Lördagkväll

Whats up? 
 
Sitter just nu i soffan och väntar på att min man ska hämta lite chips. Jag har mens så jag crave'ar lite chips eller glass. Kan även tänka mig krossad chips på glass. Är riktigt trött, men tänkte skriva ut mina 100 mål att nå som jag skrev tidigare i våras samt skriva ut ett mönster som jag har lovat min moster att virka. Har två doppresenter att virka och två gudinnor till henne samt maaaassor av annat att göra (bygga ikea-köket till Haylie, sy, renovera dockskåp, pyssla osv osv). Men ibland vill jag bara chilla. 
 
 

Söndagkväll

God afton! 

Idag har vi minsann hunnit mycket. Haylie väckte mig 6.15, låg kvar till 7-ish, åt frukost och sen kom pappa ner efter sin sovmorgon och åt frukost. 
Vi gick ut på en långpromenad och efter det började jag måla Haylies kök! 

Jag trodde verkligen inte att en sån liten burk skulle räcka, men nog fan gjorde det det! Två lager på båda sidor! 

Så imorgon ska jag fixa med det rosa för den rollern jag använde blev inte bra. För buckligt. 

Efter målande, sytid och kalas så drog Wiktor ut mig på en löptur. 4 km. Trodde att jag skulle dö typ. 


Öland

Vill bara börja med att jag vet inte hur man får bloggen mobilanpassad...  




Men god afton! Imorse hoppade vi in i bilen och begav oss först mot Söderköping och sen vidare mot Öland! 
Vi stannade till på Smultronstället och åt glass. Riktigt mäktigt och gott! 

Vi checkade in, kollade runt lite, varmvattnet funkade inte, vi minglade lite och sen köpte vi med oss mat och gick till stranden med barnen. Så jäkla mysigt! 



Grillning!

Halloj! 

Igår så grillade vi hos mamma! Mamma, Lina, mormor, Liselotte, Mats, Wiktor, Haylie och jag! Riktigt gott och trevligt! 
Hämtade även en springcykel på vägen hem! 

Wiktor hade även köpt tyg åt mig! Han vet vad jag gillar, haha! 


Up to date!

Tjo tjo bloggen. Whats up? 
 
 
Sitter just nu på jobbet och har tagit en liten paus. Min hjärna hänger inte riktigt med ordentligt efter mammaledigheten (la om samma cylinder 6 gånger innan jag fattade att jag använde ett fel överstift. ETT av alla jävla stift. Var lagom glad när jag upptäckte det). Min hjärna är även trött då vi provade att lägga Haylie i sitt rum inatt för första gången. Om hon somnar innan oss så vaknar hon några gånger, vilket är lite jobbigt för alla, så vi provade helt enkelt. Gick bra fram till 3 inatt då Wiktor gick och hämtade henne och sen sov hon till 9 tydligen. När pappa är hemma så kan man sova men inte annars.... Tack för den. 
 
 
Hon går dessutom nu på "heltid" vilket är jättekul! Igår när Wiktor höll på i garaget så skulle jag och Haylie gå till lekplatsen på andra sidan vägen. Vi kom dock inte så långt för att grannens barn var ute och de började latja lite och helt plötsligt så stod vi inne hos dom och pratade! Supertrevliga grannar så det gjorde inget. Kul att se hur andra har det bara. Vill också renovera och göra fräscht hemma. Men en annan dag. 
 
 
 
Något annat kul är att vi åker till Öland på fredag och har kommit överens med Metin och Melissa att göra första stoppet på Smultronstället! Har inte varit där själv, men deras glassar ser sjukt goda ut och det var på vägen så vi kände att "ja, varför inte?". Ser väldigt mycket fram emot det. 
 
 
 
På tal om ingenting så fick jag ju ett mönster av de andra mammorna när jag fyllde år som jag la ut igår på en gammal gardin! Ser ut att räcka så jag ska testa att göra en byxdress av det!! Ska bli riktigt spännande att se hur det blir. Håller tummarna att storleken passar bara. Jag är inte direkt en S. 

Hemma!

Skriv inläggstext 


RSS 2.0