Hmm?

Är det någon mer än jag som har tröttnat på Melodifestivalen ibland?
Seriöst, kom igen, en operasångerska som tävlar, tre små pojkar som precis har kommit i puberteten, 4 piloter som egentligen inte är piloter, ensamna Agnes och ja vad har vi mer? Ja juste, tanten och gubbarna! Fast jag måste erkänna att jag röstade på gubbarna.. Thorleif! De va lite mysiga liksom! Eller har jag fel?

Och förra veckans bidrag ska inte ens komma upp som ett ämne! De va ännu värre. Usch! Nej, ibland så förstår jag inte varför vissa anmäler sig med sina låtar.. (Ja jag vet att jag röstade som en dåre på H.E.A.T, men det är ju för att jag VET att de inte är några schalger-människor egentligen). Fast jag har väldigt mycket empati för folk!
Det måste vara så att min syster fick inga som helst tecken på att hon kan visa empati, medans jag känner empati för minsta lilla myra i princip. Jag går hellre runt myran än stampar på den, för skulle jag själv vilja bli mosad på det sättet?
Nej nej! Nu ska jag nog sova lite! Är ju fortfarande jättetrött från hela dagen idag och behöver verkligen sova!

Godnatt och sov gott!



sötisarna ju!

Modesty Blaise



Min Bulle är bäst!
Hon slog sina bröder i tävlingen idag, och hon kom trea i BIS (Bäst I Show) Valp. Dessutom så har hon massor av priser från sin första tävling förra veckan (vilket betydde att idag va hennes andra tävling någonsin), och nu ska vi nog skaffa oss en vägg för att hänga hennes priser där.

Och jag gick upp tidigt imorse, har varit på utställningen hela dagen och körde hem sen. Jag är HELT slut. Jag är så trött så trött så trött!
Det går inte att beskriva hur trött jag är.
Och nu plingar det på dörren, undrar ifall det är mamma?

PUSS!

Nu i efterhand

Kom jag på att jag kan leka lite med bilder!
Och vill därför bara visa hur mycket jag älskade mitt hår innan jag åkte till körkortsteorin, hockeyn och sist Babas i onsdags. Och såklart, efter körkortsteorin så va håret helt fucked up så jag är glad att jag tog bild på det i alla fall!




Och såklart måste ni se hur glada vi var på Babas!
Dock så var vi ju fler, men här skrattar Susanna, Lillemor, Jag och Bullen!

Puss

SHOPPING!

Yes! Rätt ord!

Idag så åkte vi till det där stället där det va Outlet. Vet inte om det hette så, eller var så, men ändå! Jag hittade en kjol, ett linne och en herr skjorta och det gick på 150 svenska kronor. Fynd måste jag säga! Lilliz hittade också lite saker så som en tröja, skjorta och ett party linne, ZäZy!
Och vi åkte in till stan där jag sedan inhandlade ett par byxor från Weekday (Jag älskar tamejfan Cheap Monday byxor), och äve i.d smink, och när det gäller sminket så säger jag bara: Smakar det - Så kostar det definitivt.

Byxorna + mina italienska älskade skor + skjortan = Skitsnyggt!

Jag lägger upp bilder ikväll, för nu måste jag springa! Mamma ska skjutsa mig till jobbet,


PUSS!

btw..

..Så är jag så jävla trött. Och irreterad på att min "period" är försenad.

Och snälla, rara, älskade My och Angelica, änglar.
NI HAR SAMMA SMAK. DEAL WITH IT.
MAKE LOVE, NOT WAR. Vad vill ni att jag ska säga? Ni båda vill ha samma skrot och korn, och ni båda blir till viss mån irreterad på den andre för att denne vill ha en likadan? Varför?
Va ärliga mot varandra och säg det då. Det räcker faktiskt med att jag får springa som en ekorre mellan min syster (utan hjärna) och mamma (ger dåligt samvete).

Och Angelica, bara för att du inte kan köpa ett par skor (eller nåt) för flera tusen, så betyder inte det att ditt liv är över. Du är för gudsskull 18 kvinna!


Uppskatta ärligheten istället för att klanka ner på den, för jag tycker om er jättemycket iallafall <3


helt ärligt

Helt ärligt så är jag totalt förvirrad i mig själv. Visst i tonåren så vill man jättegärna hitta sig själv, och det har tagit lång tid för mig att hitta saker som jag gillar, eftersom jag på något sätt, inte trodde att det var "okej" för mig att tycka om något speciellt eller göra något speciellt. Först och främst för att jag tyckte/tycker att jag har några kilon extra. Men allt tar ju tid och ju mer jag tänkte på att jag verkligen får göra något för mig själv, desto mer började jag unna mig saker. Och jag har insett nu att jag bara totalt älskar att skämma bort mig själv ibland. Totalt! Ansiktsbehandling, fixa håret, köpa nytt smink, Ja, allt det där. Och jag vill verkligen ha lösnaglar. Såna som man gör på en salong. Underbart. Jag älskar verkligen att först fantisera om att jag ger mig själv allt det där som en slags "egoist-klapp" och att sedan utföra det. Jag älskar allt som glittrar och allt som drar till sig uppmärksamhet. Men jag har aldrig visat det hur stort mitt begär efter alla dessa materiella saker är för någon sådär värst mycket. Jag älskar när andra ger mig uppmärksamhet (beoende på hur bekväm jag är i mig själv just då). Men det finns där allt.. Och även om jag älskar just den sidan hos mig själv så älskar jag också den sidan av mig som är mer Sex, Beers (inga äckliga droger här inte!) N' Rock N' Roll. Den är farlig, avslappnad och rapig. Inte alls kvinlig, tjejig eller ja, kalla-det-vad-du-vill, och jag njuter av det. Jag älskar att sitta brevid en kille och bara lägga världens rap (ifall jag vet att han känner mig tillräckligt väl för att inte bli äcklad), för det är så jäkla skönt.

Så ja,.. jag vill inte ha ut något speciellt med det här inlägget förutom att berätta att jag är totalt förvirrad i mig själv. Jag kan vara glitter och glamour ena dagen och nästa totalt glam och sleaze. Fast det är skönt.. Att veta att jag även kan kombinera dessa två på något mönster, och att jag kan vara mig själv till en viss mån i båda.
Jag kanske behöver någon som kan göra mig hel? Fast.. Vad ska jag med fler muppar i mitt hus egentligen?

Men nu ska jag sova lite! Jag, mami och LillizZ ska till Sollentuna imorgon och luncha!


godnatt
PUSS!



såhär såg jag ut när jag sov hos Tessi i söndags!

(Ja jag vet vad ni tänker. Men jag väntar också på att uglypeople.com ska godkänna bilden så att den kommer upp på den sidan! )

Babas igår!

Ja, nu är det ju så att Babas igår va helt okej. Dock så va det inte HELT min musiksmak, men jag älskade två affischer som de hade på KISS på väggen. KISS in my heart. Forever.
Hockeyn (AIK-Borås) va ju lite pinsam, för det var ungefär t-o-m-t på Hovet. Och jag tyckte synd om Borås som inte hade någon klack överhuvudtaget. I princip hela Hovet (de Solna-tattarna som var där) buade för varje mål de gjorde. AIK vann iallafall med 5-3. Kul för dem! Efter det så åkte jag direkt till Mariatorget (min framtida bostadsplats fan! Jag skulle verkligen vilja bo där) och mötte upp butty-boyzen och tjejerna!! Blev glad att Nathalie följde med eftersom hennes körtelfeber fick henne att ge upp drickande ett bra tag!
Dock så var jag bara där i 2 timmar innan jag står ute och röker med Jocke och Sean och Jocke berättar att han har blivit utkastad (way to go!) så på något vänster övertalar Sean mig att följa med, och jag gör det. Så vi går vid 00.20 från Babas mot Stockholm Södra (Jag älskar Söder förresten), och där har tågen mot Västerhaninge slutat gå, så det får bli nattbuss från Gullmarsplan! Via tunnelbanan då såklart. Så hoppar vi på nattbussen, och ja, jag kom hem extremt sent kan jag lägga till. Men det var helt okej.

Här kommer lite bilder från kvällen!
Bilderna är tagna från LillizZ Poops bilddagbok! Pimpf00sh00 <3

Längst bak har vi butty-boyz Sean och Jocke
Och så är det Karin, Suse och jag då!

Butty-Bullen-Erik och Sean MegaFån


Nu ska jag lägga mig och titta på en tönt film.


PUSS!

juste!

Eftersom jag inte är AIK:are (Tacka vet jag Bajen i mitt hjärta) så hoppas jag lite på att Borås vinner. Såklart hoppas jag att det blir lite fight, för det är bara FÖR läckert när hockeyspelarna bråkar på isen!

Babas!

Ja! Ikväll efter hockeyn så blir det utgång på Babas!
Hoppas att det är roligt, för jag har inte varit ute på länge ...

PUSS!

VARFÖR?

Jag gick in på google och skulle söka på en sommarkänsla, och till min stora förvåning kommer denna bild upp:


Och jag undrar - Varför?
Den här bilden är hemsk. Okej, visst jag röker själv på fester, och jag vet hur dåligt det är och därför så ska jag sluta, men att ta kort på när småbarn gör det? Jag hoppas att det är fixat i photoshop eller något så att de inte tvingade henne att ta in röken. Och vad har bilden för budskap egentligen? En liten flick står i bikini och röker med smink medans en annan tjock unge sitter ner. Och varför just en tjock tjej? Handlar det om att så länge man röker, har smink och är smal så är man okej för omvärlden och kan stå över de som är tjocka, osminkade och icke-rökare?
Vad är det för sjuk värld vi lever i egentligen?
Eller är jag ensam om att tycka att de flesta människor i världen har ett stort problem?

Städa!

Idag så ska jag städa. Hemskt. Jag gillar inte ordet "städa" ens. Men jag älskar att det är rent efter.. Även om jag trivs med att det är stökigt, för då vet jag bättre vart jag lägger alla saker - närmaste stället jag var på sist. Inte så svårt ju? När man städar så ska det liggas i lådor hit och dit, och hur ORKAR man rota upp alla lådor senare för att få tag på just den grejen? Jag förstår inte. Just därför lägger jag saker på närmaste ställe jag är på, för då vet jag att de finns lätt tillgängliga ifall jag skulle behöva dem inom de närmaste timmarna/dagarna/veckorna/månaderna. På ett ungefär.

Men nu ska det bannemej bli av! Funderar på att städa riktigt fint och ordentligt.. Synd att vi inte har en ny soffa ute i mitt vardagsrum (Ja, man kan säga att det är mitt eftersom min syster inte bor här längre och min mor och Mats aldrig är här uppe. Tänk, jag har ett helt badrum för mig själv!! Dock så är det fult, men ändå! Och utan badkar... )
Jag vet exakt vilken soffa jag skulle vilja ha. För jag har märkt på sistonde hur jag brinner för att fixa hår, sminka och inreda. Gosh!
Jag håller på att spy på inredningen pappa har hemma. Han kunde beställt en bekväm, snygg, stilfull soffa, men istället så beställer han världens hårdaste soffa med delar. Hur tänker man då? Jag förstår inte! Jag kan tänka mig en sån där liten "pall" som man kan använda som bord, fotstöd eller sitta på som vanligt, men inte en tre- och tvåsitssoffa med en obekväm fotälj i bakgrunden. Nej usch. Det ska vara en med schäslong (eller hur det stavas).
Och det viktigaste - Det ska vara lugna, varm och inbjudande färger. Man ska trivas i sitt vardagsrum och så gäller även sovrummet. Hade inte jag haft min klädkammare så hade mitt rum sett annorlunda ut. Och jag skulle ha tagit VITA ZEBRA tapeter istället för gråa! Grått ger en sån deprimerande känsla. (Gud vad jag inser att jag har mycke plats för mig själv!)

Men nu måste jag nog sätta igång, även om det här var roligt att prata om!!



PUSS!


So much for my happy ending!

Om man inte lever i en fantasivärld, då får man helt enkelt drömma ihop något.
Jag gör det. Jag skulle kunna leva på allt som hänt idag väldigt länge. Väldigt länge... Men att bli sårad är något som är skrämmande. Jag är livrädd för att bli sårad, p.g.a. jag har blivit det hela tiden förut, så att hoppas till hälften är allt man ska göra! Jag ska inte gå in på för mycket.


Men jag har beslutsångest! Tack vare mina vänner Angelica och My, så har jag börjat gilla internetshopping. Det är så otroligt bekvämt att det inte finns och man känner inte hur det svider när pengarna dras från kortet. Crap!
Men mitt dilemma är ifall jag ska kombinera? Jag tror att jag gör det. I.D Bare Minerals är ju ett litet dyrt märke tycker jag så om jag kombinerar så kanske jag får ett bra pris.


Godnatt!


körkortsteori!

Det va nog den bästa lektionen jag har varit på på länge!!

Önskar att jag kunde berätta mer detaljerat, men jag vill ju inte säga för mycket och det är stor risk att det blir så när mina händer sätter av ...
Men, ja... Jag måste smsa mina vänner!

Och sen ska jag göra frågorna, för de är jobbiga minsann!

PUSS!


Och han har vackra ögon.

Now I'm a fat house cat

Jag skrev ett inlägg nyss. Men det raderades så jag orkar inte skriva om det för jag måste körkortsteori.
Men jag och Tessi tittade på Balto igår! Gåsen är bäst :)

PUSS

Ungefär

Ungefär så här känns det:

- you visit me in my sleep
- my heart is in your hand, so try to understand
- I can't escape the feeling, you don't know what you're putting me through
- Straight for your heart
- Baby, what are you doing to me? You know I can't get you out of my head

- Wanting every part of you is not a crime
- When I first saw you baby, you took my breath away
- Evrytime I close my eyes, I can't scape your face
- You're out of sight, but always on my mind
- You're all I want
- I wanna give you my heart, give you my soul
- I wanna lay in your arms, never let go



Eller som The Quireboys sjunger:
When I'm away from you
I can't stand still
my thoughts won't move
from the way I feel


Mr. Handsome

AAH!
Jag blir tokig!
Jag såg precis en bild av hur han står och röker på facebook på någon fest, och jag ville bara ha honom ännu mera. Jag orkar inte med detta behov av någon eftersom jag aldrig gör något åt saken. GAH! Men shit vad jag vill ha honom. Fan att jag är så fet och feg. Eller, okej, jag är inte fet, men ändå. Alla känner sig väl feta nu för tiden hela tiden? Jag gör det i alla fall! Men shit vad jag vill ha honom... Gosh.  Men .. hur gör jag?

Det här är inte okej. Jag har tillochmed gjort ett test i Cosmo där det blev att jag ska "ta det lugnt på kärleksfronten". Och visst, jag skulle nog klara av att ta det lugnt på kärleksfronten - Om jag hade någon.

Det här är ju löjligt!

Men ändå, ville bara få av mig det.

Godnatt

090221

Nu ligger jag här!
Har möblerat om i rummet så det är mysigt och stilrent, SKÖNT! Det värsta är bara att de flesta av mina saker ligger ute i vardagsrummet här uppe.. Inte så skönt!

Men jag känner i alla fall en lugn och ro känsla för jag har tänt lite ljus, städat rum, lugn musik (från Twilight-filmen) och jag ska precis börja fortsätta läsa Breaking Dawn! Det har inte blivit av på ett tag, och eftersom alla mina helger är förstörda tackvare McDonald's så har jag massor av tid för mig själv. Vilket är skönt också, men ibland vill jag bara gå ut med mina vänner och festa gärnet.
Men nu ska jag börja läsa!

Hoppas att ni har en lika skön lördag som jag har

Puss!

090218

Japp! Idag så kom mina H.E.A.T-tröjor!! Är dock lite besviken över att de var små.. Men jag antar att jag får sätta upp det som ett mål helt enkelt. Att kunna vara bekväm med min kropp när jag använder tröjorna, för jag kan ju ha dem.
Och just nu så sitter jag med papiljotter i håret, haha! Jag köpte några igår och kände att jag var tvungen att prova lite... Dessutom så köpte jag nytt schampoo och balsam som verkligen gjort under för mitt hår! Jag har använt de en gång hittills och det känns underbart redan efter första gången. Märket heter RESQ Hair och har röda flaskor. Går att köpa för ungefär 50 kr styck på Ica Maxi (jag vet, inget WOW-vad-dyrt-och-bra-schampoo-och-balsam, men det är kvalité före kvantité! ). Papiljotterna kostade 20 kr också på Maxi.
Och eftersom jag inte orkade gå på matte-för-ig-barns-lektionen imorse kl 8 så stannade jag hemma hela dagen eftersom på svenskan så har vi tal, och jag och Batie har inte förrän på torsdag, idrotten ville jag inte vara med på eftersom jag vaknade upp och var FÖRKYLD som fan. Skit också. Och vi har ingen religion då Hasse fick åka hem och vabba. Kul va? Så nu väntar jag på att tiden ska gå så jag kan börja min körkortsteorikurs 15.30 - 17.30 och sen åka in för att jobba på hockeyn med "tjejligan"! Jennah, Tessi, Alexz och jag. Det är skönt att vi har hittat tillbaka till varandra och accepterat att människor ändras med åren, men det finns alltid en möjlighet att bli vänner igen :) .

Nej nu ska jag fixa mig så jag känner mig fräsch! Känner man sig ofräsch så märks det ganska tydligen för alla andra.

PUSS!

Här är tröjorna förresten



Tröjorna går att köpa på http://www.deaf-dumb.com och kostar 199kr styck, frakten kostar 65kr.
Jag skulle ha tagit en storlek större än vad jag brukar ha, och om det är något osäkert, så är det alltid smartast att göra. För det går ju att sy in kläderna, men det ser lite fult ut att försöka töja ut dem?

bajs.

Jag kan inte minnas det var såhär sist, men alltså .. To hold you just made me feel complete.


Screw this.


Godnatt!


090216

Japp! Idag hade jag min första körkortskurs! Lite krångligt där med alla k:n, men ja. Jag tycker att vi mest gick igenom om hur många olyckor det händer i trafiken och hur många som dör p.g.a. alkohol. Och ja, DON'T DRINK AND DRIVE säger jag, men just då så ville jag bara att han skulle sluta prata om det och börja gå in på allt så att man får det gjort någon gång! Jag vill inte vänta tills jag är 45 för att ta körkort!
Puck skulle ha en körlektion där så vi gick dit tillsammans eftersom det ligger så nära skolan (GrönlundsTrafikskola), och väl där inne så träffar Puck någon och jag träffar en gammal klasskompis, Alexandra Lexén, och hon skulle också på samma kurs! När vi kommer in i det lilla rummet, vem sitter längst fram om inte, jo precis, Mr. Handsome! Och en tjej från tvåan som jag inte minns namnet på, men som verkar jättesnäll! Iallafall, när vi satte oss ner så kom Damla in (en tjej som jag jobbade med på McDonald's men som har lyckats slå sig fri därifrån) och jag satt och funderade på om någon mer som jag kände skulle komma.. Men icke-sa-nicke! Men fullt i klassrummet blev det..

Nästa lektion är på onsdag, och vi ska ha läst några sidor ur boken då vilket jag tänkte göra nu typ.. Men först vill jag bara berätta om helgen!  Har ju inte uppdaterat något!

I fredags åkte jag och jobbade och hade lite kul på jobbet. Alltid trevligt när det är roligt där :)

efter det så gick jag hem till min morbror för att sova där då jag skulle vara barnvakt dagen efter! Jag fick sova i soffan (för jag ville inte sova i någons av ungarnas hårda sängar, nej tack!) och jag zappade lite på tv:n och vilken film va det inte om ARN - Tempelriddaren? Jag har sett den en gång tidigare och jag tyckte att den var bra gjord för att vara svensk! Den enda svenska filmen som jag har fastnat för förut är typ Ondskan ..  Men jag såg klart på den medans jag smsade med Lillemor om Mr. Handsome! HAHA! Jag sa förresten Hej till honom idag!! Andreas pushade mig via sms och sa: Om du inte säger det nu så kommer du aldrig säga det. Och han hade rätt. :) Tack för stödet<3! 
Tessi kom över med sin brorsdotter Linnea också så vi va i centrum lite och åt. Mysigt! Efter att Emma och Johnny kom hem så sprang jag och Tessi (Lilliz också) till Tessis bror för att kolla på Melodifestivalen!! Mina hjärtan var ju med och de kom vidare! H.E.A.T, grabbar, det är ni värda. Grattis så mycket till er! Jag röstade ungefär 25 gånger. Seriöst.
Och igår så jobbade jag bara.. Jättetråkigt minsann!  Men men, nu ska jag läsa körkortsteori och dricka te med mamma!


PUSS


090215

Jag kan se mig dig ligga här brevid i sängen, alldeles innan vi ska sova. Jag läser Breaking Dawn och du gör något annat. Jag kan se det, och jag vill se det med mina egna ögon, i verkligheten.


Fy fan för min mesighet!

Jag och Tessi pratar kärleksproblem.. YIPPIE! För vem älskar inte när det är problem i kärleken? Speciellt nu efter alla hjärtans dag också!

Hon och jag borde nog ha en kväll för oss själva med alkohol, cigg och näsdukar.


Godnatt !


1000 miles

Yes. I could walk 1000 miles for you. If you asked, I would jump up from my bed and go.


Please ask.








Grattis till H.E.A.T förresten som gick vidare i Melodifestivalen! Jag visste att ni kunde klara det, och jag kommer alltid att vara ett av era största fans! <3


took a trip to london

Jag måste bara länka en underbar röst och musiker; http://www.myspace.com/andreasmoe .
If you stay och Trip to London är mina favoriter, och jag lovar, det här är musik som ALLA kan älska. Inge dödsmetal, eller hårdrock av något slag alls. Det här är sommar musik som man kan njuta av medans solen går ner (kanske sitter på båten?) och bara har det skönt!

Idag så fick jag fota på scenisk ju, och ja.. det gick bra tycker jag. Jag fotade inte alla, men jag fick ihop ungefär 300 bilder dock.. Några blev lite mer fotograferade än andra. Haha! Mysan hjälpte mig och vi hade kul!
Den här dagen började trist och tröttsamt och slutade med att bli rolig, mer pratsam än förut och massa skratt! "AWKWARD! " haha !

Och jag ska iväg på handbolls träning snart! Min andra träning.. Det ska bli roligt..!

PUSS

Big talk, is just talk

Big talk is, just talk
unless, unless you're backin' it up.

Imorse vaknade jag vid 10 över 6 och det skummaste var att jag var pigg! Men eftersom jag låg kvar i sängen en timma så blev jag trött igen.. Och jag kom en kvart försent till första lektionen, "Matte-för-ig-barn".


Nu ska jag åka och fira min morfar!
PUSS

090210

Haha, rubriken påminner om den där Beverly Hills serien som gic  förut! Som de har gjort någon B-kopia på nu också som sänds.

Vill mest berätta att jag ska på handbollsträning idag och jag ser fram emot det! Hoppas bara att det är så roligt att man fortsätter! Är så trött på att bara gå hemma varje dag och lata mig. Jag är en riktig tjockis ibland, haha!

Men till ödets ironi, så har jag varit asnervös och fjollig när mina vänner säger att jag ska åtminstonde jiddra eller säga Hej till Mr. Handsome (oavsett om han skaffar tjej så kommer han ändå vara Mr. Handsome för mig, så som Batie kommer ha sin ButtyBoy), och så tänkte jag: Aha! Jag kan skriva på Facebook och berätta vi ska bli fotade på scenisk på torsdag! (Ingrid hade ju frågat mig ifall jag ville fota), och så skriver jag det innan maten, går ner och äter och går upp igen och jag ser att jag inte har fått något svar. Såklart börjar ju emo-känslorna svaja och det går någon timma innan jag upptäcker att hans namn bara syns där men han är "otillgänglig". Om man inte är inloggad på facebook, varför är då namnet där? Nej jag vill inte tänka att han skulle blocka mig. För varför skulle han göra det? Kan man det på facebook? Jag har knappt pratat med honom. Jag skrev God Jul på julafton, men vi alla vet ju att det är lite mer än 1½ månad sen..


Men nu ska jag peppa mig inför handbollen! Berättar sen hur det går.

Puss!




when I'm away from you
I can't stand still
my thoughts won't move
from the way I feel

fotograf?

My sa till mig idag att Ingrid(min lärare) ville att jag skulle fotografera alla som är med på Scenisk Gestaltning gruppen! Jag blev jätteglad över att hon frågade My efter just mig (eftersom Mattias i gruppen också gillar att fota)! Jag känner mig lite hedrad på något sätt, och jag känner mig nervös! Kanske för att det beror på att jag kommer få några minuter med Mr. Handsome all alone? haha, fast My ska hjälpa mig såklart:) Eftersom jag inte har en egen kamera så har jag fått hennes tillåtelse att få låna hennes! Tack, du är en ängel! Annars kostar det 100kr att låna skolan, och vem vill betala det egentligen?

I alla fall så är jag jätteglad över att Ingrid ville ha just mig!! Nu måste jag bara övertyga mig själv om att jag klarar det. Jag tror på mig själv. Jag kan det här! Det här kommer bli så bra!

Godnatt och sov gott!


every rose has it's thorn

Ibland så loggar vissa människor in på msn som får en att rycka till. 
En viss kille är en sådan person. Varje gång han loggar in och har något med " sötnosen(L)" i namnet eller något sånt så tittar jag. Och det är jätteirreterande för det vi hade är borta, och det vi hade var inte ens något att hurra för om jag tänker efter. Men det va något att hurra för DÅ, det står jag för. I alla fall från min sida..  Men han är som han är, och ja, vad ska man säga? Shit happends!




But now I hear you found somebody new
And that I never meant that much to you
To hear that tears me up inside
And to see you cuts me like a knife

Though its been a while now
I can still feel so much pain
Like a knife that cuts you the wound heals
But the scar, that scar remains



Och istället för att leka emo över det här så lägger jag in en gammal bild på mig själv där jag ser någorlunda acceptabel ut. Jag vill ha tillbaka mitt blonda hår! Jag trivs inte i det här röda eller mörkare, det är inte jag längre. Den tjejen är nästan borta.



äcklig

Ungefär varje dag efter jag har kommit hem från skolan så känner jag mig så otroligt äcklig! Ibland så känner jag mig äcklig efter lunchen också. Oftast på torsdagar (verkligen bra tajmning eftersom vi har scenisk då). Och jag avskyr det...

Men nog om det! Jag hade det ganska slappt idag! Kom en kvart försent, sen så satte vi ihop klassråd och engelskan på ett ungefär och jag hade ingen psykologi då jag har seminarie nästa måndag så jag började inte förrän kl 13 med ett tidningsmöte. Då hade jag haft 3 timmars håltimma redan, och efter det så hade vi filosofi men ingen i min grupp var där så jag satt själv. Ensam. Lonley. Och då ringde jag mamma och frågade ifall hon hade lust att komma till skolan för att jag skulle få övningsköra hem!

PUSS


gaaah!

Jag är så otroligt trött!
Anledningen till att jag inte har uppdaterat i helgen är för att i fredags så gick jag från skolan 16.20 (skolan stänger 16.30) och så väntade jag på mamma i en kvart ungefär. Så jag var hemma runt strax efter 17.00 i fredags och jag var så otroligt trött! När jag kom hem så sa Mats att han inte orkade laga mat så jag föreslog Valla Värdshus (det är så gott och jag gillar verkligen stället sen de fick annan personal och kock!) så vi begav oss dit! Till förrätt så tog vi en tallrik där det var olika sortes guckor på så som tzatziki (älskar deras!), ezme, morotsfårost, aburgineröra och några till. Så otroligt gott! Och såklart tog jag en fläskfilé Oscar (haha Oscar), och deras potatisgratäng som innehåller lite lite morötter vilket gör det utsökt. Och vad vore en fredags kväll utan en Heineken? Efter det så åkte vi till min morbror och drack en cider för att sedan bege oss hemåt. En ganska lugn och skön fredagskväll måste jag säga. Tills lördags morgonen kom! Usch! Jag gick upp vid 7.20 och klädde på mig och sminkade mig och gick till bussen. Jag skulle vara med på Finland - Ryssland matchen i ishockey och det var samling vid 9.30 i Globen. Yippie! Jag kände mig inte så hungrig på morgonen så jag åt frukost med Heléne därborta medans vi fick information om vart vi skulle stå och sånt. Och jag fick visitera! Det var lite roligt! Jag måste säga att jag har aldrig tagit på så många killar i hela mitt liv förut! Eftersom jag visiterade så skulle jag känna på deras jackfickor, vid magen där de brukar sitta, och på ryggen så det blev många kramar för mig då! Och finnarna var så roliga! De hade spritflaskor i princip överallt som vi fick beslagta då de är förbjudet att ta med flaskor och mat in (eftersom Globen vill tjäna pengar troligen). Och det bästa var att de flesta gick till mig (troligen eftersom jag är en ung tjej/kvinna) och det fanns några som var snygga där så jag tog absolut ingen skada av att känna på dem! Haha!

Men när Sverige - Tjeckien skulle spela så var alla svennar och tjeckier otroligt tråkiga. Inga glada miner, inge alkohol-lukt eller ciggarett-lukt, och de sa ingenting. Tråkiga svenskar. Tjeckier också för den delen. Men jag var tvungen att gå hem innan den sista matchen slutade och när jag sitter på tunnelbanan vid Farsta så hoppar min klasskamrat Elin på. Och henne träffade jag på morgonen där när vi tog 8.10 tåget från Västerhaninge Station, vilket var lite lustigt! Eftersom det inte direkt var planerat! Och jag kom hem, duschade, gjorde mig iordning och åkte tillbaka till Handen (Malin och David hoppade på i Jordbro) och när jag hoppar av i centrum så visar det sig att Elin åkte samma buss nu också. Tredje gången gillt!

      Iallafall så gick vi hem till Isabelle som fyller 19 nu den 10:e februari, och vi satt och drack lite och det var trevligt. Några av hennes klasskompisar var där också. Tog ett litet tag innan man började prata med dem typ, men så är det ju alltid oftast när man träffar nya människor.

Jag åkte hem vid 00 tiden och gick upp för att jobba idag! Jag ville egentligen jobba, men pengar är pengar. Funderar verkligen på att byta jobb ganska hårt, men jag är ju så rädd! Jag är så van vid min lilla inkomst nu att jag inte vill riskera att förlora den! Men nu sitter jag här och ska ner och äta nu, mums! Fläskfilé och potatisgratäng!!


Puss!


fredag

Det är fredag och klockan är närmare 16 och jag sitter här i skolan för att skriva en artikel till skolans webbtidning! Puh, jag förstår inte hur jag orkar egentligen men jag antar att det är det lugnet jag har fått för att jag inte ska jobba idag. Det känns skönt i alla fall att slippa McDonald's en fredagskväll. Dessutom så måste jag vänta på min mor då vi ska till Grönlunds Trafikskola och betala min teorikurs (eftersom jag kuggade på både teorin och uppkörningen) så att jag kan komma igång igen efter mitt nedslag. Det känns tungt att veta att jag inte klarade det på första försöket, men jag ska inte vara så hård mot mig själv.

Men ändå nu ska jag nog fortsätta skriva lite även om jag är för trött! Får helt enkelt redigera den imorgon när jag kommit hem från hockeyn om jag hinner.

PUSS!




"Tell me what words to say to make you come back,
and work me like that.
/With you I'm never alone/
"

Filosfi!

Usch, här sitter jag med filosofi-uppsatsen som ska vara inlämnad imorgon och klockan är snart 22.00. Känns bra det här! Jag gör ju uppsatsen iallafall, eller hur?

Jag skriver om abort. Är det rätt? Är det fel? Hur går det egentligen till och varför väljer dagens kvinnor att göra abort?
Hmm.. det tåls att tänka på. Jag måste säga att jag är helt totalt FÖR abort! Jag anser att det är en självklarhet att en kvinna ska få välja ifall hon vill ha ett barn eller ej. Därför är det så svårt att komma på argument för "mot"-sidan.. Fast det kanske går att kolla upp på internet?




I wanna give you my heart,
give you my soul
I wanna lay in your arms
never let go

h.e.a.t

Här kommer lite anledningar till att jag älskar H.E.A.T 's texter!!

- you and me we share the same deja vû, something tells me I can't live without you.
/You made a promise to come to your senses/                                                                             

- Could you belive in love?
I belive in, everything that's true
I belive in, things that we used to do.
Straight for your heart, you know I'm a true beliver baby, 
straight for your heart, cause that's where I belong.

- A flash of light, then the moment is gone.
I look back trying to figure out, why it went so wrong.
The tears have stopped fallen, cause now a know it's over
What I thought would always last, is now a part of the past.
Just stay away from me, cause you know, it hurts.

- I can't think of, any place better to be, but then right here in your arms
the love I feel, the hunger for you
Oh, you make me feel, that I live inside a dream


Självklart så älskar jag ju grabbarnas personligheter också eftersom de är så snälla på alla möjliga sätt och såklart är deras musik underbar (inte bara texterna)

STOR kärlek!






You'll be in my heart. 420822 - 060605

Idag så tränade vi på att säga in inledning inför klassen av ett tal. Och nästa nästa alla gick upp och berättade sin inledning, och vissar var otroligt medans andra var lite sådär, om jag får säga min mening. Jag kände mig först jättestolt och duktig när vi bara skrev. Men när jag sedan fick höra alla andras så sjönk mitt mod och min självkänsla lite. Men jag gick upp och pratade om min inledning och den fungerade faktiskt väldigt fint!

Det var när Batie inte ville gå upp och prata som jag kom på den perfekta inledningen. Vi hade två olika ämnen att välja mellan. Antingen att vi skulle börja argumentera för att få bort bilarna i Stockholms storstad eller att argumentera för att få bort GHB (en slags drog). Och jag valde att få bort bilarna att prata om, men kom sedan på om GHB.

"På en minut kan allting ske,

 på en sekund kan allting hända.

 Min kompis tog en överdos av GHB,

 för att aldrig mera återvända"


Jag skrev en väldigt vacker dikt till min farmor då hon gick bort, helt plötsligt och överraskande. Hennees bortgång har fått mig att inse att jag inte kan förvänta mig ett liv. Det är ingenting som alla får, och de som har fått ett liv kan bli av med det lika fort som de fick det. Livet är något värdefullt som jag och alla andra ska ta vara på.
I alla fall så fick just de orden "hända" och "aldrig mera återvända" mig att börja tänka mera på farmor. Jag har inte kommit över det. Det har gått exakt 974 dagar och jag saknar henne för varje minut som går, för varje sekund som tickar framåt. Saknade är enorm och jag kan fortfarande höra hennes röst i mitt huvud den allra sista dagen jag fick träffa henne. Det sista hon sa var "Hejdå". Jag trodde aldrig då att det skulle bli det allra sista jag fick höra från henne ...


sjukling

Idag så jobbade jag istället för Andreas, och det va lite roligt ibland. Eftersom det inte är så mycket folk längre på McDonald's (pga lågkonjunkturen), så finns det inte så mycket att göra där hela tiden! Så jag och Johanna pratade lite roligt om Andreas eftersom det är så roligt att retas med honom (när man väl träffar honom). Och så kommer Henrik in i bilden och börjar prata om att folk mobbar honom också för hans småländska dialekt! HAHA och shit vad han fick ångra sig sen, för då började vi alla prata på småländska! Och sen så pratade han om nå pedofil och då blev det "Päddåfil". Haha, det var faktiskt otroligt roligt! 

Men jag börjar känner mig dålig. Krasslig. 
Jag tror att jag fick en snudd av panikångest när jag satt på bussen idag för att jag har en megastor ångest över skolan, jobbet, framtiden.. Jag vill stressa igenom varje dag för att komma fram till något jag inte ens vet vad jag strävar efter. Jag kan inte slappna av utan ska alltid vara ute i god tid och göra så att det händer något och jag känner hur jag själv börjar gå sönder bit för bit. Så nu känner jag mig jättetjock i halsen och om jag inte mår bra imorgon så ska jag nog vara hemma. Jag känner att jag måste försöka fixa massa andra gamla saker (vilket ger mig mer panik för att jag aldrig fixar dem) och jag måste försöka. Jag mår inte bra just nu.


Och eftersom Maya inte gav mig någon sömn inatt så ska jag kolla på några favoritscener av Twilight (in my heart) och sedan sova. 

Godnatt! 

Maya

Ja, och där vaknade hon och kissade precis på mitt golv! Tur att jag var vaken!

back to the 80's

"oooh, I wanna dace with somebody,
I wanna feel the heat with somebody!
yeah I wanna dance with somebody,
with somebody who loves me
"

Jag har haft så otroligt roligt i helgen!

I fredags så var jag, Lillemor, Hanne, Sandra, Jenny, Suse, Erik, Wille och Adam på 90's och i början var det väldigt roligt, men efter ett tag så blev det så trångt att det inte gick att gå någonstans (så som Harrys på fredagar lite). Men det var trevligt! Förutom att det var någon italienare som hånglade upp mig och gav mig blåmärke på underläppen (U-G-L-Y-B-O-Y.com).
Jag sov hemma hos Lillemor den natten och jag somnade ganska snabbt efter att vi hade kommit hem. Det va skönt att få sova. Men jag skulle egentligen träffat Maria på lördagen... vid 15 tiden, men eftersom jag vaknade så sent så hann jag aldrig in till stan :( förlåt mig hjärtat </3. Jag känner mig så elak för att jag inte tog tillfället i akt och träffade dig!

När jag kom hem igår så var min mormor och morfar här plus tre av mina 150 miljoner kusiner här med deras föräldrar (min morbror +  fru). Och det var trevligt för det var jättegod mat och så lite mumsiga saker till efterätt!! Mm.. Feta saker är mums.

Jag slängde i mig maten och skynda mig för en snabbdusch, och sedan klä på mig lite sleaze kläder och efter det började jag med min stora utmaning - mitt hår.

Efter ungefär en timma och 3 liter hårspray (och en massa volympulver) så fick jag upp det någorlunda okej för att det skulle vara godkänt till 80'tals festen! (Visst är det underbart med tidsfester? 60-70-80-90, me like!) Och eftersom min morbror bor väligt nära Malin så åkte jag med dem när de skulle hem.

Jag kom dit vid 21 tiden och hade hur trevligt som helst med massa öl och Bacardi Melon, mums!

Men när jag vaknade imorse så mådde jag inte lika bra ...


Och nu måste jag verkligen försöka sova. Är lite orolig över att väcka Maya nu när hon äntligen har somnat i min säng!! Hon var som en raket när jag tog upp henne hit på övervåning.

(Och gud vad hon håller på att röra på sig just nu)


Iallafall!!


Godnatt


RSS 2.0