arsle till gymmet igår och vad gjorde jag idag? Jo, åt en semla på jobbet. What a waste of time on the bike! Jaja, när snön försvinner så ska jag börja cykla till jobbet vilket kommer bli en sträcka på ca 8,5 km fram och tillbaka! Hoppas snöhelvetet smälter fort bara...

Ska faktiskt sova nu för jag ska upp på samordnarkurs imorgon! Bli lite smartare än vad jag redan är (i wish).



Sen så ska jag hoppas för Jessi's skulle att hennes lilla Roxy-bebis blir bra snart. Kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det måste vara för henne just nu. Allt jag kan jämföra med är nog att hela mitt hjärta skulle krossas om vi hade fått stå inför valet att avliva Maya eller hoppas på medicin.



Lånade en bild från Jessi's facebook på übersöta Roxy!


Lilltösen har sovit bredvid mig hela dagen...

img_5095 (MMS)

Lilltösen har sovit bredvid mig hela dagen idag sen vi kom från Bagis. Hela dagen! Tur att Sagan om Konungens återkomst förlängda versionen är mer än 3 timmar lång... Hon är mycket piggare nu (när hon är vaken)! Riktigt skönt!


Har varit på bagarmossens djurklinik nu im...

img_3785 (MMS)

Har varit på bagarmossens djurklinik nu imorse för att Penny har varit dålig i 3 dygn. Stackarn.. Så nu har hon fått i sig vätska under huden och vi fick med oss sprutor och foder hem. Usch vad ont det gör i mig att se henne må dåligt. Det är som att hon berättar det när hon tittar på mig. Min bebis.. Hoppas att hon blir bättre snart i alla fall. Annars blir det Danderyds djurklinik senare. Nu blir det mycket vila för henne!


Ligger här i sängen och irriterar mig på tangentbordet på datorn. Det segar. Fungerar inte direkt som jag vill. Ligger även om kollar halvt på Bodyguard med Whitney och Kevin. Skulle gärna vilja se hela filmen från början.. Visst, det är lite sorligt att hon har dött, men samtidigt så finns det faktiskt ingen som har bevisat att man kan knarka hur mycket och länge som helst utan att dö. Varför finns det idioter som försöker motbevisa det? Likadant med under- och övervikt. Det blir din död tills slut på ett eller ett annat sätt liksom. Kroppen pallar inte med!
Men men! Har en jättetrött liten tjej bredvid mig här i sängen som myser på en varm vetekudde.. Idag har vi nämligen varit hos mamma i Tungelsta och det gjorde Maya och Enya glad (såklart mamma och Mats också, HEHE).


Min fina mamma med alla fina tjejer!



Min fina isprinsessa! Åh vad jag älskar dig av hela mitt hjärta 

Poledance.




"Vad jag egentligen gör" kommer om något år...


Lite större har hon minsann blivit! Hela 1...

img_4021 (MMS)

Lite större har hon minsann blivit! Hela 1,2 kg!


Alla Hjärtans Dag

img_5350 (MMS)

Alla Hjärtans Dag


Alla hjärtans dag idag då! Första gången j...

img_0920 (MMS)

Alla hjärtans dag idag då! Första gången jag inte är singel på den här dagen, haha! Jag och Wiktor blev inte tillsammans förrän 28 februari så idag är första gången vi får fira ihop. Jag har dessutom städat och fixat lite hemma men tänker lämna en del städande till honom. Det är han värd. Jaja, blir Mot Alla Odds i kväll med lite myspys!


Nu är jag en väldigt glad tjej som inte ko...

img_4377 (MMS)

Nu är jag en väldigt glad tjej som inte kommer frysa om händer (eller fötter) längre!


onsdag

Alltså, nu är grejen såhär att jag tycker att jag, som person, borde kunna bestämma över mina drömmar. Som inatt t ex. drömde jag att jag var lite harry Potter som kämpade emot Cesar. Ni vet, han i Rom? I alla fall så ena stunden kunde jag flyga på kvasten, medan när jag skulle bevisa det i andra sekund så gick det inte! Likadant när vi alla helt plötsligt skulle leka kurragömma och jag hittar inte min trollstav utan får ta någon annans stav som är ett sugrör. Skickar sugröret ut besvärjelser då? Nej. Absolut ingenting hur mycket jag än viftade i drömmen! Så jäkla ovärt.

Sov ganska länge imorse för att försöka bli av med min kommande förkylning och hostan. Kan väl säga att det går lite sådär... Penny håller på att jävlas så det blir inte så mycket lugn och ro som jag hoppats på.




Förresten, jag vill starta ett eget företag! Vore kul.


Hostbild i den nya tröjan! Varmt och skönt!

img_0771 (MMS)

Hostbild i den nya tröjan! Varmt och skönt!


Han är ju bara FÖR söt!

img_2105 (MMS)

Han är ju bara FÖR söt!


Blä! Idag är en sån där dag i månaden då j...

img_5828 (MMS)

Blä! Idag är en sån där dag i månaden då jag vill krypa upp i soffan i mjukisbyxor, filt, te, vetekudde och smälla i mig en chokladkaka medan jag tittar på The Notebook.


RSS 2.0