Scorett, så rätt.

Idag så hämtade jag mina converse på jobbet eftersom smarta jag glömde dem där igår... Lämnade även lappen till ålderdomshemmet och mötte min kusin, mormor, mamma och moster i centrum! Jag köpte ett par skor. Från Scorett. Jag är så kär.



Och Mary, det är storlek 36 så du kan säkert ha dem också ;)


Iallafall så har jag tvingat Tessi att prova tre av mina klänningar!
Min studentklänning från MQ, min zebra-klänning från Nelly och min slutskiva klänning från Vero Moda! Hon blev så söt i klänningar så!
Men just nu går vi runt i BH och trosor och Tessi springer in och ut i min klädkammare och letar kläder (som vanligt när hon är här, haha! )


Men nu ska vi nog krypa till kojs och jag ska visa henne Dane Cook Bad Relationships and Brain Ninjas på youtube! Jag såg den hos My med Angelica och jag måste bara visa henne den för det stämmer ju! Tjejer gör sånt när de bråkar!

POUSS och GODNATT!


blö

Det va precis en CUBUS-reklam på tv. Och jag undrar verkligen.. Hur många är det i Sverige som har en sån kropp som den modellen har? Jag har det då inte! Och av mina vänner så känner jag bara EN person som har en sån smal kropp! Och jag har ändå väldigt många vänner.

Iallafall så såg jag reklam för Simon & Thomas(/Tomas?) och de står nere vid Sassa Grillen här i Tungelsta och äter något! HAHA! Här i Tungelsta! De står nere i byn och äter. I Tungelsta. Hur ofta händer det? Seriöst?
Undrar vilket hus de ska utse till ett av Sveriges fulaste faktiskt...

Men iallafall! Sagan om Konungens Återkomst är snart slut och efter det ska hoppa direkt i säng!






Snygging!



I'm gonna fake it until I make it.
Take it all or leave me alone.

söndag!

Idag åkte jag faktiskt en halvtimma tidigare till jobbet! Helt otroligt! Men det va verkligen skönt. Inte att åka tidigare, utan att slippa stressen när jag väl hoppat av bussen. Annars så har jag ju 8 minuter på mig att gå från Handens Närsjukhus in till donken, och det är inte direkt något jag älskar.
Men iallafall! Det gick väldigt bra att jobba.. Dock inte så roligt den första timman, men de två sista var väldigt roliga! Jag och Peter stod i DT1:an och han fick ta beställning av en bil (han hade aldrig gjort det förut, haha!) och han avslutade med: "Jag kan ta din betalning i nästa lucka" Något i den stilen. Det var iallafall väldigt roligt och vi skrattade så att vi nästan vek dubbelt! Sen så tog jag såklart över igen och då gick ju allt som det skulle.

Jag skulle till Mandy efter jobbet eftersom hon fyllde 18 igår, men när jag smsade henne så sa hon att allt va slut.. Så det blev att vänta på bussen hem istället för till Farsta. Och när jag står och väntar på bussen så kommer Mathias! En kille som jobbar i köket. Väldigt trevligt! Vi satt och pratade lite och han hoppade av i Västerhaninge där han bor. Fick tillochmed en kram! Tackar tackar!

Jag har varit hemma i 2½ timma nu ungefär och har redan druckit upp min ANDRA P2... Känns ju bra? Iallafall så ska jag nog titta på Sagan om Konungens Återkomst nu ikväll.


Jag vill inte känna mig ensam.
When I'm alone, every memory start running through my brain..








En gammal bild på mig också!


mums!

Åh vad gott det skulle vara med lite godis, chips, dip och mys...!

Men har jag det?

Nej. Of course not.

Visst, fine!

.. Klart att jag blir glad ibland av att få ett sms!


Men just nu: Eat shit and die. Take it all or leave me alone.



H.E.A.T - Feel it again

Don't get me wrong when I say these words;
Just stay away from me, cause you know
you know it hurts





OCH jag gör det här på mitt sätt och i min egen takt.  

Inglorious Basterds

Det blev Pitten iallafall! Eftersom Hannes och Kalle redan hade sett Depp-filmen.
Väldigt bra historia, men dock lite för mycket våld för min del.. Inte så mysigt att se hur människor dödar varandra direkt.
Men men ...
Han till vänster va iallafall läcker i filmen vissa scener!




Och Brad Pitt sög på italienska.. haha!



Tack killar för en underbar kväll!

Och ja, jag dissade Baties filmkväll för att umgås med Hannes, Kalle och alla andra som kom till Anchor. Men jag har inte dåligt samvete för det, eftersom jag verkligen älskar att umgås med grabbarna!

God Natt!

frukoooooost!

Gosh! Igår så jobbade jag mellan 17-21, och jag stod vid pompan hela jävla cp tiden förutom sista halvtimman kanske. Eat shit and die, känns det lite som.

Men iallafall så provade jag sminket igår och det känns asbra! Dock så har inte jag någon high-tech snygg systemkamera (även om jag såklart vill ha.. ) eller photoshop så jag kan ju inte ta något bra "före" och "efter" bilder direkt.
Det är så mycket man vill ha hela tiden! Men grejerna är ju bara materiella och man tappar glädjen för dem efter, ja, en vecka eller två. Om ens det.



Jag funderar starkt på att gå upp och äta frukost nu, eftersom klockan är 12, och jag ska möta mina stjärtgossar, Hannes och Kalle, inne vid centralen vid halv 4 eftersom vi ska på bio! Hoppas att de går med på att se den där Public Enemies eller Inglorious Basterds (ingen aning om jag har stavat rätt, men vem bryr sig? ). Eller, valet är egentligen: Johnny Depp eller Brad Pitt? Personligen så väljer jag Johnny Depp, men Pittans film har nog en otrolig historia i sig.. Ja ja, vi är ju ändå tre personer som ska komma överens och inte bara jag.
Nej, nu kurrar magen!

GOD MORGON SVERIGE!

Stjärtisar!


MHM!

Vad va det som låg i min brevlåda? VAD VA DET SOM LÅG I MIN BREVLÅDA?

Jo, mitt i.d Bare Minerals smink! Vem är glad nu? Fast ändå seg p.g.a. vädret?    Såklart jag!


Nu ska här testas (eftersom Nordea har något fel på sin hemsida så jag kan inte betala sminket än... )

regn regn regn mcdonalds!

Vaknade upp till ljudet av att regnet öser ner... Roligt? Jag tycker faktiskt att det är väldigt mysigt! Dock så brukar jag få ont i huvudet ifall det ligger åska i luften, men just regn tycker jag är otroligt mysigt! Det är nästan så att jag längtar till att det ska åska och blixtra! Fast inte vid 16-tiden bara! Eleonore ringde för en timma sen och frågade ifall jag kunde jobba åt henne, och jag behöver ju pengar och jag har inget annat för mig, så det va ju klart! 4 timmar är ju inte direkt någonting (förutom extremt irriterande lite).

Men jag ska nog hoppa in i duschen nu! Har fortfarande inte ätit frukost och klockan är snart 12! Usch. Ska ut och kolla brevlådan också... Jag VET att jag inte har fått sminket än, men det skadar ju inte att kolla..?


POUSS!

shop-til-you-drop!

Jag och Mysan gick runt på Söder idag och shoppade lite grann! Hon shoppade mest eftesom jag måste spara mina pengar till L.A! Vilket påminde mig om att Alexzandra fortfarande är skyldig mig pengar. Men iallafall! Jag köpte faktiskt två plastblommor, en hemlighet och ett hjärta. Dock så har jag inte bestämt mig ifall jag ska ge bort hemligheten i födelsedagspresent till Hannes.. Tål att tänkas på! Jag gillar den själv faktiskt dessutom, men den skulle passa så bra på honom...


Iallafall så ville jag egentligen mest ville berätta att mitt smink skickades idag!! MHM! Jag längtar. Och jag har längtat ända sen jag skickade efter det!!


äntligen!

Äntligen så har jag fått mitt brev från Hannes! Som jag har väntat! Det var ett tack brev från hans student den 12/6-09!


Slänger upp lite bilder på han och mig <3



Hannes



Min favoritbild på oss!



Den första bilden på oss två, även Trading Fates sista spelning



Min student



Hannes!



Min student!


Även om jag skulle leta i 100 år så skulle jag aldrig hitta någon lika underbar person som Hannes

crap

Jag hatar att gå och lägga mig hungrig!
Och såklart kan jag inte direkt gå ner och ta något att äta för det brödet mamma har köpt känns som en libresse binda i munnen ... Och dessutom så sover de där nere och det skulle inte uppskattas ifall jag väckte dem... Speciellt inte en söndag kväll vid tolv tiden (Okej, mitt i natten då)


Ge mig mat!!

söndag

Söndag = ångest!
McDonald's imorse, vilket inte alltid är så jävla roligt eftersom jag var tvungen att åka ifrån My vid 23.30 igår! It sucks eftersom vi hade så trevligt! (Dock så fick jag lite "femte-hjulet-känsla" när vi alla fem satt där, men det försvann senare) Jag har ju verkligen saknat My och Angelica! Pussgurkor. Imorgon ska vi fika, vi tre! Får se om Angelica kommer ihåg det bara..
Angelica och tider är som två magneter - det är inte alltid de går ihop!

Jag och Eleonore från mitt jobb satt och pratade lite idag och den 7/9 ska jag till hennes skola på Odenplan för att få en brudmake-up! Så att hon får träna lite grann! Och jag har lovat att ge henne massage.

Jag funderar starkt på att utbilda mig som en massageterapeut. Jag får arbeta med händerna, träffa människor och jag hjälper andra att må bättre genom att få dem att slappna av. Att sitta vid en dator varje dag är nog inte min grej helt..





PUSS!


Mushu 19 år!

I fredags va det min älskade lillebror som blev 4 år, idag (lördag) skulle min farmor ha fyllt år och idag så fyller även Mysan 19 år!

Drar igenom lite snabbt bara eftersom jag måste sova då jag jobbar imorgon bitti (it sucks!)!
Mys hos Mysan med Gristian, Lasse, Mushu och Agge (Christian, Lars, My och Angelica dvs.).. Angelica berättade att hon hade skämt ut sig inför H.E.A.T! Hur söt får man bli? Men vem kan klandra henne, så underbara som de är?


I fredags var jag på begravning också och det blev även fest här hemma som gick heeeelt åt pizza-hållet. Och slutade i Brandbergen.




Jag känner mig som lyckligast när jag får somna med din arm runt mig


Godnatt!

Slänger in en sexig bild på Mysan och mig också, bara för att!


and I hate that i miss you so



Idag va jag va jag på begravning. Vilket var hemskt, men jag ville så visa mitt stöd genom att  vara där och de var jobbigt... Ingen förälder ska behöva begrava sitt barn..





that last kiss, I'll cherish



Det är när det gör som mest ont som jag inser vilka underbara vänner jag har omking mig och hur lyckligt lottad jag egentligen är.




Jag och Jennah har varit väldigt duktiga! Cyklade, promenerade och cyklade idag igen!

Beach 2041, HERE I COME!


Can I have this dance.. ?



Martin, Jocke, Martin, Jag, Annicka och Suse!
Gubb- och Gummskivan, 3 Juni -09 på Fria Gymnasieskolan i Haninge
Det roligaste är att vi tjejer ser så otroligt små ut (korta och små huvuden) jämfört med killarna! Och vi är ändå ett år äldre liksom ..


Mr.Handsome!

Kärlek

Behöver jag ens säga något mer?


" I love you until the end"


Happy face!

Jag vet inte varför, men jag känner mig bara så jävla glad idag!

Kanske för att jag knarkar H.E.A.T? Men jag känner mig så jävla glad!




A flash of light then the moment is gone
I look back trying to figure out, why it went so wrong
the tears have stop fallin', cause now I know it's over
What I thought would always last, is now a part of the past

And off we go!

Kom precis hem från McDonalds då ett 3-timmars pass blev ett 6-timmars pass istället! Men no money no funny! Och om 6 timmar så är jag uppe igen för att bege mig till min sista dag på ålderdomshemmet! Hoppas att jag får komma tillbaka bara... Ska ringa bemanningscentret imorgon eller på måndag och säga att jag är tillgänglig!

Men nu ska jag läsa lite innan jag somnar!
Ljudet av ditt hjärta

God Natt!


Vem är bäst?

Jag är bäst! Jag håller på att städa mitt rum OCH klädkammare! Eller jag har snarare rensat ut mina kläder! Och det är inte lite det..

Dessutom så vaknade jag upp idag och kände att mitt självförtroende inte var på topp så jag gjorde en sak som gjorde mig glad och som verkligen fungerar på mig.
När jag fick känslan av att jag aldrig gör något för mig själv längre (som t ex köpa snygga kläder, fixar naglar, fixar hår) så tar jag fram min senaste klänning som jag köpte från Nelly.com och sätter på mig den med mina italienska skor (som ger mig vrålläckra vader) och sedan står jag och poserar framför spegeln. Jag har alltid varit en spegelapa. Men med en snygg klänning som ger mig en snygg figur och skor som ger mig vader som man kan dö för så stärks mitt självförtroende. Då spelar det ingen roll att jag inte har något smink eller fixat hår, för det är bara det mesta ytliga. Men att jag ser mig själv med en sådan snygg kropp ger mig en känsla som är svår att beskriva!

Sen att jag har gått ner ca 5 kg på 2 veckor hjälper mig ju också eftersom jag på ett sätt kan se skillnaden själv.

POUSS!



Bilden är dock inte från imorse, utan den togs i juli när jag hade fått den!

seeeeeeeeeeeg

Så segt!!
Usch. Det här tycker jag inte om.

Idag har jag knappt varit utanför dörren känns det som. Men det har jag ju. Jag mötte upp min mor i centrum, vi åkte hem och slängde i oss lite mat och satte oss i bilen för att övningsköra. Mot Nynäshamn blev det och därborta va inte vädret heller på topp, men vi fick i oss en glass iallafall. På vägen hem så körde vi genom Sorunda och svängde av vid min pappa och hälsade på en snabbis. Dvs tills regnet tyckte att vi inte skulle få stå ute och prata längre.

Och nu är allt segt och dött.
Hannes frågade efter min adress igår, så jag väntar med spänning på att han ska skicka något.. Men han säger inte vad. Ååååh, jag älskar överraskningar! Om det är bra överraskningar då!
Inte som en överraskning jag fick i födelsedagspresent av en idiot.


POUSS!

Andreas Moe

Ja, Andreas Moe spelade ikväll på Ung08 och såklart, så var han helt otrolig!
      Det som nog var roligast var nog den lilla fjortis-skaran som hade ungefär fyra till fem medlemmar som bestod av småtjejer med varsin t-shirt där det stod "MOE <3" på. Eller något sånt. Smickrande för vissa kanske, men kom igen...



Jag skulle egentligen jobbat kväll idag, men Tessis mamma var så snäll och bytte pass med mig så att jag började kl 7 imorse! Vilket har gett resultat i att jag är så jävla trött just nu!
Och jag ska ändå titta på Stepbrother nu eftersom jag aldrig har sett den.
Jag är inget fan av att pausa en film och sen fortsätta dagen efter.





Kul att tjockisen som filmade stod i vägen nästan HELA tiden

Juste!

Och ikväll så blir det Andreas Moe på Ung08 i Kungsträdgården!
Underbar musik!


http://www.myspace.com/andreasmoe


kl 19.00

Maya Baya

Japp..
Igår så låg jag i min säng och hade min dator i knät när jag fick besök av Maya. Hon kommer in i mitt rum, blir superlycklig över att få se mig och kastar sig upp i sängen och såklart, rakt på mig. Jag blir tvungen att lägga datorn åt sidan eftersom hon la sig verkligen PÅ mig. Och okej, hon är liten, men tjock. Och har muskler. Därefter fick jag en inte så rosendoftande ansiktsbehandling av hennes tunga.
Jävla tur att jag inte precis hade duschat!



Djurgården - Hammarby

Impulsivt.
Det ordet beskriver gården väldigt bra tycker jag.

Dagen började såklart med att gå upp och äta frukost och bege mig till McDonald's för att stå och göra Sverige ännu fetare, dock så behövde jag bara göra det i 2 timmar!! Så skönt. Jag älskar att få gå tidigare från donken och speciellt igår när jag fick så otroligt tråkigt och bara lallade runt.. Så iallafall, jag visste ju att det va derby igår mellan Dif - Hif, så jag smsade min älskade vän Angelica och frågade ifall hon skulle gå, och som den trogna Bajaren hon är så va det ju en självklarhet! Så när jag kom hem från donken, slängde jag mig på datorn och beställde biljetter till henne och mig som hon hämtade ut (eftersom hon redan var vid Gullmarsplan) och hoppade sen in i duschen.

Och det var en underbar kväll, med en underbar Angelica och ett underbart lag.
Hammarby <3

Jag snodde några bilder från hennes blogg också, tihi!



                                                En puss i solskenet



                                      Superettan här kommer Djurgårn!



                                Jag och Angelica sprang på toa lite snabbt... ;)



                                                Det här gillar vi!




Och den bästa bilden Angelica hade på sin blogg!!



POUSS!
Tack för igår <3


Jajuste,
Det är ju inte lätt att vara sämt, men Djurgården verkar ju klara det galant!


Radion spelar aldrig våran sång



Och nu ska jag iväg till nästa arbete!










Radion spelar aldrig våran sång,
och det känns som tusen år sen
dina ögon såg på mig som de gjorde en gång
Och jag har saknat våran sång


woho!

Uppdatering!

Jag jobbar som ett AS.
Det är inte klokt.
Igår så började jag 7-14.30 och efter det så åkte jag och Jennah till Give and Take tatueringsstudion i Handen, och jag bokade en tid till att fylla i min älskade tatuering.. Så på måndag kl 12 ska jag dit och bli plågad igen! Can't wait! Jag ska dessutom fråga Mary (om hon inte har något att göra dvs) ifall hon kanske kan hitta på något så att jag kan bygga på den.. Jag vill ha en större.
Idag så började jag jobba kl 13-21.15 och det är ju helt okej faktiskt, OM det inte hade varit så att jag börja kl 7 imorgon och jobbar till kl 15 för att sen åka till Donken kl 17-20. Jag har stor lust att skolka faktiskt, men det kan jag inte göra. Jag har en vecka kvar på ålderdomshemmet och det klarar jag tamejfan av! Har jag gjort det hittills så kan jag fan göra det en vecka till.
Efter det så ska iallafall jag och Jennah äta kräftor här hemma!! MUMS!

Mamma och Mats är på landet och ska äta det imorgon på landet.. Såklart missar jag det.. Och det är alltid roligast att fira det med släkten. Dessutom så va mamma och Mats på Stefan och Krister idag!! Mina favoriter. Om jag fick välja två svenska "kändisar" att träffa så skulle det bli dem. Absolut. Men men..

Nej fan, nu måste jag sova minsann!!

GODNATT!


Studenten

Fasen vad jag saknar studenten! Det är inte klokt!
Det va verkligen mitt livs bästa dag. Hittills alltså.

Och det ska bli guld att få fira Jennahs student med henne också! Ååh, jag vill bara uppleva allt igen! (Förutom betygen, hehehehe)



Jag och Angelica



Jag, Angelica och Mysan



Jag och älskade Hannes



Flaket



Fyllot hon själv


time





NÄMEN!
Vilka kan detta vara?

Kan det vara det underbara bandet H.E.A.T när de va små och skulle bilda Trading Fate?
Ja minsann!
Shit vad söta det va då!
(Klart att det fortfarande är det, men allt är ju sötare när det är litet eller små? )

Min mor har för övrigt sett min blogg nu också så HEJ MAMMA. Här är en del av mitt liv.


nej nu jäklar..

Jag måste sluta titta på romantiska filmer!
Speciellt nu så som jag är nu.



Jag får väl börja titta på skitfilmer så som American Pie, American Beauty eller något i den stilen?




Idag är jag väldigt trött faktiskt..
Jag jobbade på Donken 11-15 och sen så jobbade jag på ålderdomshemmet 16-21.
Och om det finns någon slags övermakt så snälla, låt honom somna in...

ugly

Varför o varför ska min blogg design vara så ful?
Att det ska vara så jävla svårt att få den enkel, snygg, rubriken UTAN stora bokstäver, och lite mer personlig än bara några koder som är ändrade?

NÄMEN!

Vad är detta... ?





Kan det vara en resa till ...



... kanske?




Har precis kommit hem från jobbet 7-15 då jag och Lillemor köpte våra Los Angeles biljetter!
MHM!
Den 20 Oktober bär det minsann av!

RSS 2.0